Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 18 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 01:45

andrey_tm a scris:
Dual, la fotografia 37 ai nominalizat de două ori, doi utilizatori diferiți.
Dap,am reparat .. ca rugasem pe cineva sa stearga votul,cum eu nu aveam acces .. E paranoia totala la poze Smile) .. "Seamana dar nu rasar" pozele,si ma bucur ca Mihail a fost de acord cu modificarea votului pana la ziua judecatii pentru poza respectiva .. Bucurati-va de poze si votati! Very Happy.. Votul poate fi schimbat pana in ziua judecatii .. ,si ma amuza unele nominalizari pentru persoana mea Smile).Bafta tuturor!
Am primit in seara asta un PM,am modificat si va rog sa scrieti aici,ca nu e nici un secret ca vreti sa modificati un vot Very Happy.. Vreau asta pentru ca sa fie o justificare,ca asta ati dorit la modificare,sa nu se creeze confuzii.. Vreau sa va bucurati de cat mai multe puncte.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeMier 08 Ian 2014, 12:39

DUAL, Nu e cazul de felicitari! Am facut aceasta asociere aducandu-mi aminte de relatarea ta legata de acel incident cu 773 din Gara de Nord(cred!), la topicul respectiv aparand si aceasta fotografie! Insa putea foarte bine sa fie imprumutata de tine de la prietenii forumisti si atunci se alegea praful de ghicirea mea! Razz 
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeVin 10 Ian 2014, 19:26

Doresc să-mi modific nominalizarea de la fotografia 36 din nenuandrei în Alex Avram.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeVin 10 Ian 2014, 19:35

andrey_tm a scris:
Doresc să-mi modific nominalizarea de la fotografia 36 din nenuandrei în Alex Avram.
Modificat.

La poza asta http://www.forumtrenuri.com/t3267p10-fotografia-nr-29 ,ca aveam si eu una in colectia personala aproximativ identica ,chiar a trebuit sa verific sa vad daca Mihail folosise poza din galeria mea =)) ..
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeSam 11 Ian 2014, 21:46

as vrea sa-mi schimb nominalizarea la poza 47 din TonyGFR in Karpaty. ms Very Happy 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeSam 11 Ian 2014, 23:43

lapsanszkitamas a scris:
as vrea sa-mi schimb nominalizarea la poza 47 din TonyGFR in Karpaty. ms Very Happy 
Rezolvat domnule lapsanszkitamas.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeDum 12 Ian 2014, 01:34

multumesc frumos  Very Happy 
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeDum 12 Ian 2014, 10:24

M-am gândit mai bine și vreau să-mi schimb nominalizarea de la fotografia 45 în dantm.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeDum 12 Ian 2014, 10:29

s-a rezolvat
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeDum 12 Ian 2014, 10:34

Mulțumesc!
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeDum 12 Ian 2014, 12:56

Sad ...Pai, topicul asta, bag de seama ca isi va pierde "farmecul" si va deveni aproape sigur unul al retractarilor sau schimbarilor de optiuni! DUAL, scuze de sugestie, mai infiinteaza un topic cu profil "schimbabilist" iar asta sa ramana cu "figuri"! :roll: 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeDum 12 Ian 2014, 13:15

Crede-ma ca o sa reinvie cat de curand .. eu ma amuz teribil in momentul de fata Smile) .. Insa nu pot impartasi in special la unele nominalzari =)) ...
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeDum 12 Ian 2014, 16:59

Smile ...ok, atunci "te iert"! Spor la ...schimbat! Wink 
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: 1415151356   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeDum 12 Ian 2014, 23:21

Nu sint sigur deloc. Dar ce te irita?

Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitimeDum 12 Ian 2014, 23:28

dan tm a scris:
Nu sint sigur deloc. Dar ce te irita?

Salut! Nu sunt iritat Smile) Sunt amuzat Very Happy!Tot concursul este un mod distractiv ! Nu incerc si nu am voie sa iti schimb votul Smile) .. Avand in vedere exprimarea unor pareri am postat si eu ca tot omul Smile).Decizia finala este a voastra !  Twisted Evil 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 2 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 18 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum