Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.

In jos 
+28
Bobses
ultras
Nesebar
cortexedge
arianul
bogdan srl
discoid21
stegaru
cristi ar
Vlad
didi
barlo
sm-sulzer
vrabieionut
orestte
PaulSb
srazvi
Ionutz
IonutCFR2009
KQQ
mariuskl
MariusM
lovekomotive
Hurricane
Lde 2100
tudor_vl
cristi CFR
COSTACHE MIHAIL
32 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeMier 13 Ian 2010, 11:13

O petitie trimisa Serviciului Mersuri de Tren.
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 1-13-2010102703AM
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeMier 13 Ian 2010, 19:49

Sa nu te superi pe mine dar, chiar era necesar sa faci o astfel de petitie ? :shock:
Raspunsul se gaseste pe www.infofer.ro ...
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Th_Mers700
Sunt o gramada de erori in mersul tiparit, informatii la zi se gasesc pe site www.infofer.ro
Pentru asta exista net, daca petitia venea de la bunicul sau unchiul care sunt pensionari si nu se pricep deloc la calculator si net era de inteles...

IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeMier 13 Ian 2010, 20:37

Nu poti fi intotdeauna in legatura cu internetul . Sunt situatii in care doar cartea Mersul Trenurilor e de baza . Deci petitia lui Costache Mihail este justa . In mod normal , daca Mersul Trenurilor 2009 - 2010 editie tiparita are multe greseli sau lipsa unor trenuri , el trebuie reeditat iar celor care au cumparat editia cu greseli sa li se returneze banii . Petitia trebuia trimisa la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor nu la SNCFR . Deasemenea pentru orice modificari survenite in circulatia trenurilor , CFR ar trebui sa tipareasca brosuri de informare iar cei care au cumparat Mersul Trenurilor sa poata beneficia de ele gratuit prin simpla dovada a brosurii Mersul Trenurilor cumparata . Asta ar insemna un respect fata de cei care au platit cei 11 lei pe carte .
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeMier 13 Ian 2010, 20:59

Cristi, ideea de a trimite o astfel de petitie nu a fost a mea. Eu doar am respectat dorintele membrilor care mi-au sugerat acest lucru. Faptul ca sunt sunat pe telefonul forumului, ca sa le dau informatii despre mersul trenurilor unor persoane este o dovada clara ca nu multi stiu de infofer sau alta adresa unde se gaseste mersul trenurilor. Dar cu siguranta stiu de forumul nostru, de forumul Trenuletz. Altfel nu se explica faptul de ce sunt sunat eu ca sa le dau informatii, cand ar putea accesa ei adresa cu mersul trenurilor de pe internet. In alta ordine de idei, este bine ca sa instiintam noi pe membri si mai ales pe vizitatorii acestui forum care doresc sa plece in vreo calatorie, pentru ca informatiile ne vor fi furnizate in cel mai scurt timp, si fiind unele concrete ne putem face si noi insemnari pe cartile care le avem, pentru ca ne vine mult mai usor decat sa cautam fiecare mers de tren fiecare ruta pe infofer, iar noi sa stam cu cartea in mana si sa tot facem la corecturi cu pixul pana obosim. Avem nevoie de cartea aceasta la drum. Eu mereu o port cu mine, chiar si cand nu calatoresc cu trenul, mai ma uit pe ea cand astept tramvaiul, sau cand sunt solicitat telefonic..Asa vom primi concret ce este gresit pe carte, ce este in plus sau minus, si in doua trei minute am facut corecturile. Si iar mai vin cu un alt aspect, in acest fel i-am pus in tema si poate la anul vor verifica mai drastic ceea ce editeaza Tipografia Filaret. Asa ca acestea sunt doar unele din motive, pentru care am fost de acord cu membri care m-au rugat ca petitia aceasta sa fie trimisa in numele forumului. Iar mai departe nu imi permit sa merg, adica la OPC pentru ca mai avem nevoie ca cei din Conducerea C.F.R. sa ne mai furnizeze si astfel de informatii. Nu este bine sa ne punem rau cu conducerea care coordoneaza materialul rulant de care noi suntem pasionati. Un pic de diplomatie nu strica... Asa ii sta bine omului modest!!!
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeMier 13 Ian 2010, 21:02

IonutCFR2009 ai auzit de tecturi ?
Calatorul este obligat sa isi actualize el mersul cu cel de pe net.
Exemplu de tectura pentru Rodna veche -Ilva Mica cine doreste sa ma contacteze pe mail si ii trimit formate pe care sa le completeze.
La mecanici se trimite un teanc de tecturi pentru livrete care trebuiesc lipite peste mersul vechi, in nici o tara nu se practica reeditarea... asta ar insemna sa scoti o carte zilnic.
In Ungaria de exemplu am gasit de vanzare un set cu tecturi pentru mersul in vigoare il am si acum pe undeva.
De asemenea se gaseste si varianta tiparita in format pdf.
In Romania in 2002 gratuit si in 2004 au aparut niste brosuri cu modificari de vanzare.

Off topic vad ca poza ta de la avatar este facuta de mine si precedenta , nu am spus nimic pana acum dar mi-ai cerut cumva acordul prin MP ?

IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeMier 13 Ian 2010, 21:17

Mersul trenurilor de calatori - editie tiparita , este un produs . Cand editeaza acest produs si mai cere si bani pe el , CFR stie ce face banuiesc . Nu degeaba scriu ei pe prima coperta , ca mersul trenurilor poate suferii modificari in perioada de valabilitate si te trimite pe tine ca cititor fidel la biroul de informatii . Este o mentiune care ii disculpa pe ei de eventuale reclamatii adresate la OPC (sa zicem) . Insa modificari nu inseamna lipsa cu intentie din brosura a unuia sau mai multor trenuri chiar la cumparare (parerea mea) . In alti ani pe ultima pagina figura o erata in care erau trecute trenurile omise din greseala . Iar brosuri tiparite cu modificari in circulatia trenurilor este o obligatie a lor pentru mai buna informare a publicului calator si nu mi se pare corect ca ele sa fie platite cu bani . In fond ei duc lipsa de calatori si nu poate fi decat in avantajul lor informarea cat mai corecta a calatorilor .

In legatura cu poza din avatar : am gasit poza printr-un simplu search pe google imagini . Nici nu stiam ca e poza ta . Am modificat aspectul printr-o stilizare cu efecte dintr-un programel de editare fotografii . Scuzele mele si iti cer acum acordul de folosire a imaginii sursa , aici prin acest mesaj . Merci anticipat @CristiCFR
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 14 Ian 2010, 11:11

Cum se poate edita mersul cu atitea greseli. Mi se pare ca si pe linia Tecuci -Galati e trecut doar un personal.

Sigur ca e imposibil sa para alt mers in ritmul in care se schimba lucrurile.
Sus In jos
didi

didi

Numarul mesajelor : 635
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6567
Data de inscriere : 28/09/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 14 Ian 2010, 13:53

Concluzia este una cam sumbra .Foarte putini stiu de infofer.NU ma intrebati de ce.Am colegi la master care fac naveta zilnic sau care lucreaza ca reprezentanti medicali si asta presupune mers din oras in oras.Deci vorbim de oameni cu pregatiri si asa.Nici unul nu are habar de INFOFER majoritatea intreband de unde se iau microbuzele ,sau vorba unor membri de pe forum cosciuge pe roti,pentru ca ei nu cunosc mersul trenurilor si au ramas surprinsi cand le-am zis de acest site si le-am aratat cum functioneaza.Si ca off topic , cati calatori isi cunosc drepturile ?HAbar nu au majoritatea.Pot sa fie o multime de surse de in informatii dar daca nu beneficiaza de reclama de propaganda au multi habar de ele?IN gara, la vreo agentie de bilete e vreo pancarda cu acest infofer?NUUUUUUUUUUU! Si doar apartine de CFR.Si tot lor le-ar imbunatati munca si nu le-ar mai"deranja in ghilimele" pe functionarele care nu au chef de dat informatii .
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 14 Ian 2010, 19:18

Daca tot era sa trimiteti o petitie trebuia formulata altfel.
Trebuia sa cereti ca CFR Calatori sa publice pe site paginile din oficios cu modificarile care apar.( ca asa se cheama cel tiparit) in format pdf sau Excel ca oricine sa le poata lista si sa isi anexeze la Mers.
Dar poate acesta va fi subiectul petitiei numarul 2 cand la prima veti primi un raspuns aproape identic cu cel postat de mine.

COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeVin 15 Ian 2010, 11:58

O mare parte din membri acestui forum, sunt pasionati de automotoarele Malaxa. Intrucat Uzina Marub a fost inchisa, am fost solicitat de foarte multi membri, ca sa trimit o petitie conducerii C.F.R. Calatori, pentru a afla daca aceste automotoare vor mai avea parte de reparatiile si modernizarile ,care se faceau la Uzina Marub.
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 1-15-2010114909AM
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeLun 18 Ian 2010, 21:47

As vrea sa trimit si eu o petitie in legatura cu niste trenuri personale de pe 502
Este vorba despre P5741/5740
P5740 Vatra Dornei - Campulung Moldovenesc soseste dimineata la destinatie, apoi dupa ce coboara toata lumea el circula garnitura goala la Campulung Est iar calatorii care vor sa mearga pana in est trebuie sa ia o ocazie sau sa mearga cu autobuzul in timp ce rama electrica circula goala. La fel si la amiaza P5741 pleaca din Campulung Moldovenesc spre Ilva Mica dupa ce cu jumate de ora inainte vine garnitura goala de la Campulung Est.

Pana prin 2004, 5741 pleca din Campulung Est. As dori daca se poate prelungirea mersului P5740 pana la Campulung Est, respectiv a P5741 de la Campulung Est, ca cei care vor sa urce din Campulung Est sa nu fie nevoiti sa mearga pana in C. Mold.

O alta modificare benefica pt calatori ar fi si prelungirea P 5701/5702 Suceava - Vatra Dornei si retur, pana in Vatra Dornei Bai, pentru ca ar ajuta mult pe calatorii care vor sa mearga in statiune

Rog pe d-l Costache Mihail sa includa si cele doua idei in urmatoarea petitie trimisa in numele forumului, bineinteles daca el considera ca ele merita sa fie incluse...
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeLun 18 Ian 2010, 23:37

Vlad, am sa te rog pe tine sa alcatuiesti petitia, in asa fel sa fie mai convingatoare, apoi mi-o trimiti pe e-mail
Petitia sa fie de tipul acesta:

FORUMUL PASIONATILOR DE TRENURI DIN ROMANIA

CATRE CFR CALATORI

Un grup de calatori, membri ai Forumului Pasionatilor de Trenuri din Romania, dorim (si continui tu ........)
Apoi inchei : Va multumim si asteptam raspuns!

Cu stima,
(numele tau real)
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeMar 19 Ian 2010, 18:04

Multi dintre dumneavoastra inca va mai ganditi la Zilele Feroviare,expozitie care a avut loc in Gara de Nord, in toamna,fiind alcatuita din material rulant de ultima generatie . Unii dintre dumneavoastra ati fost personal si ati vizitat expozitia, altii ati vazut materialul rulant in reportajul din acest forum. Cu siguranta, v-a placut la toti, si poate asteptati cu nerabdare o alta expozitie. Ce ati spune, daca CN-CFR ar organiza o alta expozitie, insa de data aceasta alcatuita din material rulant de epoca. Cred ca va avea un impact mult mai puternic decat expozitia precedenta. Noi le-am propus acest lucru. Acum sa vedem daca si ei sunt de acord!
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 1-18-2010124511PM
Sus In jos
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6345
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeMar 19 Ian 2010, 23:21

Pfoai ce porcarie sa bagi 29-22 ca vagon istoric, cea mai mare bataie de joc scoasa de Remar Pascani No
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitimeMar 19 Ian 2010, 23:51

srazvi a scris:
Pfoai ce porcarie sa bagi 29-22 ca vagon istoric, cea mai mare bataie de joc scoasa de Remar Pascani No
Daca nu scotea Remarul Pascani porcaria asta, cu ce ne mai plimbam acum? Caci cele din seria 29-20 au disparut cam demult. Oricum, exteriorul cu exceptia vopselei, a ramas neschimbat. Iar in Bucuresti , din cate stiu, niciodata nu au circulat dimitroave pascanizate. Asa ca porcariile astea sau bataia de joc a Remarului cum le definesti tu, vor impresiona pe bucurestenii care le vor vedea! Si din moment ce au circulat sub forma aceasta cu scaune de plastic aproximativ 15 ani, iar acum sunt destul de rare, nu vad ce este rau daca se numesc vagoane istorice! Oricum, pentru mine au o valoare destul de mare!

-----------------

Telefonul Forumului
Trenuletz: 0763014960

Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Mier 20 Ian 2010, 00:07, editata de 3 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.
Sus 
Pagina 6 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ADMINISTRATIE
» Automotoare RegioTrans (1)
» POLITICA FORUMULUI
» DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum