|
| Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
|
+32Katalyn Adrian78 M.I.C.I. electrica912 DanyCfrPascani Sabik Dutzu kristi kkk Vitosa membru dezactivat , liviulav33 Cont.dezactivat Kogayon NicuS ALEXCFR Bobby_TM COSTACHE MIHAIL AndiCFR 19jimmy84 Simply18 Spartan1948 allred Adirmvl AlexD Vlad Andrey_tm cortexedge Teodor lapsanszkitamas c o r v i n Alex Avram DUAL 36 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar 29 Apr 2014, 11:27 | |
| - apogeo76 a scris:
- Simply, nu am sustinut "sus si tare" ca nu ma intereseaza concursul! :shock: Uitat-te la primele mele precizari vizavi de aceasta a treia editie a concursului! In plus, nu pot sa nu iau "prea in serios" acest concurs cat timp la mijloc este munca unor oameni (initiatori, coordonatori etc...) si macar ei trebuie respectati!
...Sesizarea mea nu a avut alta motivatie decat problema respectului! Data fiind distanta dintre mine si urmaritori (...si nu ma laud cu asta!), este clar ca nu ma mai preocupa cate puncte pierd sau castig! Repet, este vorba de respect, atat! Tot nu vad unde e lipsa de respect daca omul voteaza la fel ca tine . @Mythodea " Asa ca, fara suparare, te contrazic, Simply!... Oricine altcineva in locul lui apogeo, ar fi facut remarca de mai sus..." Sunt curios cine mai zicea asta , foarte curios . Pentru ca eu personal nu ma agit atat pentru un concurs in care nu castig absolut nimic. Pai daca tot e vorba de respect si nu stiu ce , la Fotografii lunare , Mythodea , ai primit 5 puncte de la un user , asa , de ochi frumosi . Pai , asta nu e o lipsa de respect fata de alti useri care au fotografii mai bune ca a ta? Te intreb asa amical ... si nu e vorba de mine . E vorba de Muri , de Dutzu , de cortexedge , de Glontz chiar si altii... Apai daca stam si analizam toate Topicurile , ajungem sa ne injuram ca ni se pare noua ca ce a zis ala e o "totala lipsa de respect" . Astea sunt copilarii ... aveti o varsta totusi... |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar 29 Apr 2014, 13:16 | |
| Am incercat sa introduc un sistem de diferentiere a punctelor obtinute in functie de nominalizare.. Insa nu s-a vrut asta. S-a incercat si introducerea unui sistem care sa rasplateasca autorii pentru pozele depuse si asta s-a respins .. Apogeo daca te simti copiat , nu iti ramane decat sa votezi in ziua 5 a .. astfel ca cei care te copiaza cu siguranta nu sunt 24/7 in fata PC'ului si daca intr-adevar te copiaza isi vor pierde votul . Nu am sa intru in polemici ,cine,ce,cum ... ca si-asa nu isi are rostul. Succes cu ultimele 10 poze , exista si autori noi(pe langa ce s-a dezvaluit astazi) in concurs,exista multa deceptie , DECI GRIJA CU CINE VOTATI :> ! Succes! |
| | | Kogayon
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 4833 Data de inscriere : 04/11/2013
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar 29 Apr 2014, 14:06 | |
| - Simply18 a scris:
- Pai daca tot e vorba de respect si nu stiu ce , la Fotografii lunare , Mythodea , ai primit 5 puncte de la un user , asa , de ochi frumosi . Pai , asta nu e o lipsa de respect fata de alti useri care au fotografii mai bune ca a ta? Te intreb asa amical ... si nu e vorba de mine . E vorba de Muri , de Dutzu , de cortexedge , de Glontz chiar si altii...
Esti total pe langa subiect. Nu vad legatura dintre ceea ce se discuta aici si exprimarea votului la Fotografia lunii aprilie. Inainte de orice, intrebarea asta ar trebui sa i-o pui celui care mi-a dat cele cinci puncte, nu mie... pentru ca nu m-am autovotat! Probabil persoana respectiva o sa iti raspunda ca din punctul ei de vedere, fotografia mea merita punctaj maxim. Sau poate crezi ca ar fi trebuit sa iti ceara tie opinia, inainte de a vota! :roll: Fiecare are propriile criterii de votare... si nu e nimeni obligat sa fie de acord cu ceea ce ti se pare tie bun... sau mai bun. Daca ar fi asa, poate ar trebui sa alegi tu dinainte castigatorul si sa faci clasamentul... Emiti judecati de valoare, din perspectiva subiectiva! Din cate stiu eu, cele mai bune fotografii... se decid la finalul lunii, in urma voturilor noastre, ale tuturor. Prin urmare, nu cred ca esti in masura sa afirmi ca un user a votat "de ochi frumosi", doar pentru ca parerea lui, nu coincide cu a ta! Din fericire, suntem diferiti, gandim diferit si avem tot dreptul sa votam... diferit! Si acceptarea parerilor celorlalti, tine tot de respectul pe care il inovci mai sus! Chiar imi doresc sa intrerup aici discutia pentru ca mi se pare inutila! |
| | | Cont.dezactivat
Numarul mesajelor : 1236 Reputatie : 5469 Data de inscriere : 20/05/2013
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar 29 Apr 2014, 14:26 | |
| Jaf pe fata la fotografia 288. Se poate observa ca l-am votat pe bobby! :shock: |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5676 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar 29 Apr 2014, 18:07 | |
| - Mythodea a scris:
- Esti total pe langa subiect.
Am dat un exemplu de lipsa de respect la adresa altor autori de la Concursul lunii . E inca o lipsa de respect mai mare decat sa nominalizeze cineva acelasi user ca Apogeo . Nu am obligat pe nimeni sa voteze cum vreau eu , doar ca poza nu merita 2 punctaje maxime . Si nu mi se pare corect ca unele care sunt peste poza ta , la final sa fie sub. Pai ori e cea mai buna fotografie a lunii , ori e "fotografia care imi place mie mai mult"? Pai in cazul asta , rugam pe cineva sa modifice numele topicului . Pana la urma , pana intr-un punct AndreiStefan are dreptate , chiar se voteaza aiurea . Ai mai tastat tu acolo ceva ... da nu vreau sa iti mai raspund ! |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6028 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar 29 Apr 2014, 18:09 | |
| |
| | | Cont.dezactivat
Numarul mesajelor : 1236 Reputatie : 5469 Data de inscriere : 20/05/2013
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar 29 Apr 2014, 19:55 | |
| nu. vreau un scooby snacks |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar 29 Apr 2014, 21:05 | |
| Dual, ce este cu tine?... Observ o bucurie greu explicabila la inchiderile de poze cu autor neghicit! In plus, expresii de genul "... Repet .. sfarsitul este plin de deceptii :> ..." si altele, hmmm..., Deceptiile sunt deceptii cand ne ineaca anumite esecuri existentiale, poate cand ne moare cineva drag (Doamne fereste!) etc... La un final de editie de concurs de ghicit de pe forumtrenuri.com ma pot simti oricum numa deceptionat, nu! |
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier 30 Apr 2014, 13:45 | |
| - apogeo76 a scris:
- Nu ghicesc sau aflu autorul tot timpul si nici nu se ia toata lumea dupa mine, insa, Simply, daca iti place sa te distrezi cu "corentabilitatea" nu ma pot pune in calea fericirii tale! Hai, noroc!
Nu-mi amintesc eu bine , sau tu te-ai plans ca toata lumea iti copie nominalizarile? Acum te-ai sucit... - Simply18 a scris:
- Ca apogeo " saracu' " ghiceste tot timpul si fix dupa el trebuie sa va luati toti ... tot asa
Tu ce ai inteles din ce am zis aici? Eu incercam sa le zic la aia(de care zici tu ca te copie) ca mai poti si gresi si sa se gandeasca de 2-3 ori inainte sa nominalizeze la fel ca tine ... ...da' vad ca ai luat-o cum ai vrut tu. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier 30 Apr 2014, 16:44 | |
| Hai ma' terminati odata cu rahaturile astea. Sariti in sus de parca v-ati fura sau copia nu stiu ce mare lucru.
Apogeo, in locul tau m-as simti "flatat" sa vad ca toata lumea imi copiaza voturile, asta inseamna ca cei care te copiaza iti apreciaza dexteritatea. In plus, ai o varsta respectabila si mai mult decat sigur si o mentalitate/modalitate de gandire superioara majoritatii copilandrilor care te copiaza, asa ca...dat fiind faptul ca oricum nu ai de castigat absolut nimic de pe urma acestui concurs...lasa de la tine. Este doar o parere, ca sfaturi nu imi permit sa iti dau.
Iar acum catre "xeroxisti", "copiatori", "plagiatori",etc: daca tot alegeti sa participati la acest concurs, si daca tot nu obtineti nimic palpabil, de ce nu va incercati norocul pe propriile supozitii ? Va garantez eu ca este mult mai amuzant. La urma urmei acesta este motivul pentru care se organizeaza acest joc-concurs. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier 30 Apr 2014, 21:10 | |
| @Spartan, recunosc ca fiind pertinenta parerea ta! Trebuie sa spun totusi ca am stat minute in sir inainte sa postez "reclamatia", gandindu-ma la ce rost sa o fac!? Am facut-o mai mult ca un minim apel la coloana vertebrala pe care este necesar sa o avem cu totii! Oricum sunt si beneficii in urma acestui mic 'razboi"... Uite, de exemplu, Simply ar fi murit de plictiseala daca nu ii ofeream ocazia de a interveni la orice spuse de ale mele si nu numai! Asa, i-am salvat viata, evident! |
| | | | liviulav33 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1505 Varsta : 50 Localizare : Buzău Reputatie : 6966 Data de inscriere : 14/03/2010
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 02 Mai 2014, 23:06 | |
| La poza 297,doresc să-l nominalizez pe COSTACHE MIHAIL. Mulțumesc frumos ! |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Sam 03 Mai 2014, 22:06 | |
| Cine se va ocupa în continuare de concurs? |
| | | liviulav33 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1505 Varsta : 50 Localizare : Buzău Reputatie : 6966 Data de inscriere : 14/03/2010
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Sam 03 Mai 2014, 22:39 | |
| Nu stiu nici eu,probabil revine Vlad. FELICITARI TUTUROR PARTICIPANATILOR LA EDITIA III ! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
| |
| | | | Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |