|
| PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. | |
|
+28Bobses ultras Nesebar cortexedge arianul bogdan srl discoid21 stegaru cristi ar Vlad didi barlo sm-sulzer vrabieionut orestte PaulSb srazvi Ionutz IonutCFR2009 KQQ mariuskl MariusM lovekomotive Hurricane Lde 2100 tudor_vl cristi CFR COSTACHE MIHAIL 32 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
orestte V.I.P Member
Numarul mesajelor : 364 Varsta : 50 Localizare : Timisoara Reputatie : 6265 Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 26 Noi 2009, 13:48 | |
| Cred ca ideal era o intrebare si despre podul de la Carta, si cat timp va mai ramane magistrala 200 blocata |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 26 Noi 2009, 20:17 | |
| - orestte a scris:
- Cred ca ideal era o intrebare si despre podul de la Carta, si cat timp va mai ramane magistrala 200 blocata
Am notat orestte. Data viitoare cand mai trec pe la palat, voi depune si o petitie in care voi cere cateva lamuriri cu privire la acest aspect. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Sam 28 Noi 2009, 14:27 | |
| Am trimis o petitie catre C.F.R. Calatori, in care doresc sa aflu atat eu cat si dumneavoastra, daca intr-adevar acele vagoane de cls 1 atasate garniturilor care in componenta ar trebui sa aiba numai vagoane de cls. a doua, sunt numai pentru angajatii de la C.F.R. asa cum zic ei, sau sunt si pentru calatorii de rand, calatorii corecti, calatorii care de multe ori sunt trimisi la vagoanele de cls a doua pentru ca nu dau spaga controlorilor, iar acolo stau inghesuiti in timp ce in vagonul de cls.1 se lafaie doar 2-3 angajati ai C.F.R.! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mar 08 Dec 2009, 17:04 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Din presa am aflat ca lucrarile la noul pod feroviar de peste Dunare intre Calafat si Vidin, vor fi gata la sfarsitul anului 2010, deci exact peste un an. Insa proiectul de construire a acestui pod, dateaza inca din anul 1925. Au trecut atatea generatii, si podul in acest moment se gaseste doar in schite desenate pe hartie. Va trece oare si generatia noastra pana se va construi acest pod, sau va fi gata in 2010 asa cum se vehiculeaza prin presa? Vom afla acest lucru din raspunsul petitiei care am inaintat-o Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.
Si am aflat acest lucru, din raspunsul petitiei primit astazi de la Directia Proiecte, a Companiei Nationale de Cai Ferate. Le multumim pentru amabilitatea de a ne raspunde, sa speram ca in vara anului 2011, ne vom intalni toti membri acestui forum la Calafat, pentru a participa la inaugurarea acestui pod! |
| | | vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7060 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mar 08 Dec 2009, 18:46 | |
- Miercuri 30 septembrie 2009, am fost la Palatul CFR, ca sa depun cateva petitii. Cum eu locuiesc in apropiere de Gara Obor, iar Palatul CFR este langa Gara de Nord, am fost cu vestitul tren OBOR-NORD, nr. 18208, care trece prin Dragonul Rosu, pentru ca sa mai castige un client cefereul. Am fost cu totii numai 5 insi, in aceasta rama seria 58. Trenul a plecat din Obor la ora 14:05 si a ajuns in Gara de Nord, la ora 14:44. O poza la intrarea in Statia Dragonul Rosu
pierderi foarte mari cu ruta asta si cu ruta B.Nord- henry coanda,parerea mea,nu am vazut mai mult de 10 persoane in trenurile astea mai merg si eu pe ruta asta ,stau pe langa gara obor....dar mi-se pare ca fac mai putin cu metroul
Ultima editare efectuata de catre vrabieionut in Mar 08 Dec 2009, 18:55, editata de 1 ori |
| | | vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7060 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mar 08 Dec 2009, 18:53 | |
- Am primit si raspunsul la petitia nr 4. Un raspuns care ne-a tinut incordati, insa sub masura asteptarilor noastre. Nu ma gandeam sa primesc asemenea raspuns. Cu toate ca am specificat clar faptul ca dorim sa facem fotografii in scop informativ, si cum bine stim cu totii, nu avem vreun castig financiar de pe urma acestor fotografii, ci dimpotriva de multe ori suportam anumite costuri, anumite riscuri, tocmai pentru pasiunea ce o avem pentru trenuri, in acest fel facand si reclama gratuita celor de la CFR, asa cum spuneam, nu am primit raspuns asa cum am cerut cum ca pozele sunt cu caracter informativ, raspunsul este dat ca si pentru cei care fac poze cu caracter publicitar, artistic sau documentar cum bine stim acest lucru il fac cei care se vor umple de bani dupa urma unui spot publicitar sau unui film artistic. Asta inseamna ca renuntam la ideea de a ne mai face ecusoane, si cum clar scrie in petitii, nu vom face poze in statiile de cale ferata. Asta inseamna ca putem poza material rulant fara probleme in afara statiilor, si putem poza si gari cu conditia sa nu fie facute in statiile de cale ferata. In acest caz le putem poza din afara statiilor si le vom apropia folosind functia zoom. Oricum stim bine ca nici un membru al acestui forum nu a facut poze in gari. Toate pozele din acest forum sunt facute in afara statiilor de cale ferata, iar cele facute in gari sunt preluate de pe alte forumuri sau sunt primite de la pers anonime care ne-au rugat sa le postam pe forumul nostru, bineinteles, acele pers anonime, au urmat pasii regulamentari ceruti de cei de la CFR......
Mie mi-a dat de la liceu libera trecere aproape in orice depou si sa fac poze |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Vin 11 Dec 2009, 15:27 | |
| La propunerea unor membri ai acestui forum, am inaintat conducerii C.F.R. o petitie care face referire la data repunerii in folosinta a podului de la Carta. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Dum 13 Dec 2009, 22:55 | |
| Am inaintat o noua petitie in care dorim sa aflam un raspuns la refacerea unor poduri care tin blocata circulatia feroviara in acele zone. |
| | | sm-sulzer
Numarul mesajelor : 57 Varsta : 44 Reputatie : 5624 Data de inscriere : 08/09/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Lun 14 Dec 2009, 21:19 | |
| Salut Costache, mie imi pare idea asta cu petitii ca o idea foarte buna.Cum se vede ai creat la CFR un fel de partner, care iti da tie informatii.Cum sa spun, eu sunt un passionat, care se intereseaza mult pentru locomotive.In anii trecut si la prezent CFR a trimis multe locomotive la modernizari..EA-uri, DA-uri.mai sunt unii locomotive la CFR -calatori, care au ramas in starea si culoarea lor in care au fost conceptionate,(culoarea argintiniu cu dunga albastra ori rosie) si din care le cunoastem noi pasionati ca anii cei buni al CFR-ului.Astia ar fii par exemplu locomotivele electrice EA1-199, EA1-242, EA-369 si altii.Printe DA-uri ar fii DA-1367, DA1-1058, DA1-1034 si altii.Locomotivele astia sunt pentru mine averii CFR-istilor nostalgice.Pe mine m-ar interesa ce planuri are CFR-Calatori cu locomotivele astia? Le lasa asa cum sunt, ori o sa le duca la modernizare si Icol-izate ca EA1-240, care acuma o fost modernizata! Numai bine! pasionatul nostalgic sm-sulzer |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Vin 18 Dec 2009, 18:40 | |
| - sm-sulzer a scris:
- Salut Costache,
mie imi pare idea asta cu petitii ca o idea foarte buna.Cum se vede ai creat la CFR un fel de partner, care iti da tie informatii.Cum sa spun, eu sunt un passionat, care se intereseaza mult pentru locomotive.In anii trecut si la prezent CFR a trimis multe locomotive la modernizari..EA-uri, DA-uri.mai sunt unii locomotive la CFR -calatori, care au ramas in starea si culoarea lor in care au fost conceptionate,(culoarea argintiniu cu dunga albastra ori rosie) si din care le cunoastem noi pasionati ca anii cei buni al CFR-ului.Astia ar fii par exemplu locomotivele electrice EA1-199, EA1-242, EA-369 si altii.Printe DA-uri ar fii DA-1367, DA1-1058, DA1-1034 si altii.Locomotivele astia sunt pentru mine averii CFR-istilor nostalgice.Pe mine m-ar interesa ce planuri are CFR-Calatori cu locomotivele astia? Le lasa asa cum sunt, ori o sa le duca la modernizare si Icol-izate ca EA1-240, care acuma o fost modernizata! Numai bine! pasionatul nostalgic sm-sulzer Am stat si m-am gandit, unde sa trimit aceasta petitie cu ceea ce m-ai rugat tu. Am sunat un prieten care lucreaza la unul din birourile Palatului C.F.R, are o functie destul de inalta, si m-a rugat sa nu ii fac public numele.Il cunosc de aproape doi ani, dar nu pot spune ca suntem prea apropiati. In aceasta perioada, ne-am vazut doar de 3 ori. Si dansul este pasionat de trenuri. Si printre altele i-am spus ca sa imi sugereze unde as putea trimite aceasta petitie , cum ca un prieten de pe forum, m-a rugat sa stie daca se vor mai vopsi locomotive in schema clasica. Dansul, imi spune ca urmareste activitatea noastra pe forum, insa uneori facem unele greseli in ceea ce priveste petitiile. Mi-a sugerat sa trimit conducerii C.F.R. doar petitii in care dorim sa facem vreo reclamatie, vreo sesizare, sau vrem sa obtinem vreo informatie. -Gandeste-te ca dimineata cand Domnul Director ajunge la serviciu, se trezeste cu un teanc de petitii de la voi, in care ii cereti ca in loc de Automotoare Desiro sa circule vagoane obisnuite, sau ii cereti ca in loc de 6 vagoane sa fie introduse 7 vagoane la una din garnituri, sau ca de ce un vagon e rosu si nu albastru! Sunt cam penibile acest gen de petitii! Bine ai facut ca m-ai intrebat! Nu mergea sa trimiti aceasta petitie Conducerii C.F.R. Dar lasa ca ma voi interesa eu pentru tine si pentru colegul tau (se referea la sm-sulzer ) si am sa te sun. Bine? Cam asta mi-a raspuns acel domn inginer, aflat la conducerea C.F.R. Iar astazi m-a sunat din nou. Si mi-a dat raspunsul referitor la ceea ce intrebase sm-sulzer, de fapt si eu imi doream ca locomotivele sa ramana in schema de culori clasica. Si ceea ce mi-a spus acel domn, a sunat cam in felul urmator: -Tin sa te anunt ca in ultima perioada, nici o locomotiva pentru transportul de calatori, nu a mai fost vopsita in schema de culori veche. Pentru ca locomotivele au fost modernizate, s-a hotarat si modificarea schemei de culori.Cele care mai sunt vopsite in vechea schema vor mai circula o perioada ,iar daca nu au sansa sa fie modernizate, vor fi tinute pentru piese, pentru ca parcul de locomotive functionale, a fost redus deosebit de mult!Dar spune-i colegului tau ca au fost vopsite in vechea schema, si vor mai fi vopsite alte cateva locomotive, dar care apartin catre C.F.R. Marfa. Aceste locomotive isi vor pastra formatul vechi de culori, atat ca vor avea pe laterala o sigla enorma cu C.F.R. Marfa. Si cam acesta a fost raspunsul. Acum, eu nu am redactat cuvant cu cuvant, pentru ca nu aveam cum sa tin minte. Insa ceva de genul acesta, a fost discutia. Dupa aceasta, am mai schimbat cateva cuvinte, i-am multumt de raspuns, ne-am facut urarile cuvenite de sarbatori, si cam atat!!! Aaaa! Si sa nu uit! M-a rugat ca daca primim vreun raspuns care nu ne este pe plac, sa nu fim ironici, sa intelegem situatia, si sa pastram respectul fata de ei!! Asta uitasem sa va spun!!! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mar 22 Dec 2009, 20:45 | |
- La propunerea unor membri ai acestui forum care doresc ca si in perioada noului mers, acceleratul 1539, Bucuresti - Ploiesti sa aiba aceeasi ora de plecare, am inaintat conducerii C.F.R. o petitie in acest sens. Raspunsul de regula trebuie sa il primesc in cel mult 30 de zile si il voi posta tot la acest topic. Totusi, am observat ca petitiile trimise in numele forumului le primesc mult mai repede , cam aproximativ in 10 zile, pe cand petitiile unor prieteni de ai mei depuse de ei individual, le-au primit dupa 20 de zile. Sa speram ca raspunsul primit va multumi pe membri care m-au rugat sa depun aceasta petitie.
Astazi am primit din partea conducerii C.F.R. Calatori, un plic cu doua raspunsuri la petitiile noastre, scrise pe o singura pagina. Ambele raspunsuri sunt favorabile, deci bucuria a fost una destul de mare. Primul raspuns face referire la petitia care am trimis-o la rugamintea D-nei (domnisoarei ) barlo (Loredana ) care atat ea cat si alti numerosi colegi de ai ei, doreau ca trenul accelerat 1539, sa isi pastreze ora de plecare din Bucuresti Nord, care o avea si in vechiul mers , adica 18:40. Si iata asadar, ca la propunerea noastra, a membrilor forumului Trenuletz, C.F.R. Calatori, a hotarat ca acest tren sa plece din Gara de Nord, in loc de ora 18:20 cum era prevazut in noul mers, la ora 18:39, adica doar cu un singur minut mai devreme fata de vechiul mers ( 18:40 ), exact asa cum am cerut noi in petitie. Multumesc mult Domnului Director Adrian Vlaicu pentru ca si de data aceasta a tinut cont de cererile noastre, si doresc mult userului barlo sa nu ne uite, si sa mai intre si din cand in cand pe forumul nostru, nu neaparat sa posteze mesaje, ci macar ca vizitatoare . Chiar daca la inceput ma temeam ca va fi prea tarziu ca sa depun aceasta petitie, iata ca vorba batraneasca Niciodata nu e prea tarziu s-a adeverit!!!Iata si raspunsul primit, raspuns care il voi mai posta odata , insa cu citatul celeilalte petitii!
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Mier 23 Dec 2009, 19:55, editata de 1 ori |
| | | barlo
Numarul mesajelor : 3 Reputatie : 5492 Data de inscriere : 15/11/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mar 22 Dec 2009, 22:42 | |
| Astazi am aflat si eu de modificarea orei de plecare A1539 operata de CFR, intocmai solicitarii inaintate... Cu scuzele de rigoare pt. intarziere - mii de multumiri d-lui Costache Mihail (toate multumirile din lume nu pot intoarce gestul dvs) si intregii comunitati Trenuletz.ro!!! Sunteti extraordinari, MULTUMESC!
Craciun Fericit!
- COSTACHE MIHAIL a scris:
Astazi am primit din partea conducerii C.F.R. Calatori, un plic cu doua raspunsuri la petitiile noastre, scrise pe o singura pagina. Ambele raspunsuri sunt favorabile, deci bucuria a fost una destul de mare. Primul raspuns face referire la petitia care am trimis-o la rugamintea D-nei (domnisoarei ) barlo (Loredana ) care atat ea cat si alti numerosi colegi de ai ei, doreau ca trenul accelerat 1539, sa isi pastreze ora de plecare din Bucuresti Nord, care o avea si in vechiul mers , adica 18:40. Si iata asadar, ca la propunerea noastra, a membrilor forumului Trenuletz, C.F.R. Calatori, a hotarat ca acest tren sa plece din Gara de Nord, in loc de ora 18:20 cum era prevazut in noul mers, la ora 18:39, adica doar cu un singur minut mai devreme fata de vechiul mers ( 18:40 ), exact asa cum am cerut noi in petitie. Multumesc mult Domnului Director Adrian Vlaicu pentru ca si de data aceasta a tinut cont de cererile noastre, si doresc mult userului barlo sa nu ne uite, si sa mai intre si din cand in cand pe forumul nostru, nu neaparat sa posteze mesaje, ci macar ca vizitatoare logata. Chiar daca la inceput ma temeam ca va fi prea tarziu ca sa depun aceasta petitie, iata ca vorba batraneasca Niciodata nu e prea tarziu s-a adeverit!!!Iata si raspunsul primit, raspuns care il voi mai posta odata , insa cu citatul celeilalte petitii!
|
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mier 23 Dec 2009, 20:42 | |
- Am trimis o petitie catre C.F.R. Calatori, in care doresc sa aflu atat eu cat si dumneavoastra, daca intr-adevar acele vagoane de cls 1 atasate garniturilor care in componenta ar trebui sa aiba numai vagoane de cls. a doua, sunt numai pentru angajatii de la C.F.R. asa cum zic ei, sau sunt si pentru calatorii de rand, calatorii corecti, calatorii care de multe ori sunt trimisi la vagoanele de cls a doua pentru ca nu dau spaga controlorilor, iar acolo stau inghesuiti in timp ce in vagonul de cls.1 se lafaie doar 2-3 angajati ai C.F.R.!
Si raspunsul la aceasta petitie a fost unul afirmativ. Deci putem sta la vagoanele de clasa intai fara sa mai platim vreo taxa, dar numai la garniturile care au in compunere doar vagoane de clasa a doua. Sa va faceti si dumneavoastra cate o copie , sa o tineti cu voi, si de cate ori plecati intr-o calatorie sa o luati, insa uitati-va cu atentie inainte de a pleca, in cartea cu mersul trenurilor ca nu cumva garnitura sa aiba in compunere si vagoane de cls 1, caci atunci va trebui sa platiti diferenta de clasa. Asa ca daca vom avea vreodata probleme cu unii lucratori de la C.F.R. care doresc sa fie singuri in vagon, sau unii controlori fac figuri si se uita dupa spaga, vom scoate frumos copia noastra si ii vom reduce la tacere ii vom face niste mielusei blanzi. Si iata si plicul primit, un plic imens in format A4 , niciodata nu am primit vreun plic prin posta atat de mare! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Lun 28 Dec 2009, 19:47 | |
| |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Lun 11 Ian 2010, 14:59 | |
| O petitie trimisa conducerii C.F.R. Calatori, luni 11 ianuarie 2010. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. | |
| |
| | | | PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. | |