|
| Revista presei | |
|
+60mtk Capsuneanu t1972 ravers75 @ndrey NicuS Rarau bobi bubu Andrey_tm Semafor sp59 19jimmy84 TER200 cristi ar aris86 laurentzu tcm cristi CFR laur 133 Cipri Andrei Neculai kristi kkk DUAL didinul rich1974 ets2oltromânia ttavi Hurricane AeroX IonutCFR2009 lifetec alex.alexus.tm DAS 2011 Adirmvl cristy79 florin94 alinx3330 CristyanC ciprian71 Nesebar tzifrea Amiralul riciu mielutu zburator Luna Re6/6 LanceR razvan - trenuri Jhonyla dan tm Dr2005 cardinal Warrington 92Dragos marius664 alliens Vitosa Katalyn cfr500 Adrian78 64 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Revista presei Mier 13 Sept 2017, 14:46 | |
| http://www.tion.ro/video-terifiant-un-aradean-trece-prin-fata-mortii-si-ii-face-semn-obscen/1897123 |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 13 Sept 2017, 23:49 | |
| Un articol corect :
http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/editorial/de-ce-nu-merg-ca-pe-roate-trenurile-de-calatori--217404674.html |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Revista presei Joi 14 Sept 2017, 02:04 | |
| - Warrington a scris:
- cardinal a scris:
- Catalonia are pozitie strategica intre Franta si Spania, sunt cai de comunicatie importante pe acolo,
Și va supraviețui din taxe de tranzit asupra traficului rutier și feroviar dintre Franța și Spania?
Dacă situația nu e tratată cu destulă seriozitate, tot felul de provincii vor dori să devină independente, de la Bavaria la Transilvania. În Germania nu prea se discută astfel de lucruri, dar chiar și în interiorul Bavariei există fricțiuni, cei de la Nurnberg se consideră franconi, nu bavarezi și îl blamează și azi pe Napoleon fiindcă a alipit Franconia la Bavaria. Nu am spus ca va supravietui din taxele pe cale ferata, sau sosea, esti obsedat de taxele astea Pozitia strategica e doar un mare avantaj, dar au si industrie, turism, nu mor ei de foame. Cred ca vor fi rugati sa intre in UE. |
| | | Warrington
Numarul mesajelor : 787 Reputatie : 3789 Data de inscriere : 03/09/2016
| Subiect: Re: Revista presei Joi 14 Sept 2017, 02:30 | |
| Mai ales Spania o să-i roage pe catalani să intre în UE, în mod sigur Cât despre turism, o țară produce venituri din asta, deci turismul e în avantajul propriu, nu în avantajul celorlalți membri UE. E greu de crezut că Franța și Spania or să-și faulteze propriul sector turistic mediteraneean de dragul turismului catalan. Mai probabil invers, atât Franța cât și Spania vor bloca aderarea Cataloniei timp de zeci de ani. Dacă Spania ar fi de-acord cu aderarea Cataloniei la UE, ar fi de-acord și acum cu independența. La urma urmei, în prezent Catalonia este în UE. Ce logică ar avea acordul Spaniei, după un divorț cu scântei? |
| | | cardinal
| Subiect: Re: Revista presei Joi 14 Sept 2017, 07:12 | |
| Pai turistii se vor duce oricum, nu trebuie sa fie in UE pentru asta. Nu sunt turisti in Elvetia sau Norvegia ? Aici fac mea culpa, nu stiu daca Spania va putea bloca aderarea Cataloniei, de una singura.
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 14 Sept 2017, 08:45 | |
| - cardinal a scris:
- Pai turistii se vor duce oricum, nu trebuie sa fie in UE pentru asta. Nu sunt turisti in Elvetia sau Norvegia ?
Elveţia e în Schengen. Norvegia e în Spaţiul Economic European... practic, un cetăţean UE care călătoreşte pe acolo nu simte nicio diferenţă faţă de o frontieră internă a UE. Pe catalani n-o să îi bage nimeni în seamă la nivel european. UE o să le impună nişte taxe vamale de vreo 40%, băncile europene vor pune comisioane pe tranzacţiile făcute din UE cu destinatar catalan, UE le va cere locuitorilor viză Schengen, companiile de asigurări nu vor recunoaşte valabilitatea Cărţii Verzi în Catalunia şi câte şi mai câte. O să coste atât de mult să mergi acolo, încât o să te reorientezi spre alte destinaţii. - cardinal a scris:
- Aici fac mea culpa, nu stiu daca Spania va putea bloca aderarea Cataloniei, de una singura.
Clar o va bloca. Şi probabil la fel vom face şi noi şi nemţii, belgienii şi alţii... pentru că ar crea un precedent periculos. În plus, ar fi fix împotriva ideii de regionalizare care vine de la Bruxelles. Observaţi că deşi UE se grăbeşte să recunoască ,,ţări" precum Kosovo, nu face asta decât pentru statele din afara UE. _________________ :TTT:
|
| | | cardinal
| Subiect: Re: Revista presei Joi 14 Sept 2017, 09:40 | |
| - Dr2005 a scris:
- cardinal a scris:
- Aici fac mea culpa, nu stiu daca Spania va putea bloca aderarea Cataloniei, de una singura.
Clar o va bloca. Şi probabil la fel vom face şi noi şi nemţii, belgienii şi alţii... pentru că ar crea un precedent periculos. Mi-e clar ca e clar ca va incerca sa o blocheze, nu mi-e clar daca poate sa o blocheze. Germania si Belgia clar ca nu vor fi impotriva ideii de federalizare, la maxim chiar, adica cam ca o independenta, de facto. Chiar sunt paranoic si cred ca vor federalizarea Romaniei, pe nivel german sau belgian. |
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 14 Sept 2017, 10:30 | |
| Cu federalizarea vor fi de acord, dar cu separarea totală clar nu. Că altfel o să se apuce şi Flandra sau Bavaria să ceară independenţă. _________________ :TTT:
|
| | | Warrington
Numarul mesajelor : 787 Reputatie : 3789 Data de inscriere : 03/09/2016
| Subiect: Re: Revista presei Joi 14 Sept 2017, 12:30 | |
| - cardinal a scris:
- [nu mi-e clar daca poate sa o blocheze.
Aderarea fiecărui nou membru trebuie aprobată individual de fiecare stat deja membru. România, de exemplu, a trebuit să-și dea explicit acordul pentru aderarea Croației. În asta constă de altfel și ipocrizia englezilor: UK și-a dat explicit acordul pentru aderarea României la UE, pentru aderarea Bulgariei, pentru aderarea Poloniei etc. - Dr2005 a scris:
- Elveţia e în Schengen. Norvegia e în Spaţiul Economic European...
Și Norvegia e în Schengen, iar Elveția e și ea în EEA de facto. Are o serie de acorduri bilaterale cu UE, chiar dacă nu a ratificat explicit includerea în EEA. Practic ambele țări trebuie să accepte aproape integral reglementările UE, doar că nu au dreptul să-și dea cu părerea despre ele, așa cum au țările membre De exemplu, când a construit Gotthard Base Tunnel, Elveția a trebuit să accepte parametrii stabiliți de UE. Excepțiile sunt minore, Norvegia și-a păstrat de exemplu o politică independentă de pescuit în Marea Nordului |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 14 Sept 2017, 21:02 | |
| https://www.feroviarul.ro/stiri-feroviare/noutati-feroviare/s-au-micsorat-salariile-angajatilor-afer-sindicatul-fml-este-revoltat-de-acest-aspect
https://www.feroviarul.ro/stiri-feroviare/noutati-feroviare/reorganizarea-ministerului-transporturilor-va-fi-infiintata-directia-anticoruptie-in-transporturi |
| Subiect: Re: Revista presei Joi 14 Sept 2017, 22:10 | |
| - Vitosa a scris:
- https://www.feroviarul.ro/stiri-feroviare/noutati-feroviare/reorganizarea-ministerului-transporturilor-va-fi-infiintata-directia-anticoruptie-in-transporturi
Există de aproape un an... oricum, e mare lipsă de personal, degeaba se plânge autorul articolului (care articol e de anul trecut) că se înfiinţează posturi noi. Doar de la noi din direcţie au plecat 4 oameni anul ăsta şi încă 2 ies la pensie iarna asta. Au venit 2, să vedem cât or sta. _________________ :TTT:
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Vin 15 Sept 2017, 10:25 | |
| - Dr2005 a scris:
- Vitosa a scris:
- https://www.feroviarul.ro/stiri-feroviare/noutati-feroviare/reorganizarea-ministerului-transporturilor-va-fi-infiintata-directia-anticoruptie-in-transporturi
Există de aproape un an... oricum, e mare lipsă de personal, degeaba se plânge autorul articolului (care articol e de anul trecut) că se înfiinţează posturi noi. Doar de la noi din direcţie au plecat 4 oameni anul ăsta şi încă 2 ies la pensie iarna asta. Au venit 2, să vedem cât or sta. Pai parca aveti 5 secretari de stat la MT
Ultima editare efectuata de catre Adrian78 in Vin 15 Sept 2017, 11:51, editata de 1 ori |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11399 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 15 Sept 2017, 11:26 | |
| chiar,cu ce se ocupa directia anticoruptie de la Transporturi? |
| | | Re6/6
Numarul mesajelor : 493 Reputatie : 5526 Data de inscriere : 11/02/2011
| Subiect: Re: Revista presei Vin 15 Sept 2017, 17:18 | |
| - LanceR a scris:
- chiar,cu ce se ocupa directia anticoruptie de la Transporturi?
..la fel ca si ministerul transporturilor + Afer + agentia de reforma feroviara, etc...PAGUBESC STATUL DE BANI!!!! |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Vin 15 Sept 2017, 18:21 | |
| Nu doar acolo ci și la CFR Călători sunt mulți intrați care habar nu au de viata lor, numai ei știu cum au ajuns acolo, au viitorul asigurat și freacă menta. Avem exemple chiar și la nivele mai mari dar na unele sunt femei au pus prăjitura la bătaie pentru un post bine plătit.
DNA doarme și acționează doar acolo unde li se dictează. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |