|
| Mersul Trenurilor 2017/2018 | |
|
+61alex1987 MZP Capsuneanu George CFR Ikarus99 cristi CFR Andrei Andras Sabik get. c o r v i n aris86 Rarau riciu Theo A. didinul rizelgeorgel2004 laurentzu Petre_IFTE vlad.dinu97 marius_catalin84 Dutzu Jhonyla g.popovici AndiCFR Luna matei vulcan DUAL cfr500 ets2oltromânia ALEXCFR AeroX Adirmvl miguel1975 MariusM billy752-istu TER200 Vice30 IonutCFR2009 Adrian78 mielutu zburator Vitosa marius664 bobi ECata florin94 dandel cardinal Dr2005 Saruman alex.barac.5 Cipri Andrei Neculai Katalyn dan tm ciprian71 cristy79 Theijs bubu 92Dragos alliens cristi ar Nesebar 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Mier 25 Oct 2017, 23:05 | |
| - Dr2005 a scris:
- marius664 a scris:
Si faptul ca faci mai putin cu o ora prin Sibiu chiar n-o fi important pentru tine...dar este pentru cineva care foloseste trenul asta pana la Budapesta sau Arad... Am folosit şi folosesc Dacia... de fiecare dată când l-am prins prin Sibiu, a cărat aer de la Budapesta la Sibiu, în VD erau doar 3 - 4 cabine ocupate, la clasa a 2a puteai să stai singur în compartiment. Dar când mergea prin Sighişoara, era VD-ul plin, cuşeta la fel. Dragul meu aceasta situatie este cauzata de lucrarile de pe M300, care dureaza extrem de mult.Se tot spune pe aici ca situatie este temporara si ca se va reveni pe 300 atunci cand nu se vor mai acumula intarzieri pe acolo,dar tu o tii pe asta cu lipsa calatorilor. Acum ce vrei sa vina intarziate ambele trenuri doar ca sa treaca prin Sighisoara? Asa ca cei din minister care gestioneaza si supervizeaza aceste lucrari sa puna osul la treaba si sa faca in asa fel incat lucrarile sa fie terminate cat mai repede si la timp si poate vom aveam si noi ocazia sa ne plimbam la Viena, prin Sighisoara cu ceva mai mult de 50km/h cat se circula acum.Si din cate stiu la trenurile internationale se platesc despagubiri, nu cred ca-si permite CFR Calatori acest lux zilnic, plus ca e o reclama proasta sa vina un tren international intarziat zi de zi... - Dr2005 a scris:
A avut capacitate cu preţul unei staţionări de peste 30 minute în Constanţa, cu dat peste cap alte trenuri şi cu remizat garnitura în Neptun Hm, unde personalul de tren nu are nici măcar o budă decentă... desigur, personalul de tren a trebuit să vină de acolo PE JOS pe linie până la Mangalia şi apoi invers, că după ce ai controlat bilete 12 ore, îţi fac bine câţiva km de mers pe jos la 40 de grade... şi toate astea pentru ca ieşenii să nu se transbordeze la 1921/2. Dacă a meritat sau nu chinul pentru CFR Călători o să vedem la anul. Iti place sa scrii SF-uri sau fabula si minciuna fac parte din fisa postului celor care lucreaza la palat...ca la ce traznai au in cap ministrii sigur s-au transmis si la subalterni PS La anul tot pana la Mangalia va circula , se pare ca suceveanul va sosi un pic mai devreme...asta ca sa faca la unii in ciuda, sa deranjeze mersul si sa aibe nasii conditie fizica buna... |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4628 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 09:30 | |
| - Dr2005 a scris:
- marius664 a scris:
Si faptul ca faci mai putin cu o ora prin Sibiu chiar n-o fi important pentru tine...dar este pentru cineva care foloseste trenul asta pana la Budapesta sau Arad... Am folosit şi folosesc Dacia... de fiecare dată când l-am prins prin Sibiu, a cărat aer de la Budapesta la Sibiu, în VD erau doar 3 - 4 cabine ocupate, la clasa a 2a puteai să stai singur în compartiment. Dar când mergea prin Sighişoara, era VD-ul plin, cuşeta la fel.
Şi mai e o chestie: de ce să circule 2 trenuri de lung parcurs, pe aceeaşi rută, la 2-3 ore unul de altul şi după aia pauză restul zilei? A devenit Sibiul aşa important dintr-o dată?
- bobi a scris:
- Extraordinar, dintr-o data vrei tren direct!!!Parca tu erai cu trenurile pe bucatele!!!Anul trecut si asta vara, ziceai ca iesenii pot schimba trenul in Constanta, pentru Mangalia, ca statia Mangalia nu are capacitate, bla, bla, bla...!Iaca ca a avut capacitate si toate au mers snur
A avut capacitate cu preţul unei staţionări de peste 30 minute în Constanţa, cu dat peste cap alte trenuri şi cu remizat garnitura în Neptun Hm, unde personalul de tren nu are nici măcar o budă decentă... desigur, personalul de tren a trebuit să vină de acolo PE JOS pe linie până la Mangalia şi apoi invers, că după ce ai controlat bilete 12 ore, îţi fac bine câţiva km de mers pe jos la 40 de grade... şi toate astea pentru ca ieşenii să nu se transbordeze la 1921/2. Dacă a meritat sau nu chinul pentru CFR Călători o să vedem la anul.
De unde scoti aberatiile astea? Ne crezi pe toti prosti???Din pacate, pentru tine, in intervalul 13-20 august am fost a doua oara la mare ( la Neptun) de data aceasta cu trenul.In ultima zi, pe 20, in drum spre casa, am plecat din Neptun spre Eforie Nord, pentru a duce copiii la Aqua Land, cu trenul cursa de persoane 8806(Mangalia-Constanta) care era compus , (ghici, ghicitoarea mea!!!)fix din garnitura trenului a.c.c.e.l.e.r.a.t 1965, cu care , mai spre seara, din Eforie Nord, am plecat spre Iasi. GarnitUra avea in compunere si cusetele, care fireste ,au circulat fara calatori!Spre stiinta ta, trenul cursa de persoane 8806, care a ajuns intarziat in Neptun, din cauza intarzierii Aradului, a fost plin. Prin urmare, sustii numai niste ineptii, ai o doza de rautate iesita din comun, iar pentru tine, doar pentru unii sunt bune trenurile directe!In concluzie, trenul a.c.c.e.l.e.r.a.t. 1965/6 Mangalia-Iasi-Mangalia, nu a incurcat pe ,, NIMENI,, !Nu mai abera si nu ne mai crede prosti!Si nu uita, solicita mai marilor din CFR, de la noul mers, sa iti puna tie trenuri doar pana la Constanta si pana la Predeal, ca apoi sa poti sa te transbordezi, asa cum iti place!!!! |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 10:41 | |
| Dar nu s-a lamurit in vara faptul ca nu a stationat nici un tren in Neptun?
Cum naiba sa circule partizile pe jos? Nu stiu cum e acuma dar inainte cind se schimba mecanicul la 1843 in Aradul Nou, mecanicul din Arad era adus in Aradul Nou cu autoturismul depoului.
Nu e chiar asa ca mergi pe jos de la o gara la alta, pai in primul rind garnitura fiind a Calatorilor nu putea ramine in gara sub supravegherea angajatilor Infrastructurii.
Pe de alta parte trebuie stiut turnusul partizilor, de exemplu cei de la 1992 apartineau Comenzii Caransebes si au avut (ca de obicei) un turnus halucinant insa in Constanta predau trenul altei partizi(probabil de Constanta sau Fetesti) si veneau regie la dormitor in Mangalia de unde se intorceau regie la Constanta cu 1991 si abia din Constanta preluau trenul.
este posibil insa ca partida trenului de Iasi sa fi fost in serviciu intreaga distanta. Dar oare nu se schimba partida in parcurs? |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4628 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 10:48 | |
| - dan tm a scris:
- Dar nu s-a lamurit in vara faptul ca nu a stationat nici un tren in Neptun?
Cum naiba sa circule partizile pe jos? Nu stiu cum e acuma dar inainte cind se schimba mecanicul la 1843 in Aradul Nou, mecanicul din Arad era adus in Aradul Nou cu autoturismul depoului.
Nu e chiar asa ca mergi pe jos de la o gara la alta, pai in primul rind garnitura fiind a Calatorilor nu putea ramine in gara sub supravegherea angajatilor Infrastructurii.
Pe de alta parte trebuie stiut turnusul partizilor, de exemplu cei de la 1992 apartineau Comenzii Caransebes si au avut (ca de obicei) un turnus halucinant insa in Constanta predau trenul altei partizi(probabil de Constanta sau Fetesti) si veneau regie la dormitor in Mangalia de unde se intorceau regie la Constanta cu 1991 si abia din Constanta preluau trenul.
este posibil insa ca partida trenului de Iasi sa fi fost in serviciu intreaga distanta. Dar oare nu se schimba partida in parcurs? Se pare ca pentru unii , nu s-a lamurit acest aspect, asa incat am ,,impartasit,, din experienta mea. |
| | | Vice30
Numarul mesajelor : 130 Reputatie : 3519 Data de inscriere : 16/08/2015
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 11:14 | |
| Din informațiile cele mai recente pe care le aveți, ce modificări vor fi în noul mers...? Se ridică unele restricții (implicit se vor mări vitezele) pe unele tronsoane de pe M300 și M200A+ M200...?
Ce lucrări ar trebui finalizate până la intrarea noului mers și cu cât s-ar reduce durata totală față de cât e acum între Sighișoara-Coșlariu și Coslariu-Simeria...?
Veniți cu informații clare, nu tot cu discuții anapoda despre ce trenuri au staționat în vară în Neptun. Chiar nu își au locul aici asemenea vorbării inutile. Veniți cu informații practice, noi, dacă aveți... |
| | | dandel
Numarul mesajelor : 244 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5392 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 11:39 | |
| - Vice30 a scris:
- Din informațiile cele mai recente pe care le aveți, ce modificări vor fi în noul mers...? Se ridică unele restricții (implicit se vor mări vitezele) pe unele tronsoane de pe M300 și M200A+ M200...?
Ce lucrări ar trebui finalizate până la intrarea noului mers și cu cât s-ar reduce durata totală față de cât e acum între Sighișoara-Coșlariu și Coslariu-Simeria...?
Veniți cu informații clare, nu tot cu discuții anapoda despre ce trenuri au staționat în vară în Neptun. Chiar nu își au locul aici asemenea vorbării inutile. Veniți cu informații practice, noi, dacă aveți... Subscriu la cele spuse de catre Vice30. Totusi topicul este despre Mersul Trenurilor 2017/2018. Nu puteti face un topic unde sa va balacariti pana nu mai puteti si aici sa se discute INFORMATII CLARE despre noul mers al trenurilor? Pana acum in 5 pagini de discutii nu am aflat mai nimic despre ce o sa contina noul mers al trenurilor... Insa atata timp cat nici administratorii nu iau nicio masura in acest sens...ce ar mai fi de spus? |
| | | alex.barac.5
Numarul mesajelor : 324 Varsta : 36 Localizare : Sibiu Reputatie : 4528 Data de inscriere : 21/05/2013
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 11:49 | |
| Cunosc trei zvonuri/speculații: 1. Lucrările pe 200 între Podu Olt - Vestem, respectiv Miercurea Sibiu - Cunta, vor fi finalizate și se vor ridica restrictiile din teren. 2. Similar pe 300 între Cimpia Turzii și Cluj 3. Pe Sighisoara - Simeria se vor finaliza majoritatea lucrărilor în 2018 și mă gândesc că se va ridica și acolo viteza de circulație.
Din nou, sunt doar zvonuri și nu garantez pentru ele. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 11:58 | |
| Nu incepeti si voi cu linia topicului.Informatii clare din informatiile pe care le avem...?
Nu intotdeauna poti sa duci o discutie fara sa exemplifici cu ceva care inevitabil iasa din context sau din ,,linia topicului"
Se dicuta despre mersul trenurilor, deci ce putem sa spunem? eu vreu un tren Lupeni-Poiana Mare, altul vrea un tren Visina-Plopu sau Beresti-Clondiru.
Atit? pai atunci ce discutii ar fi astea? ar fi doar enumerari sau poate etalari de trairi personale.
discutia despre stationarea in Neptun vine in cadrul discutiei despre viitorul mers de tren, se discuta aici daca sa fie un tren Iasi -Mangalia sau sa fie doar Iasi -Constanta cu schimbare pentru Mangalia, moment in care se aduce in discutie faptul ca trenul a fost trasat direct pina la urma vara asta, moment in care incep sa se vehiculeze parerile: a stat in neptun o zi si partida a mers pe jos, nu , nu a stat in Neptun ci a mers la mangalia, a format trenul x , a dus cu el si cusetele .etc
Ce e greu de inteles? tocmai aceste discutii genereaza aducerea de informatii.
asa hai sa spunem de mersul trenurilor 2017/2018:
eu am primit un draft in care apare si trenul Timisoara Nord -Virset, mai apar acolo niste trase Arad-Craiova si Arad Bucuresti Nord, vara pina la Constanta. Acuma ca am zis consider discutia incheiata pentrru ca altfel deviem si ajungem la operatori sau la alte dicutii gen viteza pe Simeria -Vintu de Jo se data la 140. Sint informatii destul de clare? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 13:03 | |
| - marius664 a scris:
- Dragul meu aceasta situatie este cauzata de lucrarile de pe M300, care dureaza extrem de mult.Se tot spune pe aici ca situatie este temporara si ca se va reveni pe 300 atunci cand nu se vor mai acumula intarzieri pe acolo,dar tu o tii pe asta cu lipsa calatorilor. Acum ce vrei sa vina intarziate ambele trenuri doar ca sa treaca prin Sighisoara? Asa ca cei din minister care gestioneaza si supervizeaza aceste lucrari sa puna osul la treaba si sa faca in asa fel incat lucrarile sa fie terminate cat mai repede si la timp si poate vom aveam si noi ocazia sa ne plimbam la Viena, prin Sighisoara cu ceva mai mult de 50km/h cat se circula acum.Si din cate stiu la trenurile internationale se platesc despagubiri, nu cred ca-si permite CFR Calatori acest lux zilnic, plus ca e o reclama proasta sa vina un tren international intarziat zi de zi...
Acum avem un tren pe 300 şi unul pe 200. Puteau să inverseze Dacia cu Ister, să circule Ister pe 200 şi Dacia pe 300... oricum Dacia are puţini călători în trafic internaţional, deci şi despăgubirile ar fi mai mici, mai ales că mulţi sunt pensionari, studenţi, elevi, care nu prea sunt eligibili pentru despăgubiri, pentru că îşi cumpără bilete internaţionale doar până la Curtici, mai departe folosind bilete naţionale reduse/gratuite (am aplicat şi eu tactica asta când eram student). Mai sunt posesori de FIP, Interrail etc, care nici ei nu pot fi despăgubiţi. -- Chiar pe acest forum şi pe pagina de Facebook a CFR Călători se discuta acum câteva luni de staţionarea în Neptun din cauza lipsei de capacitate a staţiei Mangalia. Nu am fost să văd, am presupus că dacă alţii mult mai în temă au făcut afirmaţia asta, atunci e reală... Nu am mai fost la mare de câţiva ani, Litoralul românesc e prea scump şi foeră condiţii prea proaste. Am preferat să bat munţii, îmi place mai mult să mă întâlnesc cu ursul şi cu căprioara decât cu ,,turiştii" care fac plajele să arate ca nişte cocini de porci şi cu restaurantele şi hotelurile care caută să te fure la orice. Dar asta e deja off-topic. _________________ :TTT:
|
| | | TER200
Numarul mesajelor : 412 Varsta : 45 Reputatie : 3651 Data de inscriere : 13/01/2016
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 15:09 | |
| Doctore, esti penibil cu chestia aia cu mersul PE LINIE de la Neptun la Mangalia. Penibil. Iti place sa inventezi, sa faci pe ala care stie tot, dar asta e prea de tot. Maine-poimaine vom afla, tot de la tine, desigur, ca mecanicii nu stiu carui regio au luat avionul ca sa preia nu stiu ce IR. Penibil, omule. Scoate nasul din palatul ala, ca te imbolnavesti de penibil:) |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 15:22 | |
| - Dr2005 a scris:
Acum avem un tren pe 300 şi unul pe 200. Puteau să inverseze Dacia cu Ister, să circule Ister pe 200 şi Dacia pe 300... oricum Dacia are puţini călători în trafic internaţional, deci şi despăgubirile ar fi mai mici, mai ales că mulţi sunt pensionari, studenţi, elevi, care nu prea sunt eligibili pentru despăgubiri, pentru că îşi cumpără bilete internaţionale doar până la Curtici, mai departe folosind bilete naţionale reduse/gratuite (am aplicat şi eu tactica asta când eram student). Mai sunt posesori de FIP, Interrail etc, care nici ei nu pot fi despăgubiţi. A mai fost situatia asta acum 2 ani, cauzata tot de lucrarile de pe coridor si atunci nu a fost atat tam-tam.Pana la urma CFR Calatori a avut de ales intre a anula aceste trenuri, si a le devia prin Sibiu, datorita lucrarilor nu se putea asigura trasa iar in caz de intarzieri foarte mari MAV-ul are tendinta de a le combina sau limita.Iar daca aceste trenuri vor circula goale sau nu, vom vedea cand acestea vor circula, insa stiu ca prima data cand a circulat Dacia prin Fagaras locuitorii de aici au facut petitii la CFR Calatori sa poate achizitona si ei bilete in trafic international...Iar daca nu vor fi calatori se poate proceda cum se face de obicei cu trenurile astea ,se anuleaza, schimba orarul sau traseul.Dar facem pariu ca vor circula pana la sfarsitul anului urmator prin Sibiu si cu calatori suficienti cat sa nu fie o paguba pentru CFR Calatori |
| | | bobi
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 15:33 | |
| - TER200 a scris:
- Doctore, esti penibil cu chestia aia cu mersul PE LINIE de la Neptun la Mangalia. Penibil. Iti place sa inventezi, sa faci pe ala care stie tot, dar asta e prea de tot. Maine-poimaine vom afla, tot de la tine, desigur, ca mecanicii nu stiu carui regio au luat avionul ca sa preia nu stiu ce IR. Penibil, omule. Scoate nasul din palatul ala, ca te imbolnavesti de penibil:)
Corect, corect, corect!!! |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Joi 26 Oct 2017, 18:29 | |
| @Dr2005 tu ai greșit la fel de grav și alta dată, aseară nu a fost prima data doar ca membri forumului fie sunt brigada ta, fie nu au fost atenți fie nu au vrut sa-și piardă timpul cu tine. Dar și dacă stătea trenul în Neptun HM de ce ai virusat ca ar merge pana la Mangalia pe jos pe șine la 40 grade ? Chiar nu ai realizat ce ai putut sa scri ? Dacă dădea vreun tren peste partida aflata pe sine cine răspundea? Plus ca exista sosea iar dacă nu ar fi existat niciodată varianta ori ar fi staționat pana la primul tren oribi-ar fi dus cu mașina pusa de CFR, te rog frumos sa nu mai spui la nimeni ca îți plac trenurile și mai și lucrezi la minister și te plimbi cu trenul pe cârca ministerului ca rade lumea de tine.
Bun dacă nu îți place litoralul romanesc ce te retine sa te duci la bulgari ca nu ai Seria 7 și nici X5 sau Superb sa ramai fără mașină chiar în parcarea hotelului. Sau la greci ori în Sicilia. Și eu am zis la fel ca nu ma mai duc pe litoralul românesc sa bag bani în buzunar la toți țig**** care acum spala banii murdari cu hoteluri ca sa piardă urma la șmecherii. Ca sa nu mai zic ce am văzut asta vara la intrarea în Mamaia dinspre CTA plaja de la Cherhanaua Pontica si Hotel Malibu plina de rromi, apa murdara nu doar de alge ci și de pungi sau cotoare de la porumb fiert. În viata mea nu am văzut atât de mulți rromi intr-un singur loc. Dar aici aveau voie ca nu era zona plajelor private...
Am mai povestit cum am fost 3 zile asta vara la mare în 4 locații : Plaja Modern din CTA, plaja de unde începe Mamaia cherhanaua Pontica și Hotel Malibu, Mangalia și Costinești și cel mai frumos din toate punctele de vedere a fost la Modern și Mangalia nu tu alge, nu te aglomerație sau rromi și nici măcar mizerie pe plajă.
Te-ai scos repede ca nu-ți mai place marea si te-ai dat pe munte, avem o tara destul de frumoasa deși sunt altele și mai frumoase și tot ne-o vizitează străini și nu doar pentru Transilvania ( Ardeal spun doar ungurii ) cat despre Transfăgărășan am văzut un videoclip și niște poze într-o revista de ciclism și pot sa spun ca Transfăgărășanul e abia pe locul 3 nu pe primul cum spun cei de la Top Gear.
Cei care așteptati zvonuri, informații și chiar detalii despre noul mers de tren ar trebui sa nu va faceți prea multe griji în aceasta privința aduceți-vă aminte ca în ultimii 5 ani e doar un copy-paste cu mici modificări. Când o sa apară livretele maxim 12 ore o sa stați pe ele apoi pa și la gara. Ce noutăți ar putea veni, ce asteptari aveți? Din păcate nu vom avea trenuri de mare viteza, tarifele nu vor scădea, mai multe trenuri sigur nu vom avea, condițiile vor rămâne aceleași și nici vagoanele nu se schimbă. Și eu sunt curios și abia aștept livretele dar în 3 ore deja o sa fiu satul de noul mers. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 Vin 27 Oct 2017, 05:53 | |
| - TER200 a scris:
- Doctore, esti penibil cu chestia aia cu mersul PE LINIE de la Neptun la Mangalia. Penibil. Iti place sa inventezi, sa faci pe ala care stie tot, dar asta e prea de tot. Maine-poimaine vom afla, tot de la tine, desigur, ca mecanicii nu stiu carui regio au luat avionul ca sa preia nu stiu ce IR. Penibil, omule. Scoate nasul din palatul ala, ca te imbolnavesti de penibil:)
Poate cu aceasta ocazie vad si adeptii lui ca posteaza 99% doar balarii si ii place sa posteze doar de dragul de a se crede ce nu este si "prietenii" lui sa il ridice in slavi ca el e mare si tare. Nici poveste de garat garnitura in statia Neptun, era o varianta in caz in care nu ajung liniile din Mangalia dar s-a rezolvat, garniturile dupa ce veneau din tara se intorceau ca Regio pana la Constanta apoi seara aceeasi poveste sa plece in tara. Foarte simplu iar ca partida unui tren merge pe linie pana la comanda deja e de domeniul ...... fara cuvinte, cine sa creada asemenea aberatie? Maine poimaine auzim ca partida trenului xxx dupa ce a ajuns la destinatie a plecat cu caruta la comanda sau vorba colegului mecanicii iau avionul de la un tren la altul sa faca orele. Deja e mult prea mult cu aceasta, "vezi doamne cine sunt eu" ............ Noul mers va aduce ceva schimbari si unele chiar frumusele la care unii se vor oftica de moarte, ghinion! Statia Coslariu e sub orice critica, un an tot mai dureaza pana e gata, racordul 300-200A la fel e departe de a fi gata ca nici nus e lucreaza de foarte mult timp. Pe 200 Vintu-Simeria mai au putin dar tot pe la vara e posibil sa fie gata iar Coslariu-Sighisoara e cam in pom, se lucreaza cu viteza melcului. Zvonuri se tot aud ca se deviaza trenul A sau trenul B pe alta ruta, dar pana nu vedem clar mai bine nu provocam discutii aiurea, gen mersul partidei pe linie 4 km prin soare ca nu are rost. |
| | | billy752-istu
Numarul mesajelor : 197 Varsta : 32 Localizare : brasov Reputatie : 5355 Data de inscriere : 29/10/2010
| Subiect: Trenuri Vin 27 Oct 2017, 13:53 | |
| Din 10.12.2017 IR 15590 Arad-Bucuresti Nord ARAD 19:08 Buc.Nord 05:28 Circula pe M 900 15591 București Nord-Arad Buc.Nord 22:02 Arad 08:24 IR 15531 București Nord-Brasov Buc.Nord 06:40 Brașov 09:15 IR 15532 Brasov-Bucuresti Nord Brasov 15:15 Buc.Nord 17:49 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul Trenurilor 2017/2018 | |
| |
| | | | Mersul Trenurilor 2017/2018 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |