Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Autocarele, sicrie pe roti !

In jos 
+75
AeroX
Norbi
aris86
laurentzu
laur 133
alliens
ldh80
Katalyn
alex.barac.5
alinx3330
neluadi
Warrington
ciprian71
Mihai PH
bercenicity
ets2oltromânia
LanceR
IonutChircu
IonutCFR2009
Vitosa
phnegativ
bobi
mielutu zburator
tcm
Teodor
dan tm
marius664
Razvan Tudor
spiderpc
NicuS
Bobby_TM
lapsanszkitamas
ATM
andreikiki
mureseanu_976
Radu Tudor
Adirmvl
Andrey_tm
Rarau
membru inactiv
andreiutzu
Vlad
Kriszti219
rich1974
popovici
sorin_ncs
nenuandrei
halmarius
M.I.C.I.
srazvi
Balto
Marius Iulian
kristi kkk
Luna
Nesebar
bostanescu gigel
060-EA078
razvan - trenuri
cardinal
Nk11
Adrian78
Dr2005
DUAL
AlexD
raoul
decward
alexpopa
stegaru
Ionutz
cristi CFR
lovekomotive
cristi ar
didinul
discoid21
COSTACHE MIHAIL
79 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3357
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 26/05/2011

Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeLun Mai 28, 2012 7:12 pm

Morti si raniti in accident de microbuz :

http://www.gandul.info/news/accident-rutier-grav-in-prahova-un-microbuz-s-a-ciocnit-cu-o-masina-doi-morti-si-mai-multi-raniti-9678748

Firma este celebra C&I pe care noi o cunoastem.

Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Lun Mai 28, 2012 8:03 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3338
Reputatie : 8745
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 01, 2012 11:04 am

in ce priveste auto Bucuresti Galati, nu am mai vazut de la un timp autobuze, (trec mereu prin zona unde le parcheaza) ci doar dubite, semn ca cererea pentru aceste transporturi a scazut Smile
poate au schimbat locul de innoptare
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8304
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 01, 2012 7:00 pm

Sau poate sunt tot atatia calatori, dar e mai economic sa ii inghesuie.
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6052
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeVin Iun 01, 2012 7:04 pm

cardinal a scris:
in ce priveste auto Bucuresti Galati, nu am mai vazut de la un timp autobuze, (trec mereu prin zona unde le parcheaza) ci doar dubite, semn ca cererea pentru aceste transporturi a scazut Smile
poate au schimbat locul de innoptare

Trebuia sa vezi si daca nu cumva cursele cu dubitele s-au indesit deoarece sunt mai economice decat autobuzele dar si mai fiabile .
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20634
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25578
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeSam Iun 02, 2012 7:24 am

Mai fiabile clar nu sunt. Dar făcând mai multe curse şi supraîncărcate, se amortizează mai repede.

M.I.C.I.

M.I.C.I.

Numarul mesajelor : 541
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5322
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 06, 2012 1:10 pm

Tragic! Nu mai avem incredere nici in autocare, ce sa mai spunem de cosciuge asa cum le spunem noi la microbuze!! http://www.stirimedia.com/un-autocar-cu-25-de-persoane-s-a-rasturnat-pe-dn23/
Sus In jos
M.I.C.I.

M.I.C.I.

Numarul mesajelor : 541
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5322
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 06, 2012 1:16 pm

Microbuz şcolar implicat într-un accident rutier. Cinci copii au fost răniţi

EVZ.ro

http://www.evz.ro/detalii/stiri/microbuz-scolar-implicat-intr-un-accident-rutier-cinci-copii-au-fost-raniti-985175.html
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8304
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 06, 2012 10:16 pm

Jos transportu rutier !!!
Sus In jos
cardinal

cardinal

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 06, 2012 11:26 pm

si mie imi displac masinile, mi se par niste chestii
- poluatoare
- incalzitoare (pasagerii si mediul inconjurator)
- zguduitoare
- ametitoare ( frane, curbe)
- cheltuitoare
- raufacatoare Very Happy (calcatoare, nef***toare :p )
- consumatoare (petrol, uleiuri)
- urat mirositoare
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeMier Iun 06, 2012 11:51 pm

cardinal a scris:
si mie imi displac masinile, mi se par niste chestii
- poluatoare
- incalzitoare (pasagerii si mediul inconjurator)
- zguduitoare
- ametitoare ( frane, curbe)
- cheltuitoare
- raufacatoare Very Happy (calcatoare, nef***toare :p )
- consumatoare (petrol, uleiuri)
- urat mirositoare

Si lucrul cel mai important , creeaza dependenta , am o gramada de prieteni care dupa ce si-au luat masina s-au ingrasat foarte repede si acum pe langa benzina mai baga si bani sa mearga in sala , tot cu masina bineinteles... Unii dintre ei nu se duc nici 300m fara masina ceea ce mi se pare exagerat .

Cat despre factorul poluator acesta este ca si cu fumatul , asa cum niciodata un fumator nu o sa recunosca mirosul de tigara la fel nici un conducator auto nu o sa realizeze cat de mult rau face mediului inconjurator . Daca esti pe jos simti noxele pana in adancul plamanilor tai insa in masina nu prea...

Afara lumea s-a cam lasat de masina , mai nimeni nu foloseste masina decat atunci cand ii este musai necesara si nu se poate fara ea , restul pe jos sau pe bicicleta ca-i mai bine , cu trenul la greu pe toate tipurile de distante... Cei care au masini ( ca au si cate doua -trei de familie ) le prefera cat mai mici si cu consum la fel de mic , una la mana ca platesc taxe o.k. si doi la mana ca nu polueaza asa de mult si astfel isi arata respectul catre conationali , comunitate , mediul inconjurator ... Pe cand la noi ? Niciodata ! Noi suntem latini !
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22397
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 12:11 am

Am aici in bloc un vecin care sunt 3 membri , el , ea si fisu de 18 ani care a implinit 18 ani in clasa 12 iar de cand a luat permisu taticu si mamica ia luat masina logic , sa nu va spun ca 3 membri sunt in acel apartament 3 masini sunt la scara blocului ale lor si in fiecare dimineata pleaca fiecare cu masina lui ei 2 la servici si el la scoala merge doar cu masina . Nu mai comentez ............. Mad , acum 30 de ani ai mei ma duceau in concediu cu trenu chiar daca eram copil mic de cateva luni si nu doar ai mei plecau cu trenu plus copilul mic , acum nu mai se poate vai e copil mic trebuie sa ai masina personala si cand e mare la 18 ani i cumperi si lui una ca ce mama drak ce conteaza ca altii prosti stau in autobuz cu orele la un semafor ei stau ca magarii cate unu in masina . Mad

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 12:23 am

karpaty a scris:
Am aici in bloc un vecin care sunt 3 membri , el , ea si fisu de 18 ani care a implinit 18 ani in clasa 12 iar de cand a luat permisu taticu si mamica ia luat masina logic , sa nu va spun ca 3 membri sunt in acel apartament 3 masini sunt la scara blocului ale lor si in fiecare dimineata pleaca fiecare cu masina lui ei 2 la servici si el la scoala merge doar cu masina . Nu mai comentez ............. Mad , acum 30 de ani ai mei ma duceau in concediu cu trenu chiar daca eram copil mic de cateva luni si nu doar ai mei plecau cu trenu plus copilul mic , acum nu mai se poate vai e copil mic trebuie sa ai masina personala si cand e mare la 18 ani i cumperi si lui una ca ce mama drak ce conteaza ca altii prosti stau in autobuz cu orele la un semafor ei stau ca magarii cate unu in masina . Mad

Masina personala trebuie considerata un lux si taxata ca atare insa la noi sunt mari interese si se fac mari presiuni de catre cei care conduc tara cu pompele lor cu tot . Ia sa bagi 500E/an-1000E/an impozit pentru masinile cu norma Euro depasita sau pentru cele cu motoare mari si sa vezi atunci curatenie si toti cu bicicleta , cu metroul si cu trenul... Pai mijloacele astea in comun de ce s-au mai inventat , plus de asta toti papitoii isi parcheaza masinile pe trotuar de nu poti sa treci cu caruciorul de masina sau le baga sub geamul de la bloc de zici ca pleaca direct din sufrageria omului...
Sus In jos
cardinal

cardinal

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 12:45 am

popovici a scris:

Noi suntem latini !
era sa zic ceva, dar ma abtin Twisted Evil
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 12:53 am

cardinal a scris:
popovici a scris:

Noi suntem latini !
era sa zic ceva, dar ma abtin Twisted Evil

Ba da , suntem latini dar mai inapoiati , avem sangele cald si suntem iuti la manie . Daca mergeai acum 20 de ani in Italia , Spania sau mai ales in Portugalia gaseai multe similitudini incepand cu stilul de a conduce si terminand cu mizeria de pe strazi ... Acum s-au mai schimbat treburile si pe-acolo insa tot sunt departe de civilizatie , Germania , Austria , Elvetia , Marea Britanie , Tarile Nordice cam asta inseamna civilizatie restul e departe...
Sus In jos
cardinal

cardinal

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Iun 07, 2012 1:21 am

ai uitat minoritatea de indieni Evil or Very Mad
daca latinii s-au mai civilizat, indienii nu cred ca o s-o faca nici peste 1000 de ani Evil or Very Mad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti !   Autocarele, sicrie pe roti ! - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Autocarele, sicrie pe roti !
Sus 
Pagina 8 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Automotoare DESIRO
» Caut roti pt role
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: