Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.

In jos 
+28
Bobses
ultras
Nesebar
cortexedge
arianul
bogdan srl
discoid21
stegaru
cristi ar
Vlad
didi
barlo
sm-sulzer
vrabieionut
orestte
PaulSb
srazvi
Ionutz
IonutCFR2009
KQQ
mariuskl
MariusM
lovekomotive
Hurricane
Lde 2100
tudor_vl
cristi CFR
COSTACHE MIHAIL
32 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
AutorMesaj
ultras

ultras

Numarul mesajelor : 78
Varsta : 35
Localizare : Husi
Reputatie : 5596
Data de inscriere : 07/11/2009

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeDum 28 Mar 2010, 00:12

Incerc si eu sa fac o treaba... anul trecut era tren personal (cu automotor desiro) husi-iasi, plin de studenti, erau chiar in picioare din husi pentru un drum de 3 ore. anul acesta a devenit accelerat...problema este ca se cupleaza la crasna cu acceleratul de galati si cat il asteapta, cat mai face manevre, se ajunge tot la 3 ore iar pretul este de 3 ori mai mare...iar pentru studenti se cunoaste...in doua saptamani am reusit sa strang 300 de semnaturi de la studenti pe care le-am depus la registratura la regionala din iasi...cu ajutorul domnului Costache Mihail, au ajuns si la sediul cfr..in caz ca primesc un raspuns negativ, lipsesc de la scoala si ma duc in audienta la director...pacat ca sunt multe interese si "manarii" la mijloc, ca altfel nu ar fi fost schimbat acest tren...

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Scan0001
Sus In jos
Bobses

Bobses

Numarul mesajelor : 46
Varsta : 52
Localizare : Iasi
Reputatie : 5429
Data de inscriere : 08/03/2010

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeDum 28 Mar 2010, 22:34

Cred că știi că trebuie să te duci la directorul de la CFR Călători (nu la Infra...), că de el depinde să ceară suplimentarea cu noi trase...
Dar nu cred că ai să rezolvi nimic, și nu din rea voință, ci dintr-un simplu calcul al profitabilității: studenții cu care spui că era plin AM-ul de la Crasna la Iași nu cred că erau plătitori de bilet (de fapt știu sigur că nu plăteau nici bilete, nu aveau nici abonamente...). În asemenea condiții, nu merită reintroducerea trasei respective; se pare că au început și cei de la SRCF Călători să se gîndească la profit, după ce au văzut ce încasări are Regiotransul pe secțiile considerate de ei neprofitabile... Smile))
Sus In jos
http://www.feroviarul.ro
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6345
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeLun 29 Mar 2010, 19:35

Nu se pun ei sa gandeasca atata, o sa raspunda scurt ca este un personal la o ora si ceva in spate la accelerat Laughing
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeLun 29 Mar 2010, 20:49

COSTACHE MIHAIL a scris:
Fiecare membru al acestui forum are o sectie, o locomotiva, un vagon preferat. Din pacate, sectia mea de suflet Caciluati - Snagov Plaja, este una nefunctionala, lucru care ma intristeaza enorm. Cum cei de la C.F.R. nu vor sa reintroduca din nou trenuri pe aceasta sectie, am folosit o alta stratagema.

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 2-27-201054144PM

------------------------------------------

INFO-TRENULETZ: 0763014960

Raspunsul:

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 3-29-201084039PMturism
Sus In jos
ultras

ultras

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeLun 29 Mar 2010, 21:09

Bobses a scris:
Cred că știi că trebuie să te duci la directorul de la CFR Călători (nu la Infra...), că de el depinde să ceară suplimentarea cu noi trase...
Dar nu cred că ai să rezolvi nimic, și nu din rea voință, ci dintr-un simplu calcul al profitabilității: studenții cu care spui că era plin AM-ul de la Crasna la Iași nu cred că erau plătitori de bilet (de fapt știu sigur că nu plăteau nici bilete, nu aveau nici abonamente...). În asemenea condiții, nu merită reintroducerea trasei respective; se pare că au început și cei de la SRCF Călători să se gîndească la profit, după ce au văzut ce încasări are Regiotransul pe secțiile considerate de ei neprofitabile... Smile))

Nu stiu de ce spui tu ca sigur nu cumparau bilet, tinand cont ca nu stii cum era trenul anul trecut. Pentru ca anul trecut era direct din Husi si nu se cupla cu nici alt automotor. Stiu din sursa sigura din gara Husi, ca acel tren era cel mai profitabil.iar intr-un automotor, cel putin pana la mijloc se vede si totdeauna urmaream sa vad daca aveau bilete sau nu, si sa stii ca aveau cei care mergeau la Iasi.La Calatori am fost, in caz ca nu rezolv, am sa ma duc in audienta
Sus In jos
Bobses

Bobses

Numarul mesajelor : 46
Varsta : 52
Localizare : Iasi
Reputatie : 5429
Data de inscriere : 08/03/2010

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeLun 29 Mar 2010, 21:13

ultras a scris:

Nu stiu de ce spui tu ca sigur nu cumparau bilet, tinand cont ca nu stii cum era trenul anul trecut.
De unde știi tu așa de sigur că nu știu cum era trenul anul trecut? Smile)) Văd că afirmi cu tărie asta. Smile Mă rog, treaba ta...
Sus In jos
http://www.feroviarul.ro
ultras

ultras

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeLun 29 Mar 2010, 21:18

pai spuneai ca din Crasna la Iasi nu mai erau toti platitori de bilet, tinanad cont ca nu se schimba decat sensul de mers si toti studentii erau din Husi. Very Happy
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeLun 29 Mar 2010, 21:53

Pai daca Ultras va primi un raspuns nefavorabil, se va duce in audienta,iar eu cand voi prinde putin timp liber, voi duce aceeasi petitie cu toate cele peste 300 de semnaturi si la Palatul C.F.R.

Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Mar 30 Mar 2010, 08:23, editata de 1 ori
Sus In jos
ultras

ultras

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeLun 29 Mar 2010, 22:28

scuze Bobses, am ridicat tonul si nu trebuia.poate chiar ai dreptate
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeMier 31 Mar 2010, 15:06

COSTACHE MIHAIL a scris:
cristi ar a scris:
Mihail, daca ai putea sa faci o petitie prin care sa ceri informatii privind stadiul proiectului de reabilitare a caii ferate dintre Curtici si Simeria? Se preconiza ca anul acesta vor incepe lucrarile.
La rugamintea colegului nostru Cristi ar care mi-a sugerat sa depun o petitie in care sa cer informatii privind proiectul de reabilitare a caii ferate dintre Simeria si Curtici, precum si la rugamintea altui membru ,al acestui forum care m-a rugat sa nu ii dezvalui numele, si sa cer informatii despre linia Gura Putnei - Nisipitu, am inaintat conducerii CNCFR urmatoarea petitie:

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 2-8-201024829PM

Iata si raspunsul:

Cristi ar, mii de scuze, dupa cum vezi, in raspuns nu au precizat nimic despre proiectul de reabilitare dintre Curtici si Simeria, ci numai despre defuncta sectie Gura Putnei-Nisipitu, al carei viitor este din pacate unul sumbru. Probabil ca au uitat. Sau poate ca voi primi separat alt raspuns.

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 PETITIENISIPITU
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeMier 31 Mar 2010, 23:06

Ei nu au bani sa o repare, 19 km e ceva distanta
Privat interesat sa baga atata banet ca apoi sa plateasca chirie sigurat nu se va gasi...
R.I.P.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 01 Apr 2010, 09:21

Urmeaza sa aiba soarta altor defuncte ,,neinteroperabile": Deva - Brad,
Huedin -Calatele (off topic aici nu erau turisti pentru Vladeasa?),
Viseul de Sus - Borsa(off topic aici n-ar fi turisti pentru Borsa direct din Salva cu un Desiro?)
Dobresti -Rogoz

Intr-un an un prieten m-a invitat la o expeditie la Nisipitu. Dar nu m-am dus....

19km e mai mult de 30 m cit e la Balota si unde inca nu se misca.

Soarta...poate facem un efotr si mergem la pas pe acolo.
Sus In jos
srazvi

srazvi

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 01 Apr 2010, 16:01

Faza cu Borsa nu e ca sunt sau nu turisti, gara e la intrare in Borsa, ori statiunea e la 15 km, in celalalt capat, localitatea fiind pe lungime, deci cu sau fara tren tot la duba/autocar ajungi daca vrei sa mergi in Borsa si de ce sa mai schimbi si sa nu mergi direct de la gara Viseu de Jos 🤡
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 01 Apr 2010, 16:10

Viseu de Jos - Borsa e inchiriata de RG Holz , dar o folosesc numai pe portiunea Viseul de Jos - Viseul de sus pe cale de manevra.
La Borsa e o mica mare problema...

srazvi

srazvi

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 01 Apr 2010, 16:29

Ideea era ca sobolanul poate merge pana inainte de alunecare si sa se intoarca, dar e in capatul satului ca sa zic asa si nu foloseste la nimeni, plus limita de 15 la ora Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.   PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. - Pagina 11 Icon_minitime

Sus In jos

PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI.
Sus 
Pagina 11 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ADMINISTRATIE
» Automotoare RegioTrans (1)
» POLITICA FORUMULUI
» DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: