Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 13, 2014 12:09 am

hei colega, le mai bagam niste piste false? eu ma tavalesc pe jos de ras la poza 58 fiindca am bagat o plesneala cat DAul de mare  Laughing Laughing 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 13, 2014 1:17 am

Cert e ca nu va pot spune mare lucru Smile) .. Probabil Costache Mihail se rupe de ras .. Insa se stie ca am mai votat la deruta Smile) !
Ma bucura insa prezenta lui jimmy Smile) .. este un veritabil magician , se ascunde extrem de bine !
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 13, 2014 7:03 pm

Razz ...In numele forumistilor, suntem nespus de fericiti sa va oferim aceasta ocazie(aproape unica!) de a va distra pe cinste! Va uram cu sinceritate... Distractie maxima!!! Very Happy Very Happy Very Happy 
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 13, 2014 7:48 pm

Vad ca il mai menajati pe DUAL si incepeti sa-l luati pe 19jimmy84. Laughing Laughing
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8374
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 13, 2014 9:16 pm

Va rog sa schimbati numele de la mesajul meu in Simply18 la aceasta poza
http://www.forumtrenuri.com/t3318-fotografia-nr-64
Mersi
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 13, 2014 9:27 pm

Alex Avram a scris:
Va rog sa schimbati numele de la mesajul meu in Simply18 la aceasta poza
http://www.forumtrenuri.com/t3318-fotografia-nr-64
Mersi
Rezolvat!

Pai avand in vedere paranoi de la ultimele zeci de poze =)) Am decis sa las lumea sa se calmeze un pic Smile) .. Insa nu stii niciodata de unde sare capra,si acum sunt inca amuzat de anumite chestii Smile) .. Pentru ca existau multe bonusuri si chiar bonusul nu-i bonus =))!
La sugestii astazi se dezbatea cum se va incheia acest concurs,daca aveti idei sau sugestii sau dorinte,puteti sa le postati acolo.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeLun Ian 13, 2014 11:10 pm

eu zic sa inducem o paranoia generala si apoi sa-l inundam pe costache cu tone de poze, castigam cate doua puncte (ca doar stii capoza care nu-i a ta e a celuilalt) si impartim "castigul" in doua Smile)
sincer va spun de mult nu m-am mai distrat asa de bine, mai ales la pozele la care stiu autorii sau la care vad niste plesneli de tot hazul. sper ca acest concurs va continua cu insufletire si nu va intra in hibernare
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 14, 2014 6:18 pm

Felicitari Andi Smile) .. Era sa-mi strici surpriza aici
http://www.forumtrenuri.com/t3301p10-fotografia-nr-53

Nu am incercat sa schimb raspunsul membrilor la poza,insa se pare ca poza era mai pretabil ca a lui Tony Smile) decat a mea .. Probabil tu ai recunoscut-o dupa faptul ca era facuta dintr-un 21-90 Smile.Oricum felicitari ,ai luat cele 3 puncte acasa Smile) ! Deocamdata am dat 3 puncte la o poza .. Si acum iar o sa inceapa paranoia la viitoarele poze votate =)) ! Totusi in vre-o cateva zile o sa va impartasesc si surprinderea pe care o am acum Smile) !
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 14, 2014 11:13 pm

as dori o schimbare, la poza nr 74 din muri in cortex. multumesc aticipat
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 14, 2014 11:37 pm

lapsanszkitamas a scris:
as dori o schimbare, la poza nr 74 din muri in cortex. multumesc aticipat
Done.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeMar Ian 14, 2014 11:48 pm

Nu mi se pare prea fairplay chestia asta cu schimbatul... adica ai zis unul, ala sa ramana.

Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 15, 2014 12:38 am

De ce Smile)? Asa toata lumea asteapta pana in ultima zi si o sa fie un fel de votare masiva Very Happy .. Si-asa iti spun din experienta personala =)),la unele din pozele mele am schimbat votul si tot nu m-au nimerit =)) .. Deci ,oricum nu conteaza Very Happy.. Am observat ca abordarea e diferita de la user la user Very Happy .. Uni posteaza mai tarziu:D altii posteaza repede,si lasa asa ,cum a fost cazul lui Andi la una din pozele mele .. Primul comentariu si m-a si ghicit,desi toti dupa el au votat altceva.Nu are nici o relevanta zic eu Very Happy
Eu va indemn sa veniti sa votati in numar mai mare Smile) .. Si culmea la pozele pe care le postasem(si postate de alti utilizatori) si erau foarte foarte usor de recunoscut toata lumea a votat masiv altceva =)) ...
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 15, 2014 7:33 pm

Uite ca foto 56 nu a ghicit-o nimeni, cine stia ca am fost la Vatra Dornei acum 4 ani? Abia de cumparasem aparatul si habar nu aveam sa fac poze cu el, de aici si deruta/calitatea indoielnica a fotografiei Very Happy .
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 15, 2014 8:00 pm

Prima poza mi-a fost ghicita de doi colegi, a doua de unul singur. Poate viitoarele nu or sa fie ghicite de nimeni. Nie-he-he-he-he-heeeeeee!  Twisted Evil Sau poate am poze in concurs si acum... Very Happy
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitimeMier Ian 15, 2014 8:18 pm

Nu ne-a trecut in cap ca ai fi fost tu autorul dupa calitate Smile)... de aparat mai mediu .. Pana la urme oricine poate sa ajunga pe undeva in tara si sa faca o poza si sa vina sa ne sparga Smile) ..
Si la poza asta http://www.forumtrenuri.com/t3311p10-fotografia-nr-60 apogeo a zis el ca iar e 773 de la mine Smile) .. Care aveti poze cu 773 acum e momentul sa le postati =))!
@adirmvl .. eu doar imi cresc portofoliul cu poze neghicite Smile) .. am dat 3 puncte si acum 2 x 2 .. sa vezi ca urmeaza macelul si un bonus Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 3 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum