Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+101
alexmorph3us
Costin.B
phnegativ
mariushal
nenuandrei
Raduku09
cristi.florea.9085
ANDU2100HP
c o r v i n
cortexedge
DAS 2011
Desiro256
cnusi
buldozer2
seby1998
ionutz85
alexpopa
Mushu
apmatei
Vale
Spartan1948
Luna
stefan_br
raoul
Balto
BlueLight
alex1987
FeroFan97
ALEXCFR
Tomi13leu
Dutzu
spiderpc
marius_catalin84
CalinPiatraNeamt
get.
user dezactivat...
andreiutzu
DPS
Czirjak Arpad
cristi ar
TonyGFR
billy752-istu
riciu
Fantaghiro
cristy79
Rarau
florin.lifticariu
COSTACHE MIHAIL
ionutz72
Caravelle_Zg
allred
cristi_tgv
alinx3330
Katalin4653
Amiralul
George
Petre_IFTE
MariusM
Hurricane
maris.constantin
Vitosa
cont dezactivat .
redeme
ldh80
@ndrey
Ciprian
NicuS
TVlad
vanchorusebulgaria
Teodor
AlexD
Simply18
rich1974
lapsanszkitamas
cardinal
AndiCFR
AndreiCFRbv
Radu Tudor
Cont dezactivat
Adrian78
rizelgeorgel2004
Jhonyla
cristi CFR
Bobby_TM
IonutCFR2009
cfr500
Dr2005
kristi kkk
Razvan Tudor
Andrey_tm
unguru22
razvan - trenuri
mureseanu_976
Norbi
DUAL
Adirmvl
Nesebar
mihaiuc
Vlad
decward
valentina04
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 50 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeDum 01 Dec 2013, 20:03

Nu uitaţi să debifaţi opţiunea ,,doar staţiile principale", că altfel găsiţi doar staţiile mari, pentru restul vi se spune sec că ,,staţia nu există".

Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6557
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 09:45

se merita sa transporti pe calea ferata un singur vagon?
am vazut un DA de la GFR tragand un cazan (doar un vagon)
ma gandesc ca mergea doar in apropiere in Timisoara Vest sau Sud...
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13808
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 09:53

Păi dacă ai de transportat doar un vagon ce faci? Nu-l transporţi? Sau legi alte 10 vagoane goale la tren doar ca să nu pară că faci risipă de motorină?
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 09:58

Smile
nu stiu in zona ta Vlad
dar aici in zona Timisoarei a cam crescut traficul de marfa un lucru bun
sau mi se pare mie?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 10:02

Este rentabil sa duci o locomotiva izolata de la o statie la alta?

Pai obrazul subtire cu cheltuiala se tine.

Firma GFR a primit comanda sa duca un vagon, il duce si astfel data viitoare va duce 5 de la aceeasi firma care va merge pe ideea ca alta firma i-a refuzat un singur vagon si i-a propus sa astepte formarea unui tren, in timp ce GFR nu a avut aceasta pretentie.

Pe de alta parte este posibil ca din statia respectiva GFR sa fi adus alte vagoane, pline sau goale si astfel afacerea sa nu fi fost paguboasa.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 10:08

Ai dreptate Dan
am vazut ca si TFG mai trage cazane pe aici...
Dan pe tine te intreb ca tu poate sti
cazanele sunt folosite in Vest si Sud? ce este acolo?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 10:17

Vestul si Sudul deservesc multe fabrici. La Sud merg cazanele pentru fabricile din Calea Buziasului, de fapt prin Semenic, ca nu stiu daca mai lucreaza Antestatia Azur, dar e si o firma chiar linga linie care si-a tras linie ferata,

Dincolo la Vest in primul rind este Shell gas si mai citeva fabrici, dar gazul in special.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 10:26

vad pe google o firma pe strada Sulina chiar la intrare in Timisoara Sud dinspre Nord are o singura linie care intra in curte
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8444
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 15:58

Explicati-mi si mie ma rog, cum fac sa vad parcursul unui tren pe infofer, de cand l-au schimbat imi e sila sa il mai accesez. Debifez optiunea amintita mai sus de Dr2005 si introduc statia de plecare si pe cea de sosire, in prima casuta. Imi apare ca nu exista nici un tren pe acea relatie.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11657
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 17:11

Pentru parcursul unui tren: http://mersultrenurilorcfr.ro/imtif/cTrs.aspx?lng=ro

În rubrica Mersul Trenurilor - info apeși pe Informatii trenuri.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMier 04 Dec 2013, 11:53

ce inseamna roti blocate la locomotiva
asta a patit masina lui R 2603
dupa ce ca am plecat tarziu din cauza lui IR 1698 nici nu am trecut bine de primul semnal ca ne-am oprit
a trebuit sa schimbe masina
Sus In jos
cfr500

Numarul mesajelor : 2600
Varsta : 24
Reputatie : 7373
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMier 04 Dec 2013, 12:17

http://banulbotosanean.ro/stiri/politica/12812-roman-cere-fonduri-pentru-calea-ferata-dorohoi-trusesti-iasi
Sus In jos
@ndrey
V.I.P Member
V.I.P Member
@ndrey

Numarul mesajelor : 902
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Reputatie : 6454
Data de inscriere : 26/09/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMier 04 Dec 2013, 18:13

Roata blocata inseamna posibilitatea rotirii acesteia din diverse cauze, in principiu un rulment spart/gripat duce la blocarea osiei,dar si angrenajul osiei de catre motor poate duce la blocarea osiei!
ctln1991 ce zice domnul ala este departe de adevar,are ceva tenta, si este plin de "prostie' ;spun asta pentru ca nu cred ca a mers cu trenul de multa vreme ca sa stie ce si cum ,si al doilea ,el probabil ca nu stie ca mai exista si varianta prin Leorda,care este mult mai accesibila deoarece la Veresti atasare unei electrice pentru remorcarea trenului reduce mult din costurile de transport decat daca ar fi fost cu diesel,insa nu neaparat asta e problema RC-CF concesionarul infrastructurii pe ruta descrisa este OTF autorizat la transport de marfa ,si nu este singurul,dar e ma iusor sa vorbesti tampenii ca sa te creda vitele decat sa te informezi si sa le expui problema si solutiile tehnice necesare:pig: 
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMier 04 Dec 2013, 18:38

multumesc
imi explica cineva ca este vorba de eficienta franei (o supapa)
prinzi viteza ca in cazul de fata si aproape de semnal incetinesti dar simti ca nu se mai opreste decat foarte greu
asta s-a intamplat si astazi
tot acea persoana imi spunea ca e moarte curata ca locomotiva cu aceasta defectiune sa circule...
Sus In jos
florin.lifticariu

Numarul mesajelor : 757
Reputatie : 5150
Data de inscriere : 09/11/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitimeMier 04 Dec 2013, 18:44

Sti cumva si de ce locomotiva e vorba ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 34 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 34 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 50 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: