| Informaţii generale | |
|
+96DPS gabrielcr TVlad lifetec truscamihai matei vulcan mielutu zburator ultras bobi Elful stefan_br ttavi Amiralul florin.lifticariu florin29sv bubu cfr500 alex1987 cardinal LanceR mtk get. Vale DAS 2011 Desiro256 legolass TonyGFR didinul Dutzu frank81 dan tm Nk11 Ryan Anderson phnegativ cortexedge M.I.C.I. Caspar Norbi alinx3330 gardianlinux Razvan Tudor alexpopa Luna 92Dragos vatmanul ALEXCFR marius664 mureseanu_976 alex.alexus.tm Gabry Gabriel lapsanszkitamas riciu Rarau AlexD apmatei marius_catalin84 user dezactivat... cnusi rich1974 Spartan1948 c o r v i n Lafont rizelgeorgel2004 maris.constantin Arsen22 Cont.dezactivat Simply18 Sabik IonutCFR2009 membru dezactivat , Vitosa COSTACHE MIHAIL Petre_IFTE cstefan yeu1 Balto Radu Tudor Teodor Dr2005 Jhonyla Adrian78 Vlad kristi kkk NicuS Andrey_tm Katalin4653 baiazid allred AndiCFR Tomi13leu cristi CFR cristy79 Adirmvl DUAL razvan - trenuri Nesebar 100 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 13 Noi 2013, 12:47 | |
| Iar s-a ajuns la situaţia în care biletul pentru elevi şi studenţi costă mai mult decât cel întreg. Ar trebui schimbată cumva legislaţia, pentru ca astfel de abuzuri să nu mai aibă loc. _________________ :TTT:
|
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9708 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 13 Noi 2013, 12:52 | |
| Iei bilet intreg redus. Eu as schimba complet legislatia pentru elevi studenti astfel incat sa ai 50% redus la Regio si IR fara tampeniile alea de cupoane. Si aplicare ca la MAV unde noi putem calatori cu 50% reducere dar ei la noi nu pot. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 13 Noi 2013, 14:25 | |
| Bine ca pentru oferta aia e optional locul, dar pentru trenuri care circula goale si daca sint numai nasul si mecanicul in ele tot trebuie sa platesti 4 lei. Si bine ca sint oferte pentru ruta aia, dar Pitesti-Bucuresti/Targoviste sint facute cu IR-uri la greu, desigur, cu loc rezervat obligatoriu. |
|
| |
Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5799 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 13 Noi 2013, 14:33 | |
| Asta-i Romania n-ai ce sa-i faci. |
|
| |
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6774 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 13 Noi 2013, 19:03 | |
| http://www.feroviarul.ro/comunicate-de-presa/reduceri-de-peste-50-la-calatoriile-de-week-end-intre-sinaia-si-brasov.html |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5871 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 13 Noi 2013, 20:36 | |
| E foarte greu de inteles de ce ar calatori cineva cu trenul spre Pitesti sau Targoviste decat daca are reducere de vreun fel, este navetist desi nici asa nu prea merita, dubele pleaca din ora in ora; nu stiu ce om zdravan la cap ar plati tarifele de IR cerute cu nerusinare de CFR pe aceste rute. Oferta cu Valea Prahovei este veche - am calatorit eu asta vara cred (sau era prin primavara) de la Busteni la Brasov si am platit 7 lei parca la IR. Una din putinele idei bune ale CFR (sincer nu stiu cum a scapat)... de obicei ofertele cu adevarat in avantajul calatorului sunt omorate in fasa acolo, nu cumva sa mai vina cineva la tren - scopul fiind exact contrar, adica alungarea putinilor calatori unde vad cu ochii. |
|
| |
yeu1
Numarul mesajelor : 59 Localizare : Targoviste Reputatie : 4904 Data de inscriere : 22/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 13 Noi 2013, 22:07 | |
| - cristy79 a scris:
- E foarte greu de inteles de ce ar calatori cineva cu trenul spre Pitesti sau Targoviste decat daca are reducere de vreun fel, este navetist desi nici asa nu prea merita, dubele pleaca din ora in ora; nu stiu ce om zdravan la cap ar plati tarifele de IR cerute cu nerusinare de CFR pe aceste rute.
Oferta cu Valea Prahovei este veche - am calatorit eu asta vara cred (sau era prin primavara) de la Busteni la Brasov si am platit 7 lei parca la IR. Una din putinele idei bune ale CFR (sincer nu stiu cum a scapat)... de obicei ofertele cu adevarat in avantajul calatorului sunt omorate in fasa acolo, nu cumva sa mai vina cineva la tren - scopul fiind exact contrar, adica alungarea putinilor calatori unde vad cu ochii. Am o colectie de vreo 400 de bilete pe bucuresti - targoviste de cand eram student si mergeam cu reducere. Preferam trenul pentru ca imi placea. Dar acum nu mai am niciun motiv sa il folosesc, duba imi ia 15 lei si face 1h15 iar cu trenul fac mai mult si ma costa cu 10.5 lei in plus. Really? Cand se trezesc nenii de la cfr sa reduca preturile, mai ales ca e o ruta pe care dubele merg constant pline. Sa nu mai vorbesc de faptul ca se merge cu nasul pe titu - nucet - targoviste la greu. In tren sunt 50 de peroane din care in cazul fericit 10 cu bilet. E pacat:( |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 13 Noi 2013, 23:43 | |
| Cristi, acum am vazut ce ai scris. Scuze. Din ce stiu reducerile pentru studenti si elevi le da Ministerul Educatiei. Deci daca aia dau doar 24 pe an pentru studenti... Pe de alta parte, pot sa ma plimb de nebun prin toata tara cu R-uri si sa fac paguba Ministerului mai mult decat as face daca as folosi toate cele 24 de cupoane de la Targoviste la Bucuresti. MAV-ul mai are si reducere pentru studenti nelimitata daca merg de la orasul in care studiaza la localitatea de domiciuliu si invers. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 14 Noi 2013, 10:14 | |
| Mai bine s-ar desfiinta prostia aia de cupoane de student cu 50% reducere la IR ca oricum vinerea si duminica cand circula studenti sunt trenurile aglomerate iar astia de la PLoiesti merg cu bilet fara loc. Mai bine s-ar scoate acele cupoane si ramane la Regio 50% reducere si la IR si IC 40-50% in felul asta nu ar mai merge trenurile goale in anumite zile. Studenti trag tare de acele cupoane d-aia circula Regio si privati full ca stundenti pastreaza cupoanele pentru vara cand se duc la mare si iarna la munte foarte rar le folosesc cand se duc acasa aici vorbesc de cei care stau aproape de Bucuresti ca aia care merg 200-300 km pana acasa sigur nu le ajunge cele 24 de cupoane. |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8369 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 14 Noi 2013, 14:32 | |
| - yeu1 a scris:
- Cand se trezesc nenii de la cfr sa reduca preturile, mai ales ca e o ruta pe care dubele merg constant pline. Sa nu mai vorbesc de faptul ca se merge cu nasul pe titu - nucet - targoviste la greu. In tren sunt 50 de peroane din care in cazul fericit 10 cu bilet. E pacat:(
La cateva luni dupa ce intra TFC pe Targoviste cred ca va introduce si trenuri intre Bucuresti si Dambovita si va "fura" de la rutier destui calatori. Trebuie putina rabdare. La fel cum este Regiotrans in prezent intre Bucuresti si Arges si care nu si-a atins potentialul. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 14 Noi 2013, 14:41 | |
| Daca TFC va baga trenuri intre Pietrosita si Bucuresti sau Targoviste si Bucuresti desi ma indoiesc ca va fi in 2014 o sa castige in primul rand doar elevi si studenti adica cei cu reduceri iar pe distante mari cum ar fi Fieni/Pucioasa-Buc acolo va castiga si pe cei fara reduceri in detrimentul dubelor. Dar pe distante mici cum ar fi Targoviste-Pucioasa/Fieni/Pietroista nu stiu cat de mult va reusi sa aduca din nou calatori la tren, dubele pe aceasta rute sunt destule si dese. Cu trenul vor merge cei cu reduceri, cei cu abonamente cei cu bagaje voluminoase, cei cu copii cu carucioare, biciclisti si cei carora le place sa calatoreasca cu trenul. |
|
| |
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8369 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 14 Noi 2013, 14:49 | |
| Timpul ne va arata ce trenuri va introduce TFC cu Bucuresti si sunt optimist in legatura cu succesul lor la oameni din Dambovita. Cel putin 30-40% din numarul de calatori din prezent pe trenurile TFC intre Bucuresti si Ploiesti vor avea si acolo. Multi erau pesimisti acum 3-4 ani in legatura cu succesul REGIOTRANS, TFC. CFR CALATORI are impresie gresita ca CLIENTII se muleaza dupa dorintele lor...
Ultima editare efectuata de catre razvan - trenuri in Joi 14 Noi 2013, 15:13, editata de 1 ori |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 14 Noi 2013, 14:54 | |
| Contractele de servicii publice s-au semnat de câteva minute. Om vedea ce o ieşi. _________________ :TTT:
|
|
| |
cstefan
Numarul mesajelor : 273 Varsta : 38 Localizare : Stuttgart Reputatie : 5051 Data de inscriere : 19/11/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 16 Noi 2013, 14:00 | |
| https://www.facebook.com/photo.php?fbid=545879522165810&set=pcb.545879618832467&type=1&theater taxi autorizat, gata cu taxi-urile pirat. |
|
| |
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 20 Noi 2013, 17:01 | |
| Am intrat azi de curiozitate in Gara de Nord si la automatele pentru bilete prezinta deja MERSUL TRENURILOR 2013-2014 dar cu putine regio. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
|
| |
| Informaţii generale | |
|