|
| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
+36Nesebar didinul IRISBUS mielutu zburator deconectat Jhonyla daniel_c tcm Adrian78 92Dragos decward M.I.C.I. dan tm lapsanszkitamas Teodor AndreiStefan cont inactiv . ANDU2100HP mureseanu_976 Cont.dezactivat COSTACHE MIHAIL LanceR Katalyn Adirmvl Ionutz 19jimmy84 kristi kkk membru dezactivat , DUAL Kogayon Spartan1948 Andrey_tm Dutzu c o r v i n Simply18 cortexedge 40 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 15:37 | |
| Ne mai agitam mult pentru nimic ? Se voteaza pe prietenii si pile .. Ca oriunde,ca la orice concurs,cand iti primesti mesaje de la x si y .. voteaza-ma aici sa castig nu stiu ce excursie in Bahamas etc.. Ok,stati calmi... va zic eu , nu ai cum sa castigi un concurs oricati de multi prieteni ai avea .. Cea mai reusita poza (cred eu,si parerea mea personala,fara sa supar pe careva) e cea a lui 92dragos luna asta .. Si din ce am vazut,ea se pare ca va castiga concursul .. Nu va mai agitati,pentru alea 5 puncte,ca nu o poza slaba nu prinde nici macar primele 5 locuri. Fiecare are drept de vot la ce vrea .. Poate vede el acel ceva stralucit,pe care nu-l vedem noi .. Votati dupa parerea voastra,si lasati majoritatea sa decida,ca daca aveti o poza buna,va garantez eu ca o sa luati una din primele 3 pozitii .. Daca nu.. inseamna ca poza nu-i buna. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8514 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 15:39 | |
| Este clar ca nu o sa ma credeti, dar va spun... Eu nu particip la concursul asta ptr. a fi votat, ci cu unica motivatie de a scoate in evidenta detalii ale unei zone mai putin abordate, de aceea si mai toate postarile mele ,,imagistice,, au rol documentaristic si, deci, nu urmaresc sub nici o forma sa fiu campion la fotografie! Dutzu, mersi ptr. intentia de a-mi acorda 6 puncte, dar chiar nu imi trebuiesc aportul tau si, in plus, ai avea probleme atat cu prietenii cat si cu ...regulamentul concursului! |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5680 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 15:49 | |
| Deci clar nu are rost sa vorbesc ce ma deranjeaza . Am explicat destul de clar Dual , ca nu ma deranjeaza ca ia 5 puncte ... ma deranjeaza faptu ca poza lui poate fi mai slaba ca a celui care ocupa la sfarsit pozitia de sub el si nu e corect avand in vedere ca ce s-a postat luna asta , multe din ele nici nu aveau ce cauta ... vorbesc strict de regulament si de acceptarea fotografiilor care mai apoi a fost ridicata de Ionutz , primind reclamatii ca de ce nu a acceptat poza x si poza y . Aici nu ma refer strict la Apogeo , mai sunt si altii . Macar schimbati titlu de la concurs ... ca masuri ati putut lua cand ei au sarit ca nu li se accepta pozele , da' cand altii sar spuneti ca e ok asa ... fie ok asa , sa posteze ei acolo "fotografiile" lor si gata .
Vedem clasamentul luna asta si ai sa vezi ca sunt poze neclare peste unele fotografii ... |
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5680 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 15:56 | |
| - apogeo76 a scris:
- Eu nu particip la concursul asta ptr. a fi votat, ci cu unica motivatie de a scoate in evidenta detalii ale unei zone mai putin abordate
Buna asta ,participi la un concurs in care se voteaza si spui ca participi sa nu fi votat ... Pentru "unica motivatie" exista topicuri speciale ... nici-decum un topic cu fotografii feroviare in care cea mai buna fotografie castiga , tine minte ... fotografie!!! - apogeo76 a scris:
- ...de aceea si mai toate postarile mele ,,imagistice,, au rol documentaristic si, deci, nu urmaresc sub nici o forma sa fiu campion la fotografie!
Exceptand faptu ca puneti poze la un concurs de fotografie feroviara , nu are nici-o legatura rolul documentaristic in acel topic ... si cineva trebuie sa fie cel mai bun , cel mai votat intr-o luna ca de aceea este concurs fratilor ... ca e sau nu cu premii nu conteaza ... |
| | | Kogayon
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 4837 Data de inscriere : 04/11/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 19:35 | |
| - Spartan1948 a scris:
- Asa, ca fapt divers, chiar as fi curios sa vad justificarea si criteriile Mythodeei si ale lui Andu cu privire la punctajul acordat.
Ok, Spartan... pentru ca mi-ai mentionat numele, o sa-ti lamuresc curiozitatea... Nu doar tie, ci si celor care...se pare ca au o problema grava in a accepta parerea si votul celorlalti... Inainte de orice, ceea ce multi nu inteleg este ca unanimitatea nu e o conditie a acestui concurs. Fiecare e liber sa voteze cum doreste, in functie de propriile criterii. Nu vad de ce ar trebui ca parerea mea sa coincida cu a ta sau cu a altuia... Daca ar fi asa, ar trebui ca primul care voteaza sa desemneze automat si castigatorul... Dar tocmai pentru ca avem pareri diferite, exista un sistem de vot, la sfarsitul caruia se aduna punctele tuturor! Toti stim asta deja, asa ca nu vad rostul discutiei. E o vorba care spune... ca gusturile sunt gusturi si nu se discuta! Zece oameni se pot uita la un lucru (in cazul nostru, o fotografie) si il pot vedea diferit. Nu ma consider experta in analiza fotografica... dar gasesc fotografiile lui apogeo extrem de reusite. Si nu doar din prisma compozitiei... Personal, de fotografiile lui apogeo ma leaga un aspect sensibil si anume, locatia...Acesta a fost principalul motiv pentru care i-am acordat 5 puncte. Imi permiteti sa iau in calcul acest criteriu atunci cand votez? Daca da, multumesc. Daca nu, oricum o voi face! De ce? Pentru ca e votul meu, nu al vostru! Si pentru asta nu am de ce sa dau explicatii nimanui, nici macar lui apogeo. Este prima si ultima data cand imi justific votul in fata unor utilizatori care, in fond, nu organizeaza acest concurs... ci doar participa la el. Cand se vor schimba regulile concursului... si voi fi obligata sa tin cont de parerile sau dorintele altora, o voi face. Pana atunci... spor la discutii in contradictoriu. P.s. Ca o recomandare... Lasati-o mai moale cu certurile... si nemultumirile! Viata e frumoasa! Pana la urma, pe toti ne uneste pasiunea pentru trenuri... si e pacat sa "sifonam" atmosfera forumului cu o atitudine nejustitifcata, tipic romaneasca. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6911 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 19:56 | |
| Si tocmai de ASTA (ceea ce a zis deea) sustin formarea unui juriu din oameni competenti care sa "jurizeze" fotografiile participante.
|
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8514 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 20:15 | |
| - Dutzu a scris:
- Simply18 a scris:
- Concursul asta a devenit o bataie de joc la adresa celor care se chinuie sa faca o fotografie demna de acceptat , cocotandu-se pe dealuri , infruntand ploi , viscol si toate cele . Cand cineva vine si voteaza o poza neclara cu 5 punte si vai de steaua ei , claritate ioc , subiect ioc , etc ... si motiveaza cu : " Mie aia imi place " deja e aberatie totala cand exista alte fotografii in concurs care meritau 5 pct .
Nu am concurat luna asta , la fel cum nu au facut-o multi care mai au o urma de demnitate si seriozitate cand vine vorba de ceva serios cum ar trebui sa fie acest concurs de fotografie lunara , tocmai ca sa nu aud discutii ca sunt "ofticat" cica ca nu castig eu sau alte baliverne deastea spuse de unii . Se zice ca e doar un concurs si ca nu e motiv de suparare daca x voteaza cu y si nu te voteaza pe tine ... da' cand vezi ca acel x voteaza numai cu y , tot timpul si mai spune de tine ca votezi pe prietenii , deja acel x e lipsit de creier , stiti voi...hotii striga hotii .
Foarte frumos concurs luna asta... 3 fotografii + 7 poze din care cateva nu aveau ce cauta in concurs = 10 participante . Daca e vorba sa fie concurs de genul acesta , mai bine sa nu mai fie ... serios daca nu .
Ai mare dreptate.Am spus asta chiar in reply cand am votat ca cineva a dat 5 puncte unui prieten (se stie el care) si cel care a primit 5 pct repede a sarit cu gura cum ca si eu fac la fel.In fine nici eu nu mai postez deoarece a devenit o bataie de joc,de ce sa ma urc pe dealuri prin boscheti,sau sa fac poze pe viscol,ploaie arsita cand la votare vad ca o poza facuta la bascalie a fost votata cu 5 pct deoarece autorul e prieten cu ala,si nu zic ca merita a mea un anumit punctaj,dar pur si simplu sunt alte fotografii care merita. ...Dutzu, poza pe care am postat-o luna asta la concurs (si toate cele aproape o mie postate in vreo 7-8 luni!) nu au nici o legatura cu bascalia! Cantareste-ti cuvintele!... Nu sunteti din zona mea ca sa intelegeti... Pentru a face o poza (sper ca ati observat ca nu mi-am intitulat niciodata pozele fotografii!) pe M200 de exemplu, trebuie sa dau tare cu bicicleta sau masina vreo 20 de km dus, alti 20 intors! Uitati-va pe harta ptr. a constata distanta! As face niste poze la juliturile si zgarieturile de pe picioare, maini si abdomen ,,acumulate,, in ultimele saptamani printre sine, pe vagoane, pe cantoane parasite, pe stalpi etc, dar nu are rost, nu m-ati crede... ... ca la mine, primordiala este pasiunea si nu a cauta sa nesocotesc vreun concurs de factura asta! Voi credeti ce vreti, dar nu uita ca nu as pleca de acasa mai ales duminica, la vreo plus 30-33 de grade ca sa fac poze la bascalie!
Ultima editare efectuata de catre apogeo76 in Lun 30 Iun 2014, 20:28, editata de 2 ori |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 20:37 | |
| - apogeo76 a scris:
- ...Dutzu, poza pe care am postat-o luna asta la concurs (si toate cele aproape o mie postate in vreo 7-8 luni!)
O dam in alte chestii deacum ... din 800 de mesaje cate ai postat pe forum , majoritatea sunt cu texte inutile la adresa diversilor useri/moderatori sau administratori. Nimeni nu se cearta nu stiu ce a vazut Deea aici , poate Ionutz sau cineva care se ocupa de Concursul fotografia lunii sa nu ne lase sa vorbim sa idiotii aici si sa propunem chestii constructive , si sa nu fim bagati in seama . |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6032 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 20:44 | |
| - apogeo76 a scris:
...Dutzu, poza pe care am postat-o luna asta la concurs (si toate cele aproape o mie postate in vreo 7-8 luni!) nu au nici o legatura cu bascalia! Cantareste-ti cuvintele!... Nu sunteti din zona mea ca sa intelegeti... Pentru a face o poza (sper ca ati observat ca nu mi-am intitulat niciodata pozele fotografii!) pe M200 de exemplu, trebuie sa dau tare cu bicicleta sau masina vreo 20 de km dus, alti 20 intors! Uitati-va pe harta ptr. a constata distanta! As face niste poze la juliturile si zgarieturile de pe picioare, maini si abdomen ,,acumulate,, in ultimele saptamani printre sine, pe vagoane, pe cantoane parasite, pe stalpi etc, dar nu are rost, nu m-ati crede... ... ca la mine, primordiala este pasiunea si nu a cauta sa nesocotesc vreun concurs de factura asta! Voi credeti ce vreti, dar nu uita ca nu as pleca de acasa mai ales duminica, la vreo plus 30-33 de grade ca sa fac poze la bascalie! Si tu ce crezi ca eu sunt mai breaz?ma duc cu elicopeterul personal sa fac poze?Ei bine nu.Inca mai am arsuri pe piele de sambata numai mai zic de pana de la bicicleta care e trebuit sa o fac impreuna cu Dan si Edi in soare mai exact o ora a durat.Viata nu e tocmai roz dar totusi trebuie sa respectam pe cei care fac o fotografie si isi dau silinta pentru a facea o fotografie minunata,ei vor sa iasa macar in top nu sa vada ca la concurs fotografiile lor sunt depasite de niste poze neclare.Nu zic ca nu ai depus si tu efort in a face poze,cu toti facem un minim de efort cand iesim la trenuri dar totusi trebuie sa-i respectam si pe alti pentru munca depusa,nu sa ne batem joc. |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 20:56 | |
| @Dutzu, am spus-o nu in ideea ca eu sunt singurul care depune anumite eforturi ci pe faptul ca tot timpul petrecut inauntrul si in jurul spatiului feroviar nu este nicidecum vreo forma de bataie de joc!... @ Simply, pe bune, tu stii ce vorbesti?... Ai curajul si timpul sa iei la verificat toate postarile mele sa vezi care, cum? Eu nu cred ca ai putea face asta cel putin ptr. ca stii ca nu ai dreptate! Mai degraba uita-te in ograda ta sa vezi cum stai la capitolul ,,polemici,, si apoi mai stam de ...vorba! |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 21:02 | |
| - apogeo76 a scris:
- @ Simply, pe bune, tu stii ce vorbesti?... Ai curajul si timpul sa iei la verificat toate postarile mele sa vezi care, cum? Eu nu cred ca ai putea face asta cel putin ptr. ca stii ca nu ai dreptate! Mai degraba uita-te in ograda ta sa vezi cum stai la capitolul ,,polemici,, si apoi mai stam de ...vorba!
Inteligenta replica , ce sa zic . Daca sunt eu ala cu polemici , tu esti ala cu...ti-am mai explicat eu si probabil au vazut si altii . |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6032 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 30 Iun 2014, 21:05 | |
| - Simply18 a scris:
- apogeo76 a scris:
- @ Simply, pe bune, tu stii ce vorbesti?... Ai curajul si timpul sa iei la verificat toate postarile mele sa vezi care, cum? Eu nu cred ca ai putea face asta cel putin ptr. ca stii ca nu ai dreptate! Mai degraba uita-te in ograda ta sa vezi cum stai la capitolul ,,polemici,, si apoi mai stam de ...vorba!
Inteligenta replica , ce sa zic . Daca sunt eu ala cu polemici , tu esti ala cu...ti-am mai explicat eu si probabil au vazut si altii . A vazut mai tot forumul defapt ) |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mar 01 Iul 2014, 13:21 | |
| ...Cata ,,unanimitate,,!... Mai ca in vine sa va cred! Lasati fleacurile si vedeti-va de treaba! E doar un sfat pe care vi l-au dat si Cortex sau Dual! Cat priveste concursul... Puteti sa apreciati voi in fel si chip, nu imi pasa si nu o sa va mai dau satisfactie raspunzandu-va la toate invectivele!... Cat timp regulamentul concursului imi permite sa particip, o sa o fac! Luna de luna!... |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mar 01 Iul 2014, 13:54 | |
| - apogeo76 a scris:
- Cat timp regulamentul concursului imi permite sa particip, o sa o fac! Luna de luna!...
Te invit sa citesti regula nr.1 de la Fotografia lunara si nu imi spune ca tu te incadrezi in alea 5% din regula 10 , ca nu te cred nici daca stai in cap. Si poate daca nu se revine la analiza fotografiilor si acceptarea lor in prealabil o sa ramaneti doar cu 5-6 useri care sa contribuie la concurs . |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mar 01 Iul 2014, 17:09 | |
| Ce regulament invoci?? Ala din 6 iulie 2009? Solid in argumentare, nu mai am ce spune! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
| |
| | | | Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |