|
| INFORMATII GENERALE | |
|
+45bubu rizelgeorgel2004 Petre_IFTE riciu razvan - trenuri ldh80 didinul cardinal cfr500 AndreiCFRbv Norbi ets2oltromânia get. lifetec Maddox cristi CFR bobi alinx3330 TVlad @ndrey billy752-istu Capsuneanu mielutu zburator AeroX ciprian71 Cipri Andrei Neculai IonutCFR2009 cristi ar Katalyn CristyanC cristy79 Adirmvl Vitosa alex.barac.5 dan tm Dr2005 marius664 LanceR alex1987 Nesebar Costin.B alliens Adrian78 Luna aris86 49 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 09 Mai 2019, 21:24 | |
| Altul, 12659 Bacau 19.10 Iasi 21.15 |
| | | get.
Numarul mesajelor : 165 Reputatie : 5251 Data de inscriere : 24/12/2010
| Subiect: Corectare Sam 11 Mai 2019, 00:27 | |
| @Dr2005 Trebuie sa corectez ceea ce zici tu, intrucat Astra Trans Carpatic SRL nu ofera aceleasi facilităţi legale pentru anumite categorii de persoane, respectiv nu se accepta documentele de calatorie emise de catre MT pe baza Legii nr. 341/2004. Am semnalat aspectul in ianuarie, dar tu l-ai ignorat. Inca o data dovada website Astra Trans Carpatic SRL, scris negru pe alb.
Ultima editare efectuata de catre get. in Sam 11 Mai 2019, 00:31, editata de 1 ori (Motiv : edit) |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Sam 11 Mai 2019, 17:27 | |
| - get. a scris:
- @Dr2005 Trebuie sa corectez ceea ce zici tu, intrucat Astra Trans Carpatic SRL nu ofera aceleasi facilităţi legale pentru anumite categorii de persoane, respectiv nu se accepta documentele de calatorie emise de catre MT pe baza Legii nr. 341/2004. Am semnalat aspectul in ianuarie, dar tu l-ai ignorat.
Legea 341/2004, art. 5, alin (1): (1) Persoanele prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. b), precum şi la art. 3^1 lit. b), care îndeplinesc condiţiile prezentei legi beneficiază şi de următoarele drepturi: [...] f) transportul urban gratuit cu mijloacele de transport în comun şi, anual, 12 călătorii gratuite pe calea ferată, la clasa I, dus-întors, cu toate categoriile de trenuri de călători; anual - 12 călătorii gratuite dus-întors până în localitatea reşedinţă de judeţ, cu mijloace de transport în comun, pentru persoanele care domiciliază în mediul rural. În limita celor 12 călătorii gratuite pot călători şi membrii familiei titularului. De aceste gratuităţi beneficiază şi însoţitorul pensionarilor, persoanelor cu grad de invaliditate, marelui mutilat sau al persoanei care, din motive medicale, are nevoie de însoţitor; -- Legea e una pentru toţi, dacă ţi s-a refuzat călătoria poţi face o reclamaţie la Registratura MT, că acolo se depun reclamaţiile, nu pe forum. Alţi operatori oferă aceste facilităţi, am văzut deconturi de la InterRegional pe Legea 341, deci e foarte clar că toţi trebuie să le ofere. _________________ :TTT:
|
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6767 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Mier 15 Mai 2019, 13:23 | |
| CFR Calatori a adoptat noua interfata de la Infofer in sfarsit. Am scapat de hidosenia precedenta cand cumparai bilete. |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 16 Mai 2019, 01:01 | |
| Si au anuntat programul de circulatie si trenurile suplimentare cu ocazia vizitei Papei.Se pare ca au ceva gasit vagoane si pentru aceste regiouri care vor circula, Biserica Catolica va rotunji un pic profitul CFR Calatori... |
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 16 Mai 2019, 09:18 | |
| Au publicat şi anulările din aceeaşi perioadă? Pentru că nu s-a suplimentat CSP, deci acei tren-km şi călători-km se vor scădea de pe alte secţii. _________________ :TTT:
|
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 16 Mai 2019, 12:34 | |
| 90% din trenurile introduse sunt platite de Episcopie, nu vad ce treaba are cu CSP-ul...Cand au fost trenurile PSD-ului s-au anulat alte trenuri??? |
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 16 Mai 2019, 17:04 | |
| În comunicat se menţionează care trenuri cum sunt. Trenurile plătite de episcopie sunt trenuri special comandate şi nu sunt incluse în sistemul de vânzare a biletelor, în vreme ce trenurile suplimentare sunt deja pe site, dar cu menţiunea ,,La acest moment, trenul nu mai are locuri disponibile sau este blocat pentru vânzare." E clar că CFR Călători deja încalcă legea, pentru că vine biletele doar cui vrea, deşi e vorba de trenuri care beneficiază de compensaţie (se anulează alte trenuri de pe alte secţii pentru asta). Scopul e clar - să nu cumva să meargă studenţi sau elevi cu ele, deşi la orele la care sunt programate, sunt slabe speranţe de aşa ceva. Nu m-ar mira ca şi la trenurile de rang superior să existe vagoane întregi blocate la vânzare din acelaşi motiv. Apoi, poate un student catolic vrea să meargă să îl vadă pe Papă... ce e rău în asta?
Trenurile PSD-ului au fost toate special comandate, nu a fost nevoie să se anuleze altceva. _________________ :TTT:
|
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12289 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 16 Mai 2019, 18:35 | |
| Dar la aceste trenuri "special comandate" de unde s-au gasit disponibilitati de vagoane si locomotive (dar si de personal de tractiune) stiindu-se situatia parcului de vagoane si locomotive al CFR-Calatori ?
Nu cred ca CFR-Calatori are vagoane sau locomotive disponibile pe care sa le poata tine "de rezerva" si care sa fie apte de a fi introduce in circulatie in orice moment! |
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 16 Mai 2019, 18:59 | |
| Se anulează mai mult decât acei tren-km pentru trenurile suplimentare (că tot o să mai trebuiască trenuri în plus de Sf. Maria, de Sf. Parascheva şi cu alte ocazii punctuale), se pun la treabă şi rezervele (poate trece cineva pe la Sinaia pe 1 iunie să ne spună dacă mai e tamponul acolo, eu zic că nu va fi) şi se cheamă oamenii din libere. _________________ :TTT:
|
| | | marius664
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 16 Mai 2019, 22:54 | |
| - Dr2005 a scris:
- În comunicat se menţionează care trenuri cum sunt.
Trenurile plătite de episcopie sunt trenuri special comandate şi nu sunt incluse în sistemul de vânzare a biletelor, în vreme ce trenurile suplimentare sunt deja pe site, dar cu menţiunea ,,La acest moment, trenul nu mai are locuri disponibile sau este blocat pentru vânzare." E clar că CFR Călători deja încalcă legea, pentru că vine biletele doar cui vrea, deşi e vorba de trenuri care beneficiază de compensaţie (se anulează alte trenuri de pe alte secţii pentru asta). Scopul e clar - să nu cumva să meargă studenţi sau elevi cu ele, deşi la orele la care sunt programate, sunt slabe speranţe de aşa ceva. Nu m-ar mira ca şi la trenurile de rang superior să existe vagoane întregi blocate la vânzare din acelaşi motiv. Apoi, poate un student catolic vrea să meargă să îl vadă pe Papă... ce e rău în asta?
Trenurile PSD-ului au fost toate special comandate, nu a fost nevoie să se anuleze altceva. Eu ti-am spus ca sunt platite de catolici pentru ca voi si eu intr-unul din trenurile alea.Biletele s-au dat doar prin intermediul bisericii, de aceea sunt si blocate la vanzare,deci banuiesc ca plata vine de acolo.Ca sunt ele trecute pe site speciale, comandate, alambicate, eu ti-am spus situatia din teren , nu din birou.Si acum te rog sa-mi spui si mie ce trenuri sunt anulate in perioada respectiva, eu vad ca circula toate... PS Studentii aia catolici, cunosc si eu cativa ca ei m-au invitat, au platit bilet , nu au asteptat pomana statului sa-l vada pe Papa... |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Vin 17 Mai 2019, 08:14 | |
| https://m.zf.ro/auto/mkor-consulting-opt-din-zece-romani-care-merg-cu-autocarul-aleg-aceasta-varianta-pentru-ca-sunt-atrasi-de-pret-18132541
Și unii pe aici visați prețurile din occident sau bilete în cabină single. |
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Vin 17 Mai 2019, 11:30 | |
| Era pe forum mai demult o listă de anulări.
Trenurile special comandate, marcate ca atare, sunt plătite de episcopiile catolice şi sunt trenuri închise, circulă cu ele doar cine vrea episcopia.
Cele care apar ca suplimentare sunt la liber pentru toată lumea care îşi cumpără bilet. A, că or fi biserici care au cumpărat deja bilete la ele e altă mâncare de peşte.
------------------- Începând cu 1.06.2019, oferta Minigrup 2-5 de la CFR Călători nu se mai aplică sâmbăta, ci doar de luni până joi. _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Vin 17 Mai 2019, 11:35 | |
| Pentru ca sambata era mai lejereanul acum e full tot timpul, studenti s-ar plimba si 8 zile pe saptamana daca s-ar putea. Toate aceste modificari din ultimele luni s-au facut doar pentru a face loc studentilor. Nema Bilet Bicicleta la Desiro, finish oferta tarif-Regio acum scoate si mini-grupul sâmbătă. Si cand te gândesti ca 2-3 studenti împreună cu avocatul CFR Călători de pe forum încearcă sa ne spună ca studenti sunt doar 12% din calatori. Trist foarte trist am ajuns sa ne intelegem mai bine cu straini decat intre noi români ca asa sunt unii care se viseaza minstru al Transporturilor sau Director General la CFR Călători si încearcă din răsputeri sa ne bage in cap teoriile lor inapte. |
| | | marius664
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Vin 17 Mai 2019, 11:48 | |
| - Dr2005 a scris:
- Era pe forum mai demult o listă de anulări.
Trenurile special comandate, marcate ca atare, sunt plătite de episcopiile catolice şi sunt trenuri închise, circulă cu ele doar cine vrea episcopia.
Cele care apar ca suplimentare sunt la liber pentru toată lumea care îşi cumpără bilet. A, că or fi biserici care au cumpărat deja bilete la ele e altă mâncare de peşte. Esti simpatic, dar ai dreptate doar in teorie.O zi buna si poate vii cu trenurile alea sa te convingi... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE | |
| |
| | | | INFORMATII GENERALE | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |