Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

In jos 
+96
cristi_tgv
Bebe
comradetymo
TVlad
sp59
dan tm
Dr2005
Adrian78
ldh80
Laurentiu Ciobanu
alexmorph3us
alexspn
cardinal
Jeorje
Cipri Andrei Neculai
Alastair
mircea.predoni
Luca tgv
aris86
t1972
vatmanul
vlad237
CRT
19jimmy84
Dragoș
gheorghita
Warrington
dan_dinca
Davee91
Czirjak Arpad
bubu
AeroX
Adi Carstea
ciprian71
ets2oltromânia
riciu
alliens
Cris_Cr
laur 133
bobi
Radu
cristy79
cristi ar
LanceR
billy752-istu
neluadi
laurentzu
mariuscfrbucuresti
gardianlinux
StefanD_
Adirmvl
AndreiStefan
92Dragos
decward
EA025
IonutChircu
Alex Avram
Adisoft1991s
Luna
COSTACHE MIHAIL
AndreiSV
nokia2010
alex1987
AndiCFR
Razvan Tudor
DUAL
gvd
lifetec
NIKU24
razvan - trenuri
bercenicity
mielutu zburator
user dezactivat...
mureseanu_976
marius664
Norbi
Katalyn
ALEXCFR
florin.lifticariu
Capsuneanu
DPS
brutusel
Vitosa
Nk11
baiazid
Jurnal Feroviar
IonutCFR2009
Vlad
Dionis
NicuS
Feroviar_18
cfr500
Nesebar
feroviar
Mihay
Andrey_tm
100 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 44 ... 64  Urmatorul
AutorMesaj
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6715
Data de inscriere : 05/10/2012

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeJoi 30 Iun 2016, 14:00

Vorbeau unii mecanici pe FB ca o sa scoata 1h40' dupa finalizare. Va dati seama , in 1h30' e la Baneasa.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeJoi 30 Iun 2016, 15:38

Cum raspunde domnul Iosif Szentes, directorul CfR Calatori, in data de 28 iunie 2016, pe pagina sa de Facebook, la intebarea unei doamne:

Doamna Olteanu: Dar Brasov-Constanta direct?
Domnul Szentes: Am avut un proiect anul trecut care a cazut din mai multe motive. Visul meu este sa realizam 4 ore pe aceasta distanta cu tren push-pull.

Deci sa nu mai zica unii sau altii ca nu se poate Brasov-Constanta in patru ore daca se vrea. Cu asta au legatura si testele care s-au realizat in 2015 pe Bucuresti-Brasov , cand trenurile au scos 1h58' respectiv 2h13' (cu ONI!!0. Iar Bucuresti-Constanta in 1h45' nu cred ca este ceva imposibil, dimpotriva.

Iar acum visul domnului director este si mai realizabil, mai ales ca se va achizitiona material rulant nou.

Deci daca doriti sa mai aflati amanunte despre treaba asta, eu va indrum sa ii cereti domnului Szentes direct pe pagina sa de Facebook, banuiesc ca la intrebari pertinente va raspunde, de exemplu daca vreti sa il intrebati cand vom avea Brasov-Constanta in 4 ore ...
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeJoi 30 Iun 2016, 18:23

Cum raspunde domnul Iosif Szentes, directorul CfR Calatori, in data de 28 iunie 2016, pe pagina sa de Facebook, la intebarea unei doamne:

Doamna Olteanu: Dar Brasov-Constanta direct?
Domnul Szentes: Am avut un proiect anul trecut care a cazut din mai multe motive. Visul meu este sa realizam 4 ore pe aceasta distanta cu tren push-pull.

Deci sa nu mai zica unii sau altii ca nu se poate Brasov-Constanta in patru ore daca se vrea. Cu asta au legatura si testele care s-au realizat in 2015 pe Bucuresti-Brasov , cand trenurile au scos 1h58' respectiv 2h13' (cu trei opriri si ONI de 6 minute la Campina)

Iar Bucuresti-Constanta in 1h45' nu cred ca este ceva imposibil, dimpotriva.

In prezent visul domnului director este si mai realizabil, mai ales ca se va achizitiona material rulant nou.

Deci daca doriti sa mai aflati amanunte despre treaba asta, eu va indrum sa ii cereti domnului Szentes direct pe pagina sa de Facebook, banuiesc ca la intrebari pertinente va raspunde, de exemplu daca vreti sa il intrebati cand vom avea Brasov-Constanta in 4 ore ...
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11172
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 08:51

Deci sa inteleg ca semnatura mea de la profil e ok mai ales ca e de cel putin 4-5 luni.

Ar putea baga trenuri directe cu rame electrice fara sa mai intre prin Buc.Nord dar nu stiu ce succes va avea in extrasezon chiar si la 180-200 locuri.

Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 10:06

Rog un moderator sa stearga prima postare din cele doua de mai sus, undeva ori eu am imbatranit si nu mai vad bine, ori s-a intamplat ceva de ieri pana azi.

Nu, nu cred ca le trebuia push pull decat daca vroiau sa intre in Bucuresti Nord, cred ca nu a inteles Szentes intrebarea cu trenul direct. Sistemul Push Pull presupune sa nu mai schimbi locomotiva, aia care intra cu fata are rol de impingator la plecarea din Nord. Ma rog, de la caz la caz, pot fi doua locomotive sau locomotiva plus post de conducere in vagon automotor, in ambele variante se economisesc timpi de rebrusare.

Cea care a intrebat probabil se referea sa nu mai treaca prin Nord.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20591
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25510
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 10:41

Pe Braşov - Predeal şi retur nu se admite circulaţia doar cu locomotiva în spate. Singura şansă pentru un tren push-pull e ca la Constanţa să intre prin Medeea. Ceea ce sigur îi mai adaugă vreo 10 minute la timpul de parcurs.

brutusel

Numarul mesajelor : 302
Reputatie : 5177
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 11:02

bercenicity a scris:
In Constanta se merge cu 30 (au schimbat macazurile cu unele cu traverse din beton acum un an-doi(?)) si in Nord au mai reparat macazurile care se desfac in liniile 9-14; de exemplu cand se pleaca de la linia 14 se merge cu circa 30.

pai mereu cand am calatorit constanta-bucuresti mereu am mers cu maxim 10 km/h de la pasaju basarab pana in gara. crede ma ca eu de asta toamna fac naveta fiecare weekend intre bucuresti si constanta. deci stiu foarte bine ce mananc.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6890
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 14:37

brutusel a scris:
bercenicity a scris:
In Constanta se merge cu 30 (au schimbat macazurile cu unele cu traverse din beton acum un an-doi(?)) si in Nord au mai reparat macazurile care se desfac in liniile 9-14; de exemplu cand se pleaca de la linia 14 se merge cu circa 30.

pai mereu cand am calatorit constanta-bucuresti mereu am mers cu maxim 10 km/h de la pasaju basarab pana in gara. crede ma ca eu de asta toamna fac naveta fiecare weekend intre bucuresti si constanta. deci stiu foarte bine ce mananc.
Est sigur ca stii ce mananci?? Ca de citit clar nu stii...

Ai idee cu cat se intra intr-o statie cu liniile infundate???

bercenicity a scris:
Nord au mai reparat macazurile care se desfac in liniile 9-14; de exemplu cand se pleaca de la linia 14 se merge cu circa 30.

Ultima editare efectuata de catre marius664 in Vin 01 Iul 2016, 16:09, editata de 1 ori
Sus In jos
brutusel

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 14:42

marius664 a scris:
brutusel a scris:

Est sigur ca stii ce mananci?? Ca de citit clar nu stii...

calatoresti des cu trenu pe m800? daca nu e bine sa nu comentezi asa de aiurea.
Sus In jos
bercenicity

Numarul mesajelor : 21
Reputatie : 3797
Data de inscriere : 06/07/2014

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 15:13

marius664 a scris:
bercenicity a scris:
Nord au mai reparat macazurile care se desfac in liniile 9-14; de exemplu cand se pleaca de la linia 14 se merge cu circa 30.

http://instructiicfr.blogspot.ro/2014/01/instructia-002-ret-regulament-de.html
Cap. 8
Art. 202
Alin (5)
La primirea trenului pe o linie înfundată din staţie, viteza de trecere peste macazul aparatului de cale de intrare al liniei de primire nu trebuie să depăşească 15 km/h.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6890
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 16:04

brutusel a scris:

Tu nici n-ai citit bine ce a scris colegul bercencity si ai inceput sa tratezi ce a zis el de sus.Pe cand ideea mentionata de el era alta fata de ce ai inteles tu.Plus ca regulamentele spun si ele altceva.
Si ca sa rapund la intrebarea ta, circul nu asa de des ca tine cu trenul , dar nici nu comentez asa aiurea Smile.

bercenicity a scris:
marius664 a scris:

Cap. 8
Art. 202
Alin (5)
La primirea trenului pe o linie înfundată din staţie, viteza de trecere peste macazul aparatului de cale de intrare al liniei de primire nu trebuie să depăşească 15 km/h.

Eu stiam , intrebarea era tot pentru brutusel Very Happy Smile

Ultima editare efectuata de catre marius664 in Vin 01 Iul 2016, 16:11, editata de 1 ori
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 16:55

Dr2005 a scris:
Pe Braşov - Predeal şi retur nu se admite circulaţia doar cu locomotiva în spate. Singura şansă pentru un tren push-pull e ca la Constanţa să intre prin Medeea. Ceea ce sigur îi mai adaugă vreo 10 minute la timpul de parcurs.

Si daca e rama Railjet ? Ca la asta se gandeau...Impinge de la Constanta, si dupa aia din Nord pleaca normal, ca e locomotiva cu fata...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20591
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25510
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 17:29

Împinge de la Constanţa, trage de la Bucureşti. Dar la Braşov va trebui întors măcar vagonul cu post de conducere şi mutat în capătul celălalt al trenului.

De aia ziceam eu de Medeea: trage de la Braşov la Bucureşti, împinge de la Bucureşti la Constanţa, intră pe racord, împinge de la Constanţa la Bucureşti, apoi trage de la Bucureşti la Braşov.

Rama Railjet tot push-pull e, ca şi RIO-ul de la Regiotrans.

brutusel

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 18:24

marius664 a scris:
brutusel a scris:

Tu nici n-ai citit bine ce a scris colegul bercencity si ai inceput sa tratezi ce a zis el de sus.Pe cand ideea mentionata de el era alta fata de ce ai inteles tu.Plus ca regulamentele spun si ele altceva.
Si ca sa rapund la intrebarea ta, circul nu asa de des ca tine cu trenul , dar nici nu comentez asa aiurea Smile.

bercenicity a scris:

Cap. 8
Art. 202
Alin (5)

Eu stiam , intrebarea era tot pentru brutusel Very Happy Smile

da dar trenu scade la 10 km/h deja inainte de pasaju basarab.
Sus In jos
mariuscfrbucuresti

mariuscfrbucuresti

Numarul mesajelor : 566
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti,Constanta,Cluj Napoca
Reputatie : 5409
Data de inscriere : 09/09/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitimeVin 01 Iul 2016, 20:16

Scade pentru ca,posibil tu ai intrat la una din liniile 7-10 care sunt cu 10 km/h.
Sus In jos
https://www.facebook.com/depoulbc
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia    M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   - Pagina 24 Icon_minitime

Sus In jos

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
Sus 
Pagina 24 din 64Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 44 ... 64  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» IR 1983/1984 Bucuresti Nord - Constanta- Mangalia
» IR 1985: Bucuresti Nord - Constanta - Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: