|
| Revista presei | |
|
+58florin94 Vale_ntin Norbi mishu88 CristyanC Balto Jhonyla Amiralul IonutChircu @ndrey Warrington bobi DAS 2011 ldh80 AndreiCFRbv AndiCFR CristianSM 92Dragos bubu neluadi alex.alexus.tm IonutCFR2009 ets2oltromânia Sabik johnsmoke LanceR cristi CFR cristy79 M.I.C.I. apmatei COSTACHE MIHAIL crystynyca riciu Vitosa lifetec cristi ar dan tm 19jimmy84 Rarau Adirmvl alliens aris86 razvan - trenuri TVlad cfr500 saint marius664 Luna Katalyn mielutu zburator AeroX cardinal ciprian71 kristi kkk Nesebar laurentzu Dr2005 Adrian78 62 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ciprian71
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4754 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 19:16 | |
| Doar daca vor scoate acele 21-90 de la naftalina, va mai ameliora situatia.Poate ca va suplimenta numarul de vagoane la 1994/1993 grupa Bucuresti - Mangalia 1924/1923 grupa Bucuresti - Mangalia 10583/10582 suplimentar pe trasa lui 1583/1582 sau 10585/10584 Bucuresti - Constanta pe trasa lui 1985/1984 |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 19:18 | |
| In ideea ca unii(foarte putini) nu sunt pierde vara si mai au si ei un loc de munca, nu stau pe carca lui mama si tata, de asta se vor plimba in weekend cand au liber, doar ca putini se gandesc sa puna osul la treaba, munca e grea, mai ales daca e gratuit pe carca prostilor ei se plimba pana la 40 de ani ca doar e bine sa stai in scoala. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 19:39 | |
| Sezonierele erau sold out în ziua plecării şi anii trecuţi (nu mai zic de cuşete, care se epuizau şi cu o săptămână înainte). Sibiu - Mangalia nu cred că va fi plin, presupunând că va mai fi. Trenul ăsta oricum era folosit de studenţi, care acum nu mai au de ce să piardă o noapte pe drum cu el (şi bonus cu vizita navetiştilor de pe Medgidia - Constanţa).
S-ar putea rezolva cumva şi problema sezonierelor, cel puţin a celor care trec prin Bucureşti, de exemplu cei din ţară pot schimba trenul acolo dacă nu prind loc la sezonier. Problema e că românii sunt prea comozi şi pe casiere le doare la bască, de obicei după ,,nu mai sunt locuri" se întorc la Facebook-ul de pe telefon, nu continuă cu ,,dar pot să vă dau la 1696, inclusiv la cuşetă dacă doriţi, şi din Bucureşti aveţi tren peste 20 minute până la Mangalia". _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 19:51 | |
| Logic ca va fi Sibiu-Mangalia pentru ca trebuie! |
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 20:01 | |
| O trebui, dar nu în regim de mocăniţă cu ocol de juma' de ţară. În orice caz, pe Bucureşti - Mangalia nu cred că va mai trece de 10 vagoane. _________________ :TTT:
|
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5872 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 20:15 | |
| Iar incepi cu prostiile tale in care pui lumea sa schimbe trenurile si sa se trambaleze cu bagajele si copiii de la un tren la altul? Mai iesi din bula in care traiesti si nu mai da tu ordine din fata calculatorului ce sa faca oamenii ca sa schimbe sapte trenuri pana la destinatie ca asa ai tu chef si asa se face in tara X sau Y. Chiar nu intereseaza pe nimeni fanteziile astea erotice in care fraierii schimba trenuri ca ciorapii pana la destinatie. Daca era dupa tine pe Campulung puneai malaxa la legatura in Golesti si dupa aia tot tu veneai sa o anulezi ca nu are calatori (oare de ce???).
Si ma rog Sibiu-Mangalia de ce nu ar trebui sa mai fie? Nu am mai mers cu el, nu ma intereseaza direct, daca vrei sa stii am mers si cu Craiova-Mangalia care te-a scos din minti asta-vara, am cu ce merge, exista o multime de optiuni. Dar nu am inteles ce ti-a casunat pe acest tren? Cum merge ceva, cum vii cu idei sa il distrugi. Bine ca nu faci tu programul sezonierelor si ca nu iti asculta nimeni ideile marete, ca in nadejdea ta ai alunga si pomanagiii de la tren cu solutiile tale geniale. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14506 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 21:08 | |
| https://vocea.biz/social/2017/feb/23/salariul-minim-pe-economie-va-creste-la-1-750-de-lei-ce-remuneratie-va-avea-un-primar/ |
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 21:16 | |
| Dacă aş face eu mersul, ar creşte încasările cu minim 20%.
Sistemul cu trenuri de oriunde până oriunde nu e fezabil, toate ţările civilizate l-au abandonat de mult. Mai ales că la noi toate se gâtuiesc de la Feteşti încolo, nu mai zic de linia de Mangalia, care e simplă. Evident, trenurile vin întârziate din teritoriu şi dau peste cap toată secţia. Şi chiar dacă pui tren direct de oriunde până oriunde, ce te faci când nu-ţi încap călătorii în el? În plus, întârzierile sezonierelor omoară complet traficul de navetă, deci fix călătorii fideli.
Pentru Sibiu se poate prelungi un tren Constanţa - Braşov. Iar sezonierul actual să rămână doar de la Slatina (sau Piatra Olt, din motive tehnice) la Mangalia. _________________ :TTT:
|
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 21:22 | |
| - ciprian71 a scris:
Si asta doar in extrasezon, la vara va fi jale. Deci va depasii cu mult cei 100 mil. lei pusi la bataie. Nu stiu cat de mare aceea jale, vara vor fi mai putini studenti navetisti, mai putini ce sa mearga acasa in week-end-uri, se compenseaza cu cei care vor merge in plus la munte si la mare. Un pic nasol pentru noi calatorii va fi ca la trenurile spre litoral creste cererea. Oricum sa nu uitam ca si acum e sezon, insa la munte, de ski. - M.I.C.I. a scris:
- Noi cei care cumparam bilete ,vom avea mari probleme din cauza studentilor care vor circula gratuit. In primul rand ne vor ocupa locurile daca se suie inaintea noastra in tren si greu ii vom da la o parte . Ei vor fi majoritatea in grupuri, asta inseamna ca vor fi foarte zgomotosi, distrati si vagoanele vor fi mult mai ticsite cu calatori. Credeti ca CFR va suplimenta vagoanele? V-ati gandit ce va fi la vara cand vor pleca dimineata trenurile spre litoral? Multi dintre ei cu siguranta vor prefera sa se intoarca seara acasa si sa revina ziua urmatoare sau peste doua zile decat sa mai plateasca cazarea care va fi destul de scumpa. Asa ca vor pendula cand la mare, cand acasa, vor avea de pierdut si pensiunile si hotelurile, dar si noi calatorii pentru ca vom sta sufocati din cauza lor!
Ar trebui ca pentru studenti sa fie atasate vagoane separat si sa stea doar ei acolo, sa tipe, sa chitaie cat vor vrea, sa bea bere, sa doarma unii peste altii, sa stea inghesuiti, dar sa nu ne afecteze pe noi calatorii platitori!! Pentru ca altfel vom renunta cu siguranta cei mai multi la tren si vom alege alt mijloc de transport! Gresesc?? Probleme doar datorate aglomeratiei poate la unele trenuri. Da, as fi de acord insa sa se puna vagoane suplimentare separat, fie si dimitrov, malaxa, 20-47, 20-57, rame te, etc. pentru studenti, dar numai la trenurile aglomerate, unde chiar e cerere, nu la trenuri ce au 20 de calatori din care 5 studenti impartiti in 2 vagoane. Cei cu unitatile de cazare, sa puna preturi mici, eventual doar pentru studenti si astfel ii vor atrage, nu o sa mearga nimeni acasa cu trenu daca cazarea va fi foarte ieftina. Oricum un pas a fost deja facut si cu tichetele de vacanta. Calatorii platitori de bilete intregi da, pot sa mearga la autocare sau avioane daca asa doresc, stundentii nu au optiunea asta gratuita. |
| | | Luna
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 21:30 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Eu ma gandesc ca unii calatori platitori nu vor mai gasi locuri in sezonul estival daca vor dori sa cumpere bilete cu 2-3 zile inainte. Nici nu ma gandesc ce va fi pe trenul de la Sibiu la Mangalia care pleaca noaptea din Bucuresti. Studentii se vor putea distra linistit o zi intreaga la mare si se vor intoarce cu perechea acestuia. Mi se pare interesanta ideea cu adaugarea vagoanelor speciale pentru studenti. In felul acesta nu vor mai incurca pe ceilalti calatori platitori.
@Karpaty, nu numai vinerea sau sambata ci zilnic vor calatori studentii dornici de distractie! Pentru ca vor fi liberi ca pasarile cerului!!
- Kapпaтй a scris:
- Logic ca va fi Sibiu-Mangalia pentru ca trebuie!
Cel de Sibiu-Mangalia clar va fi folosit de elevi ca ei au reducere doar 50% si de catre cei ce platesc tarif intreg. Foarte bine, fiecare categorie cu trenurile lor sa fie loc pentru toata lumea. Studentii nu vor pleca noaptea, mai degraba dimineata sau la pranz, o zi pe plaja, o noapte la club si dimineata catre casa. Bucuria si a cluburilor de le litoral Oricum raman surprins putini studenti pana acum au calatorit, la 1500 de trenuri ce circula zilnic cel putin, 22 de zile si 240 de mii de bilete doar, pai mai mic nr de bilete decat nr total de studenti, media nu e nici macar de un bilet/student/3 saptamani. Practic media e de 7 studenti/tren in circulatie doar. Si asta in luna cand lumea merge la munte, studentii au avut vacanta unii, altii au calatorit si din curiozitate sa viziteze una-alta ca de inceput. Din pacate de aici rezulta ca nici macar gratis nu se inghesuie prea mult la tren decat poate cu exceptie pe ruta Bucuresti - Constanta vara si intreg anu pe Valea Prahovei. Edit: Scuze de dublu-post. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24346 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 21:41 | |
| 300000 pe luna inseamna cam 3.6 mil pe an cam putini CFRul trebuie sa se concentreze sa aduca calatorii inapoi de la transportul auto |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4754 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 21:45 | |
| De unde vagoane.Tin minte si acum vara 2015.M-am urcat din Mangalia in sezonierul de Craiova.Era compus din 6 vagoane, eu aveam rezervare in 21-86.Inca de la Costinesti era 100% plin, insa nu functiona aerul.Personalul CFR ne linistea ca de la Constanta va functiona si aerul, banuiau GM-ul ca ar avea vreo vina.In fata mea era doi tineri inocenti care si aveau timp sa creada ca se va rezolva problema.Chiar au promis ca daca e defect vagonul ne va asigura un vagon suplimentar din Constanta.Eu doar atat le-am spus ,, stati linistiti, asa va fi pana la Bucuresti, de unde vagoane?''. Nu au crezut. Ce sa vezi... aerul nu functiona si nici vagon din Constanta. Insa au venit cu o idee tipic romaneasca,, merge si asa legat cu sarma''.Nu, nu glumesc.Au deblocat usa, au last-o deschisa si au pus o sarma in dreptul usilor de comunicare intre salon si usile de trecere in urmatorul vagon, in vederea evitarii unui accident de tren. De unde vagoane! Vom vedea la vara, daca ies vagoanele cu parfum de naftalina. |
| | | Luna
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 21:48 | |
| Sunt vagoane destule ce stau la gard, trebuie doar facuta revizia si mici reparatii si pot fi repuse in circulatie. Totul e sa se vrea si sa stie cfr cum sa profite de calatorii castigati. - Adrian78 a scris:
- 300000 pe luna inseamna cam 3.6 mil pe an cam putini CFRul trebuie sa se concentreze sa aduca calatorii inapoi de la transportul auto
Exact ce am zis eu pe alte topicuri inca de cateva saptamani, ca nu numai ca trebuie mentinuta gratuitatea pentru studenti, ci ar trebui extinsa si la alte categorii sociale, mai exact subventionarea uriasa biletelor, un bilet la intreg intre bucuresti si brasov sa coste 5 lei, doar asa poti intoarce o parte din calatori la tren. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 22:11 | |
| Ca unii studenti au impresia ca li se cuvine totul e clar. Ca unora le e acoperit obrazul de sorici e la fel de clar, dar nu ar fi mai ok sa asteptam sa treaca vara si apoi sa vedem rezultatele? Multi de pe aici muscati orice vi se arunca, fara sa vedeti adevaratele probleme ale tranfportului feroviar de calatori.
Spre exemplu, am auzit ca 1721 ar fi avut un grad de ocupare ridicat sambata, in conditiile in care IR-urile de pe 201 au calatori cam cati pentru un microbuz. |
| Subiect: Re: Revista presei Joi 23 Feb 2017, 22:18 | |
| - Luna a scris:
- Studentii nu vor pleca noaptea, mai degraba dimineata sau la pranz, o zi pe plaja, o noapte la club si dimineata catre casa. Bucuria si a cluburilor de le litoral
Ăia care merg în cluburile de pe litroal nu merg cu trenul. Mamaia e de fiţe, iar la polul opus, la Vama Veche se bea direct pe plajă în jurul stâlpului. - Luna a scris:
- Oricum raman surprins putini studenti pana acum au calatorit, la 1500 de trenuri ce circula zilnic cel putin, 22 de zile si 240 de mii de bilete doar, pai mai mic nr de bilete decat nr total de studenti, media nu e nici macar de un bilet/student/3 saptamani. Practic media e de 7 studenti/tren in circulatie doar. Si asta in luna cand lumea merge la munte, studentii au avut vacanta unii, altii au calatorit si din curiozitate sa viziteze una-alta ca de inceput. Din pacate de aici rezulta ca nici macar gratis nu se inghesuie prea mult la tren decat poate cu exceptie pe ruta Bucuresti - Constanta vara si intreg anu pe Valea Prahovei.
Oare cum văd vreo 2 - 3 colegi de forum mereu trenuri supra-aglomerate cu studenţi? Lăsând gluma la o parte, era de aşteptat ca oamenii să nu dea buzna la trenuri. Cei care merg acum sunt tot cei care mergeau înainte când aveau reducere. Puţini pleacă să se plimbe pe undeva, că degeaba au trenul gratuit dacă n-au bani de mâncare sau de alte cheltuieli acolo unde se duc. Biletele întregi au un preţ relativ OK, problema e că noi avem salariile mici pentru ele. - ciprian71 a scris:
- Chiar au promis ca daca e defect vagonul ne va asigura un vagin suplimentar din Constanta.Eu doar atat le-am spus ,, stati linistiti, asa va fi pana la Bucuresti, de unde vagoane?''. Nu au crezut.
De unde să dea Constanţa vagon apt de 150 km/h? Că nu are aşa ceva, iar de la alt trenu nu se poate lua, că şi celelalte trenuri erau rezervate într-un procent apropiat de 100%. Şi asta o ştiu şi naşii sau ar trebui să o ştie. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |