Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea I)

In jos 
+101
eu
nenuandrei
iDorin
bostanesku gigel
George33
rich1974
razvan - trenuri
orestte
040EC100
buldozer2
Balto
andreiutzu
traian
cardinal
laur 133
Mihay
Luna
Polpot
DUAL
bondarel
popovici
Nk11
Marius
Semaca
VeV
cristyadaX
DPS
AlexD
The Legend
brandiburu
redeme
Jhonyla
bostanescu gigel
Mircea Hirjau
ATM
TonyGFR
Vitosa
andrei florin
cont inactiv
puscasu
razwy
mihaiuc
Ciprian
Razvan Tudor
marius_catalin84
decward
sorinucu
ravers75
IonutChircu
rares03
user dezactivat...
iuli.hard
alinx3330
Cobra
cont dezactivat .
Adrian78
RazvanCFR
Costin.H
mardaryroby
kaan
SULZERUL 0733
Codrut1985
mi.tudor
halmarius
jionutz
TVlad
mariuskl
Boracik
frank81
pannonia express
Laur
19jimmy84
Razvan
DonVILLy
didinul
mureseanu_976
myster2008
bogdan srl
Caravelle_Zg
ion1982
alex.alexus.tm
ionutz72
stinky
cortexedge
IonutCFR2009
Lde 2100
Traveller
Nesebar
didi
membru inactiv
cristi CFR
Vlad
Amiralul
stegaru
MariusM
lovekomotive
vrabieionut
srazvi
cristi ar
Ionutz
COSTACHE MIHAIL
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 34 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

Revista presei (partea I) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 11, 2010 2:51 pm

Un articol aparut in Adevarul de seara, vineri 8 ianuarie 2010
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1040003
##
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1040004
##
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1040005
###############
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1040006
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 12, 2010 1:01 pm

Un articol amplu aparut pe o pagina intreaga, in ziarul Evenimentul Zilei, vineri 8 ianuarie 2010
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050001
#
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050002
###
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050003
##
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050004
#####
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050005
###
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050006
####################
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050007
##
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050008
###
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050009
####
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050010
###############
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050011
##
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050012
##
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050013
##
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050014
####
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050015
##
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050016
###
Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1050017
Sus In jos
stegaru

stegaru

Numarul mesajelor : 225
Varsta : 38
Localizare : Brasov
Reputatie : 5832
Data de inscriere : 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 12, 2010 2:04 pm

Mda...un articol care s-a vrut interesant, insa care e plin de stereotipii imbecile.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 12, 2010 10:44 pm

stegaru a scris:
Mda...un articol care s-a vrut interesant, insa care e plin de stereotipii imbecile.
Imi pare rau pentru faptul ca nu am reusit sa pozez mai clar articolele, astfel ca sunt unele poze in care se citeste mai greu . Este unul amplu. Am vrut sa decupez ziarul si sa scanez paginile. Cu siguranta, s-ar fi vazut altfel scrisul. Mult mai bine.Insa ziarul l-am primit de la un alt pasionat de trenuri, care m-a rugat sa il inapoiez, intrucat vrea sa il pastreze intreg. Este articolul interesant, insa este si exagerat. Suntem oameni toti, si toti ne luptam cu materia din care sunt compusi. Chiar mi-as dori sa intre si doamna care a facut articolul intr-un compartiment, sa stea acolo 14 ore, pana transpira, pana ii clocesc picioarele in incaltari incat este nevoita sa renunte la ele. Atunci, expresia 'impinge la suicid celulele olfactive' sau expresia 'coktail ce contine mirosuri de picioare transpirate si transpiratie grea' expresii care se gasesc in reportajul de mai sus, oare nu se potrivesc si pentru doamna care a scris articolul? Oare ea este mai presus de materie?
Sus In jos
stegaru

stegaru

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 13, 2010 12:09 am

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, asta imi "miroase" a articol comandat. Si cine poate comanda reclama negativa decat concurenta, in speta companiile feroviare private sau patronii de "cosciuge pe roti". Oricum, jenant articolul...Si din punct de vedere al continutului si din cel al modului de scriere.
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2221
Varsta : 36
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8340
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 13, 2010 4:59 am

Cei de la neadevărul au mai scris destule inepții. Nu m-aș mira ca patronul trustului să dețină și firme de maxi-taxi(Abia aștept să-i arunc în aer toată avuția! Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_twisted Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_twisted Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_twisted Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_twisted Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_twisted )
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 13, 2010 5:19 pm

In acest articol este vorba bineinteles de Acc 1765 Iasi - Deva - Arad - Timisoara
Recunosc faptul ca articolul "miroase" a reclama negativa si faptul ca cel care l-a scris a pus accentul pe lucrurile negative, insa, din pacate este in mare parte adevarat. Eu merg cu 1765 de la Iasi la Campulung Est saptamanal (chiar si de 2 ori pe saptamana) si oricat de mult tin la acest mijloc de transport trebuie sa recunosc ca, cel putin pentru distanta pe care o parcurg eu (4h - 215km) lucrurile scrise in acest articol se adeveresc... Mad

Acelasi lucru se poate spune despre Acc 1837 Iasi - Deva - Lugoj - Buzias - Timisoara
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 14, 2010 11:15 am

Cred ca in loc sa postezi poze ale ziarului, ar fi mai util un link la editia electronica.
Si chiar mai elegant.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 18, 2010 12:30 pm

Mersul cu trenul, din nou la moda! Acesta era titlul unui articol aparut pe prima pagina a Ziarului Lumina, ziar aparut Miercuri 13 ianuarie 2010,
care eu citindu-l, m-am bucurat enorm! Insa bucuria a fost de scurta durata! Deschizand ziarul la pagina 7, am constatat ca nu de tara noastra
era vorba, ci despre alte tari, chiar si din U.E. adica Franta sau Germania. Daca tot ne impune U.E. atatea reguli, pe care noi le urmam ca niste
mielusei blanzi, de ce oare nu ne impune si regula de a se circula numai pe calea ferata, pentru a salva Pamantul de infectiile poluante care le
produc automobilele!

Revista presei (partea I) - Pagina 3 P1010001_01
####
Revista presei (partea I) - Pagina 3 1-18-2010114912AM
Sus In jos
stegaru

stegaru

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 25, 2010 5:34 pm

Un articol mai vechi, dar mult prea tare...

http://www.jurnalul.ro/stire-special/trenul-placerilor-pentru-nababii-cfr-503688.html
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 27, 2010 10:49 pm

Un articol interesant si dureros totodata
http://www.cotidianul.ro/infrastructura_feroviara_abandonata_a_transformat_cfr_intr_o_bomba_pe_sine-99088.html
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2010 3:09 pm

Aha bun stim ca e asa nu trebuie sa ne mai spuna de "n" ori ziaristi, aproape ca nu e zi sa nu apara un astfel de articol, problema este ca "oile" "prostimea" aia "prosti dar multi" vor alege sa mearga cu "cosciugul" ca vezi doamne e mai periculos pe calea ferata, uraaa si uite asa si-au atins scopurile.
S-a distrus intentionat calea ferata pentru ca firmele de transport auto sa prospere.
Pacat ca nu apar articole mai dese despre pericolul de a merge cu "duba", pai deh traim in tara unde cu leul cu multe zeouri in coada poti face aproape orice.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2010 3:25 pm

Parca zilele trecute in Italia locuitorii faceau un miting sa nu treaca TGV pe la ei.
Si in occident a fost febra asta a masinilor, s-au construit autostrazi si uite ca acum incet incet s-au investit bani si s-au construit linii de mare viteza care in unele locuri concureaza avionul.

Cind aia vor descoperi teleportarea la noi o sa fie in voga si la mare moda sa circuli cu un tren de mare viteza.

Acum e desuet sa mergi cu trenul, nu ai nici conditii, nici timpi buni de mers si cazi destul de prost ca nu ai sau nu folosesti o masina.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2010 7:50 pm

Eheee,...cunosc si convietuiesc printre noi destule specii din alea care mai ieri mergeau in tabere, excursii, concedii, la tara cu trenul si se iteau la geamul vagonului curgandu-le muci din nas si scuipat din gura de prosti ce erau( unii dintre ei, nu toti!)... iar acum, de cand i-a pricopsit fie Dumnezeu fie ...,,ala-negru-si-urat" cu masini se duc de-si incarca sifoanele, ori isi cumpara tigari ori paine...cu bolidul! Mereu ai auzi...Vaaaai!!!! ,,Cum sa merg cu trenul???Numai taranii mai merg cu trenul acum...!!!" Mi-e scarbaaaa...de numa-numa!!!Exclamatia asta am auzit-o deseori fie in fata blocului unde locuiesc, fie pe strada, magazine, tramvai, troleu,piata,etc. Si eu am masina,...dar nu pot compara mersul confortabil din tren cu masina! Niciodata! Daca plec in concediu folosesc trenul, extreem de rar masina.,Apai de-aia se cheama concediu:sa fiu relaxat, sa admir peisaje, sa nu ma enervez in trafic, pot bea linistit o bere fie la vag restaurant fie in orice vagon, ba chiar pot dormi daca mi-e somn! Nu sa ma umplu de nervi in trafic sau sa fiu ucis de un cretin ca ,,Tarzan" (ce-l apuca pandaliile si sevrajul dansand la volanul tirului )pe drumurile si infrastructura lui berceanu si in ,,land of choice"-ul baragladinei centuriste de udrea! ( in mod expres am refuzat sa le scriu numele cu majuscula!!!).Nu se merita! De bine de rau un tren chiar daca ramane in camp iarna pe ger, daca e linie electrificata si locomotiva poate mentine cuplat pantograful, nu ai probleme cu caldura! Dar sa vad un bizon ce naiba face pe un DN-1 intre Azuga si Busteni sau alte locatii, cand blocat fiind, mentine motorul la ralanti si se termina combustibilul!!! Cine rad mai bine??? Cei de dupa geamurile de tren, sau cei de dupa geamurile de Dacie pana la Mertan???? Cat despre dube,...toata lauda!!! Cu mare drag le-asi pregati la mine la Otelarie toate cele trei convertizoare LD, si toate cele 3 masini de turnare continua si asi face brame din ele. Intr-o tara civilizata cand ai niste drumuri si sosele mai aiurea decat pe vremea romanilor ( exagerez, desigur!), foloseste ministrule de resort calea-ferata.Investeste in ea! Zeci de hidrocentrale se duc naibii,...se colmateaza si se distrug... De exemplu Lacul Vidra acolo unde acum ani in urma scafandrului ai era frica sa se scufunde,...azi joc miuta sau ...table si fac gratar la iarba verde pe fundul lacului! Maine poimaine o sa creasca papadii pe fundul lacului Vidraru si o sa jucam ...,,castel un',doi, trei" la peretele barajului! Nu e de conceput asa ceva intr-o tara unde hidrocentralele sunt tot asa de multe cam cate cratere sunt pe Luna, si care sunt o adevarata sursa de energie electrica ecologica si ieftina! Azi,...cumparam curent de altii( la creierul lichefiat pe care il au actualii guvernanti i-asi trimite sa aduca curentul electric cu...galeata de zinc neizolata!!!), si muulte altele!
Sus In jos
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member
vrabieionut

Numarul mesajelor : 1172
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 7060
Data de inscriere : 06/10/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitimeSam Ian 30, 2010 3:39 pm

Automate pentru legitimaţii de călătorie CFR (Gara de Nord are de vineri automat de bilete de tren)

Revista presei (partea I) - Pagina 3 Untitled

Plata biletelor se poate realiza numai cu card bancar, pentru moment, urmand ca in a doua jumatate a anului sa fie introdusa si optiunea de plata prin numerar, se arata intr-un comuncat al CFR Calatori.
Aparatul poate emite legitimatii de calatorie de baza, la tarif de pret intreg, copii, elevi si studenti cu rezervarea locurilor doar la vagoane clasa, urmand ca in urmatoarele trei saptamani sa fie intoduse si oferte tarifare complexe, cum ar fi cele dus-intors sau minigrup, precum si rezervarea locurilor pentru vagoane de dormit si cuseta.
Sus In jos
http://500px.com/ionutvrabie
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea I)   Revista presei (partea I) - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea I)
Sus 
Pagina 3 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 34 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea II)
» Revista presei (partea III)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum