Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?

In jos 
+2
Spartan1948
rangopol
6 participanți
AutorMesaj
rangopol

Numarul mesajelor : 7
Reputatie : 4268
Data de inscriere : 26/03/2013

De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? Empty
MesajSubiect: De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?   De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? Icon_minitimeJoi 12 Iun 2014, 16:06

Sunt fan al fotbalului nemtesc si brazilian, stie cineva un program de meciuri si rezultate pe net, undeva?? Sper sa fie pe aici cineva care se pricepe si urmareste campionatul mondial 2014.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?   De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? Icon_minitimeJoi 12 Iun 2014, 16:37

Program de meciuri este. De rezultate...?! Nu inteleg cum vine asta. Sunt multe surse, de la wikipedia la site-ul oficial. Cauta si tu, nu astepta mura in gura.

P.S. Iti dau totusi un pot. Intra pe google si cauta "program de meciuri cupa mondiala 2014". O sa gasesti exact ceea ce te intereseaza.
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5676
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?   De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? Icon_minitimeJoi 12 Iun 2014, 20:34

Eu azi , fiind ziua in care incepe campionatul mondial si neavand de unde sa cumpar o carte oficiala mi-am facut eu meciurile si grupele + fazele eliminatorii in Power point ( lucru cam de 6 ore jumate) .

Eu avand colectie din 98 , 2008 , 2010 si 2012 nu am vrut sa il pierd pe acesta.
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
qew00

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 31
Localizare : Timisoara
Reputatie : 3929
Data de inscriere : 06/05/2014

MesajSubiect: Re: De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?   De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? Icon_minitimeJoi 12 Iun 2014, 20:48

Nu era mai bine sa faci un pdf ? Arata mai a revista , si puteai sa-l si printezi(sigur o tipografie nu cere foarte mult) sa-l faci ca o revista dupa aceea;)
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5676
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?   De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? Icon_minitimeJoi 12 Iun 2014, 20:56

qew00 a scris:
Nu era mai bine sa faci un pdf ? Arata mai a revista , si puteai sa-l si printezi(sigur o tipografie nu cere foarte mult) sa-l faci ca o revista dupa aceea;)

Se poate converti  ... is 12 pagini in total nu se merita revista (8 cu grupe , 1 cu faza eliminatorie si restul 3 cu pogramul tv) . Se poate printa si din Power Point , mi s-a parut mai interesant pentru ca am putut face tabelele si scrisu direct in tabel .

L.E : Cam asa arata Faza grupelor si cea eliminatorie :

De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? 11jykrc
De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? 11tbbx1
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7572
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?   De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? Icon_minitimeJoi 12 Iun 2014, 22:54

Intrebarea acestui topic seamana izbitor cu intrebarea primita de la un destept azi: cica cine transmite meciurile de la Mondial ?....intrebarea vine in conditiile in care dintotdeauna olimpiadele si turneele finale de fotbal au fost transmise din ce imi amintesc numai de TVR...asa si domnul asta....cica unde gaseste programul campionatului si rezultatele...in conditiile in care a auzit de "internet", caci altfel nu scria pe forum....ca sa nu mai zic in ce hal a scris titlul topicului...

...nu am nimic personal cu nimeni dar asemenea intrebari chiar "ne doare"...
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
rangopol

Numarul mesajelor : 7
Reputatie : 4268
Data de inscriere : 26/03/2013

MesajSubiect: Re: De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?   De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? Icon_minitimeVin 20 Iun 2014, 16:10

Intr-adevar, probabil ca daca scriam in limba germana ati fi inteles mai bine ce scriu si sensul cuvintelor. Adevarul este ca l-am scris in graba, iar halul de care vorbiti dumneavoastra se refera strict la campionatul despre care toti vorbesc, nu m-am prins ce anume nu se intelege?? Rezultatul se refera efectiv la finalitatea meciului..exista alti termeni pentru rezultate, sau poate ma insel eu?? Oricum, merci pentru postare, intre timp am gasit aici https://www.facebook.com/cupamondiala/app_659736500749082 unde apare si aplicatie pe mobil pentru campionat. N-am cautat pe net deoarece un loc recomandat poate de fi de incredere, in proportie mai mare decat ceva peste care dai la un simplu search.
Sus In jos
halmarius

Numarul mesajelor : 287
Varsta : 57
Localizare : Buc
Reputatie : 5551
Data de inscriere : 28/06/2010

MesajSubiect: Re: De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?   De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? Icon_minitimeVin 20 Iun 2014, 20:48

aici
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?   De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014? Icon_minitime

Sus In jos

De une pot sa iau programul si eventual rezultate la campionatul 2014?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014
» Trenuri InterCity
» Campionatul mondial de fotbal Africa de sud 2010
» COLECTIA ,,MERSUL TRENURILOR DE CALATORI"
» 106 : Pitesti - Curtea de Arges

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: