Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+95
nelucozac
teoiasi
neluadi
Vlad
StefanD_
Norbi
Sabik
Traveller
TonyGFR
DB Robert
Bobby_TM
ALEXCFR
florin94
cristi ar
alliens
mariuscfrbucuresti
Ryan Anderson
Ghioca Bogdan
theblackstigx
raulberian
celmaifidel
LascuB_1980
Spartan1948
rich1974
CristyanC
marius_catalin84
get.
johnsmoke
tzifrea
miguel1975
alex_trs
ldh80
bubu
bobi
rizelgeorgel2004
AeroX
cardinal
riciu
Razvan Tudor
lapsanszkitamas
DAS 2011
Luna
AndiCFR
TonyCFR
KQQ
TudorVD
Luca tgv
Vale
razvan - trenuri
COSTACHE MIHAIL
DPS
spiderpc
vatmanul
Dionis
apmatei
DUAL
marius664
alex.barac.5
92Dragos
AndreiSV
LanceR
Adirmvl
enstendhal
EA025
Elful
mihaitzateo
Laur
Andrey_tm
frank81
Adrian78
@ndrey
mureseanu_976
vanchorusebulgaria
Jhonyla
cfr500
user dezactivat...
lifetec
daniel_c
cristy79
kristi kkk
alinutz23
qew00
NicuS
florin.lifticariu
alex.alexus.tm
IonutCFR2009
dan tm
didinul
Vitosa
mielutu zburator
Jurnal Feroviar
Katalyn
Teodor
Dr2005
Nesebar
99 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 56 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13006
Data de inscriere : 16/07/2014

Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeLun Feb 29, 2016 6:02 pm

Asta chiar ca e tare.
Sus In jos
Ghioca Bogdan

Ghioca Bogdan

Numarul mesajelor : 6
Reputatie : 3209
Data de inscriere : 15/02/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeLun Feb 29, 2016 6:18 pm

Salutare! Imi poate spune cineva daca pe IR 1741 este vagon bar - restaurant ? Am cautat in mai multe topicuri dar nu am gasit nimic referitor la asta. Pe youtube m-am uitat la diferite videouri dar nu am vazut sa fie in componenta chiar daca pe infofer scrie ca au si un asemenea vagon. Multumesc
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 53
Localizare : constanta
Reputatie : 5811
Data de inscriere : 11/11/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeLun Feb 29, 2016 6:45 pm

Ghioca Bogdan a scris:
Salutare! Imi poate spune cineva daca pe IR 1741 este vagon bar - restaurant ? Am cautat in mai multe topicuri dar nu am gasit nimic referitor la asta. Pe youtube m-am uitat la diferite videouri dar nu am vazut sa fie in componenta chiar daca pe infofer scrie ca au si un asemenea vagon. Multumesc
Cescuta pana la Cluj, primul dupa locomotiva.
Sus In jos
Ghioca Bogdan

Ghioca Bogdan

Numarul mesajelor : 6
Reputatie : 3209
Data de inscriere : 15/02/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeLun Feb 29, 2016 7:08 pm

bubu a scris:
Ghioca Bogdan a scris:
Cescuta pana la Cluj, primul dupa locomotiva.

Imi poti spune si seria, te rog?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeLun Feb 29, 2016 7:10 pm

CristyanC a scris:
O vinzatoare de la casa de bilete din Simeria  mi-a spus ca locurile fara sot sunt spre Bucuresti iar cele cu sot dinspre Bucuresti...Se respecta oare regula asta?:)E un lucru interesant ceea ce mi-a spus...
In cazul asta locul 65 la IR 347 ar fi cu spatele pe directia de mers spre Bucuresti iar locul 66 la IR ar fi pe directia de mers catre Cluj Napoca.Poate confirma cineva supozitia de mai sus?Smile

Depinde cum e vagonul întors prin revizie, asta nu ai cum să vezi decât când urci în el.

Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeLun Feb 29, 2016 7:37 pm

Are vagon mini-bar seria 89-87 e primul dupa locomotiva circula de la Buc.Nord la Cluj Napoca are 46 locuri salon si restul mini-bar. Are 6 scaune inalte dalea ca in baruri si cluburi 3 pe partea stanga si 3 pe partea dreapta in zona mini-barului. Vagonul e numerotat ori 20 ori 1 Bis.

Pentru cel cu locurile de la Dacia spuneti sa stea linistit ca poate are noroc sa fie doar ei 2 in acel compartiment si poate sta oriunde doreste nu e chiar asa de plin trenul asta.
Sus In jos
CristyanC

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 36
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 3415
Data de inscriere : 01/01/2016

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeMier Mar 02, 2016 11:38 pm

Multumesc Katalyn.Totusi,as vrea sa stau in vagonul 20-90 AVA 200 daca as gasi compartiment liber acolo,as putea sa stau acolo fara ca controlorul sa imi spuna sa merg la locul meu inscris pe bilet?
Am citit pe forum raspunsul unei petitii adresate CFR Calatori,ca poti ocupa orice loc la cls a doua in orice vagon,cu conditia ca acesta sa nu fie rezervat unei alte persoane...
Mai este valabil acest lucru si in prezent?
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeJoi Mar 03, 2016 8:51 am

CristyanC a scris:
Multumesc Katalyn.Totusi,as vrea sa stau in vagonul 20-90 AVA 200 daca as gasi compartiment liber acolo,as putea sa stau acolo fara ca controlorul sa imi spuna sa merg la locul meu inscris pe bilet?
Am citit pe forum raspunsul unei petitii adresate CFR Calatori,ca poti ocupa orice loc la cls a doua in orice vagon,cu conditia ca acesta sa nu fie rezervat unei alte persoane...
Mai este valabil acest lucru si in prezent?

Raspunsul meu era pentru Ghioca Bogdan caci face referire la IR 1741 si vagonul mini-bar.

Pentru tine la Dacia poti sa stai unde doresti nu se inghesuie lumea chiar asa de tare la IR 1347 "Dacia" iar vagonul este seria 21-90.
Sus In jos
cfr500

Numarul mesajelor : 2600
Varsta : 24
Reputatie : 7371
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeDum Mar 06, 2016 2:22 pm

Unde sunt curatate vagoanele de la Bucuresti-Vatra Dornei deoarece revizia de vagoane de la V. Dornei nu mai exista si ele nu sunt plimbate de la/la Suceava?
Cele care ajung la Botosani sunt plimbate la Suceava si R5563 Botosani-Suceava format din 2 locomotive, 2 vagoane de la Bucuresti si 2 de la Timisoara cara efectiv aer. Daca sunt 5 calatori e deja OK. lol!
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeDum Mar 06, 2016 9:29 pm

Se cereau intens vagoane directe Botosani -Timisoara asadar le-au mai gasit o folosinta, le baga pe un local.

Revizia se poate desfiinta ca nu are nimic a face cu salubrizarea vagoanelor care se face de firma stabilor din CFR.
Poate ca este o firma in Vatra Dornei care are contract de salubrizare a unor trenuri acolo in gara.
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 53
Localizare : constanta
Reputatie : 5811
Data de inscriere : 11/11/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeLun Mar 07, 2016 11:39 am

c2016 a scris:
Unde sunt curatate vagoanele de la Bucuresti-Vatra Dornei deoarece revizia de vagoane de la V. Dornei nu mai exista si ele nu sunt plimbate de la/la Suceava?
Cele care ajung la Botosani sunt plimbate la Suceava si R5563 Botosani-Suceava format din 2 locomotive, 2 vagoane de la Bucuresti si 2 de la Timisoara cara efectiv aer. Daca sunt 5 calatori e deja OK. lol!
Revizia de la Vatra Dornei nu este desfintata, este un punct de lucru ce apartine de revizia Suceava! Drept dovada, pe langa revizurea garniturilor cu destinatia Vatra Dornei, se face si revizie tehnica in tranzit la toata trenurile de calatorii ce tranziteaza prin Vatra Dornei. Manevra garniturilor de tren se face de catre partida trenului, nu mai au partida de manevra.
Sus In jos
cfr500

Numarul mesajelor : 2600
Varsta : 24
Reputatie : 7371
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeLun Mar 07, 2016 1:09 pm

bubu a scris:

Revizia de la Vatra Dornei nu este desfintata, este un punct de lucru ce apartine de revizia Suceava! Drept dovada, pe langa revizurea garniturilor cu destinatia Vatra Dornei, se face si revizie tehnica in tranzit la toata trenurile de calatorii ce tranziteaza prin Vatra Dornei. Manevra garniturilor de tren se face de catre partida trenului, nu mai au partida de manevra.
Deci revizia Suceava poate avea punct de lucru la Botosani ca sa nu plimbe vagoanele la Suceava.

Si revizia Mangalia e punct al celei din Constanta?
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeLun Mar 07, 2016 2:08 pm

Ce punct de lucru ii trebuie la Botosani? Pentru 8 vagoane?

le plimba ca trebuie sa mai formeze si alte trenuri pe acolo si cu prilejul asta le si salubrizeaza.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeMar Mar 08, 2016 12:35 am

1538 Cluj - Bucuresti si 1646 Mures - Bucuresti apar pe cfrcalatori.ro cu reduceri. Pe ce rute?
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitimeMar Mar 08, 2016 12:42 am

Trenurile Zapezii si Reduceri de weekend pe Valea Prahovei
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri    Întrebări şi răspunsuri  - Pagina 46 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 46 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 56 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: