Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"

In jos 
+36
Nesebar
didinul
IRISBUS
mielutu zburator
deconectat
Jhonyla
daniel_c
tcm
Adrian78
92Dragos
decward
M.I.C.I.
dan tm
lapsanszkitamas
Teodor
AndreiStefan
cont inactiv .
ANDU2100HP
mureseanu_976
Cont.dezactivat
COSTACHE MIHAIL
LanceR
Katalyn
Adirmvl
Ionutz
19jimmy84
kristi kkk
membru dezactivat ,
DUAL
Kogayon
Spartan1948
Andrey_tm
Dutzu
c o r v i n
Simply18
cortexedge
40 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27  Urmatorul
AutorMesaj
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6555
Data de inscriere : 30/01/2011

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeLun 01 Iun 2015, 21:43

Pe cuvant daca mai inteleg
Dual spune ceva tu spui altceva
Care este problema voastra daca cineva voteaza un singur participant la rand?
Invidie?
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeLun 01 Iun 2015, 22:08

...Ok, am înţeles, mulţam!Neutral
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeMar 02 Iun 2015, 09:06

Jhonyla a scris:
Pe cuvant daca mai inteleg
Dual spune ceva tu spui altceva
Care este problema voastra daca cineva voteaza un singur participant la rand?
Invidie?

Problema este ca nu-i onest. De-acum incercam sa evitam situatia de acest gen, si daca nu va convine atunci mai creati alte zece usernameuri si votati aceeasi persoana ca doar nu sunt securist sa va verific....

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Cats10

IRN 1946 Sighetul Marmatiei - Mangalia

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Cats_zpsc4hgwatz

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Cats11
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeMar 02 Iun 2015, 15:33

Ideea e simplă, nu interzicem nimic nimănui. Dar pentru a da înainte acest concurs este nevoie de mult fair-play. Deea, ca o sugestie, ai multe fotografii demne de 5 puncte, atât îţi spun, votezi ce vrei până la urmă. Dacă e să ne gândim, fiecare concurent poate să-şi facă o mică " gaşcă " care să-i acorde lună de lună 5 puncte. Numai lui, lună de lună, ajungem undeva ? Nu ! Aşa că votaţi sincer, dacă ştiţi că deja o faceţi, foarte bine. Totul ţine de voi. Very Happy
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5676
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeJoi 04 Iun 2015, 11:41

Off-Topic !

Dar e legat de fotografii , nu de cea lunar ce-i drept . Eu vreau Cupa Trenulet anul asta ... cine-i cu mine? Basketball
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeLun 22 Iun 2015, 13:20

,,...Simply18 si c o r v i n poze reusite pentru luna.,,

...Kerpeten, poate ne luminezi si pe noi, lamurindu-ne cam ce ai vrut sa spui cu asta...!... Suspect Nu stiu Simply ce a inteles dar eu nu ma prind...(inca!)... Smile Suspect
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeLun 22 Iun 2015, 15:08

C-o fi si greu sa pricepi ce o zis Kerpeten. Imi place sa cred ca te prefeci ca nu intelegi, pentru atentie.
Daaar, ca sa deslusesc misterul: Kerpeten (probabil) s-a referit ca tu si celalalt ati avut niste poze bune pentru concursul de luna aceasta.

Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeLun 22 Iun 2015, 20:56

Spartan1948 a scris:
C-o fi si greu sa pricepi ce o zis Kerpeten. Imi place sa cred ca te prefeci ca nu intelegi, pentru atentie.
Daaar, ca sa deslusesc misterul: Kerpeten (probabil) s-a referit ca tu si celalalt ati avut niste poze bune pentru concursul de luna aceasta.

...fii serios, Spartane! Nu atenţia e problema mea... Doar că nu am înţeles, efectiv! Suspect Dacă e corectă explicaţia ta, atunci sigur că exprimarea lui trebuia să sune altfel! Suspect Smile
Sus In jos
deconectat

Numarul mesajelor : 584
Reputatie : 4118
Data de inscriere : 27/05/2015

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeDum 28 Iun 2015, 15:52

Mythodea a scris:

P.S. Dacă excludem ideea că fiecare e liber să voteze cum dorește și ne rezumăm doar la ideea de onestitate...ok, posibil să nu fie onest să dai zece luni la rând punctaj maxim aceluiaşi autor..., dar mă întreb... cât este de onest ca un votant să nu dea măcar un punct aceluiaşi autor vreo 15 luni la rând (a se vedea votarea precedentă!)...

Spui de onestitate dar tu ii dai lui corvin 15 luni la rand 4 sau 5 puncte indidferent de calitatea celorlalte poze..
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeDum 28 Iun 2015, 16:42

c o r v i n a scris:
,,...Simply18 si c o r v i n poze reusite pentru luna.,,

...Kerpeten, poate ne luminezi si pe noi, lamurindu-ne cam ce ai vrut sa spui cu asta...!... Suspect Nu stiu Simply ce a inteles dar eu nu ma prind...(inca!)... Smile Suspect

Initial am scris mai lung apoi am editat si din neatentie am uitat sa scriu "Simply18 si c o r v i n poze reusite pentru luna asta" ce era asa greu de priceput ? Cum altii au priceput, si-au dat seama despre ce e vorba, au intuit, sau altii au vazut si au trecut mai departe.

Interesant ca sunt vreo 2 membri pe aici care unul are probleme grave cu ortografia iar celalalt isi bate joc de limba romana, mai este si "mare" si nu-l mai vede nimeni, iar pentru ca am uitat sa adaug un amarat de cuvant se sesizeaza tocmai c o r v i n care in trecut alaturi de alti baieti au facut parte din grupul scandalagiilor.

@c o r v i n, nu incerca si tu sa te ti de capul meu, deja am 3 din aceeasi zona care cauta scandal si imi urmaresc fiecare postare doar voi gresi cu ceva. Poti sa ma ignori, eu nu caut atentie de la nimeni, cu atat mai putin de la cei cu trecutul patat.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeDum 28 Iun 2015, 22:38

...Kerpeten, fii pe pace, nu m-am luat de tine, pur şi simplu nu am înţeles mesajul respectiv! Scuze dacă s-a înţeles altceva! Embarassed

...Alex_G nu prea cunoşti problema, prin urmare intervenţia ta e degeaba! Ca să înţelegi îţi explic eu... S-a făcut caz de onestitatea Mythodeei cum că îmi dă prea multe puncte ,,consecutiv,,! În schimb e totul ok şi onest când unii care nu prea au vreo treabă cu fotografia refuză sistematic (din motive numai de ei ştiute!) să îmi dea vreun punct, nu zece ci vreo cinşpe luni la rând! ..Oricum, sunt de părere că adevărul e undeva pe la mijloc! Neutral Eu zic să ne vedem fiecare de treabă mai ales cu propria ogradă... Neutral
Sus In jos
Kogayon

Numarul mesajelor : 716
Reputatie : 4833
Data de inscriere : 04/11/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeDum 28 Iun 2015, 22:52

Prin remarca pe care am facut-o am vrut sa subliniez strict faptul că - așa cum alții au voie să nu voteze luni la rând un anumit autor... fără ca cineva să se sesizeze în vreun fel și fără să invoce onestitatea - la fel ar trebui să mi se permită și mie să votez respectivul autor de câte ori vreau. Smile Nu văd de ce doar în ceea ce mă privește...trebuie să se facă apel la onestitate...
Iar dacă spuneți că votul e liber....atunci să fie pentru toată lumea, inclusiv pentru mine, nu doar pentru unii.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeLun 29 Iun 2015, 00:17

Mythodea...am o intrebare si te rog sa imi raspunzi cat se poate de sincer: daca corvin era din orice alt judet, si nu din HD, mai ii acordai 5 puncte la 99% dintre fotografiile sale? SAU, mai faceai pe avocata lui la (aproape) fiecare postare a sa? Very Happy
Sus In jos
deconectat

Numarul mesajelor : 584
Reputatie : 4118
Data de inscriere : 27/05/2015

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeLun 29 Iun 2015, 12:04

c o r v i n a scris:
În schimb e totul ok şi onest când unii care nu prea au vreo treabă cu fotografia refuză sistematic (din motive numai de ei ştiute!) să îmi dea vreun punct, nu zece ci vreo cinşpe luni la rând!

Deci dupa ce primesti de la Mythodea 15 luni la rand puncte "pe ochi frumosi" plangi ca unii nu te voteaza ?
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitimeLun 29 Iun 2015, 12:07

Alex iar intri in jocuri murdare din care te vei alege doar cu sanctiune ? Stai calm ca si cat ai fost pe tusa cateva luni scandalagii tot aia au fost, stai in banca ta daca nu vrei sa ai de pierdut.

Ultima editare efectuata de catre kerpeten ali in Lun 29 Iun 2015, 12:21, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 16 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
Sus 
Pagina 16 din 27Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014
» Discutii privind concursul Logo toamna 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: