Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Caut roti pt role

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5770
Data de inscriere : 21/07/2012

Caut roti pt role  Empty
MesajSubiect: Caut roti pt role    Caut roti pt role  Icon_minitimeMar 07 Aug 2012, 13:27

dupa cum spuneam, merg des la gara cu rolele. drumul incolo si inapoi e un dezastru, duminica am pierdut 3 roti in linie (din 4) Crying or Very sad Crying or Very sad si am nevoie de roti pt a le schimba. as prefera sa fie de cauciuc, fiindca siliconul se dezintegreaza in cateva zile la viteza pe care o am si pe asfaltul de aici. marimea necesara e 76, poate fi si fara rulmenti. ms anticipat
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8279
Data de inscriere : 18/03/2011

Caut roti pt role  Empty
MesajSubiect: Re: Caut roti pt role    Caut roti pt role  Icon_minitimeLun 13 Aug 2012, 22:59

Nu stiu cat de rentabila e inlocuirea rotilor. Cred ca mai degraba iti iei alte patine cu role inline cu totu, mai rezistente. Erau de plastic cumva ?

P.S. Au comentat cumva la gara cand te-au vazut pe role ? Sau e voie. La metrou stiu sigur ca nu e voie pe role.
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6431
Data de inscriere : 30/03/2010

Caut roti pt role  Empty
MesajSubiect: Re: Caut roti pt role    Caut roti pt role  Icon_minitimeMar 14 Aug 2012, 05:55

http://www.insportline.ro/roti-si-rulmenti-pentru-role
http://www.skates.ro/role/accesorii-role/roti-role
http://www.susperole.ro/35-accesorii-role
Sus In jos
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7551
Data de inscriere : 27/04/2010

Caut roti pt role  Empty
MesajSubiect: Re: Caut roti pt role    Caut roti pt role  Icon_minitimeMar 14 Aug 2012, 09:52

La Remarul 16 februarie ai incercat ? Smile Nu te supara de gluma, mai fac si eu caterinca Smile
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5770
Data de inscriere : 21/07/2012

Caut roti pt role  Empty
MesajSubiect: Re: Caut roti pt role    Caut roti pt role  Icon_minitimeMar 14 Aug 2012, 13:18

@luna: n-au comentat, dar cu rolele sunt usor de identificat, jefuit +atrag atentia aurolacilor si mai nou, politistilor
@ionutz72: mersi de siteuri, dar cred ca mai bine merg pe jos decat sa dau 10-20 de lei pe roata. oricum, in 2-3 saptamani se dezintegreaza, ca are calitate ca nu are. e din cauza vitezei+masei mele si a drumurilor si trotuarelor romanesti
@dragos: nu n-am incercat, dar incerc la IRLU lol!
eu folosesc din pacate roti de silicon, ca doar de alea se vind pe aici (6-8 lei roata fara rulment). dca erau de plastic nu se dezintegrau. poate se topeau, dar aia se poate remedia. am avut si roti de cauciuc de la niste role din '90, alea au tinut cam o vara intreaga, dar le-a venit si lor vremea
rolele mele au costat 230 de lei, acum 2-2.5 ani. pana acum am cheltuit 24x2+64 de lei pe roti. deci nu e o idee buna sa-mi schimb rolele; nu cred ca gasesc marimea 44-46, si pe astea le-am luat dupa 2 saptamani de cautare
Sus In jos
Continut sponsorizat

Caut roti pt role  Empty
MesajSubiect: Re: Caut roti pt role    Caut roti pt role  Icon_minitime

Sus In jos

Caut roti pt role
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Caut Vagon dezafectat
» caut baterii de cfr pot sa fie de iluminat vagoane,locomotiva etc