|
| Revista presei (partea I) | |
|
+101eu nenuandrei iDorin bostanesku gigel George33 rich1974 razvan - trenuri orestte 040EC100 buldozer2 Balto andreiutzu traian cardinal laur 133 Mihay Luna Polpot DUAL bondarel popovici Nk11 Marius Semaca VeV cristyadaX DPS AlexD The Legend brandiburu redeme Jhonyla bostanescu gigel Mircea Hirjau ATM TonyGFR Vitosa andrei florin cont inactiv puscasu razwy mihaiuc Ciprian Razvan Tudor marius_catalin84 decward sorinucu ravers75 IonutChircu rares03 user dezactivat... iuli.hard alinx3330 Cobra cont dezactivat . Adrian78 RazvanCFR Costin.H mardaryroby kaan SULZERUL 0733 Codrut1985 mi.tudor halmarius jionutz TVlad mariuskl Boracik frank81 pannonia express Laur 19jimmy84 Razvan DonVILLy didinul mureseanu_976 myster2008 bogdan srl Caravelle_Zg ion1982 alex.alexus.tm ionutz72 stinky cortexedge IonutCFR2009 Lde 2100 Traveller Nesebar didi membru inactiv cristi CFR Vlad Amiralul stegaru MariusM lovekomotive vrabieionut srazvi cristi ar Ionutz COSTACHE MIHAIL 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Lun Ian 11, 2010 2:51 pm | |
| Un articol aparut in Adevarul de seara, vineri 8 ianuarie 2010 ## ## ############### |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mar Ian 12, 2010 1:01 pm | |
| Un articol amplu aparut pe o pagina intreaga, in ziarul Evenimentul Zilei, vineri 8 ianuarie 2010 # ### ## ##### ### #################### ## ### #### ############### ## ## ## #### ## ### |
| | | stegaru
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 38 Localizare : Brasov Reputatie : 5832 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mar Ian 12, 2010 2:04 pm | |
| Mda...un articol care s-a vrut interesant, insa care e plin de stereotipii imbecile. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mar Ian 12, 2010 10:44 pm | |
| - stegaru a scris:
- Mda...un articol care s-a vrut interesant, insa care e plin de stereotipii imbecile.
Imi pare rau pentru faptul ca nu am reusit sa pozez mai clar articolele, astfel ca sunt unele poze in care se citeste mai greu . Este unul amplu. Am vrut sa decupez ziarul si sa scanez paginile. Cu siguranta, s-ar fi vazut altfel scrisul. Mult mai bine.Insa ziarul l-am primit de la un alt pasionat de trenuri, care m-a rugat sa il inapoiez, intrucat vrea sa il pastreze intreg. Este articolul interesant, insa este si exagerat. Suntem oameni toti, si toti ne luptam cu materia din care sunt compusi. Chiar mi-as dori sa intre si doamna care a facut articolul intr-un compartiment, sa stea acolo 14 ore, pana transpira, pana ii clocesc picioarele in incaltari incat este nevoita sa renunte la ele. Atunci, expresia 'impinge la suicid celulele olfactive' sau expresia 'coktail ce contine mirosuri de picioare transpirate si transpiratie grea' expresii care se gasesc in reportajul de mai sus, oare nu se potrivesc si pentru doamna care a scris articolul? Oare ea este mai presus de materie? |
| | | stegaru
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 38 Localizare : Brasov Reputatie : 5832 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier Ian 13, 2010 12:09 am | |
| Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, asta imi "miroase" a articol comandat. Si cine poate comanda reclama negativa decat concurenta, in speta companiile feroviare private sau patronii de "cosciuge pe roti". Oricum, jenant articolul...Si din punct de vedere al continutului si din cel al modului de scriere. |
| | | MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8340 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier Ian 13, 2010 4:59 am | |
| |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier Ian 13, 2010 5:19 pm | |
| In acest articol este vorba bineinteles de Acc 1765 Iasi - Deva - Arad - Timisoara Recunosc faptul ca articolul "miroase" a reclama negativa si faptul ca cel care l-a scris a pus accentul pe lucrurile negative, insa, din pacate este in mare parte adevarat. Eu merg cu 1765 de la Iasi la Campulung Est saptamanal (chiar si de 2 ori pe saptamana) si oricat de mult tin la acest mijloc de transport trebuie sa recunosc ca, cel putin pentru distanta pe care o parcurg eu (4h - 215km) lucrurile scrise in acest articol se adeveresc... Acelasi lucru se poate spune despre Acc 1837 Iasi - Deva - Lugoj - Buzias - Timisoara |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Joi Ian 14, 2010 11:15 am | |
| Cred ca in loc sa postezi poze ale ziarului, ar fi mai util un link la editia electronica. Si chiar mai elegant. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Lun Ian 18, 2010 12:30 pm | |
| Mersul cu trenul, din nou la moda! Acesta era titlul unui articol aparut pe prima pagina a Ziarului Lumina, ziar aparut Miercuri 13 ianuarie 2010, care eu citindu-l, m-am bucurat enorm! Insa bucuria a fost de scurta durata! Deschizand ziarul la pagina 7, am constatat ca nu de tara noastra era vorba, ci despre alte tari, chiar si din U.E. adica Franta sau Germania. Daca tot ne impune U.E. atatea reguli, pe care noi le urmam ca niste mielusei blanzi, de ce oare nu ne impune si regula de a se circula numai pe calea ferata, pentru a salva Pamantul de infectiile poluante care le produc automobilele! #### |
| | | stegaru
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Lun Ian 25, 2010 5:34 pm | |
| Un articol mai vechi, dar mult prea tare...
http://www.jurnalul.ro/stire-special/trenul-placerilor-pentru-nababii-cfr-503688.html |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Mier Ian 27, 2010 10:49 pm | |
| Un articol interesant si dureros totodata http://www.cotidianul.ro/infrastructura_feroviara_abandonata_a_transformat_cfr_intr_o_bomba_pe_sine-99088.html |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Joi Ian 28, 2010 3:09 pm | |
| Aha bun stim ca e asa nu trebuie sa ne mai spuna de "n" ori ziaristi, aproape ca nu e zi sa nu apara un astfel de articol, problema este ca "oile" "prostimea" aia "prosti dar multi" vor alege sa mearga cu "cosciugul" ca vezi doamne e mai periculos pe calea ferata, uraaa si uite asa si-au atins scopurile. S-a distrus intentionat calea ferata pentru ca firmele de transport auto sa prospere. Pacat ca nu apar articole mai dese despre pericolul de a merge cu "duba", pai deh traim in tara unde cu leul cu multe zeouri in coada poti face aproape orice. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Joi Ian 28, 2010 3:25 pm | |
| Parca zilele trecute in Italia locuitorii faceau un miting sa nu treaca TGV pe la ei. Si in occident a fost febra asta a masinilor, s-au construit autostrazi si uite ca acum incet incet s-au investit bani si s-au construit linii de mare viteza care in unele locuri concureaza avionul.
Cind aia vor descoperi teleportarea la noi o sa fie in voga si la mare moda sa circuli cu un tren de mare viteza.
Acum e desuet sa mergi cu trenul, nu ai nici conditii, nici timpi buni de mers si cazi destul de prost ca nu ai sau nu folosesti o masina. |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Joi Ian 28, 2010 7:50 pm | |
| Eheee,...cunosc si convietuiesc printre noi destule specii din alea care mai ieri mergeau in tabere, excursii, concedii, la tara cu trenul si se iteau la geamul vagonului curgandu-le muci din nas si scuipat din gura de prosti ce erau( unii dintre ei, nu toti!)... iar acum, de cand i-a pricopsit fie Dumnezeu fie ...,,ala-negru-si-urat" cu masini se duc de-si incarca sifoanele, ori isi cumpara tigari ori paine...cu bolidul! Mereu ai auzi...Vaaaai!!!! ,,Cum sa merg cu trenul???Numai taranii mai merg cu trenul acum...!!!" Mi-e scarbaaaa...de numa-numa!!!Exclamatia asta am auzit-o deseori fie in fata blocului unde locuiesc, fie pe strada, magazine, tramvai, troleu,piata,etc. Si eu am masina,...dar nu pot compara mersul confortabil din tren cu masina! Niciodata! Daca plec in concediu folosesc trenul, extreem de rar masina.,Apai de-aia se cheama concediu:sa fiu relaxat, sa admir peisaje, sa nu ma enervez in trafic, pot bea linistit o bere fie la vag restaurant fie in orice vagon, ba chiar pot dormi daca mi-e somn! Nu sa ma umplu de nervi in trafic sau sa fiu ucis de un cretin ca ,,Tarzan" (ce-l apuca pandaliile si sevrajul dansand la volanul tirului )pe drumurile si infrastructura lui berceanu si in ,,land of choice"-ul baragladinei centuriste de udrea! ( in mod expres am refuzat sa le scriu numele cu majuscula!!!).Nu se merita! De bine de rau un tren chiar daca ramane in camp iarna pe ger, daca e linie electrificata si locomotiva poate mentine cuplat pantograful, nu ai probleme cu caldura! Dar sa vad un bizon ce naiba face pe un DN-1 intre Azuga si Busteni sau alte locatii, cand blocat fiind, mentine motorul la ralanti si se termina combustibilul!!! Cine rad mai bine??? Cei de dupa geamurile de tren, sau cei de dupa geamurile de Dacie pana la Mertan???? Cat despre dube,...toata lauda!!! Cu mare drag le-asi pregati la mine la Otelarie toate cele trei convertizoare LD, si toate cele 3 masini de turnare continua si asi face brame din ele. Intr-o tara civilizata cand ai niste drumuri si sosele mai aiurea decat pe vremea romanilor ( exagerez, desigur!), foloseste ministrule de resort calea-ferata.Investeste in ea! Zeci de hidrocentrale se duc naibii,...se colmateaza si se distrug... De exemplu Lacul Vidra acolo unde acum ani in urma scafandrului ai era frica sa se scufunde,...azi joc miuta sau ...table si fac gratar la iarba verde pe fundul lacului! Maine poimaine o sa creasca papadii pe fundul lacului Vidraru si o sa jucam ...,,castel un',doi, trei" la peretele barajului! Nu e de conceput asa ceva intr-o tara unde hidrocentralele sunt tot asa de multe cam cate cratere sunt pe Luna, si care sunt o adevarata sursa de energie electrica ecologica si ieftina! Azi,...cumparam curent de altii( la creierul lichefiat pe care il au actualii guvernanti i-asi trimite sa aduca curentul electric cu...galeata de zinc neizolata!!!), si muulte altele! |
| | | vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7060 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) Sam Ian 30, 2010 3:39 pm | |
| Automate pentru legitimaţii de călătorie CFR (Gara de Nord are de vineri automat de bilete de tren) Plata biletelor se poate realiza numai cu card bancar, pentru moment, urmand ca in a doua jumatate a anului sa fie introdusa si optiunea de plata prin numerar, se arata intr-un comuncat al CFR Calatori. Aparatul poate emite legitimatii de calatorie de baza, la tarif de pret intreg, copii, elevi si studenti cu rezervarea locurilor doar la vagoane clasa, urmand ca in urmatoarele trei saptamani sa fie intoduse si oferte tarifare complexe, cum ar fi cele dus-intors sau minigrup, precum si rezervarea locurilor pentru vagoane de dormit si cuseta. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei (partea I) | |
| |
| | | | Revista presei (partea I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |