|
| 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică | |
|
+70AeroX marius664 Cipri Andrei Neculai TER200 bobi laurentzu ECata Marius Iulian aris86 ldh80 mielutu zburator neluadi DAS 2011 Katalyn Vitosa IonutCFR2009 dan tm Adirmvl COSTACHE MIHAIL lifetec M.I.C.I. @ndrey Bobby_TM sergiu.asi redeme kristi kkk cristi CFR Dr2005 rizelgeorgel2004 Norbi razvan - trenuri florin29sv Caravelle_Zg TVlad gheorghita Balto AndreiStefan Spartan1948 Katalin4653 NicuS stefanb.steff spsdc7 j o a n t a user dezactivat... lokomo69 George33 flov1982 cfr500 Adrian78 Rarau ionutz85 electrica912 92Dragos adycfrbucuresti Andrey_tm sorinucu brandiburu Bogdan-CFR Semafor Nesebar bogdan srl yo8scr cortexedge stegaru KQQ vrabieionut mishu88 Vlad mardaryroby myster2008 74 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mar 28 Iun 2016, 18:27 | |
| - Dr2005 a scris:
- Un vagon în Craiova, acum câţiva ani:
E tot acolo |
| | | Marius Iulian
Numarul mesajelor : 323 Varsta : 35 Localizare : Brasov / Galati Reputatie : 6284 Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mar 12 Iul 2016, 10:11 | |
| |
| | | ECata
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 52 Reputatie : 3051 Data de inscriere : 31/08/2016
| Subiect: Intrebare Mier 16 Noi 2016, 13:16 | |
| Va salut din IR 1831, tren care tocmai pleacă din Suceava spre Cluj. Am o întrebare pentru cunoscatori: De ce a rămas aceeași locomotivă (40-0394-3) cu care trenul a venit de la Iași? Este prima dată când văd că, în Suceava, IR 1831 rămâne cu aceeași locomotivă (de regulă , în stația Suceava, schimbau locomotiva ). Mulțumesc! |
| | | laurentzu
Numarul mesajelor : 424 Varsta : 39 Localizare : Iasi Reputatie : 3515 Data de inscriere : 08/06/2016
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 16 Noi 2016, 15:10 | |
| - ECata a scris:
- Va salut din IR 1831, tren care tocmai pleacă din Suceava spre Cluj. Am o întrebare pentru cunoscatori: De ce a rămas aceeași locomotivă (40-0394-3) cu care trenul a venit de la Iași? Este prima dată când văd că, în Suceava, IR 1831 rămâne cu aceeași locomotivă (de regulă , în stația Suceava, schimbau locomotiva ).
Mulțumesc! O intrebare asemanatoare am pus si eu pe forum mai demult, de ce un tren care venea dinspre Timisoara a stationat la Suceava doar 5 minute din cele 12 prevezaute, si colegii mi-au raspuns ca nu ii mai schimba lomotiva, o verificat doar ce era de verificat si apoi i-au dat drumul, trenul fiind si intarziat. |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4627 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 16 Noi 2016, 15:29 | |
| - laurentzu a scris:
- ECata a scris:
- Va salut din IR 1831, tren care tocmai pleacă din Suceava spre Cluj. Am o întrebare pentru cunoscatori: De ce a rămas aceeași locomotivă (40-0394-3) cu care trenul a venit de la Iași? Este prima dată când văd că, în Suceava, IR 1831 rămâne cu aceeași locomotivă (de regulă , în stația Suceava, schimbau locomotiva ).
Mulțumesc! O intrebare asemanatoare am pus si eu pe forum mai demult, de ce un tren care venea dinspre Timisoara a stationat la Suceava doar 5 minute din cele 12 prevezaute, si colegii mi-au raspuns ca nu ii mai schimba lomotiva, o verificat doar ce era de verificat si apoi i-au dat drumul, trenul fiind si intarziat. Pentru ce atatea schimbari de locomotiva, chiar asa se oboseste de Iasi la Suceava?Si asa opreste de te doare mintea, gen Humor in 3 gari, Campulung , in 2 gari, Lesul Ilvei, Magura Ilvei, Gradinita,etc!!!! |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12286 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 16 Noi 2016, 15:43 | |
| Pentru trenurile IR Iasi- Timisoara Nord nici eu nu vad rostul schimbarii locomotivei in Suceava! Nu stiu cum se facea dupa 1994 (când a fost electrificata complet linia Suceava- Ilva Mica- Salva- Beclean pe Somes), dar normal a fi ca de la Iasi la Cluj Napoca, trenurile IR Iasi- Timisoara Nord, sa fie tractate de acceiasi locomotiva electrica! |
| | | laurentzu
Numarul mesajelor : 424 Varsta : 39 Localizare : Iasi Reputatie : 3515 Data de inscriere : 08/06/2016
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 16 Noi 2016, 15:44 | |
| - bobi a scris:
Pentru ce atatea schimbari de locomotiva, chiar asa se oboseste de Iasi la Suceava?Si asa opreste de te doare mintea, gen Humor in 3 gari, Campulung , in 2 gari, Lesul Ilvei, Magura Ilvei, Gradinita,etc!!!! Nu prea le-ai nimerit cu opririle, in Gura Humorului are doar o oprire. Campulung si Vatra-Dornei au doua. Da intr-adevar pe ruta asta trenurile opresc in foarte multe statii, dar probabil sunt si calatori. Cand am mers pe acolo, mereu urca si cobora cineva in/din fiecare statie. In plus de asta, mai tine cont ca e si zona de munte pe une locuri mai greu accesibila. |
| | | laurentzu
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 16 Noi 2016, 15:46 | |
| - ldh80 a scris:
- Pentru trenurile IR Iasi- Timisoara Nord nici eu nu vad rostul schimbarii locomotivei in Suceava! Nu stiu cum se facea dupa 1994 (când a fost electrificata complet linia Suceava- Ilva Mica- Salva- Beclean pe Somes), dar normal a fi ca de la Iasi la Cluj Napoca, trenurile IR Iasi- Timisoara Nord, sa fie tractate de acceiasi locomotiva electrica!
Cum pare ca e de fapt. Asta daca nu se strica pe undeva si o schimba de nevoie, cum am patit eu zilele trecute cu 1832. |
| | | bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4627 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 16 Noi 2016, 16:09 | |
| - laurentzu a scris:
- bobi a scris:
Pentru ce atatea schimbari de locomotiva, chiar asa se oboseste de Iasi la Suceava?Si asa opreste de te doare mintea, gen Humor in 3 gari, Campulung , in 2 gari, Lesul Ilvei, Magura Ilvei, Gradinita,etc!!!! Nu prea le-ai nimerit cu opririle, in Gura Humorului are doar o oprire. Campulung si Vatra-Dornei au doua. Da intr-adevar pe ruta asta trenurile opresc in foarte multe statii, dar probabil sunt si calatori. Cand am mers pe acolo, mereu urca si cobora cineva in/din fiecare statie. In plus de asta, mai tine cont ca e si zona de munte pe une locuri mai greu accesibila. Ma rog, am pus una in plus, dar in general sunt foarte multe opriri pentru un IR!In totiul noptii, nu cred ca se urca/coboara cineva dela/ la Gradinita, Lesul Ilvei,asa cum nu se urca nimeni la Mizil, unde opresc toate trenurile de Iasi!In schimb 401/2 nu opreste la Targu Frumos, cu toate ca este singurul tren de Bucuresti, care circula pe acolo! Anomaliui ca acestea, sunt cu carul! |
| | | Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8669 Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 16 Noi 2016, 16:17 | |
| Locomotivele electrice se schimbau in Suceava din cauza ca mecanicii titulari clujeni bateau din gura ca mecanicii moldoveni, care asigura tractiunea intre Suceava si Iasi, le devasteaza locomotivele si fura lucruri de pe ele. Asa ca o vreme in Suceava intrau la odihna cu locomotiva cu tot. |
| | | bobi
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 16 Noi 2016, 16:21 | |
| - Norbi a scris:
- Locomotivele electrice se schimbau in Suceava din cauza ca mecanicii titulari clujeni bateau din gura ca mecanicii moldoveni, care asigura tractiunea intre Suceava si Iasi, le devasteaza locomotivele si fura lucruri de pe ele. Asa ca o vreme in Suceava intrau la odihna cu locomotiva cu tot.
Extraordinar, ca sa vezi, chiar asa ceva nu cred; ai vazut tu cand le furau mileurile sau butoanele? Mai terminati frate cu exagerarile astea, peste tot sunt uscaturi! |
| | | laurentzu
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 16 Noi 2016, 17:56 | |
| - bobi a scris:
- laurentzu a scris:
Nu prea le-ai nimerit cu opririle, in Gura Humorului are doar o oprire. Campulung si Vatra-Dornei au doua. Da intr-adevar pe ruta asta trenurile opresc in foarte multe statii, dar probabil sunt si calatori. Cand am mers pe acolo, mereu urca si cobora cineva in/din fiecare statie. In plus de asta, mai tine cont ca e si zona de munte pe une locuri mai greu accesibila. Ma rog, am pus una in plus, dar in general sunt foarte multe opriri pentru un IR!In totiul noptii, nu cred ca se urca/coboara cineva dela/ la Gradinita, Lesul Ilvei,asa cum nu se urca nimeni la Mizil, unde opresc toate trenurile de Iasi!In schimb 401/2 nu opreste la Targu Frumos, cu toate ca este singurul tren de Bucuresti, care circula pe acolo! Anomaliui ca acestea, sunt cu carul! Da ai si tu dreptatea ta. Bine si exagerezi putin nu opreste nici la Gradinita si nici la Lesul Ilvei, dar sunt oricum destule Ilve unde opreste si anume vreo 3. Oricum ca sa iti sustin ideea, as zice ca si la Podu Iloaiei (nod feroviar pentru Harlau) ar putea opri, daca opresc in atatea statii intre Gura Humorului si Nasaud. Poate ca la cele de noapte unde se impune ar mai putea fi reduse opririle. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 16 Noi 2016, 18:37 | |
| La cate ore face trenul de la Iasi la Timisoara chiar nu mai conteaza ca opreste in 5 stati pe 30 km.
Schimbatul locomotivelor probabil ca se facea la Suceava desi se poate ajunge cu locomotiva si pana la Iasi, depinde de programul depoului.
La Ploiesti Sud de la inceputul veri din lipsa de vagoane R 5023 Buc.Nord-Pl.Sud formeaza la peron R 5011 Pl.Sud-Marasesti. Soseste la 17:08 iar peste 7 minute pleaca mai departe spre Marasesti si asta din lipsa de vagoane. Pana la inceputul veri 5023 era cu TE Acvila iar 5011 cu 3 vagoane 20-55 nici macar nu sosea la acelasi peron stateau cativa navetisti alergau si tipau sa tina trenul cand 5023 venea intarziat 5-7 minute.
|
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 12 Apr 2017, 15:25 | |
| Începând cu data de 7 mai 2017 ora 23:00 şi până pe 14 mai 2017 ora 04:00 Linia curentă Frasin - Molid se închide PERMANENT. Transbordarea călătorilor se va face cu autobuze între Frasin şi Molid.
Circulaţia trenurilor de marfă va fi întreruptă.
Închiderea se datorează lucrărilor de reabilitare a podului de la km 49+517. |
| | | laurentzu
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică Mier 12 Apr 2017, 16:30 | |
| - Vlad a scris:
- Începând cu data de 7 mai 2017 ora 23:00 şi până pe 14 mai 2017 ora 04:00 Linia curentă Frasin - Molid se închide PERMANENT. Transbordarea călătorilor se va face cu autobuze între Frasin şi Molid.
Circulaţia trenurilor de marfă va fi întreruptă.
Închiderea se datorează lucrărilor de reabilitare a podului de la km 49+517. Ce se va intampla cu trenurile Iasi - Timisoara Nord si Iasi - Cluj Napoca ? Vor fi deviate prin Adjud ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică | |
| |
| | | | 502 : Suceava - Vatra Dornei - Ilva Mică | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |