|
| Autocarele, sicrie pe roti ! | |
|
+75AeroX Norbi aris86 laurentzu laur 133 alliens ldh80 Katalyn alex.barac.5 alinx3330 neluadi Warrington ciprian71 Mihai PH bercenicity ets2oltromânia LanceR IonutChircu IonutCFR2009 Vitosa phnegativ bobi mielutu zburator tcm Teodor dan tm marius664 Razvan Tudor spiderpc NicuS Bobby_TM lapsanszkitamas ATM andreikiki mureseanu_976 Radu Tudor Adirmvl Andrey_tm Rarau membru inactiv andreiutzu Vlad Kriszti219 rich1974 popovici sorin_ncs nenuandrei halmarius M.I.C.I. srazvi Balto Marius Iulian kristi kkk Luna Nesebar bostanescu gigel 060-EA078 razvan - trenuri cardinal Nk11 Adrian78 Dr2005 DUAL AlexD raoul decward alexpopa stegaru Ionutz cristi CFR lovekomotive cristi ar didinul discoid21 COSTACHE MIHAIL 79 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3357 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8371 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Lun Mai 28, 2012 7:12 pm | |
| Morti si raniti in accident de microbuz :
http://www.gandul.info/news/accident-rutier-grav-in-prahova-un-microbuz-s-a-ciocnit-cu-o-masina-doi-morti-si-mai-multi-raniti-9678748
Firma este celebra C&I pe care noi o cunoastem.
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Lun Mai 28, 2012 8:03 pm, editata de 1 ori |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3338 Reputatie : 8745 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Vin Iun 01, 2012 11:04 am | |
| in ce priveste auto Bucuresti Galati, nu am mai vazut de la un timp autobuze, (trec mereu prin zona unde le parcheaza) ci doar dubite, semn ca cererea pentru aceste transporturi a scazut poate au schimbat locul de innoptare |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Vin Iun 01, 2012 7:00 pm | |
| Sau poate sunt tot atatia calatori, dar e mai economic sa ii inghesuie. |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6052 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Vin Iun 01, 2012 7:04 pm | |
| - cardinal a scris:
- in ce priveste auto Bucuresti Galati, nu am mai vazut de la un timp autobuze, (trec mereu prin zona unde le parcheaza) ci doar dubite, semn ca cererea pentru aceste transporturi a scazut
poate au schimbat locul de innoptare Trebuia sa vezi si daca nu cumva cursele cu dubitele s-au indesit deoarece sunt mai economice decat autobuzele dar si mai fiabile . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20634 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25578 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Sam Iun 02, 2012 7:24 am | |
| Mai fiabile clar nu sunt. Dar făcând mai multe curse şi supraîncărcate, se amortizează mai repede. _________________ :TTT:
|
| | | M.I.C.I.
Numarul mesajelor : 541 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5322 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mier Iun 06, 2012 1:10 pm | |
| Tragic! Nu mai avem incredere nici in autocare, ce sa mai spunem de cosciuge asa cum le spunem noi la microbuze!! http://www.stirimedia.com/un-autocar-cu-25-de-persoane-s-a-rasturnat-pe-dn23/ |
| | | M.I.C.I.
Numarul mesajelor : 541 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5322 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mier Iun 06, 2012 1:16 pm | |
| Microbuz şcolar implicat într-un accident rutier. Cinci copii au fost răniţi
EVZ.ro
http://www.evz.ro/detalii/stiri/microbuz-scolar-implicat-intr-un-accident-rutier-cinci-copii-au-fost-raniti-985175.html |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mier Iun 06, 2012 10:16 pm | |
| Jos transportu rutier !!! |
| | | cardinal
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mier Iun 06, 2012 11:26 pm | |
| si mie imi displac masinile, mi se par niste chestii - poluatoare - incalzitoare (pasagerii si mediul inconjurator) - zguduitoare - ametitoare ( frane, curbe) - cheltuitoare - raufacatoare (calcatoare, nef***toare :p ) - consumatoare (petrol, uleiuri) - urat mirositoare |
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6052 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Mier Iun 06, 2012 11:51 pm | |
| - cardinal a scris:
- si mie imi displac masinile, mi se par niste chestii
- poluatoare - incalzitoare (pasagerii si mediul inconjurator) - zguduitoare - ametitoare ( frane, curbe) - cheltuitoare - raufacatoare (calcatoare, nef***toare :p ) - consumatoare (petrol, uleiuri) - urat mirositoare Si lucrul cel mai important , creeaza dependenta , am o gramada de prieteni care dupa ce si-au luat masina s-au ingrasat foarte repede si acum pe langa benzina mai baga si bani sa mearga in sala , tot cu masina bineinteles... Unii dintre ei nu se duc nici 300m fara masina ceea ce mi se pare exagerat . Cat despre factorul poluator acesta este ca si cu fumatul , asa cum niciodata un fumator nu o sa recunosca mirosul de tigara la fel nici un conducator auto nu o sa realizeze cat de mult rau face mediului inconjurator . Daca esti pe jos simti noxele pana in adancul plamanilor tai insa in masina nu prea... Afara lumea s-a cam lasat de masina , mai nimeni nu foloseste masina decat atunci cand ii este musai necesara si nu se poate fara ea , restul pe jos sau pe bicicleta ca-i mai bine , cu trenul la greu pe toate tipurile de distante... Cei care au masini ( ca au si cate doua -trei de familie ) le prefera cat mai mici si cu consum la fel de mic , una la mana ca platesc taxe o.k. si doi la mana ca nu polueaza asa de mult si astfel isi arata respectul catre conationali , comunitate , mediul inconjurator ... Pe cand la noi ? Niciodata ! Noi suntem latini ! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi Iun 07, 2012 12:11 am | |
| Am aici in bloc un vecin care sunt 3 membri , el , ea si fisu de 18 ani care a implinit 18 ani in clasa 12 iar de cand a luat permisu taticu si mamica ia luat masina logic , sa nu va spun ca 3 membri sunt in acel apartament 3 masini sunt la scara blocului ale lor si in fiecare dimineata pleaca fiecare cu masina lui ei 2 la servici si el la scoala merge doar cu masina . Nu mai comentez ............. , acum 30 de ani ai mei ma duceau in concediu cu trenu chiar daca eram copil mic de cateva luni si nu doar ai mei plecau cu trenu plus copilul mic , acum nu mai se poate vai e copil mic trebuie sa ai masina personala si cand e mare la 18 ani i cumperi si lui una ca ce mama drak ce conteaza ca altii prosti stau in autobuz cu orele la un semafor ei stau ca magarii cate unu in masina . |
| | | | cardinal
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi Iun 07, 2012 12:45 am | |
| - popovici a scris:
Noi suntem latini ! era sa zic ceva, dar ma abtin |
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi Iun 07, 2012 12:53 am | |
| - cardinal a scris:
- popovici a scris:
Noi suntem latini ! era sa zic ceva, dar ma abtin Ba da , suntem latini dar mai inapoiati , avem sangele cald si suntem iuti la manie . Daca mergeai acum 20 de ani in Italia , Spania sau mai ales in Portugalia gaseai multe similitudini incepand cu stilul de a conduce si terminand cu mizeria de pe strazi ... Acum s-au mai schimbat treburile si pe-acolo insa tot sunt departe de civilizatie , Germania , Austria , Elvetia , Marea Britanie , Tarile Nordice cam asta inseamna civilizatie restul e departe... |
| | | cardinal
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! Joi Iun 07, 2012 1:21 am | |
| ai uitat minoritatea de indieni daca latinii s-au mai civilizat, indienii nu cred ca o s-o faca nici peste 1000 de ani |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Autocarele, sicrie pe roti ! | |
| |
| | | | Autocarele, sicrie pe roti ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |