|
| Autocarele, sicrie pe roti ! | |
|
+75AeroX Norbi aris86 laurentzu laur 133 alliens ldh80 Katalyn alex.barac.5 alinx3330 neluadi Warrington ciprian71 Mihai PH bercenicity ets2oltromânia LanceR IonutChircu IonutCFR2009 Vitosa phnegativ bobi mielutu zburator tcm Teodor dan tm marius664 Razvan Tudor spiderpc NicuS Bobby_TM lapsanszkitamas ATM andreikiki mureseanu_976 Radu Tudor Adirmvl Andrey_tm Rarau membru inactiv andreiutzu Vlad Kriszti219 rich1974 popovici sorin_ncs nenuandrei halmarius M.I.C.I. srazvi Balto Marius Iulian kristi kkk Luna Nesebar bostanescu gigel 060-EA078 razvan - trenuri cardinal Nk11 Adrian78 Dr2005 DUAL AlexD raoul decward alexpopa stegaru Ionutz cristi CFR lovekomotive cristi ar didinul discoid21 COSTACHE MIHAIL 79 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 01 Noi 2011, 00:24 | |
| Mai bine luau 346.. RIP.. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 01 Noi 2011, 04:08 | |
| Cu 346 e biletul dus-întors vreo 250 RON de la Bucureşti la Szeged (cu schimb la Beckecsaba) şi vreo 300 până la Budapesta. Cam scump...
În accident nu a fost implicat un microbuz, ci un autoturism de 8+1 locuri şi 3,5 tone modificat ilegal pentru a căra 15 locuri. Un asemenea vehicul nu avea ce să caute pe drum, nu poate primi ITP şi clar nu poate fi condus cu permis categoria B, cum avea respectivul şofer. În plus, el nu poate fi verificat de ARR, pentru că apare în acte ca autoturism, nu ca vehicul comercial. Deci... o modificare chiar mai grosolană decât dubele de marfă, 100% ilegal, condus de un şofer care nu avea dreptul să îl conducă (cu B-ul nu ai voie să conduci vehicule cu mai mult de 8+1 locuri). Oare pe tot drumul lui, a condus atât de bine încât nu l-a oprit nimeni? Oare cei de la vamă de la noi (când a ieşit) nu au văzut că are 15 oameni în el şi pe talon are doar 8+1 locuri? Aici deja miroase a şapagă şi dezinteresare. Nu mai zic că maşina aia avea ITP, RCA şi rovinietă, deci cineva clar s-a făcut că nu vede ce se petrece acolo. _________________ :TTT:
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 01 Noi 2011, 09:28 | |
| Baietii calm duba aia venea din Spania de la Valencia nu mai discutati de R346 de Budapesta..Problema e la noi ca ARR-ul ii doare la basca nu controleaza dubele si microbuzele care merg peste capacitate vama nu are nici o treaba ca aia circula 10 in loc de 8 locuri..Asta e daca platesti 80 de euro sa vi 2 zile pe autostrada ca sardinele in loc sa dai 100 de euro la un lowcost care face 3 ore numai la noi se poate asa ceva.. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 01 Noi 2011, 11:46 | |
| Este ARR ul pe strada crede-ma ca merg zilnic la Arad si ii opresc pe astia cu tirurile,cine stie cum a scapat ala ... si mai ales la granita cum a trecut pentru ca acolo se face cat de cat un control la talon si la buletin/permis si/sau pasaport. Referitor la 346 mergi pana la Viena si apoi cobori in jos via Zurich->Barcelona sau f. de destinatie... ,dar biletul il iei dupa nu pana la Szeged,de altfel multa lume cand veneam mergea pana la austrieci cu 346 si la clasa a 2'a |
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 01 Noi 2011, 11:58 | |
| aia erau vai mama lor dadusera 80 de euro de la Valencia pana unde mergeau la Alexandria si Clejani poate unii dintrei nici nu au mers cu trenu in tara ce sa se descurce cu atatea legaturi plus ca e cel putin 300 de euro biletu la tren pana in Spania ARR opreste in general numai autovehicule special pentru transport de persoane dar poate de acuma se desteapta si ei.. |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 01 Noi 2011, 12:07 | |
| Pai si atunci de ce te mai intrebi ca speriem Vestul ? |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5384 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Sam 26 Noi 2011, 13:17 | |
| http://www.gandul.info/news/microbuz-cu-copii-rasturnat-in-judetul-arad-breaking-news-9008476
|
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3338 Reputatie : 8745 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Lun 19 Dec 2011, 01:07 | |
| S-au scumpit si microbuzele/dubele 45 de lei, de la 40 , Bucuresti Galati
|
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8370 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Lun 19 Dec 2011, 01:25 | |
| - cardinal a scris:
- S-au scumpit si microbuzele/dubele
45 de lei, de la 40 , Bucuresti Galati
Da. Oricum cu trenul spre Braila si Galati si retur circula aproximativ un numar dublu de persoane fata de microbuz/autocar. Am fost in gara Galati si au sosit multe sute de calatori cu trenul in data de 16.12.2011. Oricum diferenta de tarife este destul de semnificativa intre tren si autocare (dezavantaj pret tren, avantaj la calitate pentru tren). |
| | | cardinal
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Lun 30 Ian 2012, 22:06 | |
| eu nu inteleg pasiunea taranilor pentru afurisitele de dube. in afara de pret, desigur. eu as avea impresia ca ma duc la capsuni in Spania sau Italia, sa merg mai mult de 1 ora cu autocarul. am o ruda mai de la tara, si m-am rugat de ea sa mearga cu trenul, de la Galati la Bucuresti, i-am spus ca ii dau eu diferenta 45 lei vs, 58 lei, ca o ajut sa mearga la gara, altfel sa isi care singura bagajele cica in dube se poate pune bagajul jos, la racoare, si nu se strica carnea. pana la urma, a plecat cu IR 1732/1578 . sau poate noi, pasionatii, nu intelegem frumusetea mersului cu duba/microbuzul/autocarul |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20631 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25575 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Lun 30 Ian 2012, 23:03 | |
| - cardinal a scris:
- eu nu inteleg pasiunea taranilor pentru afurisitele de dube. in afara de pret,
Preţ, program de circulaţie mai bun, timpi de parcurs mai mici... şi, în funcţie de situaţie, te poate lua din faţa casei, fără să mai mergi 2km pe jos până la gară. CFR Călători ar trebui să lucreze la primele 3 aspecte. Sunt rute pe care ar putea avea avantaj. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Lun 30 Ian 2012, 23:06 | |
| Nu te lasa astia sa faci o ciupercarie cu fonduri UE ca le strici lor retea de import si distributie apai sa le strici masinutele lor... |
| | | cardinal
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Lun 30 Ian 2012, 23:37 | |
| apropo de UE, stiu ca ar fi un topic numai bun la discutii generale, dar numai rele ne-au adus. in Galati, intr-adevar, autobuzul de Bucuresti te lasa prin oras, dar de luat, te ia doar din autogara. in privinta timpului, tot 4 ore face, ca si trenul. dar am intalnit si 'intelectuali' care urau pur si simplu CFR ul, cica nu trebuie sa le dai banii alora, ca sunt de stat. si i-am replicat : dar sa dai banii unor dubari, cum este ?
|
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8370 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 31 Ian 2012, 13:17 | |
| Oricum firmele de autocare si microbuze in ultimul an au pierdut mai mult de jumatate din calatori pe rutele magistralei 800. La fel se va intampla si pe ruta Bucuresti - Brasov, in special Ploiesti - Sinaia - Brasov. Mai mult trenurile pe ultima ruta mentionata este avantajos pentru trenuri ca nu este autostrada si sunt mereu cozi de masini.
|
| | | 060-EA078
Numarul mesajelor : 326 Reputatie : 5659 Data de inscriere : 04/05/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mar 31 Ian 2012, 13:26 | |
| O linie de cale ferata care asigura viteze decente cantareste mult in sectorul comercial. Sigur ca daca n-ai face 8 ore uneori pana la Cluj, ci in conditii decente, maxim 4 ore jumate, ai alege trenul. La fel de sigur este si ca CFR va avea de castigat foarte mult de pe urma investitiilor in infrastructura, cu conditia unor oferte de transport competitive si atractive. Transportul pe calea ferata este un transport mult mai confortabil si mult mai sigur decat cel rutier, mai ales la noi, iar faptul ca se fac investitii si timpii se scurteaza nu tine decat de civilizatie... Intre Brasov si Bucuresti, in conditiile actuale, sigur ca orice om civilizat alege trenul. Decat sa dai 45 de lei la duba, mai bine dau 47 la IR, sau chiar 10 lei in plus la IC si calatoresc decent. Cel putin asa as alege eu.
E insa prea putin pentru CFR. Astfel de investitii in infrastructura trebuiesc continuate peste tot, altfel nu va supravietui in fata acestor nenorociti de dubari. Duba dupa parerea mea este crima la adresa civilizatiei si a transportului de persoane. O singura data am folosit-o din lipsa de altceva, si sper sa fie si ultima ! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! | |
| |
| | | | Autocarele, sicrie pe roti ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |