Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"

In jos 
+36
Nesebar
didinul
IRISBUS
mielutu zburator
deconectat
Jhonyla
daniel_c
tcm
Adrian78
92Dragos
decward
M.I.C.I.
dan tm
lapsanszkitamas
Teodor
AndreiStefan
cont inactiv .
ANDU2100HP
mureseanu_976
Cont.dezactivat
COSTACHE MIHAIL
LanceR
Katalyn
Adirmvl
Ionutz
19jimmy84
kristi kkk
membru dezactivat ,
DUAL
Kogayon
Spartan1948
Andrey_tm
Dutzu
c o r v i n
Simply18
cortexedge
40 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27  Urmatorul
AutorMesaj
deconectat

Numarul mesajelor : 584
Reputatie : 4118
Data de inscriere : 27/05/2015

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 12:27 am

Potoleste-te o data si nu mai manca ... degeaba.
Vad ca ai de gand sa o tii mult si bine, ti-as zice ceva pe romaneste dar ma abtin.
Oricum nu ti se va lua in considerare votul, din ce stiu s-a discutat ca trebuie votate 5 poze..
Ce sa mai zic..dai dovada de inteligenta maxima, spui de mine ca am frustrari de adolescent, daca tu te consideri matur ar trebui sa dai dovada, nu sa continui in prostia ta.
Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 1799
Varsta : 106
Localizare : Constanta
Reputatie : 6223
Data de inscriere : 22/12/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 12:29 am

Apogica,asa din curiozitate intreb,ai macar idee cand si unde anume se folosesc acele puncte de suspensie (de care abuzezi in halul asta) intr-o propozitie?Multumesc.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 12:52 am

Apogeo, chiar era nevoie să deschizi subiectul ăsta ? Ăsta e concursul, asta e. Fiecare votează după bunul plac, n-avem ce face.
Sus In jos
IRISBUS

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 34
Localizare : Suceava
Reputatie : 5076
Data de inscriere : 03/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 1:01 am

Parerea mea este, sa ne bagam ceva in concursul ala, care de fapt dupa o simpla analiza, numai concurs nu este. N-am mai vazut o asemenea adunatura de membri, care sa voteze asa haotic numai rebuturi, decat doar daca sustin pe cineva. Va da cineva premii materiale daca castigati pe 1 loc. Parca sunteti la campania electorala, va jigniti si va aduceti acuze despre fraudari de voturi, iar prima frauda o fac aia care voteaza rebuturile si mai au si de comentat. Oricum, jignirea e pe primul loc si vad ca mai nou se voteaza reputatia userului decat, poza in sine. Propun sa faceti alt concurs separat in care sa votati personalitatea userilor, nu poze.
Cel mai probabil va fi ultimul meu mesaj pe forum, ne mai auzim peste 5 ani sau niciodata.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 10:40 am

@AndreiStefan ...punctele acelea le folosesc ptr. continuarea unei idei anterioare iar dacă le pun la sfârşitul unei postări cu fotografie asta înseamnă că o să revin foarte curând cu altceva acolo!... Greu, mult prea greu ptr. tine să înţelegi! Alte nelămuriri ,,importante,, mai ai??

@AndreiStefan & Teodor ...eu vă respect username-ul şi îl scriu corect, aştept să faceţi şi voi la fel în ce mă priveşte, dacă nu, abţineţi-vă să mă abordaţi! Embarassed Neutral

@Alex_G, nu te bucura prea devreme că mi-ar putea fi anulat votul... Numărul redus de poze nu poate fi un aspect care să mă oblige să acord toate punctele!Neutral
p.s. Văd că respiri nesimţire!... Ca şi vârstă ţi-aş putea fi tată iar tu continui să arăţi cine eşti în general! Embarassed Reţine odată pt. totdeauna că nu m-am luat de tine şi nu am iscat vreun scandal ci m-a nemulţumit o situaţie evidentă dar jenantă şi am expus-o ca atare!! Nu aveam voie sau ce?... No Suspect

@IRISBUS ...culmea, în mare parte sunt de acord cu ce ai scris în ultimul mesaj dar spune-i asta şi lui Alex_G, nu doar mie!... Neutral
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 10:50 am

Apogeo tata la varsta ta si la job-ul care il ai nu ar trebui sa te agiti atat de tare pe aici, ba mai mult sa faci pe detectivul. Detectiv a fost unul singur pe forumul asta Wink

Eu nu inteleg de ce te agiti pentru niste puncte, zici ca depinde de alea 5 puncte clasamentul la final, ca sa nu mai zic de istoria si trecutul tau cand toti prieteni tai apropiati te bombardau cu maximum de puncte luna de luna, de la tine a inceput toata joaca asta cu voturile si scandalurile pe forum. Un profesor de religie nu are ce cauta cu astfel de postari pe un forum de trenuri, cel mult pune poza cu descriere, atat si nimic mai mult fara discuti aprinse, comentari si scandaluri. Am avut profesori de religie chiar si preotul de la catedrala din cartier ne-a fost vreo 3 ani profesor de religie si erau exact opusul tau domnule c o r v i n ma refer la comportament. Dar sa fim seriosi ca si tie iti plac scandalurile ca vad ca nu poti sa stai departe de ele. Moldovenii aia certati cu educatia dar care pozau in oameni perfecti au inceput so rareasca cu forumul si uite ce liniste e fara ei.

Cu ce va afecteaza atat de tare un concurs fara premii ? Ca sa nu mai zic ca 92Dragos ar trebui interzis Very Happy sa mai participe la concursul luni el are in fiecare luna cate o poza care iese castigatoare sau macar pe podium.

Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 1:22 pm

Stai linistit apogica,stiu mult mai bine limba romana si gramatica decat tine sau multi altii de-aici.Nu-mi spune ce-i greu pentru mine si ce nu.
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 3:31 pm

Prea multe vorbe, hai la treaba. Va ofer sa alegeti aici . Votul ramane deschis pana in data de 31.ianuarie.

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Cats10

IRN 1946 Sighetul Marmatiei - Mangalia

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Cats_zpsc4hgwatz

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Cats11

Ultima editare efectuata de catre 92Dragos in Joi Ian 28, 2016 3:33 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 3:32 pm

Nu vă mai contraţi atâta pe nimicuri, eu vă apreciez pe toţi, orice contribuţie video/foto aduce un plus de informaţie şi valoare forumului. Continuaţi şi fotografiaţi/filmaţi cu aceeaşi pasiune, împărtăşiţi cu alţii realizările voastre şi-aşa vom avea cu toţii numai de câştigat.
Sus In jos
Dutzu
V.I.P Member
V.I.P Member
Dutzu

Numarul mesajelor : 1597
Varsta : 28
Localizare : Iasi
Reputatie : 6028
Data de inscriere : 29/12/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 6:36 pm

Pacat ca cei care au sustinut ca se voteaza pe prietenii au fost scantionati sau etichetati ca "scandalagii", si da ma numar si eu printre ei cel mai probabil, dar eu (impreuna cu alti colegi) am sustinut ceva real ce ar fi impiedicat distrugerea acestui concurs.
Sincer nici eu nu mai am asa de mult timp pentru fotografii dar as fi participat cu placere la acest concurs daca era frumos organizat (nu ma refer aici ca este organizat de Dragos, ci ca este prost jurizat). Dragos si ce daca spun unii ca esti dictator ca le respingi pozele pana la urma urmei este un concurs cu "termene si conditii" adica si cand te angajezi daca nu indeplinesti anumite cerinte pa si la revedere  a24
Cineva spunea bine cu o pagina in urma (parca) ca e democratie si avem libertatea de exprimare dar ne este restrictionata. Pai normal daca coloratii (nu ma refer la toti) nu recunosc ca au distrus forumul, e logic de ce sa vada toata lumea cum aruncam cu noroi in ei  lol!.
Acest forum se duce la vale datorita inactivitatii unor useri care probabil din lipsa de timp sau posteaza pe facebook, nu mai activeaza aici pe forum, dar este si vina adminilor ca nu au stiut sa administreze forumul.
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/96968659@N07/
daniel_c

Numarul mesajelor : 475
Reputatie : 5043
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 10:34 pm

c o r v i n a scris:
Ca şi vârstă ţi-aş putea fi tată
este binevenita precizarea, de altfel doar asa mi-am dat seama ca ai mai mult de 14 ani
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 10:53 pm

...mda, bucuroşi nevoie mare, atacuri din toate părţile! Felicitări ptr. nimic! Embarassed Poate că în visele voastre frumoase v-aţi aştepta să cedez şi să mă retrag de pe forum aşa cum unii din voi aţi făcut-o de n ori şi aţi revenit cu coada între picioare, tolerându-vi-se toate mofturile! Embarassed Luaţi-vă gândul, voi rămâne aici şi voi pune pe tapet de fiecare dată tot ce cred că e în neregulă cu forumul ăsta, fie că vă convine fie că nu!! Suspect

-Katalyn, nu mai fă caz de statutul meu... Pici în paranoia cu o comparaţie de doi bani... Dacă sunt profesor tre să iau şuturi de la toţi mucoşii?? Fii serios, te consider încă având capul pe umeri! E forumtrenuri aici nu raportare la poziţia socială a fiecăruia! Vin şi cu o întrebare ptr. tine... Care sunt toţi prietenii ăia de care vorbeşti cum că mi-ar fi dat puncte cu carul??
...Mai reţine totuşi ceva... Eu în disputa asta nu am pus problema unui număr de puncte la unul sau la altul ci modul unuia de a vâna puncte orice ar fi! Dar, dacă nu ai citit şi văzut pe aici cum stau lucrurile..., las-o baltă mai bine! Embarassed
-AndreiStefan... Cam care e înalta cunoaştere a limbii şi gramaticii române la tine când într-un singur şi scurt mesaj te umpli de penibil?? ...asta ca să nu mai zic de alte postări... Suspect
-daniel_c... vorbeşti în oglindă?? Suspect
Sus In jos
daniel_c

Numarul mesajelor : 475
Reputatie : 5043
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 11:20 pm

c o r v i n a scris:
Dacă sunt profesor
sunt surprins, chiar ca nu se vede
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 11:28 pm

daniel_c a scris:
c o r v i n a scris:
Dacă sunt profesor
sunt surprins, chiar ca nu se vede

...te invit oricând ,,la faţa locului,, că să vezi mai bine! Embarassed S-ar prea putea să rămâi dezamăgit de realitate! Embarassed
Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitimeJoi Ian 28, 2016 11:47 pm

Apogica,existenta ta pe acest forum este degeaba.Stai aici doar ca sa ne arati tuturor ca iti place sa provoci scandaluri pentru ca doar atat te duce mintea.Seara faina.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"   Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" - Pagina 20 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
Sus 
Pagina 20 din 27Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014
» Discutii privind concursul Logo toamna 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: