|
| Linia de centura a Bucurestiului | |
|
+78yeu1 Capsuneanu Radu161 mishu88 laur 133 ciprian71 19jimmy84 Traveller alliens lifetec NIKU24 Luca tgv LanceR mielutu zburator brutusel IonutChircu email2bav dan tm Andrey_tm Balto adascalu spiderpc ANDU2100HP DPS DUAL baiazid George WAYNEN alexmorph3us razvan - trenuri doctor cfr Radu cstefan dan_dinca cfr500 Shinkasen sogard_2003 Rarau elm nenuandrei Mircea Condilescu Mihai-Aurel ionutz85 mihaiuc Dr2005 traian Nk11 Adrian78 dave nokia2010 stefan_br TonyGFR Razvan Tudor 040EC100 Boracik Vitosa popovici AlexD tuborgtnp Nesebar 63-1143-5 srazvi Andrei riciu tudor_toma82 cristi CFR sorinucu RazvanCFR TVlad cont dezactivat . cata SULZERUL 0733 IonutCFR2009 ldh80 didi stakee mardaryroby COSTACHE MIHAIL 82 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12457 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Lun 07 Mai 2012, 20:27 | |
| Sau LDH cu 1 sau 2 vag. 26-16... |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Lun 07 Mai 2012, 20:59 | |
| Nu nu, pentru relatia Gara Progresul-Vidra acum 2 saptamani se faceau probe cu Siemens Desiro, automotorul fiind vazut de sotia mea care lucreaza intr-o cladire aflata la 40m de gara Progresul. |
| | | Shinkasen
Numarul mesajelor : 425 Reputatie : 6126 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Sam 12 Mai 2012, 23:48 | |
| - Mircea Condilescu a scris:
.Poate au verificat linia, altfel in gara Cotroceni nu-mi dau seama pentru ce ar fi ajuns... Am trecut azi pe la Cora, traversand linia de cale ferata, m-am uitat si am vazut ca buruiieniile pe acolo sunt pana in juma de metru inaltime, nimic nu e curatat acolo si nu pare sa fi trecut nici un vehicul feroviar pe acolo de ceva vreme (ani), in schimb am vazut ca erau darmate din baraciile de tigani, numai una mai parea sa fie in picioare, tot azi trecand pe Vasile Milea, o bucata buna de sina lipsea din linia care traverseaza strada respectiva. Daca ar baga tren suburban, ar fi frumos ca acesta sa te aduca pana in dreptul mall-ului de la Cotroceni, si de la Gara Progresul pana aproape de Filaret, i-ar scapa pe uni de traficul infernal de pe Soseau Giurgiului, desi e asta ii cam utopie, plus ca nu sunt amenajate treceri la nivel cu calea ferata cu semnale si pe la unele treceri nici nu mai pare sa existe linia. |
| | | dan_dinca
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5117 Data de inscriere : 02/05/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Lun 21 Mai 2012, 12:44 | |
| ) E tare faza cu redeschiderea liniei de centura pt trenul metropolitan. Ei declara ca linia e aproape gata si se va lucra la reabilitarea statiilor, se vor amenaja parcari etc. In realitate, linia de centura feroviara a Capitalei e praf si pulbere, poate daca se vor apuca de treaba CFR si Metrorex din anul asta, vor termina reabilitarea centurii peste 20-30 de ani. Astia chiar au impresia ca ne prostesc?! sau cum? nu le-ar fi rusine! |
| | | cstefan
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 38 Localizare : Stuttgart Reputatie : 5050 Data de inscriere : 19/11/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Lun 18 Iun 2012, 21:22 | |
| Ce se mai ude cu acel proiect, trenuri pe linia de centura? |
| | | ionutz85 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti/Suceava Reputatie : 5903 Data de inscriere : 27/08/2009
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Mar 19 Iun 2012, 00:06 | |
| - cstefan a scris:
- Ce se mai ude cu acel proiect, trenuri pe linia de centura?
Nimic, inca o alta promisiune de campanie electorala. Am observat si la alegerile din 2008 si la cele din 2009 stand in sectorul 6, liniile industriale din militari dar si cea de centura sunt doar motive de campanie, promisiuni SF si cam atat. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Vin 22 Iun 2012, 20:37 | |
| Daca acum cateva sapatamani am constatat ca linia dintre Bucuresti Sud si Voluntari a fost curatata iar crengile care atarnau pe linie taiate, de cateva zile linia este din ce in ce mai lucioasa. Nu stiu ce poate trece pe acolo, trenuri de marfa, sau posibil drezine sau alte utilaje pentru reparat sau probat linia! |
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Lun 09 Iul 2012, 23:16 | |
| Un mic update din zona DN1. Linia e plina de balarii dar a fost burata si catenara e montata. Firul 1 spre Voluntari, posibil burat, plin de balarii si catenara brici. Spun posibil burat deoarece linia arata mult mai bine decat la ultima mea vizita, sigur s-a lucrat la linie dar din cauza balariilor nu se vede nici o urma. Firul 1 spre DN1. Firul 2 spre Mogosoaia, burat si asta dar catenara e cam 'bleaga' probabil ca a trecut campania electorala si nu au apucat s-o intinda. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Lun 09 Iul 2012, 23:35 | |
| Şi la ieşirea spre Ştefăneşti au burat linia, dar catenara nu e pusă, e doar firul purtător... cu burţi şi tentative de smulgere de către ,,păsările dăunătoare" din zonă. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Vin 03 Aug 2012, 11:27 | |
| Astazi in jurul orelor 10:00 pe portiunea dintre Pantelimon si Cernica lucra o drezina + masina de burat. |
| | | sogard_2003
Numarul mesajelor : 5 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4857 Data de inscriere : 13/08/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Dum 12 Aug 2012, 23:24 | |
| @Alex , lucreaza de o luna si ceva . |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Mar 02 Oct 2012, 20:12 | |
| - Shinkasen a scris:
- Am trecut azi pe la Cora, traversand linia de cale ferata, m-am uitat si am vazut ca buruiieniile pe acolo sunt pana in juma de metru inaltime, nimic nu e curatat acolo si nu pare sa fi trecut nici un vehicul feroviar pe acolo de ceva vreme (ani), in schimb am vazut ca erau darmate din baraciile de tigani, numai una mai parea sa fie in picioare, tot azi trecand pe Vasile Milea, o bucata buna de sina lipsea din linia care traverseaza strada respectiva. Daca ar baga tren suburban, ar fi frumos ca acesta sa te aduca pana in dreptul mall-ului de la Cotroceni, si de la Gara Progresul pana aproape de Filaret, i-ar scapa pe uni de traficul infernal de pe Soseau Giurgiului, desi e asta ii cam utopie, plus ca nu sunt amenajate treceri la nivel cu calea ferata cu semnale si pe la unele treceri nici nu mai pare sa existe linia.
Cora Lujerului ? Mie mi-ar place ca sa bage tren suburban pe rutele : Buc Nord - Buc Noi - Chiajna - Buc Vest - Buc Cotroceni - Razoare - Trafic Greu (zona Rahova) - str C-tin Istrati - B-dul Pieptanari - Str Zetarilor - Buc Progresu ; Buc Nord - Buc Baneasa - Pantelimon - Buc Sud Gr Calatori - Glina - Berceni - Popesti Leordeni - Ramificatie Jilava - Buc Progresu ; Buc Progresu - Ram Jilava - Varteju - Buc Vest - Chiajna - Buc Nord ; Buc Nord - Chitila - Ram Buciumeni - Mogosoaia - Voluntari (fosta C-tin David) - Ram Pantelimon - Buc Sud Gr Calatori - Titan Sud ; Buc Obor - Pantelimon - Buc Sud Gr Calatori - Ram Pasarea - Titan Sud - si mai departe sunt 2 linii care se sfarsesc inspre centrul orasului, una in zona industriala din zona B-dul N.Grigorescu si alta pe Splaiul Unirii, pana aproape de Lacul Vacaresti ; Buc Nord - Buc Baneasa - Pantelimon - Buc Sud Gr Calatori - Berceni - Popesti Leordeni - Ram Jilava - Varteju - Buc Vest - Chiajna - Chitila - Buc Nord. |
| | | Radu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 562 Varsta : 37 Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București Reputatie : 6412 Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Vin 05 Oct 2012, 14:39 | |
| Stiti de povestea cu biletul unic pe RATB/Metrorex/Tren pe inelul de centura, de 5 lei si valabil 90 de minute, nu?
Btw, ar fi frumos dacă ar face o haltă ipoteticul tren pe şoseaua de centură, pe sub podul de la A1, pentru acces mai rapid la hypermarket-urile de acolo (Carrefour, Kika, Outlet, Hornbach etc.), deci separat de gara Bucuresti Vest. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Vin 05 Oct 2012, 15:48 | |
| Pe un alt forum feroviar, Railnet, am citit ca vor fi introduse trenuri intre Bucuresti Nord si Bucuresti Progresu. Sa va dau si link-ul: http://www.railnet.ro/viewtopic.php?f=13&t=2761 |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului Vin 05 Oct 2012, 18:14 | |
| - Radu a scris:
- Stiti de povestea cu biletul unic pe RATB/Metrorex/Tren pe inelul de centura, de 5 lei si valabil 90 de minute, nu?
Btw, ar fi frumos dacă ar face o haltă ipoteticul tren pe şoseaua de centură, pe sub podul de la A1, pentru acces mai rapid la hypermarket-urile de acolo (Carrefour, Kika, Outlet, Hornbach etc.), deci separat de gara Bucuresti Vest. Nu 5 lei, ci 7 lei pentru 90 de minute, Cu 5 lei mergi doar 60 de minute. De la Şoseaua de Centură la Carrefour sunt vreo 2 km, iar până la outlet cam tot atât. În condiţiile în care cu aceiaşi bni poţi să mergi cu autobuzul până la intrarea în magazin... _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului | |
| |
| | | | Linia de centura a Bucurestiului | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |