| Informatii generale despre Softrans | |
|
+50Norbi StefanD_ alliens ciprian71 marius664 cristi ar kristi kkk billy752-istu Rarau alex.alexus.tm dan tm florin.lifticariu mielutu zburator 3ERLY gvd LanceR lifetec Jurnal Feroviar Katalyn Adisoft1991s rich1974 IonutCFR2009 DAS 2011 didinul cristy79 Vitosa Nesebar cristi CFR baiazid laur 133 Balto Radu riciu Teodor MariusM AlexD Dr2005 Adrian78 membru dezactivat , razvan - trenuri Luna DUAL COSTACHE MIHAIL vatmanul AndiCFR Adirmvl Andrey_tm Lumunita Stana cont sters Ionutz 54 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
3ERLY
Numarul mesajelor : 11 Reputatie : 3408 Data de inscriere : 08/08/2015
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 21 Sept 2015, 09:54 | |
| Ramele au chiar 188 de locuri, dacă ținem cont de cele 4 locuri din vagonul 4 (185, 186, 187, 188) ce nu se pot rezerva online.
Un alt aspect este că au modificat ușor și tarifele: Brașov - Predeal = 7 lei Brașov - Azuga / Bușteni = 8 lei Brașov - Sinaia = 9 lei Înainte era un tarif unic de 10 lei pentru acest parcurs. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6989 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Dum 27 Sept 2015, 23:19 | |
| Pot să cumpăr 2 bilete, cu anticipație și reducere (cupoane student) direct din gară?Momentan am un net slab și nu aș risca o rezervare online. |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5871 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 28 Sept 2015, 18:10 | |
| Se cumpara din tren biletele, dar nu beneficiezi de nicio anticipatie, ci doar de reducerea 50% de student cu cupoane de IR. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6989 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 28 Sept 2015, 23:46 | |
| Ok, dar aș vrea să am locuri asigurate. Nu există nicio metodă ca să mă asigur că nu stau în picioare până la Bușteni? Am să merg mâine la gară să întreb, cred că e cel mai bine așa. |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5871 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 28 Sept 2015, 23:52 | |
| Nu cred sa fie asa aglomerat in perioada asta. Unii nici nu stiu ca au fost reluate cursele spre Brasov. Eu am fost duminica dimineata si era putin peste 50%. Bine, venise full de la Craiova Era si vremea groaznica, dar oricum...Parerea mea e sa te duci cu incredere, poti consulta si situatia rezervarilor pentru data cand vrei sa mergi pe site-ul lor www.softrans.ro Si nu toti cei care isi rezerva acolo se si prezinta la tren, pentru ca nu platesc nimic cand rezerva. Pe de alta parte incep si studentii in perioada asta, acu mi-am dat seama |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Vin 02 Oct 2015, 17:10 | |
| http://adevarul.ro/economie/afaceri/cum-scapa-cfr-calatori-concurenta-incomoda-trenurilor-sf-hyperion-cumpara-garniturile-softronic-1_560c0446f5eaafab2c2c00f0/index.html |
|
| |
mielutu zburator
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Dum 04 Oct 2015, 21:57 | |
| Ca să nu fiu ultimul om de pe forum care nu s-a dat cu Hyperionul, am hotărât să fac azi o călătorie, având ca pretext vizitarea expoziției Dali de la Castelul Cantacuzino. Rama este pur și simplu excelentă. Sunt mulțumit 100% de serviciile oferite, prize funcționale, curățenie bec, extrem de silențioasă (mă așteptam să scârțâie burduful ca la șobolanul Desiro și să aud fiecare macaz și joantă). Rama are un demaraj foarte bun, la fel și frânarea, iar eu mă declar extrem de mulțumit. Întrebare: care dintre boghiuri sunt motoare și care purtătoare? |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Dum 04 Oct 2015, 23:50 | |
| 1 si 5 sunt motoare, celalalte sunt purtatoare. Deci primul boghiu din ambele capete. |
|
| |
cristy79
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 05 Oct 2015, 18:31 | |
| - mielutu zburator a scris:
- Ca să nu fiu ultimul om de pe forum care nu s-a dat cu Hyperionul, am hotărât să fac azi o călătorie, având ca pretext vizitarea expoziției Dali de la Castelul Cantacuzino.
Rama este pur și simplu excelentă. Sunt mulțumit 100% de serviciile oferite, prize funcționale, curățenie bec, extrem de silențioasă (mă așteptam să scârțâie burduful ca la șobolanul Desiro și să aud fiecare macaz și joantă). Rama are un demaraj foarte bun, la fel și frânarea, iar eu mă declar extrem de mulțumit. Întrebare: care dintre boghiuri sunt motoare și care purtătoare? Ma bucur ca ti-a placut. Cand am spus ca nu are nicio legatura cu tramvaiul Dezastro stiam de ce spun asta. Ca parere personala, mergand atat cu Hyperion I cat si cu II - parca primul mi s-a parut si mai silentios, pur si simplu era langa tine si nu il auzeai. Si scaunele parca sa zic ca sunt o idee mai confortabile la RES001, dar oricum sunt bune chiar si pt un drum mai lung de 4-5 ore. Normal ca i s-au aprins ochii la CFR dupa ele, tare ar fi vrut sa puna gheara pe ele si sa le nenoroceasca in cateva luni. Curatenie este bec chiar si dupa mai mult de un an de utilizare - ceea ce spune mult. Si gradul de civilizatie al calatorilor este altul - nu am vazut niciodata ciudati cu bautura in nas, jegosi, cersetori, blatisti etc care mishuna prin trenurile CFR. Cateva luni sa incapa pe mana astora si se alege praful de ele. |
|
| |
vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 647 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5109 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 05 Oct 2015, 21:35 | |
| - mielutu zburator a scris:
- Ca să nu fiu ultimul om de pe forum care nu s-a dat cu Hyperionul
Stai linistit ca nu esti ultimul. Mai sunt si altii, de exemplu eu. Am fost langa el in gara Bucuresti Nord, m-am pozat cu el, dar nu am avut inca ocazia sa calatoresc cu el. Si nici nu stiu cand va fi, avand in vedere ca Oradea e la o distanta destul de bunicica fata de Craiova. Desi eu sper sa-mi fac odata timp sa ajung sa calatoresc cu el, ca mi-e mare si mie curiozitatea |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25569 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Lun 05 Oct 2015, 23:05 | |
| Nici eu nu am mers cu el. Cum eu merg doar însoţit de bicicletă, preţul e de-a dreptul prohibitiv. _________________ :TTT:
|
|
| |
florin.lifticariu
Numarul mesajelor : 757 Reputatie : 5151 Data de inscriere : 09/11/2012
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Mar 06 Oct 2015, 19:00 | |
| - vatmanul a scris:
- mielutu zburator a scris:
- Ca să nu fiu ultimul om de pe forum care nu s-a dat cu Hyperionul
Stai linistit ca nu esti ultimul. Mai sunt si altii, de exemplu eu. Am fost langa el in gara Bucuresti Nord, m-am pozat cu el, dar nu am avut inca ocazia sa calatoresc cu el. Si nici nu stiu cand va fi, avand in vedere ca Oradea e la o distanta destul de bunicica fata de Craiova. Desi eu sper sa-mi fac odata timp sa ajung sa calatoresc cu el, ca mi-e mare si mie curiozitatea De mine ce sa mai zic... oricum am fost criticat pe forum ca nu ies la fotografiat...daca nu fac schimbari radicale in viata mea...ce sa fac ? sa imi dau demisia de la locul de munca actual plin de stres si cu un salariu de........dar cine ma mai angajeaza la virsta mea...hirtogar ??? Ca sa nu o dau in offtopic, astept parerile Dvs. pe mesagerie ! Multumesc ! |
|
| |
cristy79
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi 08 Oct 2015, 20:16 | |
| De pe pagina de FB a Softrans: Softrans pregateste un nou parteneriat cu unul dintre cei mai mari producatori locali de bere fara alcool. Trenul Hyperion va fi complet branduit incepand cu 1 decembrie 2015. Deci in curand Hyperionul in haine de iarna! Oare vor fi tot cele de anul trecut cu Ciuc? |
|
| |
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11402 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi 08 Oct 2015, 20:21 | |
| banuiesc ca e vorba numai de 001. Promovarea Craiovei trebuie continuata pe 002,parerea mea |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11196 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans Joi 08 Oct 2015, 20:43 | |
| RES 001 va primi din nou colantul cu Ciuc ( berea, zapada, munte si telecabine ) eu il puneam de maine si il tineam pana la Paste daca tot il pune sa-l lase cat e iarna de lunga nu doar 3 luni. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informatii generale despre Softrans | |
| |
|
| |
| Informatii generale despre Softrans | |
|