|
| Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 | |
|
+16George Dr2005 AlexD Ionutz Adrian78 kristi kkk cosmin br Vlad allred Vitosa Caspar alexpopa Cont.dezactivat Adirmvl Spartan1948 Simply18 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Mier 18 Iun 2014, 22:43 | |
| - FoFo650 a scris:
- azi joaca Spania?
Asta a vrut sa fie o ironie ? :roll: Sincer gata cu Spania , da nu le poti reprosa nimic .... au castigat 3 titluri la rand 2 europene si 1 mondial . Inca nu e gata meciul , eu as vrea sa castige Spania sa fie Spania - Brazilia in Optimi ... si Brazilia sa bata cu cat mai mult sa le mai scada din nasuc ca au venit la Mondial , prea cu aere si s-a vazut in meciul cu Olanda . Erau siguri pe ei ca bat si dupa penalty s-a vazut clar ca au redus ritmul si au tras de rezultat , de timp etc . Totusi , Chile merita Optimi ... deci? Hai Chile , 0-1 deocamdata ... LE : Bye Bye Spaniaaaaa....0-2 , fluviuuuuuuu..... |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Mier 18 Iun 2014, 23:38 | |
| am fost azi la pariuri, am vorbit cu casierul nimeni nu a pus X2 toata lumea a mizat pe Spania. Astept cu nerabdare Italia si Germania, Brazilia nu mi-a placut deloc aseara. Ce meciuri au facut Mexic si Chile iar astia au pus accent doar pe Brazilia si restul din Europa.
De Diego Costa nici sa nu aud, la Atletico si acum la nationala numai nervos l-am vazut, o fi stiind el fotbal dar prea se oftica si faulteaza. |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 20 Iun 2014, 16:45 | |
| - Katalyn a scris:
- De Diego Costa nici sa nu aud, la Atletico si acum la nationala numai nervos l-am vazut, o fi stiind el fotbal dar prea se oftica si faulteaza.
Aceeasi poveste si cu Suarez ... identici . Uruguay nu merita sa castige aseara , au jucat ca niste cizme pe cand Anglia a avut doua bari si trei ocazii a lui Rooney ... Pacat , mai au sanse doar matematice si asta in cazul in care Italia bate tot. |
| | | allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6602 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 20 Iun 2014, 17:05 | |
| Suarez a avut doua ocazii si le-a concretizat pe tabela, pe cand Shrek... Eu zic ca rezultatul e corect. "Woy" Hodgson nu a avut nicio tactica. Eu sunt fan Liverpool de 8 ani si, chiar daca jumatate din englezi joaca la Liverpool (vicecampioana Angliei), nu imi pare rau ca au pierdut. Se mai odihnesc si ei, Suarez e vesnic odihnit |
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 20 Iun 2014, 18:02 | |
| bine zis Simply. Mai departe sigur merge Italia iar cea de-a doua mi-ar fi plăcut să fie Anglia dar na e greu în ultima etapa cea de-a doua calificată poate fi oricine dintre Uruguay, Costa Rica şi Anglia.
SUA aş vrea so văd trecând de grupe că de Germania si Italia nu imi fac griji. |
| | | alexpopa
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 29 Localizare : Oradea Reputatie : 5214 Data de inscriere : 04/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 20 Iun 2014, 21:19 | |
| Italia nu mai e asa sigura ca merge mai departe dupa rezultatul de azi (plus ca nici jocul nu a mers ) trebuie sa bata Uruguayul . |
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 20 Iun 2014, 21:42 | |
| m-au zapacit americani astia nu e posibil asa ceva, europeni slabi pana acum si americani puternici. Poate sa mai iasa 10 surprize dar vreau Italia sa ajunga cat mai departe. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Vin 20 Iun 2014, 22:37 | |
| - alexpopa a scris:
- Italia nu mai e asa sigura ca merge mai departe dupa rezultatul de azi (plus ca nici jocul nu a mers ) trebuie sa bata Uruguayul .
Nu e musai sa bata pe Uruguay. Se califica si la egal. |
| | | Simply18 V.I.P Member
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 21 Iun 2014, 08:37 | |
| Poate totusi nici nu se califica ... daca Anglia bate Costa Rica la scor , si italia pierde cu Uruguay ... La revedere si Italia .
Costa Rica surpriza campionatului mondial si nu prea , joaca frumos ... spectaculos chiar . Brazilia dezamagitor , poate o sa-si dea drumu la joc daca au sansa sa se califice din grupa , la fel si Mexic cu al ei portar Ochoa. Pe Franta nimeni nu a bagat-o in seama ... dupa meciul de aseara , ma refer strict la joc nu la scor... se pare ca e o candidata serioasa la cel putin semi-finale .
Katalyn tu m-ai zapacit pe mine cu Italienii , ce vezi la ei? Inafara de taciune si de Pirlo nu prea au jucatori senzationali , care chiar sa faca diferenta si sa joace bine (mai sunt 2-3 ... ). |
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 21 Iun 2014, 10:18 | |
| Anglia este eliminata indiferent de rezultatul meciului Italia-Uruguay. "Los ticos" reprezinta cea mai mare surpriza din ultimele campionate mondiale. Sa maturi pe jos cu echipe gen Uruguay si Italia, tu fiind Costa Rica...reprezinta o performanta fantastica. Franta...nu mi se pare nu-stiu-ce. Hai sa asteptam sa joace si ei cu o echipa mai puternica, care sa ii ia la "intrebari". |
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 21 Iun 2014, 10:59 | |
| Ideea e ca americani astia au luat aproape tot pana acum. De unde campionat mondial cu echipe puternice din Europa cand Spania a incercat sa pacaleasca fotbalul iar Italia inca mai e in carti. M-am saturat de atatea surprize mi-e frica sa nu mai iasa si altele in seara asta si maine.
Spimply imi place Italia, imi place stilul lor de joc care nu e pe placul multora, am tinut cu ei si la victorie dar si la infrangere si sper ca in ultima etapa sa faca ceva bun si sa ajunga acolo unde-i locul cat mai sus la acest turneu final.
|
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 21 Iun 2014, 16:06 | |
| Ceva pronosticuri pentru meciurile de azi? 19:00 Grupa F Argentina - Iran 22:00 Grupa G Germania - Ghana 01:00 Grupa F Nigeria - Bosnia |
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 21 Iun 2014, 16:57 | |
| Argentina si Germania nu cred ca vor avea probleme in a se impune. La Nigeria-Bosnia ma astept la un joc plictisitor, si un egal... . |
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 21 Iun 2014, 17:58 | |
| In seara asta doar Germania-Ghana e de urmarit restul nu conteaza, a si cine vrea sa-l vada pe Mesi dar la ora aia pentru o zi de sambata nu cred ca se vor uita prea multi. Bine ca e in reluare a doua zi. |
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 Sam 21 Iun 2014, 20:55 | |
| Incredibil bulanul Argentinei. Gol in minutul 90..., dupa care trageau ca disperatii de timp ). Ce pot spune, atitudine de viitoare campioana mondiala... . La cum joaca, o echipa mai buna, matura cu ea si cu Messi pe jos ). |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 | |
| |
| | | | Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |