| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
+36Nesebar didinul IRISBUS mielutu zburator deconectat Jhonyla daniel_c tcm Adrian78 92Dragos decward M.I.C.I. dan tm lapsanszkitamas Teodor AndreiStefan cont inactiv . ANDU2100HP mureseanu_976 Cont.dezactivat COSTACHE MIHAIL LanceR Katalyn Adirmvl Ionutz 19jimmy84 kristi kkk membru dezactivat , DUAL Kogayon Spartan1948 Andrey_tm Dutzu c o r v i n Simply18 cortexedge 40 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
tcm
Numarul mesajelor : 623 Varsta : 29 Localizare : Oradea ; Leeds (UK) Reputatie : 4461 Data de inscriere : 27/06/2014
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 30 Mai 2015, 17:25 | |
| As avea si eu doua propuneri pentru a nu mai fi atatea certuiri pentru un concurs unde nu se primesc bani. Varianta 1.Pentru a nu mai fi certuri din cauza votului dupa user , concursul cu fotografia lunii sa fie combinat cu cel recunoaste autorul (asa probabil ar aparea certuri ca autorul unei poze le spune prietenilor ca poza x este a lui , am vazut situatii la recunoaste autorul , dar eu cred ca unii useri nu poti fi multumiti in nici un fel). Varianta 2.Persoana care se ocupa de concurs sa nu mai dea si numele autorului pozei, pana cand anunta castigatorul la finalul perioadei de votare (oricum userii din acelasi oras sau din aceeasi regiune cu autorul si-ar da seama cine este acesta dupa peisaj , incadrare , etc). |
|
| |
Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 30 Mai 2015, 17:31 | |
| Mai sa fie ! Varianta 2 e chiar buna ... hai va rog mult stipulati-o in regulament... va rooooog |
|
| |
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 30 Mai 2015, 19:16 | |
| Faina propunerea cu anonimatul, s-ar evita unele neplaceri. Dar nu trebuie combinat cu Recunoaste autorul. Ori poze de calitate, ori poze "derutante". Nu era un concurs asemanator odata, autor necunoscut si fiecare dadea nota? |
|
| |
daniel_c
Numarul mesajelor : 475 Reputatie : 5043 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 30 Mai 2015, 20:04 | |
| serios? cine vrea sa faca blat, cu un simplu click trimite poza instant atat organizatorului concursului cat si prietenilor forumisti sa stie ce voteaza
totusi, va admir inocenta! |
|
| |
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 30 Mai 2015, 21:59 | |
| ...Hai, n-o mai daţi în bălării! Cea mai normală este formula cu juriu care ştie ce face şi nu poate fi acuzat de favoritisme etc Douăjde zile se postează, celelalte 10..., un juriu de vreo 5 inşi are tot timpul să trieze, noteze şi să facă topul lunii! Chiar aşa greu o fi?? |
|
| |
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 30 Mai 2015, 22:30 | |
| S-a propus treaba asta si data trecuta si nu s-a inghesuit nimeni sa jurizeze. |
|
| |
Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 30 Mai 2015, 22:33 | |
| - Spartan1948 a scris:
- S-a propus treaba asta si data trecuta si nu s-a inghesuit nimeni sa jurizeze.
De aceea am propus sa se auto-propuna cativa si ei (moderatorii/administratorii) sa aleaga . Zic ca-i cea mai buna solutie ... |
|
| |
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 30 Mai 2015, 23:05 | |
| |
|
| |
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Sam 30 Mai 2015, 23:35 | |
| Pacat de voi doi, kristi kkk si Mythodea, sunteti oameni destepti, in schimb va insultati ca doi copii de pe urma unei acadele. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 31 Mai 2015, 08:09 | |
| Am stat 48 de minute sa citesc certuri inutile care m-au foarte supărat. Am fost plecat o zi în Serbia, nu am intrat pe forum că-i scump roaming ul și va găsesc în cele mai josnice nivele de exprimare. Trebuie să vă reamintesc că și pozele sub anonimat trimise au fost motiv de ceartă? Trebuie să vă reamintesc ca nimeni nu a vrut să facă parte din juriu? Trebuie să vă reamintesc că voturile sunt libere?
Cum la fiecare campanie electorala exista votanți care votează numai cu Vadim sau numai cu Ponta sau numai cu Băsescu sau numai cu Diaconescu sau numai cu Iohanis deși respectivii au avut un mandat precedent și țara a ars, înseamnă că persoanele respective ori au o afinitate pentru un anumit candidat(vezi susținătorii fanatici a lu Băsescu/Ponta) ori sunt total defazați cu ceea ce se întâmplă în jurul lor.
Indiferent de caz nici statul român nu poate îngrădi dreptul la liberă exprimare nici noi nu o vom face. Oricâte pagini de injurii v-ați adresa aceste lucruri probabil nu se vor schimba.
Legat de numele lu Kristi kkk, poate să fie cel mai fanatic venerator al clubului respectiv, atât timp cât nu începe să facă propaganda și nu intra în polemici inutile,nu cred că interesează pe careva.
Vă rog frumos să vă respectați apartenențele/non-apartenențele religioase/politice/economice. Învățați să trăiți împreună prin discuții feroviare bazate pe argumente și/sau opinii proprii.
|
|
| |
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 31 Mai 2015, 20:07 | |
| - DUAL a scris:
- Am stat 48 de minute sa citesc certuri inutile care m-au foarte supărat. Am fost plecat o zi în Serbia, nu am intrat pe forum că-i scump roaming ul și va găsesc în cele mai josnice nivele de exprimare.
Trebuie să vă reamintesc că și pozele sub anonimat trimise au fost motiv de ceartă? Trebuie să vă reamintesc ca nimeni nu a vrut să facă parte din juriu? Trebuie să vă reamintesc că voturile sunt libere?
Cum la fiecare campanie electorala exista votanți care votează numai cu Vadim sau numai cu Ponta sau numai cu Băsescu sau numai cu Diaconescu sau numai cu Iohanis deși respectivii au avut un mandat precedent și țara a ars, înseamnă că persoanele respective ori au o afinitate pentru un anumit candidat(vezi susținătorii fanatici a lu Băsescu/Ponta) ori sunt total defazați cu ceea ce se întâmplă în jurul lor.
Indiferent de caz nici statul român nu poate îngrădi dreptul la liberă exprimare nici noi nu o vom face. Oricâte pagini de injurii v-ați adresa aceste lucruri probabil nu se vor schimba.
Legat de numele lu Kristi kkk, poate să fie cel mai fanatic venerator al clubului respectiv, atât timp cât nu începe să facă propaganda și nu intra în polemici inutile,nu cred că interesează pe careva.
Vă rog frumos să vă respectați apartenențele/non-apartenențele religioase/politice/economice. Învățați să trăiți împreună prin discuții feroviare bazate pe argumente și/sau opinii proprii.
...Dual, fără supărare, dar sunt nevoit să te contrazic din nou... Respectivul cu acronimul ,,kkk,, în nickname poate nu face propagandă în sensul înţeles de tine dar următoarea formulă care îi aparţine cum se explică... ,,... Multumesc ca ai reusit sa ma luminezi, nu stiam ca cele 3 initiale ale numelui meu are asemanare cu acronimul unei societati care s-a comportat, cu cinism ce-i drept, ca un adevarat sanitar al unei societati ce eliberase maimutele din cusca!...,, ...? ...şi, motivul ptr. care nu ,,corespondăm,, pe mp este unul foarte simplu... Dacă respectivul are tupeul să jignească pe faţă în cel mai josnic mod, gândiţi-vă cam ce a fost în stare să îmi transmită pe ,,privat,,! ...Vă respect decenţa prea mult ptr. a reda aici măcar parte din dejecţiile verbale pe care mi le-a adresat!... E destul de clar de ce îl am la ,,ignoraţi,,! ...scuze sincere ptr. off-topic! |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 31 Mai 2015, 20:28 | |
| Dacă aia e parerea lui despre ku klux klan este strict părerea lui. Până ieri nu o cunoșteam și acum ca o cunosc tot nu ma impresionează. Poate tu ai o anumită credință în Dumnezeu care-l lasă rece pe el. Atât timp cât nu a venit aici ca mesager al renumitului clan, nu am nici cea mai mică problemă. Cum dacă mâine s-ar declara homosexual. Trebuie să înțelegi ca fiecare are anumite valori care-i sunt etalon. Atât timp cât avem discuții civilizate feroviare puteți acasă sa beți sânge de capră. Și-am încheiat discuțiile stupide și polemicile aici. Dacă nu puteți discuta civilizat în privat e nasol pentru cel care înjură. Și eu mi-am primit mesaje obscene pe mail și forum, dar na, probabil atât putea individul atunci. Poate acum s-a mai civilizat. |
|
| |
c o r v i n V.I.P Member
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Iun 2015, 20:14 | |
| Ok, doar cu o problemă rămân nelămurit... Mai pot participa luna asta la concurs sau sunt suspendat?? ...ca să ştiu o treabă, nu de alta... |
|
| |
Spartan1948 V.I.P Member
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Iun 2015, 20:16 | |
| Nu stiu de unde ai dedus tu ca nu ai putea participa... . Da, poti participa. |
|
| |
92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8371 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Iun 2015, 21:24 | |
| De ce ai fi suspendat? Chiar nu te inteleg. Fotografia nu devine suspendata, ci votantul (asta daca se intempla sa ofere 5 puncte cuiva la rand). Sa vina toata lumea, va asteptam. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
| |
|
| |
| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|