Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+75
vlad237
CristianSM
bobi
laurentzu
apmatei
TER200
TVlad
kristi kkk
ravers75
florrinel
Capsuneanu
NicuS
florin29sv
bubu
cristy79
vatmanul
billy752-istu
Cipri Andrei Neculai
CRT
AndiCFR
AeroX
florin94
costy_92
huiu_goe
cfr500
aris86
IonutChircu
IonutCFR2009
Andrey_tm
Codrut1985
seby1998
qew00
get.
sorinache96
Rarau
Ciprian
LanceR
rich1974
@ndrey
ldh80
cristi ar
Vale_ntin
sp59
didinul
alex.barac.5
dan tm
marius_catalin84
Elful
AlexCFRB
marius664
Norbi
cardinal
riciu
mielutu zburator
DUAL
CristyanC
Vitosa
lapsanszkitamas
johnsmoke
92Dragos
Jhonyla
ciprian71
ets2oltromânia
Katalyn
Luna
Warrington
Adirmvl
alliens
alex.alexus.tm
Adrian78
Sabik
alex1987
neluadi
Dr2005
Nesebar
79 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 46 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vale_ntin

Vale_ntin

Numarul mesajelor : 178
Varsta : 44
Localizare : Galati
Reputatie : 4670
Data de inscriere : 11/08/2012

Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeMier 02 Aug 2017, 11:04

Nu, domnule, nu trebuie să printezi nimic la online nici măcar la avion. Dai codul, ca la pariuri puse din timp online. De-abia aștept să aranjez lucrurile pentru rudele mele din Moldova, să nu mai aud de voi.
Sus In jos
Vale_ntin

Vale_ntin

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeMier 02 Aug 2017, 11:12

Ca s-o ard și mai nasol pune 10 lei la Istanbul Bakashekir-Brugge X2, cotă 2 și ceva offtopic
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6913
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeMier 02 Aug 2017, 13:10

@Vale_ntin: Vorbesti mult si fara rost...Ce legatura au biletele la concerte cu cele de tren??? Ce legatura au pariurile cu concertele??? Daca nu stii sa raspunzi la o intrebare mai bine te abtii.Parerea mea...Si limiteaza pe cat se poate la subietul topicului si mai ales al forumului.O zi buna!!!
Sus In jos
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

Numarul mesajelor : 6889
Varsta : 42
Localizare : Pascani
Reputatie : 12288
Data de inscriere : 03/11/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeMier 02 Aug 2017, 14:19

O intrebare: in cazul efectuarii unor lucrari de RK la o linie de cale ferata (exceptând cele care fac parte din coridoarele pan-europene de transport feroviar si pentru care se pot obtine finantari europene pentru reconstructia/modernizarea lor), este necesara existenta unui studiu de fezabilitate ?

De exemplul: daca , conducerea CFR-SA-Infrastructura ar decide efectuarea RK-ului la linia 804 (exemplul este ales aleatoriu), si daca evident ar identifica resursele financiare necesare, ar mai fi nevoie de întocmirea unui studiu de fezabilitate pentru aceasta, sau ar fi suficienta numai decizia conducerii CFR-SA- eventual un ordin de incepere a lucrarii semnat de directorul CFR-SA ?

Ce prevede legea si ce etape sunt necesare- dpdv legal- pe care trebuie sa le indeplineasca CFR-SA-infrastructura, pentru efectuarea lucrarilor de RK, la linii de cale ferata aflate in administrarea sa si care nu fac parte din coridoarele pan-europene de transport feroviar ?
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11195
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeJoi 03 Aug 2017, 11:46

Pe CTA-Mangalia la IR nu se mai tarifează ca Regio ? Observ ca e 16.90 lei la IR 1932.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6557
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeJoi 03 Aug 2017, 12:02

Singurul tarifat ca Regio este 1921
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4751
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeVin 04 Aug 2017, 14:08

Katalyn a scris:

Din păcate asta e realitatea s-a ajuns în România ca omul sa pună o întrebare legata de călătoria pe care o va face în Ucraina sau Belarus iar în loc sa primească răspunsuri e luat peste picior.

Abia aștept sa se termine concediul sa scap de lumea a 3-a sa ma întorc iar la civilizație unde auzi Thank You și de 40 ori intr-o singură zi.
Am obtinut multe date referitor la mersul trenurilor.Ultimul email l-am primit pe data de 30 iul. de la Delfinson, in care preciza ca a avut probleme de sanatate si ca ar fi indicat sa-l sun pentru alte informatii.Ieri am tot incercat fara raspuns.Azi dimineata sa vad mesajul cu durere ca Delfinson a incetat din viata.

In ce a ce priveste plimbarea cu trenul este sigura, am luat bilet oferta EST-VEST valabil 4 zile Bucuresti - Kiev (187 lei) in care este inclusa rezervarea pana la Vicsani cl.2, urmand ca din Cernauti sa-mi iau rezervarea la vagon de dormit in baza acestui bilet global.
Sus In jos
ciprian71

MesajSubiect: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeDum 06 Aug 2017, 21:01

Trenul international INT.33 LATORCA pe ruta Budapesta - Chop stie cineva compunerea acestui tren? Grupe de vagoane si ruta?
Sus In jos
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8671
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeDum 06 Aug 2017, 21:31

ciprian71 a scris:
Trenul international INT.33 LATORCA pe ruta Budapesta - Chop stie cineva  compunerea acestui tren? Grupe de vagoane si ruta?
Are trei vagoane de Clasa a 2-a H-Start de IC, un vagon Clasa 1 H-Start de IC pe distanta Budapest Nyugati - Zahony si doua vagoane UZ pe distanta Budapest Nyugati - Kiev. Pe distanta Zahony - Chop are atasat pe langa cele doua vagoane UZ si un vagon H-Start clasa a 2-a pentru traficul mic de frontiera (acest tip de vagon este unul care se foloseste la trenurile de naveta in Ungaria).
Sus In jos
ciprian71

MesajSubiect: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeDum 06 Aug 2017, 21:42

In felul acesta cred ca am gasit alternativa.Din Slawsko ma urc in INT.81[33] pana la Debrecen.Din Debrecen pot continua cu EN.407 CORONA pana la Brasov.Avand in vedere ca circula deviat prin Debrecen - Valea luiMihai [IR.1407].
Sus In jos
Vale_ntin

Vale_ntin

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeLun 07 Aug 2017, 05:46

marius664 a scris:
@Vale_ntin: Vorbesti mult si fara rost...Ce legatura au biletele la concerte cu cele de tren??? Ce legatura au pariurile cu concertele??? Daca nu stii sa raspunzi la o intrebare mai bine te abtii.Parerea mea...Si limiteaza pe cat se poate la subietul topicului si mai ales al forumului.O zi buna!!!

Absulut deloc nu vorbesc fără rost. De obicei dacă ai telefon NFC te poți prezenta linișit la orice companie aeriană sau terestră din UE cu acel cod de bare. Dar, dacă vrei o amintire, sau vrei să-l printezi este mai bine. De exemplu, cel mai bine este să-l printezi, hârtia dă satisfacție multora. Pentru studenți, prefer codul de bare să vedem cine merge și cine o face la mișto. Pe foarte bune. Printezi, iar cineva să spună dacă ai fost sau nu. Măcar dai 5 lei altuia ce l-ai trimis de la Craiova la Galați. Avem legătură directă Galați-Craiova?
Sus In jos
Vale_ntin

Vale_ntin

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeLun 07 Aug 2017, 05:55

Și la concerte și la stadion trebuie să ai turnicheți, musai cod de bare. Ca să știi. Să-mi iau bani de la pariuri NFC nu mă ajută. Îmi trebuie codul ăla de bare. Iar ei nu au NFC, majoritatea. CFR nici atât, dau un cod. În Ucraina dacă nu știi a spune că ești român, sau măcar să încerci și nu știi cifrele, te pot da jos din tren în două minute. Asta-i diferența. În Ucraina am avut probleme cu bilet printat la concert, în Ungaria nu. Plătit tot.
Sus In jos
ciprian71

MesajSubiect: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeLun 07 Aug 2017, 15:22

Ma intereseaza tarife orientative Chop - Debrecen , Debrecen - Oradea* la cl.2avand in vedere ca am s acalatoresc cu INT.33 si respectiv INT.407.
* aici cunosc decat oferta TRIP Tickets de 14 E dus-intors.
Sus In jos
ciprian71

MesajSubiect: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeLun 07 Aug 2017, 21:05

Revin cu intrebarea: la Oferta FORTUNA Tickets, se pate face intrerupere?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitimeLun 07 Aug 2017, 21:53

ciprian71 a scris:
Revin cu intrebarea: la  Oferta FORTUNA Tickets, se pate face intrerupere?

Nu.

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 25 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 25 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 46 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: