| Informatii generale despre Softrans | |
|
+50Norbi StefanD_ alliens ciprian71 marius664 cristi ar kristi kkk billy752-istu Rarau alex.alexus.tm dan tm florin.lifticariu mielutu zburator 3ERLY gvd LanceR lifetec Jurnal Feroviar Katalyn Adisoft1991s rich1974 IonutCFR2009 DAS 2011 didinul cristy79 Vitosa Nesebar cristi CFR baiazid laur 133 Balto Radu riciu Teodor MariusM AlexD Dr2005 Adrian78 membru dezactivat , razvan - trenuri Luna DUAL COSTACHE MIHAIL vatmanul AndiCFR Adirmvl Andrey_tm Lumunita Stana cont sters Ionutz 54 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 02 Dec 2013, 18:49 | |
| S-a asteptam sa vedem ce succes va avea rama pe viitor.. Poate asa se mai ridica si confortul celorlalti operatori dupa modelul RegioJet Pont bun ArenaWays au dat faliment aveau vagoane lux |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 02 Dec 2013, 19:07 | |
| Ca operator nou, nu poţi să te arunci din prima la material rulant nou. Dar concurenţa îmbunătăţeşte serviciile... acum 5 ani, de ex., nimeni nu şi-ar fi imaginat că pe Craiova - Bucureşti o să fie un tren cu mers de IR, preţ de R, aer condiţionat şi prize. Cum a venit Regiotrans cu RIO-ul, cum a făcut CFR Călători tren cu 21-87 şi 21-70. Deci se poate. _________________ :TTT:
|
|
| |
vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 647 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5109 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 02 Dec 2013, 21:05 | |
| - Dr2005 a scris:
- Ca operator nou, nu poţi să te arunci din prima la material rulant nou.
De ce nu? Daca e un operator cu buget gros si situatia financiara ii permite sa inceapa cu material rulant nou, de ce sa n-o faca? Mai ales daca are si intentia de a ajunge cel mai puternic, face orice pentru a atrage calatorii. Iar a intra in gara cu un tren nou... e o buna imagine. Ca una e cand omul sta la peron, asteapta un tren la Bucuresti si vine un IR cu vagoane vechi si tarif pe masura, si alta e cand sta omul in gara sa mearga la Bucuresti cu o companie de care a auzit ca acum a aparut si vede ca-i vine un tren nou cu un design de-i cad plombele, in care urca si-l loveste aerul conditionat, priza e langa el, iar seful de tren ii cere pe bilet pret de R, cand calatorul se gandeste la un tarif mai piperat. Pai in asemenea conditii, dupa nici o saptamana rama aia va circula plina pana la refuz. Si foarte bine va fi asa, ca altfel in veci nu se vor trezi ce-i care ar trebui sa se trezeasca. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 02 Dec 2013, 21:51 | |
| Pentru ca n-ai cum sa pleci de la zero dar sa ai la dispozitie o suma mare ca sa incepi afacerea. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8692 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 02 Dec 2013, 21:54 | |
| 1. Daca are scaunde de 26-16 sau desiro (120 locuri) va circula mai mult ca sigur gol. Eu ma lupt su softronicul de asta primavara sa ne arate macar o poza cu tipul de scaune(am si facut cateva sugestii, sper sa tina cont de ele)... 2. Nici un operator fie el privat sat de 'stat' nu se va arunca cu capul inainte sa comande mimim 10 unitati dintr-un produs nou, poate dupa 2-3 ani dupa ce hiperionul va fi pus pe picioare or sa apara comenzile( idem transmontana)... |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 02 Dec 2013, 22:06 | |
| Cu mers de IR si pret de R nu va fi gol. RT-ul trimite la craiova si RIO cu banchete si nu cred ca se plang de lipsa calatorilor. Si ei au inceput cu accelerate si pana la urma au ramas doar cu Brasov-Constanta IR.
Si eu sint curios de interior si de dotari. |
|
| |
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11658 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mar 03 Dec 2013, 15:53 | |
| http://videonews.antena3.ro/video/romania/income-magazine-tgv-ul-de-craiova.html
Cei de la Antena 1 spun că trenul Motru - București va circula din ianuarie 2014. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mar 03 Dec 2013, 17:49 | |
| Regio cu mers de IR, cu 4 vagoane si numai 188 locuri, echivalentul a 3 vagoane normale, sau a unei sageti si jumatate, interiorul nu e deloc stralucit, asadar trenul arata bine doar de la exterior si faptul ca, consuma putina in rest nu are nici o noutate, singura noutate ar fi ca este primul tren electric construit de la zero in Romania dupa 89 incoace. |
|
| |
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8343 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 06 Ian 2014, 15:40 | |
| Și s-ar spune că va circula din februarie:
http://incomemagazine.ro/articole/pe-piata-se-lanseaza-prima-rama-electrica-pentru-cai-ferate-produsa-la-craiova |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8692 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 06 Ian 2014, 17:00 | |
| De ce am impresia ca nici cei de la softronic nu stiu ce au construit...scaunele sunt asezate ca si la desiro, pentru curse de maxim 90min/100km, curse regionale nu pentru IR. O rama cu interior copiat la repezeala si fara cap cu multe locuri 'la perete'. Astept si eu minunea la traseu de curiozitate sa ma urc si eu 5 min in ea si atat. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 06 Ian 2014, 19:33 | |
| Pai de ce ai impresia asta? probabil pentru ca asa e , niste scaune puse pe lung , pe lat , la geam , la perete, scaune sa fie.
In afara de montaj , ce mai e de prin tara in ea? |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 06 Ian 2014, 19:43 | |
| Pana la urma daca nu o cumpara nimeni trebuia sa isi amortizeze investitia decat sa stea aruncata la gard pe undeva |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 06 Ian 2014, 19:47 | |
| Tocmai a fost pe Protv, cica e cu bani europeni, deci depinde daca le pasa.
Faceau si astia la tv niste comparatii, ca o sa mearga intr-o ora la Brasov, intr-o ora jumate la Craiova si nu mai stiu cit la Constanta. De parca daca ar fi sa calculam ca ei CFR nu tot atit ar face. |
|
| |
Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 06 Ian 2014, 20:05 | |
| Cam mare reclama pentru un nimic inseamna ca au buget mare de publicitate |
|
| |
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8445 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 06 Ian 2014, 20:08 | |
| Pai daca era sa credem tot ce spun inteleptii din televiziune, ar fi insemnat sa credem ca in momentul acesta se circula cu 160 pana la Brasov si Constanta, ca pierderile CFR-ului inceteaza, ca se baga bani in dezvoltarea infrastructurii, si asa mai departe. Dar cand am fi inchis televizorul, realitatea ar fi diferita cu mult. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans | |
| |
|
| |
| Informatii generale despre Softrans | |
|