| Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
|
+32Katalyn Adrian78 M.I.C.I. electrica912 DanyCfrPascani Sabik Dutzu kristi kkk Vitosa membru dezactivat , liviulav33 Cont.dezactivat Kogayon NicuS ALEXCFR Bobby_TM COSTACHE MIHAIL AndiCFR 19jimmy84 Simply18 Spartan1948 allred Adirmvl AlexD Vlad Andrey_tm cortexedge Teodor lapsanszkitamas c o r v i n Alex Avram DUAL 36 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| |
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Lun Ian 13, 2014 1:17 am | |
| Cert e ca nu va pot spune mare lucru ) .. Probabil Costache Mihail se rupe de ras .. Insa se stie ca am mai votat la deruta ) ! Ma bucura insa prezenta lui jimmy ) .. este un veritabil magician , se ascunde extrem de bine ! |
|
| |
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Lun Ian 13, 2014 7:03 pm | |
| |
|
| |
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| |
| |
Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8374 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Lun Ian 13, 2014 9:16 pm | |
| Va rog sa schimbati numele de la mesajul meu in Simply18 la aceasta poza http://www.forumtrenuri.com/t3318-fotografia-nr-64 Mersi |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Lun Ian 13, 2014 9:27 pm | |
| - Alex Avram a scris:
- Va rog sa schimbati numele de la mesajul meu in Simply18 la aceasta poza
http://www.forumtrenuri.com/t3318-fotografia-nr-64 Mersi Rezolvat! Pai avand in vedere paranoi de la ultimele zeci de poze =)) Am decis sa las lumea sa se calmeze un pic ) .. Insa nu stii niciodata de unde sare capra,si acum sunt inca amuzat de anumite chestii ) .. Pentru ca existau multe bonusuri si chiar bonusul nu-i bonus =))! La sugestii astazi se dezbatea cum se va incheia acest concurs,daca aveti idei sau sugestii sau dorinte,puteti sa le postati acolo. |
|
| |
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Lun Ian 13, 2014 11:10 pm | |
| eu zic sa inducem o paranoia generala si apoi sa-l inundam pe costache cu tone de poze, castigam cate doua puncte (ca doar stii capoza care nu-i a ta e a celuilalt) si impartim "castigul" in doua ) sincer va spun de mult nu m-am mai distrat asa de bine, mai ales la pozele la care stiu autorii sau la care vad niste plesneli de tot hazul. sper ca acest concurs va continua cu insufletire si nu va intra in hibernare |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Ian 14, 2014 6:18 pm | |
| Felicitari Andi ) .. Era sa-mi strici surpriza aici http://www.forumtrenuri.com/t3301p10-fotografia-nr-53 Nu am incercat sa schimb raspunsul membrilor la poza,insa se pare ca poza era mai pretabil ca a lui Tony ) decat a mea .. Probabil tu ai recunoscut-o dupa faptul ca era facuta dintr-un 21-90 .Oricum felicitari ,ai luat cele 3 puncte acasa ) ! Deocamdata am dat 3 puncte la o poza .. Si acum iar o sa inceapa paranoia la viitoarele poze votate =)) ! Totusi in vre-o cateva zile o sa va impartasesc si surprinderea pe care o am acum ) ! |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Ian 14, 2014 11:13 pm | |
| as dori o schimbare, la poza nr 74 din muri in cortex. multumesc aticipat |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Ian 14, 2014 11:37 pm | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- as dori o schimbare, la poza nr 74 din muri in cortex. multumesc aticipat
Done. |
|
| |
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Ian 14, 2014 11:48 pm | |
| Nu mi se pare prea fairplay chestia asta cu schimbatul... adica ai zis unul, ala sa ramana. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier Ian 15, 2014 12:38 am | |
| De ce )? Asa toata lumea asteapta pana in ultima zi si o sa fie un fel de votare masiva .. Si-asa iti spun din experienta personala =)),la unele din pozele mele am schimbat votul si tot nu m-au nimerit =)) .. Deci ,oricum nu conteaza .. Am observat ca abordarea e diferita de la user la user .. Uni posteaza mai tarziu:D altii posteaza repede,si lasa asa ,cum a fost cazul lui Andi la una din pozele mele .. Primul comentariu si m-a si ghicit,desi toti dupa el au votat altceva.Nu are nici o relevanta zic eu Eu va indemn sa veniti sa votati in numar mai mare ) .. Si culmea la pozele pe care le postasem(si postate de alti utilizatori) si erau foarte foarte usor de recunoscut toata lumea a votat masiv altceva =)) ... |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier Ian 15, 2014 7:33 pm | |
| Uite ca foto 56 nu a ghicit-o nimeni, cine stia ca am fost la Vatra Dornei acum 4 ani? Abia de cumparasem aparatul si habar nu aveam sa fac poze cu el, de aici si deruta/calitatea indoielnica a fotografiei . |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier Ian 15, 2014 8:00 pm | |
| Prima poza mi-a fost ghicita de doi colegi, a doua de unul singur. Poate viitoarele nu or sa fie ghicite de nimeni. Nie-he-he-he-he-heeeeeee! Sau poate am poze in concurs si acum... |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier Ian 15, 2014 8:18 pm | |
| Nu ne-a trecut in cap ca ai fi fost tu autorul dupa calitate )... de aparat mai mediu .. Pana la urme oricine poate sa ajunga pe undeva in tara si sa faca o poza si sa vina sa ne sparga ) .. Si la poza asta http://www.forumtrenuri.com/t3311p10-fotografia-nr-60 apogeo a zis el ca iar e 773 de la mine ) .. Care aveti poze cu 773 acum e momentul sa le postati =))! @adirmvl .. eu doar imi cresc portofoliul cu poze neghicite ) .. am dat 3 puncte si acum 2 x 2 .. sa vezi ca urmeaza macelul si un bonus ) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
| |
|
| |
| Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
|