|
| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+75vlad237 CristianSM bobi laurentzu apmatei TER200 TVlad kristi kkk ravers75 florrinel Capsuneanu NicuS florin29sv bubu cristy79 vatmanul billy752-istu Cipri Andrei Neculai CRT AndiCFR AeroX florin94 costy_92 huiu_goe cfr500 aris86 IonutChircu IonutCFR2009 Andrey_tm Codrut1985 seby1998 qew00 get. sorinache96 Rarau Ciprian LanceR rich1974 @ndrey ldh80 cristi ar Vale_ntin sp59 didinul alex.barac.5 dan tm marius_catalin84 Elful AlexCFRB marius664 Norbi cardinal riciu mielutu zburator DUAL CristyanC Vitosa lapsanszkitamas johnsmoke 92Dragos Jhonyla ciprian71 ets2oltromânia Katalyn Luna Warrington Adirmvl alliens alex.alexus.tm Adrian78 Sabik alex1987 neluadi Dr2005 Nesebar 79 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14505 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Sam 21 Apr 2018, 22:15 | |
| @katalyn https://www1.cfrcalatori.ro/conducere-executiva-cfr-calatori/ Nu mai e. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Apr 2018, 17:57 | |
| - CRT a scris:
- Stie cineva in ce conditii se pot elibera bilete pentru bicicleta in IR-uri FARA vagoane pentru asa ceva ?
In mod normal stiu ca nu se poate, am mers cu 1821 de n ori si de fiecare data a trebuit ori sa platesc tariful ala special bagaj de 15 kile, ori a trebuit sa-i dau nasului de o shaorma cu de toate. Acum cateva zile l-am luat de la Fetesti si ce sa vezi, doamna de la casa de bilete mi-a dat si bilet pentru bicicleta. Nu mai zic ce fata a facut nasul cand probabil in speranta ca se alege si el cu o mica atentie, i-am fluturat biletul. Deci, care e explicatia pentru care mi-a fost eliberat bilet de bicicleta pe un IR fara vagoane speciale ? Nu contează vagonul din tren, ci ce e pe diagramă. Au fost cazuri de trenuri cu vagoane 84-96, dar care în diagramă erau 20-76 sau altceva, aşa că nu s-au dat bilete de bicicletă sub nicio formă. E valabilă şi reciproca, probabil s-a aplicat în cazul tău. Sau, probabil, tanti nu a văzut mesajul ăla care întreabă de aprobarea Oficiului Central, caz în care nu ar fiu bine să dai detalii care să ducă la identificarea casierei, pentru că i se poate imputa biletul tău şi poate fi penalizată cu 10% la salariu. Există cazuri de casiere penalizate şi când au avut aprobarea respectivă, există deja un proces pe această temă. - vitosa a scris:
- Nu mai e.
Cine nu mai e? _________________ :TTT:
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18755 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24334 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Apr 2018, 18:11 | |
| Dragos ,Marius se referea la Alina Predescu |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Apr 2018, 23:30 | |
| - Dr2005 a scris:
- CRT a scris:
- Stie cineva in ce conditii se pot elibera bilete pentru bicicleta in IR-uri FARA vagoane pentru asa ceva ?
In mod normal stiu ca nu se poate, am mers cu 1821 de n ori si de fiecare data a trebuit ori sa platesc tariful ala special bagaj de 15 kile, ori a trebuit sa-i dau nasului de o shaorma cu de toate. Acum cateva zile l-am luat de la Fetesti si ce sa vezi, doamna de la casa de bilete mi-a dat si bilet pentru bicicleta. Nu mai zic ce fata a facut nasul cand probabil in speranta ca se alege si el cu o mica atentie, i-am fluturat biletul. Deci, care e explicatia pentru care mi-a fost eliberat bilet de bicicleta pe un IR fara vagoane speciale ? Nu contează vagonul din tren, ci ce e pe diagramă. Dar 1821 nu a avut niciodata serviciul pentru biciclete, ce ai spus tu in continuarea mesajului sunt povesti nemuritoare.Omul se referea strict la un anumit tren... |
| | | CRT
Numarul mesajelor : 53 Reputatie : 4709 Data de inscriere : 26/02/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 23 Apr 2018, 10:09 | |
| Corect, eu ma refer strict la 1821 bucata pe M800, care niciodata nu a avut si nici nu cred ca va avea vagon de biciclete. Probabil i-a aparut aiurea in calculator, imi vine greu sa cred ca nu a vazut sau a ignorat mesajul ala la care faci referire. |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4752 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Apr 2018, 15:43 | |
| Va salut. Stie cineva, agentiile de voiaj ce program au maine 30.04.2018 ? |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6914 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Apr 2018, 19:36 | |
| Au program normal, iar pe 01.05 au program doar cele din centrele comerciale si de la Otopeni |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4752 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 29 Apr 2018, 21:08 | |
| - marius664 a scris:
- Au program normal, iar pe 01.05 au program doar cele din centrele comerciale si de la Otopeni
Multumesc. Ma intereseaza pentru Bucuresti - Sibiu - Budapesta - Split. Cu intoarcere Split - Budapesta - Timisoara - Bucuresti. |
| | | apmatei
Numarul mesajelor : 126 Reputatie : 4303 Data de inscriere : 25/06/2013
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 30 Apr 2018, 19:56 | |
| - Citat :
- Nu vă panicați, acum 3 săptămâni o săgeată albastră a fost la nici 2 m distanță de un frontal cu un marfar. E anchetă la CFR dar e ascunsă de voi pt că nu se vrea a se vedea prețul indiferenței cu prea mare ușurință. Ieșea carnagiu. Cică aia de la stațiile de comandă CFR au înlemnit așteptând catastrofalul și inevitabilul dezastru. Și totuși o minune a făcut ca trenurile să se evite la milimetru.
sursa Știe cineva mai multe despre ce spune băiatul ăsta? E adevărat? |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 30 Apr 2018, 20:58 | |
| In ultimele 2 luni au mai fost 2 astfel de cazuri dar nu se vrea sa se afle chiar totul, cine stie poate intr-o zi chiar le iese figura ( Doamne fereste ) din moment ce tot incearca astfel de experimente.
Azi in R 3004 m-a enervat unul la telefon cu un subiect legat de cf, am avut grija sa auda toti cfr-isti de langa mine ce parere am eu despre CFR si de cei din MT, erau negrii de suparare si m-ar fi mancat cu fulgii cu tot.
Nu uitati ca ce vedeti la tv legat de accidente sau incidente precum si rapoartele AFER nu intotdeauna se da adevarul, se musamalizeaza destul de mult si rapid pentru a nu cadea prea multe capete cu functii mari.
Din pacate nu putem posta chiar totul pe FB sau pe forum, s-ar trezi vreun destept sa ma astepte pe Aeroport direct cu duba mai ales ca am fost amenintat pe tema asta, dar dupa cum ma stiti nu ma feresc, nu fug si nu ma dau de la nimic. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 03 Mai 2018, 19:58 | |
| Orice incident feroviar se raportează, nu poţi nici să tragi un pârţ pe linie şi să nu se raporteze. Dar mereu vor apărea ştie-toţi d'ăştia şi teoriile lor ale conspiraţiei. Da, probabil s-o mai găsi vreun mecanic să oprească în curentă să îşi lase amanta acasă şi să treacă în foaie că a oprit pe motiv de căruţă pe trecere la nivel sau turmă de oi, dar să intre 2 trenuri pe aceeaşi linie şi să nu remarce nimeni e absolut imposibil. În primul rând pentru că se talonează un macaz, ceea ce înseamnă fie deraiere dacă e macaz încuiat cu cheie, fie sonerie de talonare care urlă, cu toate consecinţele care rezultă de aici. Îţi spun eu că nici CFR S.A., nici AGIFER nu ratează aşa ceva, iar dacă ăştia omit, vine imediat ASFR cu auditul de siguranţă şi dacă te prinde cu astfel de mânării nu-i a bună. Singura problemă e că AGIFER are doar vreo 40 de angajaţi cu tot cu secretara şi fmeia de serviciu, aşa că unele investigaţii durează şi mai mult de un an de zile. Mai există şi situaţia în care un tren să fi fost primit cu ordin scris pe o linie deja ocupată, iar ameţitul de pe peron să zică că urmau să se ciocnească. Incidentul raportat a fost dezbătut pe larg în presă şi pe forum, nu implică nici o ,,Săgeată Albastră", iar investigaţia e deja în curs. Nu ştiu cine e personajul cu postarea de pe Facebook, dar e total paralel cu situaţia. De exemplu nu ştie că podurile metalice nu se ancorează decât la un capăt, iar celălalt capăt e lăsat liber ca să se poată dilata podul. _________________ :TTT:
|
| | | florin29sv
Numarul mesajelor : 102 Reputatie : 4431 Data de inscriere : 28/01/2013
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier 09 Mai 2018, 17:56 | |
| Are idee cineva de ce în data de 26 mai 2018 de la București Nord spre Suceava nu apare nici unul din cele două trenuri de noapte? E posibil să nu circule în acea zi sau o fi eroare de sistem? https://bilete.cfrcalatori.ro/vanzare/rute_.aspx?keyimt=dtm%3d26-05-2018&p=Bucuresti+Nord&d=Suceava+(oras-centru)&ora=00&lng=ro&cautavans=1
|
| | | laurentzu
Numarul mesajelor : 424 Varsta : 39 Localizare : Iasi Reputatie : 3518 Data de inscriere : 08/06/2016
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 10 Mai 2018, 11:36 | |
| - florin29sv a scris:
- Are idee cineva de ce în data de 26 mai 2018 de la București Nord spre Suceava nu apare nici unul din cele două trenuri de noapte? E posibil să nu circule în acea zi sau o fi eroare de sistem?
https://bilete.cfrcalatori.ro/vanzare/rute_.aspx?keyimt=dtm%3d26-05-2018&p=Bucuresti+Nord&d=Suceava+(oras-centru)&ora=00&lng=ro&cautavans=1
Asa apare si pe inforer.ro |
| | | florin29sv
Numarul mesajelor : 102 Reputatie : 4431 Data de inscriere : 28/01/2013
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 10 Mai 2018, 12:26 | |
| Mi s-a confirmat si oficial, la agentia CFR, ca ambele trenuri București-Suceava sunt anulate în seara de 26 mai..... cu alte cuvinte nu am nici o variantă decentă de la ora 17.00 și pana a doua zi dimineata....... într-o zi oarecare, când nu e nici Revelion, nici Paște nici altceva. Mi se pare bătaie de joc |
| | | marius664
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi 10 Mai 2018, 13:22 | |
| Poti incerca cu schimbare: 1667 BN 22:55-Buzau 00:58 1963/1857 Buzau 01:56-Suceava 06:38
Pierzi o ora prin Buzau, dar asta-i situatia, cu trenul... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
| | | | Întrebări şi răspunsuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |