|
| Revista presei | |
|
+70TER200 get. Capsuneanu alex.barac.5 apmatei CristyanC George CFR NicuS cristi ar rich1974 riciu laur 133 Semafor mtk aris86 Shinkasen gvd COSTACHE MIHAIL cristi CFR TVlad AndiCFR bubu Ciprian sp59 Petre_IFTE Nicolae Sabik kristi kkk CristianSM AeroX alliens Luna DAS 2011 nenuandrei Caspar Florin C cristy79 19jimmy84 Vitosa cfr500 ravers75 alex.alexus.tm Adirmvl spiderpc ets2oltromânia DPS marius664 ldh80 Warrington IonutCFR2009 florin94 didinul Andrey_tm laurentzu Vice30 mielutu zburator ciprian71 DUAL 92Dragos @ndrey cardinal Nesebar dan tm Katalyn Rarau LanceR Dr2005 Adrian78 neluadi razvan - trenuri 74 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Sam 11 Feb 2017, 19:13 | |
| - Dr2005 a scris:
- Hmm... asta înseamnă că 1641 ar putea reveni pe traseul ,,tradiţional" Bucureşti - Baia Mare?
@Karpaty: Da, văd după IP care e compania. Nu e CFR Călători, dar e tot de stat. Şi compania respectivă are un frigider plin de la mine. Cu ce te incurca pe tine ca garnitura lui 1641 merge sau nu la Satu Mare? E chiar mai bine ca e o legatura buna pentru Satu Mare. Fix, pix ca dai tu frigider plin, chiar neinteresant. Compania nu da 2 bani pe tine si pe ce zici tu. Cainii latra, ursul merge. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Revista presei Sam 11 Feb 2017, 20:06 | |
| @Dr2005, @Karpaty, aveţi cumva o oglindă a minţii? Puteţi citi ce scrieţi aici? Măcăr după ce aruncaţi cu mizerii gândiţi la penibililul situaţiei în care vă puneţi? După cum vă comportaţi, în pofida faptului că pe acest forum vă consideraţi "cineva", am impresia că sunteţi deţinători ilegali de creier! Băieţi, doar la minte, renunţaţi la funcţia de admin și continuaţi lupta voastră cu pistoale cu apă, nu aveţi nicio putere morală să penalizaţi pe alţii aici pentru ceva asemănător cu ce faceţi voi! Nu e normal, sper ca ceilalţi admini să vă pună la punct! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Sam 11 Feb 2017, 20:19 | |
| Nu ar exista aceste discutii daca acel individ ar stii sa taca din gura si sa nu mai balmajeasca mult si prost. Nu exista saptamana sa nu trancane aiurea, eu ce sa fac, sa accept sa trancane el aiurea? Cand se potoleste din trancanitul lui atunci o sa fie liniste. Asa face peste tot, se baga el ca se crede ce nu este. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Sam 11 Feb 2017, 21:50 | |
| De desființează forumul dacă primește Dr2005 sancțiune 7 zile de la un alt admin, nu că nu ar merita. Sa fie foarte clar pentru toată lumea Dr2005 a fost făcut admin doar pentru informațiile cu care vine aici și pe care le dobândește de la locul de muncă.
Plus că trăiește din amintiri ce a văzut el în 2007 repetă tot timpul. |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Revista presei Dum 12 Feb 2017, 15:02 | |
| http://www.tirmagazin.ro/index.php/din-presa/13-esential/esential/17550-cfr-baga-bodyguarzi-in-trenuri |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 12 Feb 2017, 15:22 | |
| In sfarsit, pe multe rute era si cazul. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Dum 12 Feb 2017, 17:07 | |
| Da da da cum să nu alți bani aruncați aiurea, alți șmecheri care își umflă conturile un fel de pomană exact cum e cu studenți noștri.
Ce să facă paza pe trenuri să se țină legați 3 maimuțoi de ei așa cum am văzut în decembrie 2015 când am fost la Craiova via 9023 prin Titu-Pitesti ? 3 maimuțoi îmbrăcați în uniformă cu tonfe și spray-uri la 40-45-50 ani care au dat o singură tură prin vagoane până la Titu unde au coborât. În tren navetiști făceau blatul grupa mare, în bude era bar de negri taiai fumul cu cuțitul iar adevărați distrugători și hoți s-au urcat în tren după Titu.
Hai să fim serioși nouă ne trebuie niște băieți bine făcuți aduși din alte zone ale țării îmbrăcați civil cu o legitimație la ei și atât. Exact cum e in străinătate ai comentat te bruscheaza și te pune jos. Amenzi care sa fie achitate în maxim 2 luni prin poprire pe salariu sau direct muncă în folosul comunității. Uniforma demult nu mai sperie pe nimeni.
În civil 4-5 inși aduși din Satul Mare in Sud ținuți 2-3 luni apoi mutați în zona Craiovei apoi la Brașov și tot așa. Iar la mersul cu nașul echipe de supracontrol mai des și cu poliție cu bilet de suprataxa și amendă de 25 lei și după 2 luni de tratament că ăsta ori își abonament la tren ori se duce la dubă dar cum duba e aproape dublu că trenul o să-si cumpere abonament la tren.
Ultima editare efectuata de catre Katalyn in Dum 12 Feb 2017, 17:54, editata de 1 ori |
| | | ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4749 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Revista presei Dum 12 Feb 2017, 17:49 | |
| Parca am avut angajati CFR care supravegheau vagoane.Erau doar la vagoanele 19/21-80.Compartimentul 11 era rezervat unui astfel deresponsabil de vagon.Avea sarcina sa verifice din cand in cand compartimentele, starea lor ( scaune, perdele) si alte anexe ale vagoanului.Erau tineri imbracati in civil.Eu am apreciat ideea, mai ales ca vagoanele erau noi si meritau sa fie intr-o stare buna. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 12 Feb 2017, 18:02 | |
| Totuşi, la privaţi a funcţionat sistemul pe anumite rute. Bine, nu zic să fie ca la TFC unde eşti considerat infractor din start şi naşul - care nu ştie nici măcar să îţi spună bună ziua - vine însoţit de un angajat BGS care e cu o mână pe declanşatorul spray-ului şi cu una pe pulan... da' nici cum e acum, când juma' de tren sfidează naşul şi pe ceilalţi călători.
Totuşi, mă întreb cum de Regiotrans a rezolvat problema asta fără pulane, spray-uri şi paznici. Cred că personal de tren mai prietenos ca la Regiotrans nu am văzut pe nicăieri*.
*)Nu pot să vorbesc pentru Interregional, Softrans şi Astra, nu am folosit încă trenurile lor. _________________ :TTT:
|
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6663 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Revista presei Dum 12 Feb 2017, 18:40 | |
| Subscriu, cand am facut ruta 801, la ala de la BGS era sa ma dea jos din tren pt ca filmam, putin a fost sa nu-mi sparga mecla. |
| | | Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Dum 12 Feb 2017, 23:01 | |
| Deci, pe 801 a venit unu, nu stiu cum il cheama, a filmat trenurile TFC si apoi a inceput cu reclama negativa, evident respectivul era contra privat si iubea doar CFR, conducerea a observat si a dat ordin sa nu se mai filmeze sau pozeze in tren ca poate e acel individ care aduca reclama proasta firmei.
Si voi daca erati director la o firma si vine Ion, filmeaza iar apoi incepe cu injuraturi si reclama proasta a doua zi era ordin sa nu se mai filmeze sau pozeze fara acordul conducerii. De asta e asa cum e pe 801, dar ordinul sa nu se filmeze sau pozeze e dat pentru toate trenurile TFC pentru ca un astefel de individ rau intentionat aduce paguba firmei iar tu ca si conducere e normal ca nu vrei sa ai reclama proasta.
Deci hai sa gandim putin. Este o zicala, "Când te frigi cu ciorbă, sufli şi-n iaurt" |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 12 Feb 2017, 23:55 | |
| http://www.monitorulbt.ro/Stiri/Botosani/Actualitate/2017-02-11/Trenuri+aglomerate+cu+studenti.html |
| | | Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6524 Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Revista presei Lun 13 Feb 2017, 09:15 | |
| http://adevarul.ro/locale/constanta/americanii-isi-amana-sosirea-baza-mihail-kogalniceanu-Intarzieri-cauza-conditiilor-trafic-starii-vremii-anunta-oficialii-romani-1_58a03b605ab6550cb865b5d2/index.html |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6663 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Revista presei Lun 13 Feb 2017, 12:44 | |
| In primul rand ca eu NU am filmat in tren sau trenurile, ci din tren. Mai mult decat atat, toate filmele mele sunt pentru uz personal, nu le postez pe nicaieri, exceptie cateva acum ani buni cu mocanita de pe valea Vaserului. Asta una. In alta ordine de idei, vorbim de spatiu public, si nu ai dreptul sa interzici filmatul in spatii publice. E clar ca este vorba de exces de zel.
Cat despre reclama negativa, poti face oricui, si fara sa filmezi. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: Revista presei Lun 13 Feb 2017, 12:55 | |
| Eu am fost de la Titan Sud la Vasilati și înapoi stiind problemele din trecut mai ales că am fost acum vreo 2 ani am întrebat șeful de tren care ăla nu știa nimic și mi-a zis să întreb agenți de securitate ăia că nu am voie sa filmez în tren dar le-am explicat că pozam din tren în exterior, desi nu mi-au cerut să le arat ce am pozat le-am arătat eu ca să stea liniștiți.
Totul e de la om dacă știe să se exprime și să nu se piardă e ok, dacă ești urât, fricos și te pierzi automat că ăia intra la bănuieli, mă de ce vrea agariciul ăsta să pozeze/filmeze în tren ?
Plus că regulamentul TFC spune clar că e interzis pozatul și filmatul in scopuri comerciale dar nici ei nu știu de capul lor. E o varză mare la cei de la TFC poate că pe 801 sunt mai ai dracu dar în rest am tot pozat și nu am avut probleme, că au câte un agent de securitate și pe 306 și 304 la anumite trenuri firma de la Buzău, VIP Guard ceva de genu. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |