|
| Autocarele, sicrie pe roti ! | |
|
+75AeroX Norbi aris86 laurentzu laur 133 alliens ldh80 Katalyn alex.barac.5 alinx3330 neluadi Warrington ciprian71 Mihai PH bercenicity ets2oltromânia LanceR IonutChircu IonutCFR2009 Vitosa phnegativ bobi mielutu zburator tcm Teodor dan tm marius664 Razvan Tudor spiderpc NicuS Bobby_TM lapsanszkitamas ATM andreikiki mureseanu_976 Radu Tudor Adirmvl Andrey_tm Rarau membru inactiv andreiutzu Vlad Kriszti219 rich1974 popovici sorin_ncs nenuandrei halmarius M.I.C.I. srazvi Balto Marius Iulian kristi kkk Luna Nesebar bostanescu gigel 060-EA078 razvan - trenuri cardinal Nk11 Adrian78 Dr2005 DUAL AlexD raoul decward alexpopa stegaru Ionutz cristi CFR lovekomotive cristi ar didinul discoid21 COSTACHE MIHAIL 79 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5465 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 31 Ian 2012, 13:40 | |
| si eu am mers cu duba odata pana la brasov si mi am blestemat soarta!soferul risca aiurea in anumite momente,eu sunt sofer profesionist si stiu cu ce se mananca meseria asta.Duba pe soselele astea este pur si simplu o loterie,prefer trenu de mii de ori,confortul si siguranta sunt net superioare.Stiu ca sunt in mainile unui mecanic care respecta 100% regulamentele si vitezele de circulatie nu in mana unui dubar disperat duba bani si mereu grabit sau obosit |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 31 Ian 2012, 15:28 | |
| Toţi zicem că preferăm trenul indiferent de situaţie. Dar dacă vă găsiţi în situaţia în care trebuie să mergeşi undeva şi nu aveţi tren la ora convenabilă? Mie mi s-a întâmplat de multe ori asta... a trebuit să revin de la Măneciu la Bucureşti (exista alternativa să rămân în Isuzu până la Ploieşti, să mai stau 2 ore în Ploieşti şi să iau trenul... deci să pierd toată ziua), de la Oneşti la Bucureşti (alternativa era să stau până la 19, apoi să fac noaptea în Mărăşeşti sau Buzău), de la Calafat la Poiana Mare (sau puteam să stau 5 ore până la tren), iar în capând vreau să mă duc la Târgu Jiu, unde pot lua trenul şi fac noaptea pe drum (şi ajung la 4 am) şi mă costă 36 RON cu tot cu cupoanele de student, sau pot să merg cu duba, care pleacă la 6 şi ajunge aproape de 11 şi mă costă 28 RON. Oricât m-aţi înjura, voi merge cu duba lui Mitrea pentru că NU am de ales _________________ :TTT:
|
| | | 060-EA078
Numarul mesajelor : 326 Reputatie : 5659 Data de inscriere : 04/05/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 31 Ian 2012, 15:54 | |
| Pai nu avem de ce sa te injuram pentru ca oricine ar face asa atunci cand nu are de ales. Si eu am fost NEVOIT sa aleg duba in situatia in care daca luam trenul pierdeam avionul. Dar in situatia in care AM DE ALES, atunci aleg siguranta si decenta mai mare decat duba, respectiv trenul. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8370 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 31 Ian 2012, 15:57 | |
| - Dr2005 a scris:
- Toţi zicem că preferăm trenul indiferent de situaţie. Dar dacă vă găsiţi în situaţia în care trebuie să mergeşi undeva şi nu aveţi tren la ora convenabilă? Mie mi s-a întâmplat de multe ori asta... a trebuit să revin de la Măneciu la Bucureşti (exista alternativa să rămân în Isuzu până la Ploieşti, să mai stau 2 ore în Ploieşti şi să iau trenul... deci să pierd toată ziua), de la Oneşti la Bucureşti (alternativa era să stau până la 19, apoi să fac noaptea în Mărăşeşti sau Buzău), de la Calafat la Poiana Mare (sau puteam să stau 5 ore până la tren), iar în capând vreau să mă duc la Târgu Jiu, unde pot lua trenul şi fac noaptea pe drum (şi ajung la 4 am) şi mă costă 36 RON cu tot cu cupoanele de student, sau pot să merg cu duba, care pleacă la 6 şi ajunge aproape de 11 şi mă costă 28 RON. Oricât m-aţi înjura, voi merge cu duba lui Mitrea pentru că NU am de ales
Pai si acesta este un motiv din care au castigat pasageri DUBELE : lipsa trenurilor la ore decente pe multe rute. Sper sa nu revina MIRON MITREA din nou la minister ca trenurile nu se vor dezvolta. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 31 Ian 2012, 16:00 | |
| Si eu stau si cate 5-6 ore dupa un tren decat sa aleg duba sau alt mijloc de transport in afara de tren , am pierdut si nopti intregi dupa un tren iar recordul pe care l-am batut in asteptarea unui tren a fost acum 3 ani in vara cand am asteptat 12 ore intr-o gara dar era cald si bine nu ma deranjat deloc asteptarea de o zi intreaga . |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 02 Feb 2012, 03:39 | |
| Si eu pentru o calatorie de la Lupeni la Petrosani sau invers uneori am asteptat/astept cu orele/planific in asa fel calatoria incat sa pot merge cu trenu, numa ca sa evit dubele. Nu odata am asteptat 2-3 ore pentru o distanta de 20 km, cand maxi-taxiuri sunt la fiecare 10 minute. Si nu e singura ruta pe care am facut/fac la fel. Din pacate insa exista si localitati/zone montane si fara tren, unde mai sunt nevoit uneori sa merg si cu maxi-taxi, desii nu imi convine deloc, cand se poate incerc si mersu pe jos drept alternativa. Si tot ca idee referitoare la preturi si concurenta, dubarii nu sunt frumosi, au marketing: o calatorie in zona fara tren si/sau alternativa de la mai multe firme de transport rutier pretul e mult mai ridicat. Spre exemplu pe o ruta de 10-15 km aproximativ dintr-o zona montana pretul este de 10 ron, pe cand pe ruta Petrosani - Lupeni (20 km pe sosea) e 4 ron transportu.
Oricum: jos transportu auto, nu agreez masinile in general. Nu odata am fost invitat in ture pe munte in care imi doream sa merg, dar la care se putea ajunge doar cu masini si am refuzat din cauza asta. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7658 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 02 Feb 2012, 08:30 | |
| Eu personal nu folosesc duba decat pe Alexandria-Bucuresti sau Alexandria-Turnu Magurele. Cunoscatorii stiu de ce, timp, bani, etc, ar fi si absurd sa merg pe aceste distante cu trenul, in acest caz avand un ocol de de 45 km spre Bucuresti, timp facut este de cel putin 2 ore si 40 de minute pe cand la autobuz faci 1h,15 min. Pe relatiile astea e mai practic cu autobuzul ori cat de pasionat de trenuri ai fi.O ruta pe care o fac cu trenul indifirent de diferenta timp-bani in favoarea autobuzului este Bucuresti -Tirgu-Mures. P.S. Folosesc duba doar daca nu merg cu masina proprie. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3338 Reputatie : 8745 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 21 Feb 2012, 23:12 | |
| intre Galati si Bucuresti nu circula decat 2 perechi de trenuri, acum IR 1578 si IR 1572 trenurile de vineri/duminica au ramas anulate, iar perechea prin Urziceni e anulata si ea, desi exista o trasa prin Buzau ca alternativa eu sunt un mare fan al trenului, dar trebuie sa recunosc ca pentru un om obisnuit( ) dubele sunt mult mai convenabile ca orar PS zau, incep sa cred si eu, "teoriile conspiratiei", ca decidentii din CFR incearca cu orice chip sa indemne oamenii spre dube |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 21 Feb 2012, 23:48 | |
| Celalalte trenuri de pe ruta Bucuresti-Galati si retur sunt anulate pe termen nelimitat , eventual pana la primavara adica peste o luna sa le dea drumul . |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8370 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mier 22 Feb 2012, 01:17 | |
| Oricum bine ca pe majoritatea liniilor secundare circula trenuri ale firmelor private care au introdus trenuri dese si la tarif de REGIO. Macar pe o parte din tara trenurile recastiga calatori. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mier 22 Feb 2012, 02:26 | |
| Mai tăiem de pe lista liniilor în exploatare şi Ploieşti - Urziceni... deşi nu se specifică în comunicatul oficial, trenurile de pe respectiva secţie sunt anulate definitiv, ca şi cele de pe Olteniţa. _________________ :TTT:
|
| | | Marius Iulian
Numarul mesajelor : 323 Varsta : 35 Localizare : Brasov / Galati Reputatie : 6288 Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mier 22 Feb 2012, 12:30 | |
| - karpaty a scris:
- Celalalte trenuri de pe ruta Bucuresti-Galati si retur sunt anulate pe termen nelimitat , eventual pana la primavara adica peste o luna sa le dea drumul .
Motivul pentru care nu s-au pus în circulație trenurile variantă ale IC Galați - București via Buzău, respectiv a lui IR 1570, sunt datorate circulației pe un singur fir între Buzău și Făurei. Deasemenea, sub același motiv și trenurile regio Galați - Buzău sunt limitate în continuare la Făurei. Doar Regio-urile 5108/5107 și R 8201/8204 circulă pe acest segment. În următoarele zile, după deszăpezirea celuilalt fir circulația trenurilor va fi reluată integral. Iar probabil de luni va fi reluată și circulația trenurilor via Uziceni. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mier 22 Feb 2012, 12:56 | |
| Si ce e asa de greu de gestionat traficul pe un singur fir?Sau trenurile IR le incurca la privati mersul!! Sunt curios cum se face deszapezirea acolo daca de mai bine de o saptamana s-au miscat in ritmul asta ametitor!! |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3338 Reputatie : 8745 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Vin 02 Mar 2012, 22:10 | |
| sunt curios, cum e cu dubele ? poate cineva sa descrie cum e cu 'dusmanul' pe o distanta mai lunga ? sunt destul de curios, dar nu ma indur sa ma duc cu ele, si sa sacrific un mers cu trenul |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Vin 02 Mar 2012, 22:20 | |
| - cardinal a scris:
- sunt curios, cum e cu dubele ?
poate cineva sa descrie cum e cu 'dusmanul' pe o distanta mai lunga ? sunt destul de curios, dar nu ma indur sa ma duc cu ele, si sa sacrific un mers cu trenul Eu am fost cu microbuz Deva-Vaslui plecare Deva ora 10 sosire Sibiu ora 11.45 am stat 45 de minute in Sibiu se face pauza de 45de min pentru 4 ore la sofer intre Brasov si Sibiu in 2008 se repara drumul mi-a venit rau in spate am ajuns la Brasov in jur de ora 15.00 dupa 15 minute de pauza unele discutii erau prea multii calatori cu rezervare nu mai erau locuri am mai stat 45 de minute in Oituz pauza de masa pentru soferi ora 19.10 19.20 in Bacau si ora 20.45 in Vaslui!! Singurele minusuri oameni pe tabureti pe culoar si cateva bagaje tinute in brate Hateg-Timisoara am mers destul de bine cu autocar doar ca pretul cam mare de la Hateg la Timisoara 32 de lei pe cand Tg Jiu-Timisoara era 40 de lei iar de la Tg Jiu la Hateg bilet separat era 20 de lei!!Vreo 3 ani am facut naveta la doua saptamani Hunedoara-Cluj Napoca si Cluj-Tg Jiu dus intors Per total timpul de mers mai scurt in rest fiecare dupa prioritati eu am 1.92 nu prea stau confortabil dar vazut la 1.70 te intinzi lejer in autocar!! Ce m-a enervat odata am venit de la Cluj la Tg Jiu si am stat 1h40min in Hateg pentru a astepta un autocar de la Timisoara pentru a colecta si pasagerii aia sa nu mearga 2 autocare spre Tg Jiu am vrut sa merg la ocazie sa le cer banii inapoi!!
Ultima editare efectuata de catre adrian78 in Vin 02 Mar 2012, 22:53, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! | |
| |
| | | | Autocarele, sicrie pe roti ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |