|
| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
+36Nesebar didinul IRISBUS mielutu zburator deconectat Jhonyla daniel_c tcm Adrian78 92Dragos decward M.I.C.I. dan tm lapsanszkitamas Teodor AndreiStefan cont inactiv . ANDU2100HP mureseanu_976 Cont.dezactivat COSTACHE MIHAIL LanceR Katalyn Adirmvl Ionutz 19jimmy84 kristi kkk membru dezactivat , DUAL Kogayon Spartan1948 Andrey_tm Dutzu c o r v i n Simply18 cortexedge 40 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 17 Dec 2014, 19:29 | |
| Eu nu ii mai vad "capodoperele" ca mi-a dat block pe facebook , dupa ce i-am zis pe forum ca la varsta lui de 14 ani nu e bine ce face pe facebook . Copilaresc ce sa zic , a aratat fix cata minte are la treaba asta ... |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 17 Dec 2014, 19:40 | |
| - Simply18 a scris:
- Chiar si mie imi place sa trag cadre de genu' , nu era de neplacut aici . Eu am zis doar sa te limitezi la cadre cu subiectii apropiati sau la maxim 100-150 de metrii de obiectiv .
2x P.S. : Alt sfat ... nu mai incerca sa copii stilulire altora , incearca sa iti dezvolti propriul stil . Gen cum ai zis tu , daca ale lor au reusit sa se claseze pe podium (pe buna dreptate la majoritatea , 90%) nu inseamna ca la toti le iese , de oricine ar fi vorba . Cred ca sunt toti de acord ca pentru cadre de genul iti trebuie un cel putin 16x zoom .
Probabil Fofo , sau Alexandru sau pustiul tupeist ...ma rog oricum i-ai zice vrea direct moderator , poate asa scapa de critici pe care el le vede distructive , desi ele is chiar constructive . Dar nah , asa-i cand esti micut ... ...Ai cuvantul meu de onoare ca nu incerc sa copiez stilurile unora;...in zona in care ma aflu nici nu as prea avea cum! Eu ma racodez strict la imprejurarile la care ma situez la un moment dat, daca e sa iasa ceva iese daca nu, nu, asta e! Si, crede-ma, as fi surprins total neplacut sa ma gasesc sus in vreun clasament sau laudat cu o poza care o copiaza ca idee pe una a vreunui user care a ,,tocit-o,, deja temeinic! |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8092 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Mier 17 Dec 2014, 22:50 | |
| Cum zic italienii, "Monitoraggio" ! Toata lumea am inceput de la un nivel. Si da, intr-adevar este nevoie de critici constructive pentru a "consolida" potentialul pe care il au anumiti subiecti ,mai ales cei care au in posesie camere foto, indiferent de tipul lor. Eu ma limitez personal la un obiectiv 18-55 mm, dar stiu sa-mi gasesc perspectivele. Utilizatorii Fofo, Simply18, apogeo76, Dutzu sunt rugati sa schimbe directia discutiei. Intaietate au "minorii" _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 18 Dec 2014, 10:46 | |
| ...Am inteles, sa traiti! |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 21 Dec 2014, 13:26 | |
| - ANDU2100HP a scris:
- Ultima poza e de elita, chiar n-am idee ce cauta la un concurs foto ...
Nici eu n-am idee ce cauta. Curand nu se vor mai accepta ... sper ! |
| | | ANDU2100HP
Numarul mesajelor : 5174 Reputatie : 10606 Data de inscriere : 16/06/2010
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 21 Dec 2014, 13:32 | |
| - Simply18 a scris:
- ANDU2100HP a scris:
- Ultima poza e de elita , chiar nam idee ce cauta la un concurs foto ...
Nici eu n-am idee ce cauta . Curand nu se vor mai accepta ... sper ! Pai la un moment dat au zis ca nu le mai accepta, dar au sarit oamnenii in sus, ca e democratie, ca ce, telefonu nu face tot poze ? |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 10 Ian 2015, 22:27 | |
| @Apogeo76 ... Deci da , asa da ...
Claritate , compozitie ... placuta ochiului . Bravo ... pana la urma se poate.
Daca tot sunt pe aici , pot sa pun o intrebare nevinovata? Ce om normal , ar citi anuntul lui Ionutz si ar continua sa plaseze niste ''poze'' pentru concurs ??? Din 6 poze , deocamdata , nu cred ca ''merita'' mai mult de 3 pana acum ... Sper sa se tina cont de criterii daca tot s-a votat pentru ele . |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 10 Ian 2015, 23:27 | |
| Simply, începând cu luna aceasta se va ține cont de criterii.
Baftă tuturor! |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 11 Ian 2015, 13:41 | |
| Simply... Unu... Felicitari sincere ptr. noul rang! Doi... Am cautat sa imbunatatesc in nume personal ideea de fotografie feroviara, aceasta concretizandu-se si prin faptul ca in vreo 8 luni am trecut de la foto telefon needitat la DSLR editat! Deocamdata nu reusesc sa scot tot ce pot din aparat si pc dar ma aliniez progresivitatii..., atat cat pot!! |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 22 Ian 2015, 09:02 | |
| ...Suspendarea concursului DOAR ptr. ca unii au de comentat in plus (mai mereu!) nu este o solutie! La mai toate concursurile de pe forum, orice tip de votare a nascut vii si aprige dispute! Fiind vorba de un forum nu putem sa ne dispensam de orice initiativa care presupune votare! Hai sa fim verticali si sa ne vedem de treaba, fara sa ne mai intereseze atat de mult ce face si ce zice unul sau altul!! |
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 22 Ian 2015, 14:18 | |
| Edi (glontz), eu unul am un minim principiu... Cand editez o poza nu ma pot pune impotriva naturii... Cand am facut poza din Sibiu era spre seara si era si foarte innorat! Puteam foarte usor sa dau brightness maxim si iesea cu...,,soare,,! Ca luminozitate e cam tot pe acolo cu poza de logo actual, deci... |
| | | cont inactiv . Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 42 Reputatie : 3663 Data de inscriere : 25/12/2014
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Joi 22 Ian 2015, 18:49 | |
| Nu s-o faci insorita ci sa luminezi nitel detaliile, daca ii dai o expunere de 0.6, 1+ la detalii devin mai vizibile, schimba culoarea nitel.
Eu cer retragerea cadrului meu din concursul foto fiindca, consider a fi bataie de joc. Am inteles prea tarziu faptul ca se vor poze cat mai proaste la concurs. Auzi, sa dai 5 puncte pentru poza lu' ALEXCFR sau cum l-o chema, sau sa punctezi cu 5p poza facuta cu un zoom de cativa X buni si pe contralumina, si sa mai zica unii ca-i editata si ca-i nush ce mare fenomen? Auzi, sa punctezi poze proaste ca te-ai saturat de poze de genul pozei lui TonyGFR, ii un motiv foarte foarte idiot.
Daca pana si Ionutz s-o stricat la debla si puncteaza poze d-astea care-s net inferioare altora din concurs... sunt lamurit.
Cand o sa vad ca nu se mai accepta poze ca cele mentionate la votare de mine, poate o sa particip si eu din nou.
|
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 13:35 | |
| Eu recunosc , am pus cadrul acela numa sa vad daca se respecta acele criterii de alegere si intrare in concurs a fotografiilor . Nu e de concurs , e clar asta si de aceea tot ce acumuleaza sa nu se ia in calcul .
Eu i-am propus ceva lui Ionutz , da' la cum vad ca se intoarce si se suceste cand ca nu mai vrea poze neclare la concurs si cand vrea ca toti sa participe , nu stiu daca o sa o ia in calcul asa ca ... Cine vrea demersul asta , ideea , conceptul gandit de mine in vreo 2 ore si intors pe toate fetele ... sa vorbeasca si poate se rezolva ceva cu concursul asta care mai are o chemare si e gata .
Asadar , ca sa fie si mai incitant acest concurs ... ce ar fi daca s-ar face 3 stagii prin care sa treaca fotografiile sa ajunga castigatoare?
De exemplu , sunt 20 de fotografii incrise + alte poze ... in 'calificari' (ca la fotbal) doua cate doua votate de ei , un juriu de oameni competenti care chiar se pricep la fotografie si stiu ce inseamna lucrul asta(doar ei) .
Castigatoarea trece in faza 2
In faza doi sa votam noi , userii normali(doar noi) in decurs de vreo o saptamana ... primele 5+1 iesite din cele calificate , sa fie iar la votul final ....
In faza 3 intra cele 5+1 cadre , trecute prin 2 votari ... al juriului si al userilor normali . In faza 3 voteaza toata lumea ...
Ca desfasurare ... :
Inscrieri intre 1 si 15 , votarea juriului intre 15 si 18, faza 2 intre 18 si 25 , "finala" intre 25 si 31 ...
In felul asta , nu se supara nimeni si chiar cea mai buna fotografie o sa iasa castigatoare la inceputul lunii .
*de ce am zis 5+1 in finala? ... pai din simplu fapt ca se voteaza 5 poze si sa fie una in plus care sa faca diferenta , in sensu ca X sa voteze cu 5 pct la poza '2' si apoi Y sa voteze invers si sa nu iasa egalitate la final .
P.S. : Incerc sa tin concursul lunar in viata cu o idee destul de buna , acum vreau sustinere si de preferat o schimbare , macar o luna , doua sa vedem cum merge ... nu e mare branza . |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6028 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 13:48 | |
| Ideea lui Dan e chiar buna dupa parere mea, si nu o spun doar pentru ca-l cunosc dar in felul asta se elimina votul pe prietenii si astfel vor disparea pozele din concurs Am ales sa concurez luna asta pentru ca s-a introdus din nou acel "filtru" dar se pare ca numai filtru nu se numeste. Voi participa din nou la concurs cand se vor respecta regulile impuse pana atunci mai vedem. Si sa nu-mi reprosati ca din cauza mea se duce concursul, dar nu e corect fata de ceilalti ca o poza facuta cu telefonul sa primeasca x puncte cand sunt altele mult mai bune din toate punctele de vedere. |
| | | AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6223 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 25 Ian 2015, 13:56 | |
| Sa ma pis pe concursul vostru!Este inadmisibil ca cele mai proaste poze participante sa aiba atatea voturi.Moderatorii clar favorizeaza anumite poze/useri ca altfel nu-mi explic cum acele poze castiga atatea voturi iar eu nu reusesc sa trec de ultimii doi pentru a treia luna la rand.Ce se intampla aici este o bataie de joc de nedescri.Moderatorii sunt pusi de forma,atat.Sunt o adunatura de nesimtiti fara scrupule.Mai bine ar lasa pe altii sa faca treaba asta decat sa continuam asa. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
| |
| | | | Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |