Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.

In jos 
+28
Bobses
ultras
Nesebar
cortexedge
arianul
bogdan srl
discoid21
stegaru
cristi ar
Vlad
didi
barlo
sm-sulzer
vrabieionut
orestte
PaulSb
srazvi
Ionutz
IonutCFR2009
KQQ
mariuskl
MariusM
lovekomotive
Hurricane
Lde 2100
tudor_vl
cristi CFR
COSTACHE MIHAIL
32 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7936
Data de inscriere : 16/04/2009

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeLun 15 Feb 2010, 19:42

Se refereau la 7500 mii lei...adica 7 500 000 lei....ceea ce e ceva....dar mi se pare mult pentru un pod de 30-35 m.....poate refacut cu totu ar mânca atâta... Evil or Very Mad

Ultima editare efectuata de catre lonutz in Lun 15 Feb 2010, 20:31, editata de 2 ori
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeLun 15 Feb 2010, 20:28

A, da.. am citit aiurea; cu banii aia, se poate face pod nou... Neutral

Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeLun 15 Feb 2010, 20:38

Concluzia este ca nu se vrea refacerea acelui pod , au avut grija cei cu dubele sa nu se faca acel pod prea curand , va spun ca am aflat asta de la cineva din regionala Brasov asa ca degeaba acel pod e cazut si lumea sufera din acea cauza nu intereseaza pe nimeni pt ca pe cine trebuie sa intereseze are banu luat la buzunar si circula cu nenorocirile alea de masini cat tractorul ce i pasa de trenurile tarii sau de oamenii afectati direct . Iar cei cu firmele de transport rutier la fel ei castiga de pe urma acetui pod cazut si ei au masini personale cat tractorul ca doar nu or circula cu dubele ce le au in dotare pt transportul oamenilor de rand , de pe urma omului de rand si a dubelor nenorocite ei se plimba in tarii straine si asa mai departe nu mai are rost sa comentam ca degeaba ne facem sange rau , pana la urma in tara asta toti care ajung in functii de conducere trag pentru buzunarele lor sa fure cat mai mult si populatia poate sa moara de foame ca nu intereseaza pe nimeni ..............
Asta e Romania , in halul asta ma ajuns
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeLun 15 Feb 2010, 21:25

Si acesta n-ar fi singurul pod CFR cazut , care asteapta refacerea , ar mai fi si cel de pe linia Bucuresti - Giurgiu , de la km 23 Gradistea , la care din august 2005 , sunt avansate doar promisiuni insa deocamdata nu s-a miscat un fir de nisip pentru refacerea lui sau finalizarea podului nou aflat la 35 de metri distanta si inceput inca de pe vremea lui Ceausescu . Si acolo tot interesele firmelor de transport auto ...
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeMier 17 Feb 2010, 17:56

COSTACHE MIHAIL a scris:
Am inaintat o noua petitie in care dorim sa aflam un raspuns la refacerea unor poduri care tin blocata circulatia feroviara in acele zone.
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 12-13-2009124534PM
Si astazi am primit raspunsul. Dupa mai bine de doua luni. La fel ca si in raspunsul precedent, anul acesta se desfasoara lucrarile prevazute anul trecut. Despre refacerea acestor poduri? Nici un semn de incepere! Si daca podurile care se prabusesc nu se mai refac, si intre Focsani si Marasesti, pe la Putna Seaca, unde linia este dubla, un pod este prabusit, iar pe celalalt se circula foarte, foarte incet! Citind raspunsul primit astazi, am ramas fara cuvinte! Daca voi aveti ceva de comentat, puteti spune aici la acest topic!
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 2-17-201054344PM
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 2-17-201054438PM
Sus In jos
bogdan srl

bogdan srl

Numarul mesajelor : 629
Varsta : 36
Localizare : Brasov
Reputatie : 6201
Data de inscriere : 16/11/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 18 Feb 2010, 13:03

arianul a scris:
Bogdane ,buna ideea ta cu acceleratul Botosani-Iasi prin Veresti ,daca vrei te pot ajuta am ceva contacte la Regionala .Pe deasupra sunt student din Botosani si as putea strange semnaturi ,am incercat si eu de unul singur ,dar nu am avut nici o sansa .Sunt la mijloc interesele celor cu autocarele sunt 4 firme care efectueaza transportul pe traseul Botosani-Iasi.
Stiu firmele din Botosani care se ocupa cu transportul auto(fac munti de bani de pe urma studentului),idee sa fie promovata in randul studentilor e cel mai important,as putea veni in Iasi intr-o zi de cursuri si am putea strange ceva semnaturi dupa care le am depune la regionala.La Universitatea A.I.Cuza cred ca nu ar fi o problema ,la Universitatea Ghe. Asachi daca mai putea ajuta nu cunosc pe nimeni de acolo.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 18 Feb 2010, 21:17

COSTACHE MIHAIL a scris:
O mare parte din membri acestui forum, sunt pasionati de automotoarele Malaxa. Intrucat Uzina Marub a fost inchisa, am fost solicitat de foarte multi membri, ca sa trimit o petitie conducerii C.F.R. Calatori, pentru a afla daca aceste automotoare vor mai avea parte de reparatiile si modernizarile ,care se faceau la Uzina Marub.
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 1-15-2010114909AM
Si iata si raspunsul mult asteptat:
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 2-18-201090625PM-1
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeDum 21 Feb 2010, 23:43

COSTACHE MIHAIL a scris:
La solicitarea multor membri ai acestui forum, am inaintat conducerii CFR o petitie , pentru a afla soarta tronsonului Oradea-Baile Felix-Holod.
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 1-18-2010124951PM
Iar acum va fac public raspunsul primit din partea conducerii C.N.C.F.R.S.A.raspuns asteptat de multi dintre dumneavoastra, dar care nu va va incanta deloc! Asta este situatia din pacate! Traim in Romania!!!
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 2-21-2010113251PM
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeLun 22 Feb 2010, 18:44

Spunea mai demult cineva ca CFR nu stie ce are in parohie, of geografia asta... :roll:

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeMar 23 Feb 2010, 09:27

Stie cumva CFR ce are in parohie?

Sau raspunde petitiilor doar pentru a raspunde conform legii si... astfel acest birou de relatii cu publicul isi justifica existenta nu-i asa?
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeMar 23 Feb 2010, 16:07

cristi CFR a scris:
Spunea mai demult cineva ca CFR nu stie ce are in parohie, of geografia asta... :roll:
Cristi, te referi la faptul ca in raspunsul petitiei scrie ca sectia Rogoz-Dobresti, se afla pe raza Judetului Hunedoara Very Happy Very Happy Very Happy
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeMar 23 Feb 2010, 18:07

Exact, de asemenea nu pomenesc nimic de TFG care a castigat licitatia pentru linia Oradea-Holod.

COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeMier 24 Feb 2010, 20:21

COSTACHE MIHAIL a scris:
Cu totii am vazut cum C.N.A. a impus televiziunilor si posturilor de radio ,ca dupa fiecare calup publicitar, pentru a preveni populatia de unele probleme, sau boli, sa difuzeze atat vizual cat si auditiv, unele indicatii de genul:
-Pentru sanatatea dumneavoastra evitati excesul de sare, zahar si grasimi
-Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic fructe si legume
Sau unele chiar mai penibile:
-Pentru o viata sanatoasa, faceti zilnic miscare cel putin 30 de minute
-Pentru sanatatea dumneavoastra consumati zilnic 2 litri de apa
In felul acesta, unele persoane daca respecta aceste indicatii, pot fi protejate de obezitate sau de unele boli cardiovasculare . De aceea ne-am gandit sa le propunem si noi ceva, care ar fi mult mai necesar decat aceste indicatii de mai sus. Este doar o incercare. Nu stiu in ce masura vom fi noi ascultati, dar mai de folos ar fi ceea ce le-am propus noi decat sa consumam zilnic 2 l de lichide. Mai incercam si alte genuri de petitii, decat cele cu care ne-am obisnuit. Eu unul sunt deja pregatit sa ma resemnez daca nu va fi luata in calcul aceasta propunere a noastra, dar repet, ar fi mult mai indicata decat aceea de a face miscare 30 de minute zilnic si consider destul de necesara propunerea noastra .Iata asadar ce le-am propus membrilor C.N.A.:

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 2-11-201082929PM-1

Raspunsul::::

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 2-24-201081214PM
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 2-24-201081353PM
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeSam 27 Feb 2010, 18:32

Fiecare membru al acestui forum are o sectie, o locomotiva, un vagon preferat. Din pacate, sectia mea de suflet Caciluati - Snagov Plaja, este una nefunctionala, lucru care ma intristeaza enorm. Cum cei de la C.F.R. nu vor sa reintroduca din nou trenuri pe aceasta sectie, am folosit o alta stratagema.

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 2-27-201054144PM

------------------------------------------

INFO-TRENULETZ: 0763014960
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6375
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitimeSam 27 Feb 2010, 21:26

Nu ma mira raspunsul celor de la CNA. Intr-adevar asa sunt legile formulate, nu prea au cum sa forteze televiziunile sa difuzeze spoturi publicitare in care trenurile sa fie recomandate ca mjiloace de trasport sigur....dar asta pt ca noi nu suntem vreun smeker cu bani si putere de decizie care poate influenta televiziunile sa promoveze nonvalori, homosexuali si curve. In tot acest timp pe sosele noastre au mai murit oameni, unii au ramas schiloditi pe viata, iar legile vor ramane la fel, pt ca baietasii de sus au mintea cam intunecata si nici lanterna nu le poate lumina. Aici trebuie facut pressing la CFR pt ca aceasta companie sa se promoveze mai mult in mass-media. Eu o consider inexistenta pe plan mediatic, cu exceptia deraierilor, sau unele intarzieri... in rest nu vad nici o reclama in care transportul feroviar sa fie promovat. Dar domnu berceanu nu doreste asta, si nici acolitii sai, ca doar din transportul auto se castiga bine, desi sosele sunt varza, dar si sevice-urile castiga bine, si uite asa mergem pe fir si vedem cati fac burtica mare de le crapa cureaua de la izmene. Asta e Romania, pardon Batunga, ca nu mai merita numele de Romania. Romania e a lui Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Vlad Tepes, oameni cu demnitate si caracter, nu ca sclavii de acum care ne conduc. Daca am folosit un limbaj mult prea dur si ofensator imi cer scuze de la membrii acestui forum pe care ii respect.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.
Sus 
Pagina 9 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ADMINISTRATIE
» Automotoare RegioTrans (1)
» POLITICA FORUMULUI
» DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum