|
| Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 | |
|
+16George Dr2005 AlexD Ionutz Adrian78 kristi kkk cosmin br Vlad allred Vitosa Caspar alexpopa Cont.dezactivat Adirmvl Spartan1948 Simply18 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13785 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 27 Iun 2014, 19:57 | |
| Ce coincidenţă. Acum 4 ani în Africa de sud, tot pe 28 iunie şi tot în optimi, se juca Brazilia - Chile... |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5655 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Dum 29 Iun 2014, 18:52 | |
| Intr-un sfert de ora incepe Olanda - Mexic . Oare se anunta vreo surpriza? |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6886 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Dum 29 Iun 2014, 21:07 | |
| Pfaaa, fantastica repriza a doua . Ma bucur foarte mult pentru olandezi, au crezut pana in ultima clipa. Dupa ce au marcat, mexicanii nu au mai jucat nimic... . |
| | | Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7915 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Dum 29 Iun 2014, 21:20 | |
| Mi-am amintit de partida Olandei din semifinale in Franta 1998, cand Kluivert a egalat Brazilia tot in minutul 88. Din pacate in acel meci au pierdut olandezii la 11 metri.
Mi-a parut rau si de Mexic, au jucat foarte bine! |
| | | Caspar
Numarul mesajelor : 238 Varsta : 42 Localizare : Hoorn, Olanda Reputatie : 4991 Data de inscriere : 04/12/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Dum 29 Iun 2014, 22:04 | |
| Pff what a sensation in the last 10 minutes. After the Netherlands 1st goal, everyone in my neighbourhood started to screem, and yelled: Holland, Holland When Huntelaar took the penalty from 11 meters, we feared he miss, becouse Netherlands has quite a bad reputation if it comes to penalties... And after the match, people started to party on the street, driving in cars with the Red-Wite-Blue flag outside the window, while pushing the claxon. Quarter final, Olanda - Costa Rica/ Greece. Most people believe we can win, and a place in the halve final is almost save. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8668 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Dum 29 Iun 2014, 22:30 | |
| Holland or Germany must be new world champions |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Lun 30 Iun 2014, 00:02 | |
| Imi pare rau de Mexic la cum au jucat la mondialul asta meritau sa treaca mai departe dar daca pica cu alta echipa, asa cu Olanda nu prea merita sa visam, oricum au facut o figura frumoasa la acest turneu. |
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5655 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Lun 30 Iun 2014, 11:56 | |
| - Katalyn a scris:
- Imi pare rau de Mexic la cum au jucat la mondialul asta meritau sa treaca mai departe dar daca pica cu alta echipa, asa cu Olanda nu prea merita sa visam, oricum au facut o figura frumoasa la acest turneu.
Toata lumea lauda Olanda , pentru ce? Nu au jucat nimic tot meciul ... nimic , 3 ocazii au avut si ei pe cand Mexic in schimb ... mda si sa nu mai spun ca ala nu a fost penalty asa de clar cum a fost cel din sfarsitul reprizei II-a cand tot Robben(a naibii) a cazut in careu , acolo putea da . Costa Rica daca bate Olanda in sferturi sunt curios daca ajunge in Finala ) ar fi surpriza surprizelor ... |
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6886 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Lun 30 Iun 2014, 12:01 | |
| Si mie mi-a parut rau de mexicani, intr-un fel, insa in R2 a existat o singura echipa pe teren, Olanda. Aseara am vazut un meci...de moartea pasiunii... . De multa vreme nu am vazut un meci atat de urat si greu de privit. Doua echipe obosite, defensive...care parca nici nu aveau chef de fotbal. Un meci castigat de echipa "un pic" mai oportunista, care probabil va fi demolata in sferturi. |
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Lun 30 Iun 2014, 12:06 | |
| - Simply18 a scris:
- Katalyn a scris:
- Imi pare rau de Mexic la cum au jucat la mondialul asta meritau sa treaca mai departe dar daca pica cu alta echipa, asa cu Olanda nu prea merita sa visam, oricum au facut o figura frumoasa la acest turneu.
Toata lumea lauda Olanda , pentru ce? Nu au jucat nimic tot meciul ... nimic , 3 ocazii au avut si ei pe cand Mexic in schimb ... mda si sa nu mai spun ca ala nu a fost penalty asa de clar cum a fost cel din sfarsitul reprizei II-a cand tot Robben(a naibii) a cazut in careu , acolo putea da .
Costa Rica daca bate Olanda in sferturi sunt curios daca ajunge in Finala ) ar fi surpriza surprizelor ... Hai totusi sa nu exageram ). Aseara, dupa cum spuneam, a existat in R2 doar Olanda pe teren. "Pe cand Mexic in schimb..."...ce ? A dominat cumva Mexicul copios? Olanda a fost echipa care mereu a revenit cand a fost condusa - asta spune multe. Mexicul dupa ce s-a vazut in avantaj, s-a multumit sa se apere si a platit. Chiar daca nu a fost penalty clar la Robben in min 92, pana atunci au mai fost doua faze litigioase si interpretabile care au fost judecate in defavoarea Olandei. Costa Rica ramane marea supriza a acestui CM, pentru ceea ce a facut in grupe. Aseara, au practicat un fotbal scarbos, atat ei, cat si europenii. In sferturi vor da pleste o Olanda cu moralul la 110%, care probabil va trece foarte usor de "los ticos". |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Lun 30 Iun 2014, 13:59 | |
| greci i-au macelarit pe sud-americani aseara la toate capitolele statisticile spun asta dar si meciul care l-am vazut. Oricat de suparati am fi noi pe greci, ca ne-au lasat acasa dar surpriza acestui mondial, Costa Rica nu merita aseara sa treaca mai departe. Era la un moment 19-3 la suturi pe poarta si spre poarta trimise de greci. Eu cu mexicani am tinut, nu m-am sucit dar am zis ca era greu sa treaca de olandezi doar 20% am tinut cu Olanda ca-s europeni de-ai nostri.
Germania si SUA vreau sa mearga mai departe ca Argentina si Franta sunt ba si castigate. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8668 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Mier 02 Iul 2014, 09:32 | |
| Nu cred ca mai imi pierd timpul cu nici un meci de la CM, fotbal de nimic, aproape toate meciurile din optimi s-au dus in prelungiri, toti asteapta loviturile de la 11m si nimeni nu joaca nimic... |
| | | allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6581 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Mier 02 Iul 2014, 09:33 | |
| Meciuri lungi si proaste, sub asteptari. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20591 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25510 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Mier 02 Iul 2014, 09:38 | |
| - AlexD a scris:
- Nu cred ca mai imi pierd timpul cu nici un meci de la CM, fotbal de nimic, aproape toate meciurile din optimi s-au dus in prelungiri, toti asteapta loviturile de la 11m si nimeni nu joaca nimic...
Normal că toţi aşteaptă 11m, pentru că la pariuri se ia în calcul rezultatul după cele 90 de minute regulamentare de joc. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Mier 02 Iul 2014, 11:31 | |
| Mai da sceptici mai sunteti . Eu nu cred ca au fost asa de slabe , uitativa la statistici (suturi pe poarta , suturi spre poarta , interventii etc) . E drept ca sunt putine goluri inscrise , da tot timpul in cele 30 de minute de prelungire una din echipa s-a trezit si a jucat fotbal . Exemplu cel mai recent e meciul de aseara , Belgia - S.U.A . Echipele au jucat senzational in 90 de minute ... Belgia cel putin avea la un moment-dat 18 suturi / poarta plus multe altele spre poarta . Belgia merita sa se califice , desi as fi vrut sa aibe sansa lor la loviturile de departajare americanii ... meritau macar atat si in plus mai era si tensiunea .
Ce spuneti de Sferturi? Brazilia - Columbia , Germania - Franta , Argentina - Belgia si Olanda - Costa Rica ... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 | |
| |
| | | | Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |