|
| Autocarele, sicrie pe roti ! | |
|
+75AeroX Norbi aris86 laurentzu laur 133 alliens ldh80 Katalyn alex.barac.5 alinx3330 neluadi Warrington ciprian71 Mihai PH bercenicity ets2oltromânia LanceR IonutChircu IonutCFR2009 Vitosa phnegativ bobi mielutu zburator tcm Teodor dan tm marius664 Razvan Tudor spiderpc NicuS Bobby_TM lapsanszkitamas ATM andreikiki mureseanu_976 Radu Tudor Adirmvl Andrey_tm Rarau membru inactiv andreiutzu Vlad Kriszti219 rich1974 popovici sorin_ncs nenuandrei halmarius M.I.C.I. srazvi Balto Marius Iulian kristi kkk Luna Nesebar bostanescu gigel 060-EA078 razvan - trenuri cardinal Nk11 Adrian78 Dr2005 DUAL AlexD raoul decward alexpopa stegaru Ionutz cristi CFR lovekomotive cristi ar didinul discoid21 COSTACHE MIHAIL 79 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5278 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 09:03 | |
| din ciclul......sa moara aia cu masini. vedeti cum ii bagati pe toti intr-o galeata. aia care merg 300 m cu masina sunt o minoritate totusi, aia sunt melteni. eu am masina si fac naveta cu trenul, 30 dus, 30 intors. cu gandirea asta ca "sa suprataxam masinile" nu ajungem departe....pana la urma, indirect, va va afecta si pe voi! din pacate, realitatea este asta: transportul cu trenul este scump, foarte scump....ne place, nu ne place, asta e realitatea. odata ce un loc intr-un automotor costa 20k E, ce sa mai vorbim...banii astia trebuie recuperati de undeva. degeaba vin unii cu fel de fel de studii care imi demonstreaza ca transportul feroviar este mai ieftin, realitatea e alta. de fapt, mai repede compari transportul fedoviar cu cel aerian, transportul auto are alta filosofie. dar de, vad ca pe forumul asta, a fi pasionat de trenuri inseamna sa doresti moartea transportului auto. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 09:30 | |
| - rich1974 a scris:
dar de, vad ca pe forumul asta, a fi pasionat de trenuri inseamna sa doresti moartea transportului auto. Asta nu e gandire de om. Un om normal/educat/matur nu ar fi spus niciodata asa ceva. |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5278 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 09:40 | |
| pai citeste si tu postarile de mai sus sa vezi cum jubileaza unii cand se scumpeste benzina sau daca s-ar baga taxa de 1000 de euro pe masina cu "mai putin EURO".....pai locomotivele sau desiro-urile ala diesel care scot fum cat trebuie taxate? sau alea scot parfum pe teava? |
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8693 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 11:52 | |
| Pai in mintea lor ingusta ei nu realizeaza ca mult hulitul transport auto creeaza concurenta si de aici rezulta cat de cat o stabilitate a preturilor intre CFR si transportatorii privati auto. Daca CFR ar fi avut monopol pe piata transportului de persoane ar fi pus ce preturi ar fi vrut ei si implicit mult mai mari decat le au acum. Si asa ii mananca degetele sa mai bage o scumpire de 15% anul asta, vorbesc de CFR.
|
| | | rich1974
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 12:47 | |
| corect... si as mai adauda si eu ca sunt momente si zone unde nu poti ajunge cu trenul sau ajungi in timp foarte lung.
|
| | | Kriszti219
Numarul mesajelor : 386 Varsta : 28 Reputatie : 5047 Data de inscriere : 29/02/2012
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 16:41 | |
| Nici eu nu agreez masinile, distruge tot aerul cu al sau dioxid de carbon ... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 16:51 | |
| Ai masina = ai bani ; ai bani = inseamna ca iti permiti sa platesti taxe si impozite si acestea sa fie cat mai mari pentru masina personala ; asigurarea pe un an de zile sa fie cea mai ieftina 500 pe an ; impozitul sa fie cel mai ieftin 200-300 pe an si sa fie mai mare in functie sid e cate masini ai in proprietate in familie nu pe o persoana anume din familie , benzina pentru populatie in interes personal sa fie 9 lei litru , taxa de rovinieta pentru drumurile nationale sa fie de 200-300 pe an , taxa de autostrada sa fie separat de taxa pentru drum national si anume inca 200 pe an , sanctiuni in cazul in care depasesti viteza in localitate 150-250 , ai provocat un accident grav iti ia permisul definitiv fara sa mai dai pentru permis . Masina personala trebuie taxata pana sa te faca sa renunti la ea , mijloacele de transport in comun promovate astfel sa vina 90% din populatia tarii la tren acolo unde este tren si unde nu este tren la autocar , duba si ce mai este in circulatie in acele zone . Intr-o familie daca exista a 2-a masina sa fie taxata plus 50% fata de prima iar daca vrei si a 3-a masina atunci sa fie taxata cu 100% fata de prima indiferent ca este a copilului sau a nevestii . |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6052 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 17:05 | |
| - AlexD a scris:
- Pai in mintea lor ingusta ei nu realizeaza ca mult hulitul transport auto creeaza concurenta si de aici rezulta cat de cat o stabilitate a preturilor intre CFR si transportatorii privati auto.
Vezi ca bati campii cu gratie , oricum tu esti unul dintre aia carora le-as lua 5000E/an impozit pe masina ca sa-si scoata fundul din ea si sa faca numai mers pe jos (nu-ti spun de ce) Nimeni nu a spus aici sa nu fie concurenta tren-auto pentru ca oricum altul era subiectul ,insa daca ti-ai da fundu' jos din masina sa mergi in fiecare zi pe jos macar vreo 7-8km prin oras pe trotuar ai sa realizezi si tu , daca nu esti fumator si inca ai simturi , cat de puturos este aerul de oras emanat si de masina ta personala printre multe altele , si cum mananca din tine cancerul nascut din noxe in fiecare zi , putin cate putin... |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3338 Reputatie : 8745 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 17:39 | |
| o taxa pe poluare ar trebui bagata, in rest, se plateste rovigneta, benzina, |
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 17:40 | |
| 1. Folosesc transportul in comun zilnic. 2. Merg cam 2 ore pe jos zilnic. 3. Masina personala nu o folosesc decat in zilele de 6 si 7 si numai atunci cand plec din Bucuresti, cam odata la 3 saptamani bag 450km extraurban. Multumit mr popovici? Nu mai judeca pe altii, mai gandeste-te cateva secunde inainte sa scrii un mesaj, 80% din mesajele tale sunt atacuri la persoana/flameuri. Seara buna. |
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6052 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 17:44 | |
| - AlexD a scris:
- 1. Folosesc transportul in comun zilnic.
2. Merg cam 2 ore pe jos zilnic. 3. Masina personala nu o folosesc decat in zilele de 6 si 7 si numai atunci cand plec din Bucuresti, cam odata la 3 saptamani bag 450km extraurban. Multumit mr popovici?. Foarte bine , foarte bine tovarasu' Insa nu tu ai zis asta ? - AlexD a scris:
- Pai in mintea lor ingusta
- AlexD a scris:
- Nu mai judeca pe altii, mai arunca un ochi si la tine in ograda.
Seara buna. Si ce sa vad ? Fibra ? |
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 17:52 | |
| O sa vezi si fibra iar raspunsul ala mai acid din partea mea e pe masura. Poti sa stai linistit, niciodata nu am jignit neprovocat. In loc sa ne vedem fiecare de treburile noastre cum e civilizat si corect, ne batem joc si ii facem cum ne vine la gura pe cei care au masini personale sau pe cei care aleg transport alternativ jegului de CFR. Sa jignesti e usor, sa faci un lucru bun sa contribui constructiv vietii de zi cu zi sau forumului e mai greu. Aia e, viata merge inainte, unii cu trenul altii cu autocarele/masinile personale. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ascult toate jignirile de pe planeta doar ca sunt propietar de masina si nu sufar CFRul. |
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 18:00 | |
| - AlexD a scris:
- O sa vezi si fibra iar raspunsul ala mai acid din partea mea e pe masura. Poti sa stai linistit, niciodata nu am jignit neprovocat.
In loc sa ne vedem fiecare de treburile noastre cum e civilizat si corect, ne batem joc si ii facem cum ne vine la gura pe cei care au masini personale sau pe cei care aleg transport alternativ jegului de CFR. Sa jignesti e usor, sa faci un lucru bun sa contribui constructiv vietii de zi cu zi sau forumului e mai greu. Aia e, viata merge inainte, unii cu trenul altii cu autocarele/masinile personale. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ascult toate jignirile de pe planeta doar ca sunt propietar de masina si nu sufar CFRul.
AlexD eu vad ca bravezi si te victimizezi in acelasi timp . Nimeni nu te-a jignit , insa uite aici ce-ai spus tu mai sus din nou: - AlexD a scris:
- Pai in mintea lor ingusta
Asta nu e jignire ? Stii ca am mai avut noi un dialog acum ceva timp in care cuvantul perfid era subiectul ? Cat despre mine , doar ti-am sugerat ca sunt sportiv inca in activitate , practic printre altele alpinismul si atat punct . |
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 18:08 | |
| Bravo tie ca faci sport. Eu am renuntat in anul 3 de facultate din lipsa de timp liber si bani sau bani si timp liber, cum vrei sa le pui. |
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi 07 Iun 2012, 18:17 | |
| - AlexD a scris:
- Bravo tie ca faci sport. Fiecare face ce vrea cu viata lui .
Eu nu sunt fumator si datorita faptului ca sunt din intamplare si sportiv in activitate desi am aproape 40 de ani pot sa-mi fac o idee mai obiectiva decat multi de pe forum in ceea ce priveste raul pe care ni-l produc masinile personale atunci cand desfasuram activitati diverse cum ar fi simpla plimbare prin oras sau alergat . Daca tu esti de acord cu treaba asta atunci hai sa infiintam niste taxe mai mari pentru masinile personale astfel incat omul ala dependent practic de auto sa se gandeasca de 2 ori inainte sa se suie la volan si sa plece pentru orice r***t la doi pasi , sa se gandeasca sa-si cumpere mai bine o bicicleta sau sa mearga pe jos , ce este atat de rau in chestia asta nu inteleg ... Este foarte adevarat ca masina devine astfel mai scumpa insa fiind mai mult un rau decat necesar nu este mai bine sa ne gandim in viata ca trebuie sa si platim pentru a beneficia si de alte lucruri bune in afara de masina cum ar fi de exemplu un aer mai curat? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! | |
| |
| | | | Autocarele, sicrie pe roti ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |