| Revista presei | |
|
+70TER200 get. Capsuneanu alex.barac.5 apmatei CristyanC George CFR NicuS cristi ar rich1974 riciu laur 133 Semafor mtk aris86 Shinkasen gvd COSTACHE MIHAIL cristi CFR TVlad AndiCFR bubu Ciprian sp59 Petre_IFTE Nicolae Sabik kristi kkk CristianSM AeroX alliens Luna DAS 2011 nenuandrei Caspar Florin C cristy79 19jimmy84 Vitosa cfr500 ravers75 alex.alexus.tm Adirmvl spiderpc ets2oltromânia DPS marius664 ldh80 Warrington IonutCFR2009 florin94 didinul Andrey_tm laurentzu Vice30 mielutu zburator ciprian71 DUAL 92Dragos @ndrey cardinal Nesebar dan tm Katalyn Rarau LanceR Dr2005 Adrian78 neluadi razvan - trenuri 74 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Sam 28 Ian 2017, 23:24 | |
| Nu a zis nimeni ca nu moca bagajul de mana. Dar nu prea poti merge doar cu ala in concediu. Desi mie mi-a reusit schema cand am fost in Spania. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Sam 28 Ian 2017, 23:31 | |
| Logic ca reusesti, daca vrei poti doar cine nu vrea si cauta nod in papura nu poate. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 00:21 | |
| Wizz era o companie decentă pe vremuri. Dar atunci bagajul de mână putea să aibă 10 kg... cu un asfel de bagaj (9,9 kg pe cântărite) mi-am făcut o vacanţă frumuşică de o săptămână prin 2012. Acum m-ar fi costat dublu, că la Wizz ai voie doar cu bagaj de mână care încape sub scaun şi are sub 6 kg (parcă 6). _________________ :TTT:
|
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 00:50 | |
| Cu bagaj din alea am fost si eu. Cu un ghiozdan, mai precis. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 00:57 | |
| Wizz is mai drastici dar la Ryan zice clar ca bagajul de mana sa fie de forma 55/40/20, daca se incadreaza in aceste dimensiuni adica un troler mic care il pui sus nu sub scaun ca nu ai voie sa ai nimic sub scaun asa e la Ryan este perfect, de cantarit nu cantareste nimeni, doar sa aibe acea dimensiune.
Cer e ca la Blue e horror aspectul aeronavei, veche si vai de ea, par-par-par, acum se dezmembreaza. Nu recomand la nimeni Blue, cei mai buni Ryan apoi Wizz!!! Aaa ca unii se oftica ca sunt firme private si te duc ieftin da, cunoastem, oftica e la cote maxime la unii dar asta e, nu conteaza ofticarea acelor persoane. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 01:59 | |
| http://railcolornews.com/2017/01/28/de-baden-wurttemberg-netz-4-siemens-mireo-and-desiro-hc-for-db-regio/
Ar fi bune pentru Regio 300x sau TFC de Buzau. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 02:32 | |
| Doctore laso mai moale ca trăiești în preistorie. Bagajul de mână a lui fratemiu era o geanta de voiaj care cântarea 10-11 kg cântărită acasă dar pe aeroport nu l-au întrebat nimeni nimic decât dacă are sticle de apă la el atât și nimic mai mult. Bagajul a intrat sus iar sub scaun a stat desculț. L-am mai întrebat aseară o grămadă de lucruri despre mersul cu avionul și mai rețin doar tarifele de la bord : 2€ croasant, 1€ cafea, 4€ sandviș, 2€ vin la 0,186ml, suc la jumate 2€. Se poate plăti cu €,Ł sau lei cică îți aduce rest și la 1 leu 95% din pasageri comandă iar după ce termină vine cu parfumuri. Cine naiba cumpără parfumuri in zbor doar pentru că ai primit 5% reducere ?
Mai spunea că pe aeroport e 7 lei o doză de suc și 8 lei o apă la jumate și că trebuie să cumperi țigări la 35€ cartușul că în Anglia îți iei 50Ł pe el. La primul control a uitat să-și dea jos cureaua dar nu a țiuit sistemul.
În avion te lasă cu telefonul doar în modul avion iar dacă fumezi la aterizare cobori direct în dubă de miliție fiind infracțiune fumatul la bordul aeronavei.
Cu WizzFail a fost vineri cu Airbus cam atât am reținut din ce mi-a povestit. Cică dacă aterizează frumos aplaudă lumea pentru pilot.
|
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 07:38 | |
| Mie nu mi'au masurat.cantarit niciodata ghiozdanul. Probabil ca din ochi li se pare ca se incadreaza.
Asta cu aplaudatul cica numai la noi e. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 12:21 | |
| Bagejele de mana se pun sus nu jos sub scaun, eu asa am vazut mereu si asa am si facut mereu, iar anul trecut am peste 10 zboruri la activ. De cantarit da, nu cantareste nimeni bagajuld e mana, poti lua cu tine un troler mic deci e perfect atat s anu ai lichide in el in rest e perfect. De pe aeroport nu trebuie sa cumperi nimic daca vii mancat de acasa si sticla de suc o termini cand intrei in aeroport, apoi pe avion la fel nu trebuie sa cumperi nimic ca 2 ore nu mori nici de foame si nici de sete ca doar ce ai terminat sucul/apa cand ai intrat in aeroport iar mancare ai mancat acasa, eu rezist si fara sa beau ceva peste 6 ore, fara mancare si o zi intreaga. Asa ca daca vrei poti, daca nu gasesti scuze si probleme la orice pas. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 13:06 | |
| Ghiozdanul trebuie sa intre sub scaun. Nu stiu de ce au etalonul ala, dar ma rog. Probabil in caz ca toti ceilalti au platit bagaj mai mare, pe care sa-l tina in salon, sa il poti pune pe al tau acolo. Dar il poti tine sus, nu iti spune nimeni nimic. Iarna se tin sus si gecile, asa am facut cand am fost la Bucuresti. Si la fel au facut toti.
Am mai spus-o si o voi repeta de cate ori voi avea ocazia: grija forte mare la trolerele alea mici! Un amic a platit 40 de euro pentru ca nu ii intrau si rotile in cadrul ala!
Ultima editare efectuata de catre Adirmvl in Dum 29 Ian 2017, 13:14, editata de 1 ori |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 13:10 | |
| Si eu o spun si o mai repet, Wizz is mai drastici fata de Ryan, eu folosesc doar Ryan si nu am avut probleme niciodata! La Ryan nu pui nimic sub scaun, toate bagajele se pun sus. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 13:18 | |
| Se poate, nu am mers cu Ryan. Dar te duci cu ce poti, nu cu ce ai vrea. Si Cluj - Bologna e doar de la Wizz. Sau ceva din Cluj apropiat de Cesenatico, unde am fost. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 13:22 | |
| Eu nu stau in Cluj, eu stau in Bucuresti si am Bucuresti-Bologna de la Ryan doar ca nu am nevoie sa merg in Bologna. Pam-Pam.
Ma duc sa ma plimb unde exista curse si oferte bune la urma urmei. Eventual cu schimbare si tot de la Ryan. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 13:40 | |
| http://stirileprotv.ro/stiri/socant/o-soferita-a-trecuta-cu-masina-pe-calea-ferata-si-a-fost-izbita-in-plin-de-tren-imaginilie-sunt-inspaimantatoare.html |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Revista presei Dum 29 Ian 2017, 14:27 | |
| @Adirmvl tocmai am vorbit cu fratemiu sub scaun se pun cele mai mici bagaje gen borseta iar sus bagajele de mână inclusiv gecile.
Au fost și 3 locuri libere iar echipajul din 4 fete și un băiat plus pilotul și copilotul.
@Karpaty și eu rezist 6 ore că doar m-am antrenat ptr armată dar eu am spus care e situația din aeroport și de la bordul avionului. Cică cum treci de verificarea pașapoartelor intri intr-o zonă cu duty free unde toate alea sunt scumpe și prețuri în Euro. Eu tot nu înțeleg cine naiba cumpără parfumuri din aeroport sau mai rău din avion. Există automate de cafea cu 6 lei cafeaua și automate cu sucuri, apa si rontaieli apa 8 lei, sucul la fel, sucul la doza 7 lei. Iarbin avion 95% din pasageri au cumpărat ceva cornuri, cafea, sandviciuri bere, alcool la sticle incredibile de mici. O oră jumate a durat toată operațiunea apoi cea cu parfumuri doar 15 minute.
Diseară vorbesc iar cu el o să-l mai întreb destule.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
|
| |
| Revista presei | |
|