| Linia de centura a Bucurestiului | |
|
+78yeu1 Capsuneanu Radu161 mishu88 laur 133 ciprian71 19jimmy84 Traveller alliens lifetec NIKU24 Luca tgv LanceR mielutu zburator brutusel IonutChircu email2bav dan tm Andrey_tm Balto adascalu spiderpc ANDU2100HP DPS DUAL baiazid George WAYNEN alexmorph3us razvan - trenuri doctor cfr Radu cstefan dan_dinca cfr500 Shinkasen sogard_2003 Rarau elm nenuandrei Mircea Condilescu Mihai-Aurel ionutz85 mihaiuc Dr2005 traian Nk11 Adrian78 dave nokia2010 stefan_br TonyGFR Razvan Tudor 040EC100 Boracik Vitosa popovici AlexD tuborgtnp Nesebar 63-1143-5 srazvi Andrei riciu tudor_toma82 cristi CFR sorinucu RazvanCFR TVlad cont dezactivat . cata SULZERUL 0733 IonutCFR2009 ldh80 didi stakee mardaryroby COSTACHE MIHAIL 82 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 07:54 | |
| Deci podul de la Gradistea mai dureaza 5 ani pana sa treaca trenul pe acolo .
|
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 07:55 | |
| Cu banii respectivi,pana muta ei gara de nord in subteran ,multe proiecte o sa fie stopate.In plus nu vreau sa ma gandesc la continuarea liniei ce greu se va realiza,daca acum sunt necesari 4 ani pt saparea tunelului M5. Exact ce-a zis karpaty ... Gradistea in 7,8 ani cel mai devreme. |
|
| |
alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5716 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 07:56 | |
| Iar eu care speram ca podul la anul va fi gata.Se pare ca se misca mai greu decat credeam.N-ar trebui sa dureze mai mult de 6 luni refacerea lui sincer,dar la noi in Romania totul dureaza o vesnicie. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 08:06 | |
| Domnilor , trebuie sa fim realisti totusi , traim in Romania iar cu termenele de finalizare al lucrarilor suntem obisnuiti sa se decaleze cu lunile , ani , depinde de lucrare . Podul de la Gradistea nu scurteaza cu mult durata calatoriei intre Buc si Giurgiu de asta nici nu se agita lumea prea mult plus ca lucrarea necesita ample lucrari nu doar la podul in cauza cat si la albia raului de asta si valoarea investitiei este asa mare , daca nu apar alte lucrari care sa necesite interventia mai rapida si cheltuirea banilor atunci o sa vedem si podul respectiv gata peste 5-7 ani . |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 09:04 | |
| Totuşi, podul de la Grădiştea a cuprins în următorul POS Transporturi, spre deosebire de celelalte lucrări, care nu au asigurată finanţarea. Însă, deocamdată, UE a închis robinetul pe transporturi. _________________ :TTT:
|
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 09:35 | |
| - karpaty a scris:
- Podul de la Gradistea nu scurteaza cu mult durata calatoriei intre Buc si Giurgiu
Esti sigur? Sau te-ai transformat peste noapte in cel mai mare fan al autocarelor? |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 09:36 | |
| - AlexD a scris:
- karpaty a scris:
- Podul de la Gradistea nu scurteaza cu mult durata calatoriei intre Buc si Giurgiu
Esti sigur? Sau te-ai transformat peste noapte in cel mai mare fan al autocarelor? Fa o comparatie cat face trenul acum intre Buc si Giurgiu si cat facea intr-un mers mai vechi cand circula pe 902 si ai sa vezi ! |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18755 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24333 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 09:37 | |
| Nici nu e de mirare ca au inchis robinetu la noi modernizare la 160km/h costa cat o linie de mare in viteza in tari normale!! Nu vreau sa fac politica dar daca continua cu masuri sociale de genu taiem aproape toate investitiile ca sa reintregim salarile la bugetari in scurt timp o sa fie mai rau ca acuma!! |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 09:59 | |
| - adrian78 a scris:
- sa reintregim salarile la bugetari
Da fir-ar ai li se maresc salariile pe carca mea si a altora care muncesc la privat de isi rup oasele zilnic... Eu pe astia i-as extermina ca pe soareci, doar consuma si nu produc nimic, niste paraziti care stau toata ziua cu bucile in scaun si nu fac nimic. Daca ii pui sa atraga fonduri europene se fac de *a*at deoarece nu stiu sa vorbeasca corect romaneste daramite o limba straina. Karpaty, exista pe prima pagina a acestui topic poza cu mersul trenurilor unde un personal pe vremea aia cu 12 opriri parcurgea distanta de 58 de km in 1h15min, un lux fata de timpii din zilele noastre. Si oricum linia se mentine in conditii foarte bune, fata de alte sectii. Dar te intreb asa, iarna e mai bine cu trenul? Internationale pt Bulgaria/Turcia nu avem? Trafic de marfa nu mai exista? |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 10:27 | |
| - AlexD a scris:
Karpaty, exista pe prima pagina a acestui topic poza cu mersul trenurilor unde un personal pe vremea aia cu 12 opriri parcurgea distanta de 58 de km in 1h15min, un lux fata de timpii din zilele noastre. Si oricum linia se mentine in conditii foarte bune, fata de alte sectii. Dar te intreb asa, iarna e mai bine cu trenul? Internationale pt Bulgaria/Turcia nu avem? Trafic de marfa nu mai exista?
Eu la trenurile internationale ma refer ca intre Bucuresti si Giurgiu ori pe 902 ori pe 903 e cam la fel , trenurile regio Buc.Progresu-Giurgiu intradevar ar fi minunate dar mai au de asteptat , probabil se va da drumul pana la Vidra , normal trebuia sa se circula pana acolo . |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 10:27 | |
| Nu cred ca trebuie sa generalizezi, nu toti stau doar asa fara nici o raspundere. Sint si printre ei oameni la nivelurile inferioare, care au destul de lucru si destula raspundere ca sa ii tina in brate pe cei de la nivelurile superioare, care n-au habar de administratie.
Dar pina la urma STATUL ca entitate nu poate fi privatizat nu-i asa?
|
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 11:45 | |
| - AlexD a scris:
- adrian78 a scris:
Da fir-ar ai li se maresc salariile pe carca mea si a altora care muncesc la privat de isi rup oasele zilnic... Eu pe astia i-as extermina ca pe soareci, doar consuma si nu produc nimic, niste paraziti care stau toata ziua cu bucile in scaun si nu fac nimic. Daca ii pui sa atraga fonduri europene se fac de *a*at deoarece nu stiu sa vorbeasca corect romaneste daramite o limba straina.
Dacă ai ştii ce salarii au bugetarii ăştia pe care îi înjuri atâta... aproape 600 RON în primul an de muncă, 750 RON/lună după 3 ani... iar volumul de muncă e destul de mare, la 16:30 pleacă acasă doar şefii, angajaţii de jos rămân în continuare la birou... că 9 angajaţi trebuie să facă munca a 14,dar statul nu vrea să angajeze încă 5. _________________ :TTT:
|
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 11:52 | |
| - Dr2005 a scris:
- AlexD a scris:
- adrian78 a scris:
Da fir-ar ai li se maresc salariile pe carca mea si a altora care muncesc la privat de isi rup oasele zilnic... Eu pe astia i-as extermina ca pe soareci, doar consuma si nu produc nimic, niste paraziti care stau toata ziua cu bucile in scaun si nu fac nimic. Daca ii pui sa atraga fonduri europene se fac de *a*at deoarece nu stiu sa vorbeasca corect romaneste daramite o limba straina.
Dacă ai ştii ce salarii au bugetarii ăştia pe care îi înjuri atâta... aproape 600 RON în primul an de muncă, 750 RON/lună după 3 ani... iar volumul de muncă e destul de mare, la 16:30 pleacă acasă doar şefii, angajaţii de jos rămân în continuare la birou... că 9 angajaţi trebuie să facă munca a 14,dar statul nu vrea să angajeze încă 5. De acord cu tine , si eu dupa 10 ani de munca la o companie nationala am salariu 1194 brut si net aproape 1000 iar munca este munca . |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 11:55 | |
| Si al 13lea salar si sporuri inca pe cat este salariul, hai sa terminam subiectul. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Joi 08 Noi 2012, 12:01 | |
| - AlexD a scris:
- Si al 13lea salar si sporuri inca pe cat este salariul, hai sa terminam subiectul.
Cate sporuri am luat eu in 10 ani atatea sa iei si tu adica 0 barat si al 13-lea nu s-a dat la noi niciodata . Iara vorbim doar asa sa ne aflam in treaba ! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului | |
| |
|
| |
| Linia de centura a Bucurestiului | |
|