|
| Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 | |
|
+52MariusM adytm @ndrey cfr500 dandel catalinu' razvan - trenuri marius664 Saruman Jhonyla Ikarus99 Vale_ntin IonutCFR2009 Ionutz alliens alex.barac.5 didinul laurentzu vlad237 cristi CFR CristyanC ALEXCFR dan tm Theo A. Vitosa alinx3330 marius_catalin84 cardinal TER200 Rarau Sabik aris86 cristy79 Adirmvl bobi riciu Cipri Andrei Neculai ets2oltromânia neluadi Theijs florin94 AeroX mielutu zburator alex.alexus.tm Katalyn Adrian78 ciprian71 DUAL Dr2005 bubu Nesebar 92Dragos 56 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Joi 09 Mar 2017, 22:49 | |
| Până în Bratislava? Păi dau un salariu numai pe benzină, plus timpul pierdut, uzura maşinii, oboseala... şi nici nu pot să decontez drumul. Chiar dacă puteam, nu mi se pare normal să folosesc maşina mea personală pentru deplasări de serviciu. Şi chiar dacă aş fi plecat în concediu, tot n-aş lua maşina la un astfel de drum, există avioane, trenuri, alternative mult mai comode de deplasare. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Joi 09 Mar 2017, 22:53 | |
| Altii merg in Anglia sau Spania cu masina si e foarte comod, nu ar merge cu altceva. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Joi 09 Mar 2017, 22:58 | |
| Cunosc enșpe mii de oameni, bugetari sau privat, care își decontează drumul făcut în interes de serviciu. Se duc la benzinărie, bagă plinul, duc bonul la secretariat și li se decontează pe loc. În fine, chiar și așa, există zeci de site-uri de ridesharing (știi conceptul, nu e nimic nou). Pui acolo, și în 1-2 ore sigur găsești cu cine să te combini la mașină ca să iasă bine . Sau te adaptezi la noul mers de tren, sau trimiți cereri și petiții ca să facă să fie bine, sau convingi prietenii tăi să facă acest lucru. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Joi 09 Mar 2017, 23:06 | |
| E comod când lucrezi acolo sau pleci în concedii mai lungi şi cu bagajele pe măsură. Pentru 3 - 4 zile nu merită să pierzi 3 zile pe drum (una jumate la dus, una jumate la întors), că traversarea României îţi ia 10 - 12 ore. Pe când cu avionul în ajungi în 6 - 7 ore din faţa blocului până la hotel în Bratislava, Praga, Viena, Bruxelles ş.a.. - mielutu zburator a scris:
- Cunosc enșpe mii de oameni, bugetari sau privat, care își decontează drumul făcut în interes de serviciu. Se duc la benzinărie, duc bonul la secretariat și li se decontează pe loc.
Nu se fac deplasări cu autoturismul personal în instituţiile publice. Iar cu maşina instituţiei mergi doar dacă nu există transport în comun spre destinaţia respectivă şi conducătorul instituţiei aprobă asta (deci nu te duci tu de capul tău la garaj, iei prima cheie de maşină din cui, iei maşina şi pleci când vrei). Deci dacă trebuie să recepţionez podul de la Grădiştea, mă duc cu maşina ministerului (şi şoferul de rigoare), dar dacă trebuie să mă duc la Bratislava mă duc cu avionul şi trenul. Doar ministrul şi secretarii de stat pot merge cu maşini oriunde. La societăţile comerciale de stat e altfel şi se pot deconta mult mai multe chestii... crezi că şefii din CFR-uri fac deplasările interne cu trenul? Unii nici nu se mai obosesc să ia autorizaţiile internaţionale şi decontează şi biletele de tren din ţări străine (în condiţiile în care au dreptul să călătorească gratuit, dar le e lene să meargă să ridice autorizaţiile). Eu dacă iau bilet de tren pe o relaţie pe care există disponibile autorizaţii mi se refuză decontul. La fel şi la transportul în comun, am voie doar o singură călătorie în ziua sosirii şi una în ziua plecării, dacă iau un abonament de o zi - chiar dacă costă mai puţin decât 2 bilete - nu mi se admite la decont. Iar biletul musai trebuie să aibă data folosirii pe el, deci dacă e card contactless atunci din părţi decont, că n-are elemente de identificare pe el. _________________ :TTT:
|
| | | aris86
Numarul mesajelor : 315 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3447 Data de inscriere : 26/04/2016
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Vin 10 Mar 2017, 08:18 | |
| Noua ne-a decontat de fiecare data un abonament urban de 24 h din Europa, biletul de tren aeroport - oraș și de avion. Pana la Viena, e mai ieftin cu trenul, dar dacă mergi 2 persoane cu mașina eventual 2 șoferi, ai sa scurtezi drumul cu câteva ore bune. La un consum mediu de 6,5 l/100 km, pana la Viena consumi vreo 70 litri, cam 80 de eur/sens.
Statul e obligat sa deconteze 7,5 l/100 km, ramai și pe plus. |
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Vin 10 Mar 2017, 09:33 | |
| 80 euro/sens, dar faci mai mult pe drum, de o zi în plus de diurnă, plus că parcarea în Viena e 3 euro pe oră... pe când un bilet de avion îl iei cu 150 de euro dar faci 2 ore de la Otopeni la Viena, iar la tren avem autorizaţii. _________________ :TTT:
|
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Vin 10 Mar 2017, 10:51 | |
| - Dr2005 a scris:
- 80 euro/sens, dar faci mai mult pe drum, de o zi în plus de diurnă, plus că parcarea în Viena e 3 euro pe oră... pe când un bilet de avion îl iei cu 150 de euro dar faci 2 ore de la Otopeni la Viena, iar la tren avem autorizaţii.
eu nu inteleg cum numai tie ti se intampla astea. De ce te ai duce la o sedinta la Bratislava ?!? De cand e Bratislava asa oras important ?!? Repet daca era o femeie ce facea ministerul ? o lasa sa planga in Bratislava? sa spunem ca directorul vostru e o femeie si are sedinta la Bratislava Sau intrebarea cu Bratislava e teoretica?? p.s. parca era o regula ca daca sedinta se termina la ora 17 , de ex, si tu cu escala nu ajungi la 24 in Romania mai stai o zi acolo. Apropo iti poate da 2 avioane, cu escala la Viena, Amsterdam, Instanbul sau oriunde s-ar putea |
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Vin 10 Mar 2017, 11:07 | |
| - Rarau a scris:
- De ce te ai duce la o sedinta la Bratislava ?!?
De cand e Bratislava asa oras important ?!? E important de când Ungaria s-a săturat, pe bună dreptate, să facă toate şedinţele de coridor. Că după vreo 5 ani cu 2 - 3 şedinţe pe an au zis ,,da' mai faceţi-le şi la voi". Au fost şedinţe din astea şi la Viena, Praga, Sofia, doar la Atena, Bucureşti şi Berlin nu au fost. - Rarau a scris:
- sa spunem ca directorul vostru e o femeie si are sedinta la Bratislava
Păi directorul nostru chiar e femeie şi chiar a fost la o şedinţă din asta la Bratislava anul trecut pe vremea asta - Rarau a scris:
- p.s. parca era o regula ca daca sedinta se termina la ora 17 , de ex, si tu cu escala nu ajungi la 24 in Romania mai stai o zi acolo. Apropo iti poate da 2 avioane, cu escala la Viena, Amsterdam, Instanbul sau oriunde s-ar putea
Mai stai o zi doar dacă faci dovada că n-ai cu ce să revii. Am prins rute gen Bucureşti - Istanbul - Luxembourg Chestia e că banii nu sunt nelimitaţi şi nu vreau să fac delegaţiile la suprapreţ. Că mie personal oricum nu îmi iese nimic în plus sau în minus dacă mă întorc cu avionul sau cu trenul. Diurna oricum se dă doar până la intrarea în ţară, or de la Bratislava la Curtici se fac 5 ore, restul până la 20 ore e parcurs intern care nu beneficiază de diurnă. De ce să fac risipă din banii statului, cerând un bilet de avion cu ţ schimbări, ca apoi să ajung prin Bucureşti pe la 1 - 2 noaptea şi să mai fac risipă şi din banii mei vreo 50 lei pentru taxi (presupunând că găsesc unul care să pună aparatul), când pot să mă arunc într-un VD, să dorm confortabil de la Budapesta la Bucureşti şi toată călătoria să coste 25 euro - taxa de admitanţă - bani care merg la CFR Călători (dacă mergeam la vagon de clasă nu se plătea admitanţă), nu la vreun intermediar de bilete. _________________ :TTT:
|
| | | TER200
Numarul mesajelor : 412 Varsta : 45 Reputatie : 3650 Data de inscriere : 13/01/2016
| Subiect: Deviere subiect Vin 10 Mar 2017, 11:59 | |
| Fara suparare, dar cred ca s-a deviat de la subiect! Poate ar fi mai potrivit sa discutati amanuntele deplasarilor personale la alt topic, sau in privat! |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Vin 10 Mar 2017, 12:19 | |
| [quote="Dr2005"] - Rarau a scris:
Mai stai o zi doar dacă faci dovada că n-ai cu ce să revii. Am prins rute gen Bucureşti - Istanbul - Luxembourg Chestia e că banii nu sunt nelimitaţi şi nu vreau să fac delegaţiile la suprapreţ. Că mie personal oricum nu îmi iese nimic în plus sau în minus dacă mă întorc cu avionul sau cu trenul. Diurna oricum se dă doar până la intrarea în ţară, or de la Bratislava la Curtici se fac 5 ore, restul până la 20 ore e parcurs intern care nu beneficiază de diurnă. De ce să fac risipă din banii statului, cerând un bilet de avion cu ţ schimbări, ca apoi să ajung prin Bucureşti pe la 1 - 2 noaptea şi să mai fac risipă şi din banii mei vreo 50 lei pentru taxi eu STIAM ca institutia e OBLIGATA sa iti dea totul de a gata nu sa te chinui tu. Cred ca in nici un minister nu se pune problema cum o pui tu/o puneti voi la MT Faci delegatii la suprapret?!? de ce te ar interesa costurile? sunt banii statului nu ai tai Daca nu va ajung banii , puteti cere in plus la rectificarea bugetara. Daca sedintele se fac deja de 5 ani inseamna ca in bugetul MT sunt prevazuti acesti bani. Oare M Mediului , M Externe sau alte ministere fac tot ca tine?!? nimeni nu face asa ceva |
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Vin 10 Mar 2017, 16:38 | |
| Eu nu sunt Ministerul Mediului. La noi banii se cheltuie cu măsură, nu se aruncă în stânga şi în dreapta. _________________ :TTT:
|
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3333 Reputatie : 8736 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Vin 10 Mar 2017, 17:28 | |
| - Dr2005 a scris:
- La noi banii se cheltuie cu măsură, nu se aruncă în stânga şi în dreapta.
Bravo ! Asa PR mai rar ! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Vin 10 Mar 2017, 21:45 | |
| Foarte cu masura si calculat se cheltuie la voi, de asta va plimbati aiurea pe carca statului. |
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Vin 10 Mar 2017, 23:01 | |
| Justifică-ţi afirmaţiile! _________________ :TTT:
|
| | | TER200
Numarul mesajelor : 412 Varsta : 45 Reputatie : 3650 Data de inscriere : 13/01/2016
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 Vin 10 Mar 2017, 23:13 | |
| Domnule DR2005, chiar nu puteti sa va povestiti planurile in alta parte a Forumului? La Diverse, pe privat, etc. S-a ajuns la o discutie care graviteaza exclusiv in jurul deplasarii dvs la Bratislava, si care nu mai are nicio legatura cu topicul! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 | |
| |
| | | | Propuneri pentru mersul trenurilor 2017-2018 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |