|
| PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. | |
|
+28Bobses ultras Nesebar cortexedge arianul bogdan srl discoid21 stegaru cristi ar Vlad didi barlo sm-sulzer vrabieionut orestte PaulSb srazvi Ionutz IonutCFR2009 KQQ mariuskl MariusM lovekomotive Hurricane Lde 2100 tudor_vl cristi CFR COSTACHE MIHAIL 32 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 01 Apr 2010, 22:01 | |
| Si sa nu uitam ca intre Borsa si Viseu, se mai afla si comuna Moisei, destul de mare, deci pe langa localnicii din aceasta zona care si ei ar putea folosi trenul se mai gasesc si cateva atractii turistice, ,un camping, precum si vestita Manastire Moisei care in zilele de sarbatoare aici vin din zonele vecine, chiar si din cele mai indepartate sute de persoane, iar in preajma sarbatorilor Adormirii Maicii Domnului aceasta manastire devine loc de pelerinaj pentru ca fiind hramul, mii si mii de credinciosi, pelerini si turisti sosesc aici din toata tara. |
| | | dan ciprian
Numarul mesajelor : 169 Varsta : 45 Localizare : Rm Valcea Reputatie : 5605 Data de inscriere : 22/01/2010
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 01 Apr 2010, 22:32 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Si sa nu uitam ca intre Borsa si Viseu, se mai afla si comuna Moisei, destul de mare, deci pe langa localnicii din aceasta zona care si ei ar putea folosi trenul se mai gasesc si cateva atractii turistice, ,un camping, precum si vestita Manastire Moisei care in zilele de sarbatoare aici vin din zonele vecine, chiar si din cele mai indepartate sute de persoane, iar in preajma sarbatorilor Adormirii Maicii Domnului aceasta manastire devine loc de pelerinaj pentru ca fiind hramul, mii si mii de credinciosi, pelerini si turisti sosesc aici din toata tara.
Dar si carosabilul este sub orice critica din cauza camioanelor de lemne. De la Moisei pana la Viseu, numai daca nu iti pare rau de masina mergi cu o viteza rezonabila; asta ca inca un argument favorabil liniei. |
| | | srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6345 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Vin 02 Apr 2010, 01:51 | |
| Ca pe orice linie neinteroperabila, CFR singur n-o sa mai bage trenuri de calatori, mai ales ca cei cu lemnul si cu mocanita de pe Vaser(care circula zilnic) au inchiriat linia de vreo 10 ani deja dar rar o folosesc, in ultimul timp tot cu camioanele transporta bustenii, e mai ieftin si mai rapid. Viteza medie a unui tren de marfa e 25 km/h, am citat din celebrul reportaj prosTv |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Vin 02 Apr 2010, 08:35 | |
| Toata iarna vedem la tv reportaje despre pirtiile de la si de la si despre trenurile zapezii. Ei bine, Borsa este o statiune montana cu pirtii de schii, asa incit pentru accesul acolo m-am gindit mereu de ce nu e pusa in valoare linia asta. RG Holz astia ar putea sa o repare si sa introduca niste trenuri pentru turisti.Pe scurt asa am gindit eu folosirea ei pentru ca cei din zona nu vor folosi trenul ca mijloc de transport. Jumatate din ei sint plecati din tara iar restul au masini. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 15 Apr 2010, 19:04 | |
- Intr-un parc din sectorul 4 din Bucuresti, in apropierea Salii Polivalente si a Palatului Copiilor, Primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a amplasat o locomotiva de ecartament ingust , o locomotiva de toata frumusetea, pentru a fi privita de cei care se plimba prin parc.
Numai ca aceasta locomotiva a ajuns sa fie devastata de copiii care se urca pe ea, trag de manete si se deterioreaza vazand cu ochii. Nimeni nu zice nimic, si oricand se poate rani vreun copil, pentru ca locomotiva nu este loc de joaca fiind din tabla si din fier, si nu din plastic sau lemn,asa cum cere noile reguli.
Drept pentru care, eu impreuna cu alti membri ai acestui forum, am inaintat o petitie Domnului Primar, ca sa faca ceva sa, nu mai fie devastata aceasta bijuterie! Ne va asculta Domnul Primar? Vom vedea! Stim insa ca si dumnealui colectioneaza masini de epoca si este un adevarat nostalgic!!!
Si Domnul Primar ne-a ascultat! Datorita interventiei noastre, acum locomotiva este pazita, copiilor li s-a interzis sa se apropie de de ea, si au fost amplasate si cateva placute de avertizare. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 15 Apr 2010, 20:38 | |
| Hopa, nu ma asteptam la un raspuns favorabil :shock: O bila alba pt domnul primar. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6567 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 15 Apr 2010, 22:32 | |
| Traiasca domnu primar ce bine ca s-au luat masuri .Nici eu nu ma asteptam la un raspuns favorabil. |
| | | ultras
Numarul mesajelor : 78 Varsta : 35 Localizare : Husi Reputatie : 5596 Data de inscriere : 07/11/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 29 Apr 2010, 21:05 | |
| o luna jumatate de cand am depus petitia si nici un raspuns... |
| | | COSTACHE MIHAIL
| | | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 24 Iun 2010, 22:16 | |
- cristi ar a scris:
- Mihail, daca ai putea sa faci o petitie prin care sa ceri informatii privind stadiul proiectului de reabilitare a caii ferate dintre Curtici si Simeria? Se preconiza ca anul acesta vor incepe lucrarile.
Este o idee buna. Am sa trimit o petitie privind acest aspect!i Un raspuns pentru cristi ar, niciodata nu este prea tarziu! |
| | | ultras
Numarul mesajelor : 78 Varsta : 35 Localizare : Husi Reputatie : 5596 Data de inscriere : 07/11/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mar 20 Iul 2010, 21:55 | |
| |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 30 Sept 2010, 19:41 | |
| La cererea mai multor membri fideli ai Forumului TRENULETZ, am inaintat astazi Conducerii C.F.R. Infrastructura aceasta petitie: |
| | | Desiro256 Fotograful anului
Numarul mesajelor : 1171 Varsta : 30 Localizare : Sibiu Reputatie : 6444 Data de inscriere : 19/09/2010
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 30 Sept 2010, 21:00 | |
| Sunt curios care va fi răspunsul. Sper să fie unul favorabil. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Vin 01 Oct 2010, 14:19 | |
| La rugamintea mai multor membri ai Forumului TRENULETZ, de altfel si calatori fideli ai transportului feroviar, am depus Conducerii C.F.R.Calatori o petie in vederea imbunatatirii legaturii feroviare dintre Rm. Valcea si Constanta, precum si a localitatilor existente pe acest traseu: Dragasani, Piatra Olt, Caracal, Draganesti Olt, Rosiori, Videle, Bucuresti, Lehliu, Ciulnita, Fetesti, Cernavoda, Medgidia. Speram ca si de data aceasta, Conducerea C.F.R. Calatori va tine cont de propunerea noastra, iar raspunsul va fi unul favorabil!!!
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Mar 26 Oct 2010, 15:02, editata de 2 ori |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Sam 02 Oct 2010, 00:08 | |
| Solutia optima pentru a se realiza o legatura buna intre Sibiu si Constanta ar fi o ramura pentru trenurile 1821/1822 care se detaseaza si se ataseaza in Caracal , ramura ar putea pleca din Sibiu in jurul orei 23 ar ajunge in caracal unde se ataseaza la 1822 dupa care in Buc. N. si in Constanta stim la ce ora ar ajunge , in felul acesta ar fi realizata si legatura directa pe timp de noapte dintre Sibiu si Bucuresti , aceeasi treaba ar fi sens invers cand trenul 1821 pleaca din Buc. N. la 23:45 , ramura se detaseaza in Caracal si automat in Sibiu ar ajunge dimineata in jurul orei 6 . Eu zic ca asa ar fi solutia ideala pana se repara podul de la Carta |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. | |
| |
| | | | PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |