|
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+111David Marius rizelgeorgel2004 ionutz85 mihaiuc Razvan Tudor Nk11 Karl MelecaCristian @ndrey biokosmy alexandruh Vitosa decward frank81 Saruman vanchorusebulgaria puscasu sorinucu razwy Norbi iuli.hard Cobra valibu djdanny 63-1143-5 1nt3rp0l_106 cata rowanberry Adrian78 popandrei10 alinx3330 Boracik diana04 RazvanCFR AlexCta bogdan srl dany90 zenox4500 clauadrian24 saint marian_topy halmarius ionut_te Razvan Marius Iulian cont dezactivat . stoica gheorghe kaan baciulik didinul marcelbanu pannonia express LocoMania The Legend Andrei raoul ludwig87 alexg stakee Mihay VeV FeroFan97 iuliana cont inactiv Vlad12 ion1982 060-EA078 Lde 2100 Caravelle_Zg IonutChircu jionutz Axwell21 Costin.H myster2008 alex.alexus.tm ionutz72 Traveller g.popovici srazvi AMX 97-0548-4 PrisecaruFlorin stinky George2210 dan ciprian cristi CFR vrabieionut stegaru 43.309 Nesebar mureseanu_976 marius_catalin84 membru inactiv lovekomotive tacc400 IonutCFR2009 Amiralul pisti91 KQQ mtk mardaryroby Codrut1985 Vlad Ionutz kristi kkk MariusM DonVILLy cortexedge cristi ar mariuskl tudor_vl COSTACHE MIHAIL 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7999 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 24 Ian 2011, 12:02 | |
| Pe Comarnic-Campina se muncea si ieri , daca asta te ajuta !!!!!!! Si in gara Sinaia se testau liniile 1 si 2 de niste dezine ...... Eu , doar mi-am exprimat parerea .......... |
| | | Razvan
Numarul mesajelor : 567 Varsta : 38 Localizare : Nehoiu-BZ Reputatie : 5939 Data de inscriere : 14/04/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 24 Ian 2011, 13:16 | |
| Ieri?! Duminica? Miram-as..mai ales cu zapada asta,dar daca asa e e ceva laudabil... |
| | | razwy V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1524 Varsta : 29 Localizare : jud.Cluj com.Baciu Reputatie : 7495 Data de inscriere : 21/04/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 24 Ian 2011, 18:58 | |
| Am si eu o intrebare :
Cine poate sa imi zica compunera A 1837/1838 ???
Va Multumesc !!! |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 35 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7107 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 24 Ian 2011, 19:11 | |
| - razwy a scris:
- Am si eu o intrebare :
Cine poate sa imi zica compunera A 1837/1838 ???
Va Multumesc !!! 8 vagoane : Dormitor+Cuseta+19-76 sau 19-55+ 5x 20-49 cu clima (Compartiment+Salon) |
| | | razwy V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1524 Varsta : 29 Localizare : jud.Cluj com.Baciu Reputatie : 7495 Data de inscriere : 21/04/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Lun 24 Ian 2011, 19:40 | |
| Multumesc "alex.alexus.tm" nu eram sigur de aceea am intrebat...
O seara placuta !!! |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6553 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 25 Ian 2011, 18:52 | |
| - eddye a scris:
- Pe Comarnic-Campina se muncea si ieri , daca asta te ajuta !!!!!!!
Si in gara Sinaia se testau liniile 1 si 2 de niste dezine ...... Eu , doar mi-am exprimat parerea .......... Daca eu remediez pana la masina, asta in mod sigur nu inseamna ca ii fac RK. Zilele astea a fost viscol, ninsori abundente, ger, etc. si din aceste cauze au aparut defectiuni la cale, fir contact, elemente de cale si semnalizare....care logic trebuiesc IMEDIAT remediate indiferent daca e Duminica, Pastele, Craciunul, Revelionul sau daca cuiva ii fata cateaua sau ii cade antena de bulgari de pe bloc!!!Atentie, una este o echipa de muncitori care repara si alta e reabilitarea unei linii deja terminate. Daca iti inchipui ca de cateva zile pana ieri,...au fost conditii propice de a reabilita o linie,...eu ma impusc cu prastia cu 6 ,,chetroaie" pe cracana! |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18755 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24333 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 25 Ian 2011, 19:01 | |
| Cum se face deplasarea locomotivei de ajutor catre un tren ramas in linie curenta? |
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6454 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 25 Ian 2011, 19:10 | |
| Din ce punct de vedere intrebi? Cum se indruma din statie spre tren, sau cum ajunge in statia stabilita sa o trimita in curenta? Din R005 citire, daca intrebi cum se indruma din statie spre trenul defect: Art. 282. - (1) Ieşirea în linie curentă închisă a mijloacelor de intervenţie şi UAM se face ca trenuri de serviciu în baza condiţiilor stabilite în ordinul de circulaţie. (2) Pe secţii de circulaţie înzestrate cu BLA, în ordinul de circulaţie se menţionează: a) în cazul în care mijlocul de intervenţie sau UAM se expediază spre urma trenului rămas în linie curentă: „circulaţi pe baza semnalelor de trecere ale BLA cu viteza stabilită, cu respectarea restricţiilor de viteză, până la primul semnal luminos care ordonă oprirea, de unde veţi circula cu viteza maximă de 20 km/h până la km ……..” - locul unde trebuie să se acorde ajutorul; b) în cazul în care mijlocul de intervenţie sau UAM se expediază spre capul trenului: ,,circulaţi cu viteza maximă de 20 km/h, cu respectarea restricţiilor de viteză, fără a lua în considerare semnalele luminoase de trecere ale BLA, cu excepţia celor care fac funcţia de semnal de avarie, până la km……” - locul unde trebuie să se acorde ajutorul. (3) Pe secţii de circulaţie neînzestrate cu BLA, atât ziua cât şi noaptea, în ordinul de circulaţie se menţionează: ,,circulaţi cu viteza maximă de 40 km/h cu respectarea restricţiilor de viteză, până la km ……(distanţa de cel puţin 1 km de locul unde se găseşte trenul oprit) şi cu viteza maximă de 20 km/h de la km...până la km ....” - locul unde trebuie să acorde ajutorul. (4) În toate cazurile în care mijlocul de intervenţie şi/sau UAM se îndrumă spre urma trenului, poziţia kilometrică până la care acestea circulă cu cel mult 20 km/h, se calculează şi se înscrie în ordinul de circulaţie înmânat mecanicului, ţinându-se cont de lungimea trenului pentru care se solicită mijloc de intervenţie.
|
| | | RazvanCFR
Numarul mesajelor : 165 Reputatie : 5329 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 25 Ian 2011, 20:13 | |
| - Leo a scris:
- eddye a scris:
- Leo a scris:
- Cand se finalizeaza lucrarile de reabilitare de pe M300 si de pe M800 ?
Pana in Campina pe M 300 sunt gata 100% ! Iar pe celelalte portiuni se circula perfect si asa !!! Eu am intrebat cand se finalizeaza... Salut, pentru m800 termenul de finalizare este august 2012. Pentru m300 nu iti pot raspunde deoarece nu am informatii, dar probabil ceva mai repede. |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7999 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 25 Ian 2011, 20:20 | |
| - Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
- eddye a scris:
- Pe Comarnic-Campina se muncea si ieri , daca asta te ajuta !!!!!!!
Si in gara Sinaia se testau liniile 1 si 2 de niste dezine ...... Eu , doar mi-am exprimat parerea .......... Daca eu remediez pana la masina, asta in mod sigur nu inseamna ca ii fac RK. Zilele astea a fost viscol, ninsori abundente, ger, etc. si din aceste cauze au aparut defectiuni la cale, fir contact, elemente de cale si semnalizare....care logic trebuiesc IMEDIAT remediate indiferent daca e Duminica, Pastele, Craciunul, Revelionul sau daca cuiva ii fata cateaua sau ii cade antena de bulgari de pe bloc!!!Atentie, una este o echipa de muncitori care repara si alta e reabilitarea unei linii deja terminate. Daca iti inchipui ca de cateva zile pana ieri,...au fost conditii propice de a reabilita o linie,...eu ma impusc cu prastia cu 6 ,,chetroaie" pe cracana! Nu am spus ce se repara deoarece nu ma pricep in domeniul : ,,Reabilitare" !! Am spus: ,, Se lucra" ; adica : eram cativa muncitori in gara Sinaia care verificau macazele , starea sinelor ( si cele folosite si pe celelalte ) si in plus pe Comarnic-Campina ( sens spre Brasov) erau cativa muncitori care verificau un pod !!! Repet: EU DOAR MI-AM EXPRIMAT PAREREA !!!! Daca , domnii administratori considera ca am gresiti , rog stergerea mesajelor mele , din acest sub-topic ; incepand cu cel in care care mi-am exprimat prima data parerea in legatura cu Reabilitarea M300 ! |
| | | Razvan Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 649 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5902 Data de inscriere : 10/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 25 Ian 2011, 21:08 | |
| - RazvanCFR a scris:
Salut, pentru m800 termenul de finalizare este august 2012. Pentru m300 nu iti pot raspunde deoarece nu am informatii, dar probabil ceva mai repede. Astia nu sunt sanatosi la cap??? O termina tocmai peste un an jumate??? :shock: Sa speram ca se misca si ei mai repere!!! Da cine stie la vara poate auzim ca o sa se termine prin 2015... |
| | | Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6159 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 25 Ian 2011, 21:59 | |
| am si eu o intrebare mai carcotasa: conform DEX-ului, pluralul macazului este ::macazuri:: si nu macaze de ce in limbajul feroviar s-au ales a se folosi "macaze", "parcurse" si "cable" ??? |
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6454 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 25 Ian 2011, 22:02 | |
| Eu fiica-mi ii spun mereu ca daca nu invata, ajunge cfr-ista...Sa aiba vreo legatura? |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| | | | RazvanCFR
Numarul mesajelor : 165 Reputatie : 5329 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 25 Ian 2011, 23:09 | |
| - Razvan Tudor a scris:
- RazvanCFR a scris:
Salut, pentru m800 termenul de finalizare este august 2012. Pentru m300 nu iti pot raspunde deoarece nu am informatii, dar probabil ceva mai repede. Astia nu sunt sanatosi la cap??? O termina tocmai peste un an jumate??? :shock: Sa speram ca se misca si ei mai repere!!! Da cine stie la vara poate auzim ca o sa se termine prin 2015... Sansele de a marii perioada de lucru sunt relativ mici, dupa parerea mea, dat fiind faptul ca s-a depasit cu mult data initiala a finalizarii. Contrar asteptarilor, trebui acceptat: se vor termina lucrarile in 2012. S-au miscat greu, dar se vor termina atunci deoarece nu mai este foarte mult de lucru... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
| | | | INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |