Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

In jos 
+16
George
Dr2005
AlexD
Ionutz
Adrian78
kristi kkk
cosmin br
Vlad
allred
Vitosa
Caspar
alexpopa
Cont.dezactivat
Adirmvl
Spartan1948
Simply18
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13785
Data de inscriere : 08/04/2009

Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeVin 27 Iun 2014, 19:57

Ce coincidenţă. Acum 4 ani în Africa de sud, tot pe 28 iunie şi tot în optimi, se juca Brazilia - Chile...
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5655
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeDum 29 Iun 2014, 18:52

Intr-un sfert de ora incepe Olanda - Mexic . Oare se anunta vreo surpriza?
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6886
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeDum 29 Iun 2014, 21:07

Pfaaa, fantastica repriza a doua Very Happy. Ma bucur foarte mult pentru olandezi, au crezut pana in ultima clipa. Dupa ce au marcat, mexicanii nu au mai jucat nimic... .
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7915
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeDum 29 Iun 2014, 21:20

Mi-am amintit de partida Olandei din semifinale in Franta 1998, cand Kluivert a egalat Brazilia tot in minutul 88. Din pacate in acel meci au pierdut olandezii la 11 metri.

Mi-a parut rau si de Mexic, au jucat foarte bine!
Sus In jos
Caspar

Caspar

Numarul mesajelor : 238
Varsta : 42
Localizare : Hoorn, Olanda
Reputatie : 4991
Data de inscriere : 04/12/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeDum 29 Iun 2014, 22:04

Pff what a sensation in the last 10 minutes. After the Netherlands 1st goal, everyone in my neighbourhood started to screem, and yelled: Holland, Holland  Very Happy When Huntelaar took the penalty from 11 meters, we feared he miss, becouse Netherlands has quite a bad reputation if it comes to penalties... 
And after the match, people started to party on the street, driving in cars with the Red-Wite-Blue flag outside the window, while pushing the claxon.

Quarter final, Olanda - Costa Rica/ Greece. Most people believe we can win, and a place in the halve final is almost save.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8668
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeDum 29 Iun 2014, 22:30

Holland or Germany must be new world champions Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeLun 30 Iun 2014, 00:02

Imi pare rau de Mexic la cum au jucat la mondialul asta meritau sa treaca mai departe dar daca pica cu alta echipa, asa cu Olanda nu prea merita sa visam, oricum au facut o figura frumoasa la acest turneu.
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeLun 30 Iun 2014, 11:56

Katalyn a scris:
Imi pare rau de Mexic la cum au jucat la mondialul asta meritau sa treaca mai departe dar daca pica cu alta echipa, asa cu Olanda nu prea merita sa visam, oricum au facut o figura frumoasa la acest turneu.

Toata lumea lauda Olanda , pentru ce? Nu au jucat nimic tot meciul ... nimic , 3 ocazii au avut si ei pe cand Mexic in schimb ... mda si sa nu mai spun ca ala nu a fost penalty asa de clar cum a fost cel din sfarsitul reprizei II-a cand tot Robben(a naibii) a cazut in careu , acolo putea da .

Costa Rica daca bate Olanda in sferturi sunt curios daca ajunge in Finala Smile) ar fi surpriza surprizelor ...
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeLun 30 Iun 2014, 12:01

Si mie mi-a parut rau de mexicani, intr-un fel, insa in R2 a existat o singura echipa pe teren, Olanda.
Aseara am vazut un meci...de moartea pasiunii... . De multa vreme nu am vazut un meci atat de urat si greu de privit. Doua echipe obosite, defensive...care parca nici nu aveau chef de fotbal. Un meci castigat de echipa "un pic" mai oportunista, care probabil va fi demolata in sferturi.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeLun 30 Iun 2014, 12:06

Simply18 a scris:
Katalyn a scris:

Toata lumea lauda Olanda , pentru ce? Nu au jucat nimic tot meciul ... nimic , 3 ocazii au avut si ei pe cand Mexic in schimb ... mda si sa nu mai spun ca ala nu a fost penalty asa de clar cum a fost cel din sfarsitul reprizei II-a cand tot Robben(a naibii) a cazut in careu , acolo putea da .

Costa Rica daca bate Olanda in sferturi sunt curios daca ajunge in Finala Smile) ar fi surpriza surprizelor ...

Hai totusi sa nu exageram Smile). Aseara, dupa cum spuneam, a existat in R2 doar Olanda pe teren. "Pe cand Mexic in schimb..."...ce ? A dominat cumva Mexicul copios? Olanda a fost echipa care mereu a revenit cand a fost condusa - asta spune multe. Mexicul dupa ce s-a vazut in avantaj, s-a multumit sa se apere si a platit.

Chiar daca nu a fost penalty clar la Robben in min 92, pana atunci au mai fost doua faze litigioase si interpretabile care au fost judecate in defavoarea Olandei.

Costa Rica ramane marea supriza a acestui CM, pentru ceea ce a facut in grupe. Aseara, au practicat un fotbal scarbos, atat ei, cat si europenii. In sferturi vor da pleste o Olanda cu moralul la 110%, care probabil va trece foarte usor de "los ticos".
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeLun 30 Iun 2014, 13:59

greci i-au macelarit pe sud-americani aseara la toate capitolele statisticile spun asta dar si meciul care l-am vazut. Oricat de suparati am fi noi pe greci, ca ne-au lasat acasa dar surpriza acestui mondial, Costa Rica nu merita aseara sa treaca mai departe. Era la un moment 19-3 la suturi pe poarta si spre poarta trimise de greci.
Eu cu mexicani am tinut, nu m-am sucit dar am zis ca era greu sa treaca de olandezi doar 20% am tinut cu Olanda ca-s europeni de-ai nostri.

Germania si SUA vreau sa mearga mai departe ca Argentina si Franta sunt ba si castigate.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8668
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeMier 02 Iul 2014, 09:32

Nu cred ca mai imi pierd timpul cu nici un meci de la CM, fotbal de nimic, aproape toate meciurile din optimi s-au dus in prelungiri, toti asteapta loviturile de la 11m si nimeni nu joaca nimic...
Sus In jos
allred
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2058
Reputatie : 6581
Data de inscriere : 02/08/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeMier 02 Iul 2014, 09:33

Meciuri lungi si proaste, sub asteptari.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20591
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25510
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeMier 02 Iul 2014, 09:38

AlexD a scris:
Nu cred ca mai imi pierd timpul cu nici un meci de la CM, fotbal de nimic, aproape toate meciurile din optimi s-au dus in prelungiri, toti asteapta loviturile de la 11m si nimeni nu joaca nimic...

Normal că toţi aşteaptă 11m, pentru că la pariuri se ia în calcul rezultatul după cele 90 de minute regulamentare de joc.

Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitimeMier 02 Iul 2014, 11:31

Mai da sceptici mai sunteti . Eu nu cred ca au fost asa de slabe , uitativa la statistici (suturi pe poarta , suturi spre poarta , interventii etc) . E drept ca sunt putine goluri inscrise , da tot timpul in cele 30 de minute de prelungire una din echipa s-a trezit si a jucat fotbal . Exemplu cel mai recent e meciul de aseara , Belgia - S.U.A . Echipele au jucat senzational in 90 de minute ... Belgia cel putin avea la un moment-dat 18 suturi / poarta plus multe altele spre poarta . Belgia merita sa se califice , desi as fi vrut sa aibe sansa lor la loviturile de departajare americanii ... meritau macar atat si in plus mai era si tensiunea .

Ce spuneti de Sferturi? Brazilia - Columbia , Germania - Franta , Argentina - Belgia si Olanda - Costa Rica ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014   Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014
Sus 
Pagina 5 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii privind concursul Logo toamna 2014
» Campionatul mondial de fotbal Africa de sud 2010
» De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: