| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+95nelucozac teoiasi neluadi Vlad StefanD_ Norbi Sabik Traveller TonyGFR DB Robert Bobby_TM ALEXCFR florin94 cristi ar alliens mariuscfrbucuresti Ryan Anderson Ghioca Bogdan theblackstigx raulberian celmaifidel LascuB_1980 Spartan1948 rich1974 CristyanC marius_catalin84 get. johnsmoke tzifrea miguel1975 alex_trs ldh80 bubu bobi rizelgeorgel2004 AeroX cardinal riciu Razvan Tudor lapsanszkitamas DAS 2011 Luna AndiCFR TonyCFR KQQ TudorVD Luca tgv Vale razvan - trenuri COSTACHE MIHAIL DPS spiderpc vatmanul Dionis apmatei DUAL marius664 alex.barac.5 92Dragos AndreiSV LanceR Adirmvl enstendhal EA025 Elful mihaitzateo Laur Andrey_tm frank81 Adrian78 @ndrey mureseanu_976 vanchorusebulgaria Jhonyla cfr500 user dezactivat... lifetec daniel_c cristy79 kristi kkk alinutz23 qew00 NicuS florin.lifticariu alex.alexus.tm IonutCFR2009 dan tm didinul Vitosa mielutu zburator Jurnal Feroviar Katalyn Teodor Dr2005 Nesebar 99 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13006 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Feb 29, 2016 6:02 pm | |
| |
|
| |
Ghioca Bogdan
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 3209 Data de inscriere : 15/02/2016
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Feb 29, 2016 6:18 pm | |
| Salutare! Imi poate spune cineva daca pe IR 1741 este vagon bar - restaurant ? Am cautat in mai multe topicuri dar nu am gasit nimic referitor la asta. Pe youtube m-am uitat la diferite videouri dar nu am vazut sa fie in componenta chiar daca pe infofer scrie ca au si un asemenea vagon. Multumesc |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 53 Localizare : constanta Reputatie : 5811 Data de inscriere : 11/11/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Feb 29, 2016 6:45 pm | |
| - Ghioca Bogdan a scris:
- Salutare! Imi poate spune cineva daca pe IR 1741 este vagon bar - restaurant ? Am cautat in mai multe topicuri dar nu am gasit nimic referitor la asta. Pe youtube m-am uitat la diferite videouri dar nu am vazut sa fie in componenta chiar daca pe infofer scrie ca au si un asemenea vagon. Multumesc
Cescuta pana la Cluj, primul dupa locomotiva. |
|
| |
Ghioca Bogdan
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 3209 Data de inscriere : 15/02/2016
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Feb 29, 2016 7:08 pm | |
| - bubu a scris:
- Ghioca Bogdan a scris:
- Salutare! Imi poate spune cineva daca pe IR 1741 este vagon bar - restaurant ? Am cautat in mai multe topicuri dar nu am gasit nimic referitor la asta. Pe youtube m-am uitat la diferite videouri dar nu am vazut sa fie in componenta chiar daca pe infofer scrie ca au si un asemenea vagon. Multumesc
Cescuta pana la Cluj, primul dupa locomotiva. Imi poti spune si seria, te rog? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Feb 29, 2016 7:10 pm | |
| - CristyanC a scris:
- O vinzatoare de la casa de bilete din Simeria mi-a spus ca locurile fara sot sunt spre Bucuresti iar cele cu sot dinspre Bucuresti...Se respecta oare regula asta?:)E un lucru interesant ceea ce mi-a spus...
In cazul asta locul 65 la IR 347 ar fi cu spatele pe directia de mers spre Bucuresti iar locul 66 la IR ar fi pe directia de mers catre Cluj Napoca.Poate confirma cineva supozitia de mai sus? Depinde cum e vagonul întors prin revizie, asta nu ai cum să vezi decât când urci în el. _________________ :TTT:
|
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Feb 29, 2016 7:37 pm | |
| Are vagon mini-bar seria 89-87 e primul dupa locomotiva circula de la Buc.Nord la Cluj Napoca are 46 locuri salon si restul mini-bar. Are 6 scaune inalte dalea ca in baruri si cluburi 3 pe partea stanga si 3 pe partea dreapta in zona mini-barului. Vagonul e numerotat ori 20 ori 1 Bis.
Pentru cel cu locurile de la Dacia spuneti sa stea linistit ca poate are noroc sa fie doar ei 2 in acel compartiment si poate sta oriunde doreste nu e chiar asa de plin trenul asta. |
|
| |
CristyanC
Numarul mesajelor : 153 Varsta : 36 Localizare : Hunedoara Reputatie : 3415 Data de inscriere : 01/01/2016
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier Mar 02, 2016 11:38 pm | |
| Multumesc Katalyn.Totusi,as vrea sa stau in vagonul 20-90 AVA 200 daca as gasi compartiment liber acolo,as putea sa stau acolo fara ca controlorul sa imi spuna sa merg la locul meu inscris pe bilet? Am citit pe forum raspunsul unei petitii adresate CFR Calatori,ca poti ocupa orice loc la cls a doua in orice vagon,cu conditia ca acesta sa nu fie rezervat unei alte persoane... Mai este valabil acest lucru si in prezent? |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi Mar 03, 2016 8:51 am | |
| - CristyanC a scris:
Multumesc Katalyn.Totusi,as vrea sa stau in vagonul 20-90 AVA 200 daca as gasi compartiment liber acolo,as putea sa stau acolo fara ca controlorul sa imi spuna sa merg la locul meu inscris pe bilet? Am citit pe forum raspunsul unei petitii adresate CFR Calatori,ca poti ocupa orice loc la cls a doua in orice vagon,cu conditia ca acesta sa nu fie rezervat unei alte persoane... Mai este valabil acest lucru si in prezent? Raspunsul meu era pentru Ghioca Bogdan caci face referire la IR 1741 si vagonul mini-bar. Pentru tine la Dacia poti sa stai unde doresti nu se inghesuie lumea chiar asa de tare la IR 1347 "Dacia" iar vagonul este seria 21-90. |
|
| |
cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7371 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum Mar 06, 2016 2:22 pm | |
| Unde sunt curatate vagoanele de la Bucuresti-Vatra Dornei deoarece revizia de vagoane de la V. Dornei nu mai exista si ele nu sunt plimbate de la/la Suceava? Cele care ajung la Botosani sunt plimbate la Suceava si R5563 Botosani-Suceava format din 2 locomotive, 2 vagoane de la Bucuresti si 2 de la Timisoara cara efectiv aer. Daca sunt 5 calatori e deja OK. |
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum Mar 06, 2016 9:29 pm | |
| Se cereau intens vagoane directe Botosani -Timisoara asadar le-au mai gasit o folosinta, le baga pe un local.
Revizia se poate desfiinta ca nu are nimic a face cu salubrizarea vagoanelor care se face de firma stabilor din CFR. Poate ca este o firma in Vatra Dornei care are contract de salubrizare a unor trenuri acolo in gara. |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 53 Localizare : constanta Reputatie : 5811 Data de inscriere : 11/11/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mar 07, 2016 11:39 am | |
| - c2016 a scris:
- Unde sunt curatate vagoanele de la Bucuresti-Vatra Dornei deoarece revizia de vagoane de la V. Dornei nu mai exista si ele nu sunt plimbate de la/la Suceava?
Cele care ajung la Botosani sunt plimbate la Suceava si R5563 Botosani-Suceava format din 2 locomotive, 2 vagoane de la Bucuresti si 2 de la Timisoara cara efectiv aer. Daca sunt 5 calatori e deja OK. Revizia de la Vatra Dornei nu este desfintata, este un punct de lucru ce apartine de revizia Suceava! Drept dovada, pe langa revizurea garniturilor cu destinatia Vatra Dornei, se face si revizie tehnica in tranzit la toata trenurile de calatorii ce tranziteaza prin Vatra Dornei. Manevra garniturilor de tren se face de catre partida trenului, nu mai au partida de manevra. |
|
| |
cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7371 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mar 07, 2016 1:09 pm | |
| - bubu a scris:
Revizia de la Vatra Dornei nu este desfintata, este un punct de lucru ce apartine de revizia Suceava! Drept dovada, pe langa revizurea garniturilor cu destinatia Vatra Dornei, se face si revizie tehnica in tranzit la toata trenurile de calatorii ce tranziteaza prin Vatra Dornei. Manevra garniturilor de tren se face de catre partida trenului, nu mai au partida de manevra. Deci revizia Suceava poate avea punct de lucru la Botosani ca sa nu plimbe vagoanele la Suceava. Si revizia Mangalia e punct al celei din Constanta? |
|
| |
dan tm V.I.P Member
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mar 07, 2016 2:08 pm | |
| Ce punct de lucru ii trebuie la Botosani? Pentru 8 vagoane?
le plimba ca trebuie sa mai formeze si alte trenuri pe acolo si cu prilejul asta le si salubrizeaza. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Mar 08, 2016 12:35 am | |
| 1538 Cluj - Bucuresti si 1646 Mures - Bucuresti apar pe cfrcalatori.ro cu reduceri. Pe ce rute? |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Mar 08, 2016 12:42 am | |
| Trenurile Zapezii si Reduceri de weekend pe Valea Prahovei |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
|
| |
| Întrebări şi răspunsuri | |
|