| BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI | |
|
+25NicuS Vitosa Adrian78 mielutu zburator ldh80 adascalu marius664 dan tm 19jimmy84 Shinkasen FelixTheBear030 spiderpc WAYNEN Dr2005 Czirjak Arpad ANDU2100HP Teodor cristi CFR COSTACHE MIHAIL George AlexD DPS Rarau TVlad ionutz85 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ionutz85 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti/Suceava Reputatie : 5903 Data de inscriere : 27/08/2009
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Vin 16 Noi 2012, 19:00 | |
| - Dr2005 a scris:
- De la staţia Cotroceni la CET Grozăveşti e o ditamai conducta. Acum câţiva ani s-a spart şi a umplut Bd. Iuliu Maniu de pă*ură.
In completarea userului Dr2005 si pentru userul Rarau: Langa gara Cotroceni, statia CET Grozavesti de transfer a pacurei in conducta pentru termocentrala: |
|
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8415 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Vin 16 Noi 2012, 21:42 | |
| Ceea ce vedeti in pozele de mai sus a fost realizat prin '95. Atunci s-a marit capacitatea de descarcare: s-a prelungit linia existenta si s-au adaugat acele conducte pentru descarcare. Concomitent s-a construit si incinta de protectie contra efectelor incendiilor, acel gard foarte inalt din placi de beton armat. |
|
| |
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5454 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Dum 18 Noi 2012, 16:30 | |
| Langa gara Cotroceni, statia CET Grozavesti de transfer a pacurei in conducta pentru termocentrala.
Multumesc Ionut. E cumva in spatele Cora? Sau e mai aproape de unitatea militara de la Afi ?
Am trecut pe jos de mai multe ori (spre Mall Plaza Romania) dar nu am remarcat.
Eu unul nu ma asteptam ca CET Grozavesti sa (mai) poata fi alimentat, in conditii de iarna f grea, cu pacura , datorita conditiilor de mediu/ de poluare. Stie cineva anul asta in februarie, cand a fost iarna f grea, a fost alimentat CET Grozavesti cu pacura?
Stiu ca au fost zile in care se auzea un zgomot foarte puternic dinspre CET Grozavesti dar nu cred ca are legatura cu alimentarea cu pacura a CET-ului. |
|
| |
ionutz85 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti/Suceava Reputatie : 5903 Data de inscriere : 27/08/2009
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Dum 18 Noi 2012, 19:55 | |
| - Rarau a scris:
- Langa gara Cotroceni, statia CET Grozavesti de transfer a pacurei in conducta pentru termocentrala.
Multumesc Ionut. E cumva in spatele Cora? Sau e mai aproape de unitatea militara de la Afi ?
Am trecut pe jos de mai multe ori (spre Mall Plaza Romania) dar nu am remarcat.
Eu unul nu ma asteptam ca CET Grozavesti sa (mai) poata fi alimentat, in conditii de iarna f grea, cu pacura , datorita conditiilor de mediu/ de poluare. Stie cineva anul asta in februarie, cand a fost iarna f grea, a fost alimentat CET Grozavesti cu pacura?
Stiu ca au fost zile in care se auzea un zgomot foarte puternic dinspre CET Grozavesti dar nu cred ca are legatura cu alimentarea cu pacura a CET-ului. E in spatele liceului T.Vladimirescu(pe blvd Iuliu Maniu de la Cora spre Apaca), prima strada pe dreapta dupa liceu este intrarea,in capatul strazii sunt garaje si in dreapta aleea continua printre zidurile inalte descrise de TVlad,pana la linia de calea ferata, eu am intrat cu masina pana pe linia CF. |
|
| |
DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7574 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Mier 28 Noi 2012, 16:15 | |
| |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Mier 28 Noi 2012, 16:39 | |
| |
|
| |
George V.I.P Member
Numarul mesajelor : 801 Varsta : 35 Reputatie : 6308 Data de inscriere : 14/03/2010
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Mier 28 Noi 2012, 16:40 | |
| Wow, felicitari, ai surprins un "fenomen" foarte rar! Stie cineva care-i destinatia transportului? |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Mier 28 Noi 2012, 17:20 | |
| Felicitari Dragos pentru aceasta captura! Nu fi suparat ca ai ramas fara baterie, ai facut totusi cateva poze! Bine ca ai fost prin preajma si ai surprins aceasta garnitura! |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9707 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Mier 28 Noi 2012, 17:24 | |
| - Citat :
- P.S.2 Semnalul mecanic de intrare in gara Cotroceni (care mai mereu era pe liber, probabil nefunctional) a cazut la datorie: a fost taiat de curand cu autogenul, voi posta o poza cand mai ajung prin zona.
Iar Nomazii bronzati tot anul ? _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
ionutz85 V.I.P Member
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Mier 28 Noi 2012, 19:13 | |
| In seara asta am fost si eu la statia CET Grozavesti din spatele liceului T.Vladimirescu,unde am pozat statia. Ambele linii de descarcare erau ocupate cu cate 4-5 vagoane, iar locomotiva GFR era la manevre in apropiere de AFI, unde sunt macazele. Maine dimineata fac poze, din parcarea la AFI.
|
|
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8415 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Mier 28 Noi 2012, 22:55 | |
| De la Cora din parcare nu se vede garnitura aflata la descarcare; e ascunsa de placile alea de protectie contra incendiului. Cel mai bine se vede de la poarta: Cred ca e cea mai sigura varianta, avind in vedere ca intre Cora si gara Cotroceni e o tabara de tigani, cu ciinii aferenti. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Joi 29 Noi 2012, 08:34 | |
| Doctore, nu stiu conficguratia terenului pe acolo dar nu aveai de unde sa-ti iei repede niste acumulatori?oricum interesante poze cu trenul printre masini. |
|
| |
DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7574 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Joi 29 Noi 2012, 17:03 | |
| Asta a mai ramas din semnalul mecanic de intrare la Cotroceni (s-a taiat la autogen atat semnalul cat si scara aferenta) Si in halul asta arata linia pe care a trecut trenul, eclise lipsa, joante deplorabile Peisaj din zona (vedere spre est, spre Cotroceni) Buruiana e cat casa, caini cu zecile, stationand pe sau langa linie...si totusi a trecut un tren pe aici ! (vedere spre vest, spre Valea Cascadelor) |
|
| |
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8444 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Joi 29 Noi 2012, 19:33 | |
| Deci sa inteleg ca acel tren putea deraia in orice moment ? |
|
| |
ANDU2100HP
Numarul mesajelor : 5174 Reputatie : 10608 Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI Sam 01 Dec 2012, 17:54 | |
| se putea si asta - dar tinand cont ca boghiurile de 060-da sunt foarte bine calibrate - nu sa intamplat acest lucru |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI | |
| |
|
| |
| BUCURESTI VEST - BUCURESTI COTROCENI | |
|