Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informatii generale despre Softrans

In jos 
+50
Norbi
StefanD_
alliens
ciprian71
marius664
cristi ar
kristi kkk
billy752-istu
Rarau
alex.alexus.tm
dan tm
florin.lifticariu
mielutu zburator
3ERLY
gvd
LanceR
lifetec
Jurnal Feroviar
Katalyn
Adisoft1991s
rich1974
IonutCFR2009
DAS 2011
didinul
cristy79
Vitosa
Nesebar
cristi CFR
baiazid
laur 133
Balto
Radu
riciu
Teodor
MariusM
AlexD
Dr2005
Adrian78
membru dezactivat ,
razvan - trenuri
Luna
DUAL
COSTACHE MIHAIL
vatmanul
AndiCFR
Adirmvl
Andrey_tm
Lumunita Stana
cont sters
Ionutz
54 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18756
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24335
Data de inscriere : 05/10/2010

Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeLun 06 Ian 2014, 20:16

Parca o sa vedem reclamatii la OPC ca rama Softronic nu a facut 1h20min de la Craiova la Bucuresti

Ultima editare efectuata de catre adrian78 in Lun 06 Ian 2014, 20:26, editata de 1 ori
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13106
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeLun 06 Ian 2014, 20:18

Are parte de ceva reclama in presa rama asta. Pariez ca o sa se creada si de asta ca e cel mai rapid tren de la noi, cum se crede despre Desiro.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeLun 06 Ian 2014, 20:21

Da cred ca ai dreptate, dar din ce am remarcat eu, cei care nu merg sau nu au mers in ultimii ani cu trenul, se gasesc sa vorbeasca de SAGEATA ALBASTRA.

O sa auzim si de asta, ca de ce nu baga CFR ca aia sa faca o ora pina la Brasov?
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13106
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 02:15

Am dreptate cu Desiro din ce am auzit in mod direct. Erau oameni in sageata, fie in IR, fie in IC (Cluj-Timisoara) care se mirau ca nu merge mai repede. O doamna in Cluj-Timisoara zicea la telefon langa mine ceva de genul "daca nici sageata nu merge repede, care tren in Romania mai merge repede?".  Laughing

Si cand merg de la Valcea la Cluj, de acasa la gara merg cu taxi. Si imi zic taximetristii "da, dar macar mergeti cu sageata..."  :roll:
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8445
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 14:09

Pai asta inseamna reclama, au facut reclama buna si acesta este un lucru bun, dar totul dispare cand calatorii merg pe distante lungi. Pe alea scurte gen 100 km. hai ca mai merge, dar Bucuresti - Tulcea ... i-ar cam face sa se duca la o mica spovedanie dupa.
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6666
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Ian 2014, 19:00

Eu consider ca orice rama electrica sau nu, e pentru distante scurte ceva gen 100Km sau pe distante lungi dar sa nu mergi mai mult de o ora cu ea (adica viteza serioasa gen 200-250km/ora). Pentru restul prefer vagoane compartimentate si cu culoar pe ele, ca sa poti sa te mai intinzi etc. Evident vorbesc la persoana intaia (conform noilor reglementari de gramatica e corect si a intaia).
Sus In jos
Radu
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu

Numarul mesajelor : 562
Varsta : 37
Localizare : Turnu Măgurele/Alexandria/București
Reputatie : 6413
Data de inscriere : 06/12/2008

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeVin 17 Ian 2014, 18:44

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Craiova/Stiri/Trenul+Hyperion+a+plecat+in+prima+cursa+catre+Bucuresti
Sus In jos
http://www.romanianchart.blogspot.com
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeVin 17 Ian 2014, 20:06

A circulat cu calatori sau doar de reclama? daca da, cine a luat biletul ooooo1?
Sus In jos
vatmanul
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 647
Varsta : 38
Localizare : Oradea
Reputatie : 5109
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeVin 17 Ian 2014, 22:50

Din cate am inteles din reportaj, pare sa fi fost o cursa de proba. La sfarsitul reportajului se spune ca trenul va intra in circulatie din februarie, pe ruta Motru - Craiova - Bucuresti si retur.
Sus In jos
riciu

riciu

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeMier 05 Feb 2014, 21:01

Suntem in februarie si rama Softrans nu circula. Am fost azi la Gara de Nord si a ramas afisul "circula din 15.01.2014". Sa inteleg ca s-a amanat pe martie?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25569
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeMier 05 Feb 2014, 21:19

Eu v-am spus că nu o să circule nici de la 15.01, nici de la 1.02...

Va circula de la 1 Mai 2014.

riciu

riciu

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeMier 05 Feb 2014, 21:53

Nu te supara, e aruncata la misto data de 01.05.2014? Sau e pe bune? Multumesc.
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6774
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeMier 05 Feb 2014, 22:21

Nu cred ca ii arde nimanui de misto-uri aici. Probabil mai au de facut teste sau nevoie de hartii pana sa ii poata da drumul ca tren regulat.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25569
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeMier 05 Feb 2014, 22:30

Pentru miştouri există alte forumuri. Aici nu se face mişto.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 06 Feb 2014, 07:26

Cu cat va circula mai tarziu cu atat mai bine, mai ales ca e cald la 1 mai, se poate poza/filma de oriunde.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Informatii generale despre Softrans
Sus 
Pagina 3 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC
» Informatii generale despre RegioCalatori
» Informatii generale despre operatorul Interregional Calatori
» INFORMATII GENERALE
» Discutii generale despre transport III

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: SOFTRANS-
Mergi direct la: