Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informatii generale despre Softrans

In jos 
+50
Norbi
StefanD_
alliens
ciprian71
marius664
cristi ar
kristi kkk
billy752-istu
Rarau
alex.alexus.tm
dan tm
florin.lifticariu
mielutu zburator
3ERLY
gvd
LanceR
lifetec
Jurnal Feroviar
Katalyn
Adisoft1991s
rich1974
IonutCFR2009
DAS 2011
didinul
cristy79
Vitosa
Nesebar
cristi CFR
baiazid
laur 133
Balto
Radu
riciu
Teodor
MariusM
AlexD
Dr2005
Adrian78
membru dezactivat ,
razvan - trenuri
Luna
DUAL
COSTACHE MIHAIL
vatmanul
AndiCFR
Adirmvl
Andrey_tm
Lumunita Stana
cont sters
Ionutz
54 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Urmatorul
AutorMesaj
3ERLY

Numarul mesajelor : 11
Reputatie : 3408
Data de inscriere : 08/08/2015

Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeLun 21 Sept 2015, 09:54

Ramele au chiar 188 de locuri, dacă ținem cont de cele 4 locuri din vagonul 4 (185, 186, 187, 188) ce nu se pot rezerva online.

Un alt aspect este că au modificat ușor și tarifele:
Brașov - Predeal = 7 lei
Brașov - Azuga / Bușteni = 8 lei
Brașov - Sinaia = 9 lei
Înainte era un tarif unic de 10 lei pentru acest parcurs.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6989
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeDum 27 Sept 2015, 23:19

Pot să cumpăr 2 bilete, cu anticipație și reducere (cupoane student) direct din gară?Momentan am un net slab și nu aș risca o rezervare online.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5871
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 18:10

Se cumpara din tren biletele, dar nu beneficiezi de nicio anticipatie, ci doar de reducerea 50% de student cu cupoane de IR.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 23:46

Ok, dar aș vrea să am locuri asigurate. Nu există nicio metodă ca să mă asigur că nu stau în picioare până la Bușteni? Am să merg mâine la gară să întreb, cred că e cel mai bine așa.
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeLun 28 Sept 2015, 23:52

Nu cred sa fie asa aglomerat in perioada asta. Unii nici nu stiu ca au fost reluate cursele spre Brasov. Eu am fost duminica dimineata si era putin peste 50%. Bine, venise full de la Craiova Smile Era si vremea groaznica, dar oricum...Parerea mea e sa te duci cu incredere, poti consulta si situatia rezervarilor pentru data cand vrei sa mergi pe site-ul lor www.softrans.ro

Si nu toti cei care isi rezerva acolo se si prezinta la tren, pentru ca nu platesc nimic cand rezerva.

Pe de alta parte incep si  studentii in perioada asta, acu mi-am dat seama Smile
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeVin 02 Oct 2015, 17:10

http://adevarul.ro/economie/afaceri/cum-scapa-cfr-calatori-concurenta-incomoda-trenurilor-sf-hyperion-cumpara-garniturile-softronic-1_560c0446f5eaafab2c2c00f0/index.html

mielutu zburator

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeDum 04 Oct 2015, 21:57

Ca să nu fiu ultimul om de pe forum care nu s-a dat cu Hyperionul, am hotărât să fac azi o călătorie, având ca pretext vizitarea expoziției Dali de la Castelul Cantacuzino.
Rama este pur și simplu excelentă. Sunt mulțumit 100% de serviciile oferite, prize funcționale, curățenie bec, extrem de silențioasă (mă așteptam să scârțâie burduful ca la șobolanul Desiro și să aud fiecare macaz și joantă). Rama are un demaraj foarte bun, la fel și frânarea, iar eu mă declar extrem de mulțumit.
Întrebare: care dintre boghiuri sunt motoare și care purtătoare?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22396
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeDum 04 Oct 2015, 23:50

1 si 5 sunt motoare, celalalte sunt purtatoare. Deci primul boghiu din ambele capete.

cristy79

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeLun 05 Oct 2015, 18:31

mielutu zburator a scris:
Ca să nu fiu ultimul om de pe forum care nu s-a dat cu Hyperionul, am hotărât să fac azi o călătorie, având ca pretext vizitarea expoziției Dali de la Castelul Cantacuzino.
Rama este pur și simplu excelentă. Sunt mulțumit 100% de serviciile oferite, prize funcționale, curățenie bec, extrem de silențioasă (mă așteptam să scârțâie burduful ca la șobolanul Desiro și să aud fiecare macaz și joantă). Rama are un demaraj foarte bun, la fel și frânarea, iar eu mă declar extrem de mulțumit.
Întrebare: care dintre boghiuri sunt motoare și care purtătoare?

Ma bucur ca ti-a placut. Cand am spus ca nu are nicio legatura cu tramvaiul Dezastro stiam de ce spun asta. Ca parere personala, mergand atat cu Hyperion I cat si cu II - parca primul mi s-a parut si mai silentios, pur si simplu era langa tine si nu il auzeai. Si scaunele parca sa zic ca sunt o idee mai confortabile la RES001, dar oricum sunt bune chiar si pt un drum mai lung de 4-5 ore.

Normal ca i s-au aprins ochii la CFR dupa ele, tare ar fi vrut sa puna gheara pe ele si sa le nenoroceasca in cateva luni. Curatenie este bec chiar si dupa mai mult de un an de utilizare - ceea ce spune mult. Si gradul de civilizatie al calatorilor este altul - nu am vazut niciodata ciudati cu bautura in nas, jegosi, cersetori, blatisti etc care mishuna prin trenurile CFR. Cateva luni sa incapa pe mana astora si se alege praful de ele.
Sus In jos
vatmanul
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 647
Varsta : 38
Localizare : Oradea
Reputatie : 5109
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeLun 05 Oct 2015, 21:35

Ca să nu fiu ultimul om de pe forum care nu s-a dat cu Hyperionul

Stai linistit ca nu esti ultimul. Mai sunt si altii, de exemplu eu. Am fost langa el in gara Bucuresti Nord, m-am pozat cu el, dar nu am avut inca ocazia sa calatoresc cu el. Si nici nu stiu cand va fi, avand in vedere ca Oradea e la o distanta destul de bunicica fata de Craiova. Desi eu sper sa-mi fac odata timp sa ajung sa calatoresc cu el, ca mi-e mare si mie curiozitatea Smile
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25569
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeLun 05 Oct 2015, 23:05

Nici eu nu am mers cu el. Cum eu merg doar însoţit de bicicletă, preţul e de-a dreptul prohibitiv.

florin.lifticariu

Numarul mesajelor : 757
Reputatie : 5151
Data de inscriere : 09/11/2012

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeMar 06 Oct 2015, 19:00

vatmanul a scris:
Ca să nu fiu ultimul om de pe forum care nu s-a dat cu Hyperionul

Stai linistit ca nu esti ultimul. Mai sunt si altii, de exemplu eu. Am fost langa el in gara Bucuresti Nord, m-am pozat cu el, dar nu am avut inca ocazia sa calatoresc cu el. Si nici nu stiu cand va fi, avand in vedere ca Oradea e la o distanta destul de bunicica fata de Craiova. Desi eu sper sa-mi fac odata timp sa ajung sa calatoresc cu el, ca mi-e mare si mie curiozitatea Smile

De mine ce sa mai zic... Sad Sad Sad oricum am fost criticat pe forum ca nu ies la fotografiat...daca nu fac schimbari radicale in viata mea...ce sa fac ? sa imi dau demisia de la locul de munca actual plin de stres si cu un salariu de........dar cine ma mai angajeaza la virsta mea...hirtogar ???
Ca sa nu o dau in offtopic, astept parerile Dvs. pe mesagerie !
Multumesc !
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 08 Oct 2015, 20:16

De pe pagina de FB a Softrans:

Softrans pregateste un nou parteneriat cu unul dintre cei mai mari producatori locali de bere fara alcool. Trenul Hyperion va fi complet branduit incepand cu 1 decembrie 2015.

Deci in curand Hyperionul in haine de iarna! Oare vor fi tot cele de anul trecut cu Ciuc? santa
Sus In jos
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11402
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 08 Oct 2015, 20:21

banuiesc ca e vorba numai de 001. Promovarea Craiovei trebuie continuata pe 002,parerea mea
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11196
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 08 Oct 2015, 20:43

RES 001 va primi din nou colantul cu Ciuc ( berea, zapada, munte si telecabine ) eu il puneam de maine si il tineam pana la Paste daca tot il pune sa-l lase cat e iarna de lunga nu doar 3 luni.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informatii generale despre Softrans   Informatii generale despre Softrans - Pagina 11 Icon_minitime

Sus In jos

Informatii generale despre Softrans
Sus 
Pagina 11 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC
» Informatii generale despre RegioCalatori
» Informatii generale despre operatorul Interregional Calatori
» INFORMATII GENERALE
» Discutii generale despre transport III

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: SOFTRANS-
Mergi direct la: