Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

In jos 
+16
George
Dr2005
AlexD
Ionutz
Adrian78
kristi kkk
cosmin br
Vlad
allred
Vitosa
Caspar
alexpopa
Cont.dezactivat
Adirmvl
Spartan1948
Simply18
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeMier 02 Iul 2014, 12:38

desculti aia de Costa Rica care si acum ma intreb cu au reusit ei sa trimita acasa Anglia si Italia iar apoi cu foarte mult noroc au trecut si de greci, cand greci i-au macelarit la toate capitolele de data asta isi vor gasi nasul. Olanda si Brazilia trec de sferturi de Argentina-Belgia nu zic nimic ptr ca mi se pare un meci echilibrat iar Germania-Franta toata lumea mizeaza si vrea Germania in finala dar sa nu uitam ca acest turneu final e turneul surprizelor şi nu m-ar mira sa prinda francezi o zi buna.

Mi-aş dori Germania si Brazilia in finala desi Olanda pare mai aproape de finala decat Germania.
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5654
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeMier 02 Iul 2014, 13:53

Katalyn la primu post nu ti-am raspuns da' vad ca tot pe a ta o tii cu "macelaritul" . Sa-ti amintesc ca o ora costaricanii au jucat in 10 oameni? normal ca au facut posesie grecii si au dat mai multe suturi pe poarta . Eu inteleg ca esti suparat ca ti-a plecat echipa pe care o vedeai campioana mondiala , batuta de aceasta echipa ... da' totusi ramai cu picioarele pe pamant si uitate la meci calumea si apoi la statistici .

Sa nu mai spun ca costaricanii au condus 40 de minute ? Si grecii cu chin cu vai au reusit sa incrie gol in prelungiri , asta datorita faptului ca echipa Costa Ricai juca in 10 oameni , ca altfel nu inscriau ei deloc ... deci nu stiu care a avut noroc mai mare in meciul ala .  Wink 
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7632
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeMier 02 Iul 2014, 14:47

Pai grecii nu au ce sa faca cu posesia, Grecia e cea mai primitiva echipa care a fost in optimi! Merge pe principiul "Aparare-te si cand poti, musca"! Daca vorbim de posesie, Italia din 1982 nu avea cum sa treaca de grupe! Germania e mult supraestimata!
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13784
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeMier 02 Iul 2014, 18:54

Au mai rămas 4 echipe europene şi 4 americane.

Nemţii au ajuns pentru a 16-a oară consecutiv (din 20) în primele 8 la Cupa Mondială, însă au meci greu cu Franţa.
Brazilia va trece foarte greu sau deloc de Columbia.
Olanda-Costa Rica pare meci uşor pentru olandezi.
Din meciul Belgia-Argentina sper să se califice europenii

Katalyn a scris:

Mi-aş dori Germania si Brazilia in finala desi Olanda pare mai aproape de finala decat Germania.

Germania şi Brazilia se pot întâlni doar în prima semifinală. În finală se pot întâlni Germania şi Olanda sau Brazila şi Argentina de exemplu
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13081
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeMier 09 Iul 2014, 00:54

"Dacat" 7-1. Smile))) Echipa lui Piti ar fi facut "o figura mai frumoasa".  Laughing 
Sus In jos
allred
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6580
Data de inscriere : 02/08/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeMier 09 Iul 2014, 01:06

Da, ar fi iesit de pe teren la 0-4 Laughing
Sincer imi pare rau ca nu a intrat ultimul sut al lui Ozil ca 8-0 ramanea.
Sper sa fi pastrat niste goluri si pentru finala Smile.
Sus In jos
George
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 801
Varsta : 35
Reputatie : 6284
Data de inscriere : 14/03/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeMier 09 Iul 2014, 13:34

Era de asteptat ca asta se va intampla cu Brazilia. Recunosc, totusi, ca la 7 goluri nu m-am gandit; poate 3 sau 4. Am urmarit si eu, atat cat s-a putut, meciurile acestui CM si chiar nu-mi dau seama cum au ajuns brazilienii pana in semnifinale. Au cea mai proasta echipa din ultimii zeci de ani si au eliminat, cum-necum, nationale cu un joc mult mai bun, cum ar fi Chile, de exemplu. Au avut noroc cu carul, i-au mai ajutat si arbitrii, cert e ca mai bine se opreau undeva prin optimi, era mai...meritat. E drept ca si presiunea media le-a apasat pe umeri si au cam clacat psihic, nu-i de colo sa ai zeci de milioane de oameni care-si pun speranta in tine, mai ales ca esti si tara organizatoare. Astept finala dintre Germania si Olanda, acolo chiar se poate intampla orice.

PS: Imediat dupa grupe, pe jucatorii din Costa Rica i-au trimis repede "la analize". Lu' Roben, ala, nu-i face nimeni test anti-doping? Are o gramada de ani, un fizic de Turul Frantei si totusi alearga de parca-i robot, nu om. Mie mi se pare suspect. Nu-i pun, totusi, la indoiala calitatile tehnice.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13081
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeMier 09 Iul 2014, 13:55

Daca ar fi fost 6-0 la pauza as fi bagat un bilet la loto, cu minutele in care au dat gol nemtii.

Si-au luat-o peste bot pe merit brazilienii, la cum au ajuns pana in semifinale. Speram sa nu treaca de grupe, dar a meritat asteptarea.  Twisted Evil 
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18687
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24241
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeMier 09 Iul 2014, 17:10

Nici eu nu stiu cum a ajuns Brazilia in semifinale cu atacantii aia de carton cred ca cei mai slabi din toate timpurile iar asteptarile erau in Neymar dar aseara felipe a gresit lotul cu Dante rezerva
Germania a mers ca un panzer I-au zdrobit o echipa matura si completa in toate compartimentele
Deci aproape se adevereste finala anticipata de mine Germania-Olanda aveam asteptari mari si de la Franta
Cred ca si pe Argentina o va trada apararea cu Zabaleta singura slabiciune a batavilor fiind tineretea
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeSam 12 Iul 2014, 20:59

Mi-a părut rău de Brazilia deşi ţin cu nemţii.

Cine credeţi că va câştiga cele 2 finale?
Eu merg pe europeni  Wink 
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6885
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeSam 12 Iul 2014, 21:06

Finala mica nu ma intereseaza....cat despre cea "mare".....hmm, numai argentinian sa nu fi Smile).
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeSam 12 Iul 2014, 21:08

Brazilia va câştiga finala mică căci trebuie să spele ruşinea de la Beju Horijonce. Olandezi dacă vroiau finala mureau pe teren, cred că s-au speriat de nemţi.

Finala mare trebuie so câştige Nemţia altfel scorul ăla rămâne doar de palmares plus că Argentina nu merită dacă ne aducem aminte că au câştigat 2 meciuri la limită din care unul în ultimul minut, ar fi nedrept să nu câştige nemţi. Argentina a păcălit această cupă şi a ajuns nemeritat în finala mare. Aşa că Hai Germania !
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6885
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeSam 12 Iul 2014, 21:12

Ma gadensc cu cine vor tine brazilienii din tribune... . Cu tara care i-a "violat" sau cu marea rivala ?Very Happy

Finala mica...e o prostie... . Bine a zis Van Gaal ca ar trebui scoasa... .
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeSam 12 Iul 2014, 22:04

Eu zic că vor ţine cu Germania. E de neconceput pentru ei să câştige marea lor rivală, Argentina, chiar la ei acasă.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6578
Reputatie : 12427
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitimeSam 12 Iul 2014, 23:06

Spartan1948 a scris:
Finala mica...e o prostie... . Bine a zis Van Gaal ca ar trebui scoasa... .

Pai, trebuie cineva sa ia si bronzul nu ? Si cred ca Olanda va lua bronzul in seara asta...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014
Sus 
Pagina 6 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii privind concursul Logo toamna 2014
» Campionatul mondial de fotbal Africa de sud 2010
» De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: