Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.

In jos 
+28
Bobses
ultras
Nesebar
cortexedge
arianul
bogdan srl
discoid21
stegaru
cristi ar
Vlad
didi
barlo
sm-sulzer
vrabieionut
orestte
PaulSb
srazvi
Ionutz
IonutCFR2009
KQQ
mariuskl
MariusM
lovekomotive
Hurricane
Lde 2100
tudor_vl
cristi CFR
COSTACHE MIHAIL
32 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeSam 27 Feb 2010, 21:42

Ce scuze sa iti ceri ca ai spus adevarul . Eu unul mai bine mor de obezitate ca nu fac miscare 30 de minute pe zi, sau de cancer la batranete ca am consumat prea multe grasimi si saruri, decat sa mor de tanar in vreun accident de microbuz. Eu cred ca de mii de ori mai important era sa publice ceea ce am propus noi C.N.A.-ului decat ce scriu ei , sa consumam fructe si legume, sa facem miscare 30 de minute pe zi, sa bem 2 l de lichide pe zi, ca la gradinita parca am fi. Dar ceea ce este cel mai important, nu spun ca se calca niste reguli! Cum oare sunt si regulile astea facute , Dumnezeu cu mila!
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6375
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeSam 27 Feb 2010, 21:59

Daca pui niste oameni incompetenti sau cu grave tulburari psihice, si dezaxati sa faca legile, cum sa mai fie legile atunci? Sa legalizam drogurile e usor si convenabil, doar asa s-a dictat de sus, dar sa promovam o forma de transport eficienta, ecologica si sigura, sa refacem infrastructura, sa alocam fonduri aici....e complicat, e greu sa pui la treaba 2 neuroni subnutriti sa gandeasca proiecte, mai usor e sa dam cu laba. Problema e ca de la atata dat cu laba, am ajuns ca in evul mediu, iar in curand intram si in preistorie. Sunt atatia oameni capabili in tara asta cu atat de multe idei, si daca ar fi lasati sa-si puna in practica ce gandesc, am fi departe. Numai ca oamenii aia au prea mult bun simt, ca sa se bage in mocirla de la putere. Noi daca nu ne trezim, o sa ajungem o tara de prosti in adevaratul sens al cuvantului. Cei din '89 au murit degeaba si au demonstrat ca o revolutie nu foloseste la nimic, nu schimba cu nimic un comunism marxist cu unul nou de tip capitalist. Singura revolutie benefica e cea din mentalul fiecaruia, doar aia o sa dea rezultate, si o sa se vada si in plan fizic, social, financiar. Pana atunci visam cu ochii deschisi.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeVin 05 Mar 2010, 10:20

O petitie inaintata catre C.F.R.

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 3-5-2010100604AM
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeSam 06 Mar 2010, 16:44

Intr-un parc din sectorul 4 din Bucuresti, in apropierea Salii Polivalente si a Palatului Copiilor, Primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a amplasat o locomotiva de ecartament ingust , o locomotiva de toata frumusetea, pentru a fi privita de cei care se plimba prin parc.

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 P1030018

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 P1030024

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 P1030022

Numai ca aceasta locomotiva a ajuns sa fie devastata de copiii care se urca pe ea, trag de manete si se deterioreaza vazand cu ochii.
Nimeni nu zice nimic, si oricand se poate rani vreun copil, pentru ca locomotiva nu este loc de joaca fiind din tabla si din fier, si nu din plastic sau lemn,asa cum cere noile reguli.

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 P1030008

Drept pentru care, eu impreuna cu alti membri ai acestui forum, am inaintat o petitie Domnului Primar, ca sa faca ceva sa, nu mai fie devastata aceasta bijuterie! Ne va asculta Domnul Primar? Vom vedea! Stim insa ca si dumnealui colectioneaza masini de epoca si este un adevarat nostalgic!!!

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 3-6-201043222PMPIEDONE
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeLun 08 Mar 2010, 15:04

O petitie trimisa mai demult catre Regiotrans, insa nu am postat-o la acest topic:

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 2-17-201035726PM
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeMar 09 Mar 2010, 12:36

Alta petitie:

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 2-17-201035453PM
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeMar 09 Mar 2010, 14:51

Cu Viseul de Sus - Borsa e o problema cam mare la intrare in Borsa...
Se circula doar pe Viseul de Jos - Viseul de Sus pe baza de manevra.
http://www.panoramio.com/photo/26833495

Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7936
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeMar 09 Mar 2010, 15:01

Da...am mai vazut si eu acea poza, si am trecut si pe acolo dupa inundatii...ar trebui adus mult pamant si fixata iar calea...nu ar fi ceva imposibil....

Iar legat de sectia Ulmeni - Cehu Silvaniei am trimis un mail la RegioTrans in urma cu ceva vreme, si mi-au raspuns ca "Nu avem in vedere, in viitorul apropiat, aceasta sectie"... Sad
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeMar 09 Mar 2010, 17:55

Incearca la privatii locali cu sediul in Cluj Wink

srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6345
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeMier 10 Mar 2010, 01:20

Imi plac liniile astea secundare unde CFR are pierderi dar erau calatori cu sutele Laughing . Bucuria nasilor desigur 🐷 . Poate daca ar face un studiu cati ar fi interesati si sa vada daca mai e linia(intre Oradea si Holod lipseste pe mai multe portiuni decat se credea initial, Cristi stie detalii). De exemplu poate ar fi rentabil un tren Turda-Cluj. Tin minte ca pe linia 406 erau trenurile cu 2 sau 3 vagoane arhipline si nimeni nu avea bilet, acum Regiotrans castiga bani frumosi acolo, deci se poate sa se taie bilete, sa se circule corect dar nu se vrea scratch
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeMier 10 Mar 2010, 01:32

Nota 10 pentru firmele private , ei stiu sa instruiasca personalul in asa fel incat sa iasa in profit si automat personalul are un salariu asigurat ceea ce la CFR nu se intampla , personalul CFR zice ca ce e trenu lui dece sa taie bilete si sa se duca banii in contul companiei sa se duca direct in buzunarul lui , sincer bine le face c ai da afara pacat ca nu i da afara pe controlorii de bilete cu astia trebuia sa inceapa restructurarea
Sus In jos
cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6554
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeMier 10 Mar 2010, 01:49

Las ca nici nasii de la privat nu-s sfinti, mai merge si acolo.
In mai anul trecut am fost pe Gataia-Jam si la intoarcere numai eu am primit bilet ca mergeam pana la Timisoara.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeVin 12 Mar 2010, 20:44

COSTACHE MIHAIL a scris:
O petitie inaintata catre C.F.R.

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 3-5-2010100604AM

Si iata si raspunsul:

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 3-12-201081533PM
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeMar 16 Mar 2010, 21:53

COSTACHE MIHAIL a scris:
COSTACHE MIHAIL a scris:
La propunerea unor membri ai acestui forum, am inaintat conducerii C.F.R. o petitie care face referire la data repunerii in folosinta a podului de la Carta.
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 12-11-200950756AM

Si raspunsul l-am primit dupa doua luni. Niciodata nu e prea tarziu. Din cate inteleg eu, podul era prevazut sa fie refacut anul acesta, insa din lipsa de fonduri, lucrarile au fost amanate.

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 2-15-2010113653AM

Nu strica doua raspunsuri. Unul din fratii mei, si el pasionat de trenuri, nestiind ca eu am trimis o petitie referitor la podul de la Carta pentru ca locuim separat, a trimis si el o petitie. Iata si raspunsul lui, care este diferit fata de al meu, si mult mai amplu, chiar pe doua pagini:

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 3-16-201084904PM
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 3-16-201084952PM
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitimeMar 23 Mar 2010, 21:23

COSTACHE MIHAIL a scris:
Multi dintre dumneavoastra inca va mai ganditi la Zilele Feroviare,expozitie care a avut loc in Gara de Nord, in toamna,fiind alcatuita din material rulant de ultima generatie . Unii dintre dumneavoastra ati fost personal si ati vizitat expozitia, altii ati vazut materialul rulant in reportajul din acest forum. Cu siguranta, v-a placut la toti, si poate asteptati cu nerabdare o alta expozitie. Ce ati spune, daca CN-CFR ar organiza o alta expozitie, insa de data aceasta alcatuita din material rulant de epoca. Cred ca va avea un impact mult mai puternic decat expozitia precedenta. Noi le-am propus acest lucru. Acum sa vedem daca si ei sunt de acord!
PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 1-18-2010124511PM

Raspunsul:

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 3-23-201091921PM
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.
Sus 
Pagina 10 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ADMINISTRATIE
» Automotoare RegioTrans (1)
» POLITICA FORUMULUI
» DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: