|
| Informaţii generale | |
|
+96DPS gabrielcr TVlad lifetec truscamihai matei vulcan mielutu zburator ultras bobi Elful stefan_br ttavi Amiralul florin.lifticariu florin29sv bubu cfr500 alex1987 cardinal LanceR mtk get. Vale DAS 2011 Desiro256 legolass TonyGFR didinul Dutzu frank81 dan tm Nk11 Ryan Anderson phnegativ cortexedge M.I.C.I. Caspar Norbi alinx3330 gardianlinux Razvan Tudor alexpopa Luna 92Dragos vatmanul ALEXCFR marius664 mureseanu_976 alex.alexus.tm Gabry Gabriel lapsanszkitamas riciu Rarau AlexD apmatei marius_catalin84 user dezactivat... cnusi rich1974 Spartan1948 c o r v i n Lafont rizelgeorgel2004 maris.constantin Arsen22 Cont.dezactivat Simply18 Sabik IonutCFR2009 membru dezactivat , Vitosa COSTACHE MIHAIL Petre_IFTE cstefan yeu1 Balto Radu Tudor Teodor Dr2005 Jhonyla Adrian78 Vlad kristi kkk NicuS Andrey_tm Katalin4653 baiazid allred AndiCFR Tomi13leu cristi CFR cristy79 Adirmvl DUAL razvan - trenuri Nesebar 100 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| | | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Mar 2014, 18:34 | |
| Sa speram ca nu doar "le baga" Karpaty .. Sa speram ca iti vor oferii si legaturi ,la o cautare pentru mers intr-o statie unde nu ajunge CFR Calatori. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Mar 2014, 18:38 | |
| - DUAL a scris:
- Sa speram ca nu doar "le baga" Karpaty .. Sa speram ca iti vor oferii si legaturi ,la o cautare pentru mers intr-o statie unde nu ajunge CFR Calatori.
Pai ia cauta si ai sa vezi ca ofera si legaturile , de exemplu Bucuresti-Beresti afiseaza leagturile CFR+TFC doar ca nu arata pretul in cazul asta dar tot e ceva , asa e normal , sa figureze toti operatorii sa gaseasca lumea ca nu toti stiu numele operatorului care se afla pe linia x . |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Mar 2014, 18:43 | |
| Asta am vazut ca merge .. eu vorbesc de RegioCosciug .. ca dupa CFR,cam ei au cele mai multe trenuri .. In special in zona de vest .. unde acum incep sa se retraga .. pacat de calatorii acelor linii .. Totusi sunt linii unde CFR poate opera IR'uri,insa refuza sa o faca. Nu cred ca e vina CFR sau RT ,cred ca e vina romanului,ca are o mentalitate stricate in cele mai multe cazuri .. Desigur,ar fi absurd de ex sa mergi cu trenul de la Pitesti la Rm Valcea .. insa uneori sunt chestii din alea gen .. dupa ce ca merge cu trenul,si fara bilet,mai rupe si vagonul(ca pleaca cu oglinzi,tetiere,etc),face mizerie mai rau ca intro cocina sau cate si mai cate .. |
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Mar 2014, 19:32 | |
| Posibil ca au afisat trenurile de la Transferoviar ca si ei folosesc sistemul X-sell la fel ca la CFR . |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6739 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Mar 2014, 19:48 | |
| Vor aparea si celelalte trenuri ale companiilor private, exista o obligatie in acest sens si o data scadenta pentru a fi afisate pe siteul operatorului national. Daca nu erau obligati cred ca nu o faceau niciodata, asa cum nu fac si multe alte treburi...
Ca tot veni vorba de site-ul cfr, foarte enervanta ingrosarea unor numere de trenuri, scrisul diferit, ba cateodata apar trenuri IR cu numere negre... |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9708 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Mar 2014, 19:53 | |
| Masuri anti robotei... Sunt curios cand vor baga si ceilalti operatori. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | ALEXCFR
Numarul mesajelor : 2205 Varsta : 29 Localizare : Rm.Sarat-Brasov Reputatie : 6761 Data de inscriere : 05/03/2013
| Subiect: Informaţii generale Lun 17 Mar 2014, 22:05 | |
| M-am uitat pe infofer si apare operatorul tfc la gara faurei,buzau,bucuresti nord |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11658 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 18 Mar 2014, 13:52 | |
| Toate trenurile TFC sunt trecute pe infofer. |
| | | vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 647 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5109 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 19 Mar 2014, 08:47 | |
| Sunt insa curios sa vad cum vor tinea cei de la infofer pasul cu modificarile aparute la mersul trenurilor private, mai ales la cele ale TFC-ului. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 19 Mar 2014, 09:29 | |
| Baza de date e generată de CFR S.A., deci cel puţin pe interoperabile nu ar trebui să fie probleme. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Mar 2014, 17:04 | |
| CFR Călători informează că, începând cu data de 23 martie 2014, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară, intervin următoarele modificări în circulația trenurilor: în perioada 23 martie – 1 mai 2014 (continuare lucrări pe secţia ungurească Biharkeresztes – Nyirabrany): ˇ trenul 366-1/366 Braşov - Budapesta, pe distanţa Biharkeresztes – Puspokladany se face transbordarea calatorilor tren/auto/tren, operatorul ungar asigurând transportul pasagerilor cu autobuze. ˇ trenul 367/367- 2 Budapesta – Braşov, pe distanţa Puspokladany – Biharkeresztes se va face transbordarea călătorilor tren/auto/tren, operatorul ungar asigurând transportul pasagerilor cu autobuze. ˇ trenul 364-1/364 Cluj Napoca – Budapesta, pe distanţa Biharkeresztes – Puspokladany se va face transbordarea călătorilor tren/auto/tren, operatorul ungar asigurând transportul pasagerilor cu autobuze. ˇ trenul 363/363-2 Budapesta – Cluj Napoca, pe distanţa Puspokladany – Biharkeresztes se va face transbordarea călătorilor tren/auto/tren, operatorul ungar asigurând transportul pasagerilor cu autobuze. ˇ trenul 362-1/362 se va anula pe relaţia Cluj Napoca – Episcopia Bihor – Biharkeresztes şi va circula teritoriul pe unguresc, pe relaţia Puspokladany – Budapesta. ˇ trenul 365-2/365 se va anula pe relaţia Biharkeresztes – Episcopia Bihor – Cluj Napoca şi va circula pe teritoriul unguresc, pe relaţia Budapesta – Puspokladany. ˇ trenul 406-1 va circula pe ruta deviată, prin staţia de frontieră Valea lui Mihai ca tren 1406-1: Braşov (plecare 18.55) – Deda – Cluj Napoca – Oradea – Valea lui Mihai (plecare 06.35) – Nyirabrany – Budapesta (sosire 10:16). ˇ trenul 407-2 va circula pe ruta deviată, prin staţia de frontieră Valea lui Mihai ca tren 1407-2: Budapesta (plecare 16:40) - Nyirabrany - Valea lui Mihai (plecare 22.45) – Oradea –Cluj Napoca – Deda – Braşov (sosire 10.04). în perioada 23 – 25 martie 2014, (lucrări între stațiile Arad – Utvinișu Nou de pe secția Arad – Sântana): ˇ trenul IR 1531/-2, Cluj Napoca – Arad – Utvinișu Nou – Timișoara Nord, se va anula pe distanța Utvinișu Nou – Timișoara Nord. ˇ trenul IR 1536/-1, Timișoara Nord – Utvinișu Nou – Arad – Cluj Napoca, se va anula pe distanța Timișoara Nord – Arad. ˇ menționăm că, în data de 24 martie 2014, se va asigura transportul pasagerilor cu mijloace auto pe distanța Utvinișu Nou – Timișoara Nord. |
| | | vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 647 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5109 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Mar 2014, 17:32 | |
| - Karpaty a scris:
- In perioada 23 martie – 1 mai 2014 (continuare lucrări pe secţia ungurească Biharkeresztes – Nyirabrany)
Au vrut sa spuna Biharkeresztes - Puspokladany. Aceasta e portiunea pe care se vor continua lucrarile. Pe acest tronson s-a lucrat si anul trecut si stiam ca si anul acesta in primavara vor inchide din nou linia ca sa continue lucrarile. Biharkeresztesul este prima statia din Ungaria dupa Episcopia Bihor, cum se merge spre Ungaria, in timp ce Nyirabranyul este prima statie din Ungaria dupa Valea lui Mihai, cum se merge spre Ungaria pe linia Valea lui Mihai - Debrecen. In Ungaria Biharkeresztes si Nyirabrany sunt doua statii aflate in zone geografice diferite, nicidecum pe aceeasi sectie ca sa zici ca se lucreaza intre aceste doua statii. Ca sa ajungi din Biharkeresztes la Nyirabrany, trebuie sa mergi cu trenul pana la Puspokladany, acolo schimbi si iei un alt tren in directia Debrecen, iar la Debrecen cobori si iei un alt tren in directia Nyirabrany, iar daca respectivul tren ar merge mai departe de Nyirabrany, ar ajunge fix la Valea lui Mihai in Romania. La vara, dupa terminarea lucrarilor, am putea face un traseu: Oradea - Biharkeresztes - Puspokladany, apoi Puspokladany - Debrecen, apoi Debrecen - Nyirabrany - Valea lui Mihai si apoi Valea lui Mihai - Oradea. |
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Mar 2014, 17:38 | |
| Da stiu dar au gresit ei , eu am lasat anuntul asa cum este facut de ei . Am mers in Ungaria si prin Biharkeresztes cu Corona si am venit din Debrecen cu Debrecen-Oradea , atunci am trecut prin Nyirabrany . In Iunie merg iar la Budapesta cu Corona desigur , cel mai confortabil tren ce se apropie de Bucuresti adica la Brasov si merge la Budapesta , dar si tariful e foarte convenabil , 19 euro Brasov-Budapesta . |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 20 Mar 2014, 17:49 | |
| Mare pacat ca nu ajunge Corona la Bucuresti. Are niste vagoane grozave, mai mare dragul sa mergi cu trenul ala. Dar nici CFR-ul nu cred ca e interesat sa ajunga in Gara de Nord trenul asta. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |