Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Votati in legatura cu maidanezi

In jos 
+22
IonutChircu
Adrian78
Jhonyla
kristi kkk
Teodor
baiazid
cristi CFR
Nesebar
membru dezactivat ,
cstefan
IonutCFR2009
NicuS
Dr2005
DUAL
Vlad
Balto
TVlad
cortexedge
Spartan1948
Andrey_tm
rizelgeorgel2004
unguru22
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Daca ar fi un referendum ce ati vota despre caini maidanezi?
Eutanasiat
Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Vote_lcap63%Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Vote_rcap
 63% [ 40 ]
Adoptat
Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Vote_lcap25%Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Vote_rcap
 25% [ 16 ]
Impuscat
Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Vote_lcap12%Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Vote_rcap
 12% [ 8 ]
Total voturi : 64

Sondaj inchis

AutorMesaj
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeDum 08 Sept 2013, 21:19

Eu personal nu ma voi referi la puscariasi, faptul ca sunt inchisi e cea mai mare pedeapsa pt. ei, libertatea e in firea omului, poate sa fie alocatia si mai mare decat o au acum. Dar acei puscariasi sunt oameni si, nativ, beneficiaza de ratiune. La un procent mic aceasta functioneaza si unii dintre ei se schimba, poate max. 5% din puscariasi. In schimb un caine salbaticit nu mai este de nici-un folos. Eu sugerez o solutie: Toti cainii din gaospodariile taranesti sa fie sterilizati, cei care ii au de prasila sa plateasca o taxa/impozit de genul celei pe care o platesti la o masina de 3000 cm cubi, la mine a functionat am trecut la 1300 cm. Alta solutie ar fi sa faca Oprescu parteneriate cu restaurantele chinezesti.
P.S. Cati sunteti de pe acest forum vegetarieni? Cati aveti pantofi, geci, huse tel din piele? Cati ati facut sotiilor sau iubitelor cadou haina de blana? Acolo nu e tot holocaust? Cu ce greseste un biet iepure, vizon, hermelina, vulpe de trebuie sa devina gulerul unei pitipoance? Au omarat vreun om? De ce nu va duceti si sa tipati la Crevedia impotriva miilor de pui masacrati zilnic? Cati iertati porcul de craciun sau mielul de paste?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeDum 08 Sept 2013, 22:01

Una e să omori un animal pentru mâncare, alta e să-l omori doar de dragul de a-l omorî. Nu mai zic de efectele psihologice, pentru că cine se obişnuieşte cu omorât câini, după aia o să creadă că moartea e soluţia pentru toate, după aia o să treacă la nevastă, soacră etc.
Iar câinii ăştia nu prea se mănâncă, chiar şi China se gândeşte să interzică consumul de câini şi pisici.

Suma aia de 200 RON pe câine e pe hârtie. Mulţi câini mor de foame prin adăposturi (sau îngropaţi în zăpadă iarna), banii intră în buzunarele ASPA. Aşa era şi cu ,,eutanasia"... e plăteau banii şi ăia ori injectau altceva (var sau ce aveau la îndemână) pe viu, ori le rupeau gâturile. N-a venit degeaba madam BB.

TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8414
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeDum 08 Sept 2013, 22:04

Foarte bine, sa ii invite pe ONG-isti la executii ca sa nu mai fie discutii ca le dau in cap in loc sa ii injecteze cu ce trebuie. Ca la Tg. Mures sau Brasov, citisem pe undeva.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 01:21

Dr2005 a scris:
Una e să omori un animal pentru mâncare, alta e să-l omori doar de dragul de a-l omorî. Nu mai zic de efectele psihologice, pentru că cine se obişnuieşte cu omorât câini, după aia o să creadă că moartea e soluţia pentru toate, după aia o să treacă la nevastă, soacră etc.
Iar câinii ăştia nu prea se mănâncă, chiar şi China se gândeşte să interzică consumul de câini şi pisici.

Suma aia de 200 RON pe câine e pe hârtie. Mulţi câini mor de foame prin adăposturi (sau îngropaţi în zăpadă iarna), banii intră în buzunarele ASPA. Aşa era şi cu ,,eutanasia"... e plăteau banii şi ăia ori injectau altceva (var sau ce aveau la îndemână) pe viu, ori le rupeau gâturile. N-a venit degeaba madam BB.
Nu-l omori de drag, ci pt. a nu te omori el mai tarziu. Curva Frantei sa vina si sa ia toti maidanezii de la noi sau sa dea ea bani sa fie intretinute javrele. Stii ceva, Dr2005? Doneaza tu cat vrei pt. a fi hranite gurile alea sparte, eu personal vreau ca impozitul meu de la 2 servicii sa se intoarca in drumuri bune, conditii bune in scoli si gradinite, siguranta pe strada, servicii medicale bune, infrastructura feroviara de secol XXI, putem enumera multe. De ce trebuie sa se duca 22 milioane de lei pt. caini in Bucuresti in 2014 si cam tot atat in retul tarii? Cu 22 de milioane se pot reconditiona 2-3 cladiri de anvergura din centrul vechi al Bucurestiului. Adica plec de la ora 7.30 pana la 21 sa muncesc, ma chinui aprox. 2 h pe 85 de km de la ALex. la Buc. sau pe alte rahaturi de drumuri din Rromanica deoarece guvernantii ne spun ca nu-s bani da' pt. smenuri cu caini se gasesc! Mai bine rupem, in cazul d fata, cainele in doua si se termina odata! Cine vrea caini sa vina sa-si umple curtea, da' sa nu faca precum jigodia grasa si nenorocita cu constiinta impacata care doreste sa mai salveze caini ce a eliberat una din javrele criminale din Tei(apropo Nastase a facut parnaie doar pt. ouale gainilor de la Cornu-mutanta aia cand va primi mandat de 29 de zile?), iar cu restul kput!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 08:43

Am dat aseară, întâmplător, pe Antena 3 (nu am rezistat mai mult de 10 minute, ăia făceau campanie anti-Onţanu non-stop). O duduie supărată, ceva organizator al protestului de la Izvor, se plângea că rahatul de câine devine praf şi îl inhalăm cu toţii. Deşi acel r***t, în care calcă ea destul de des, se pare, e făcut de câinii cu stăpân, că maidanezul nu se c*că pe trotuar. Din punctul ăsta de vedere, porumbeii sunt mai periculoşi, pentru că rahatul lor ajunge pe pervaz şi pe geamurile tuturor, mai ales a celor care au o vecină disperată la ultimul etaj, care hrăneşte vreo 50 de porumbei (în condiţiile în care porumbeii se pot hrăni şi singuri, fără să deranjeze, că muşte şi omizi sunt destule).
Apoi a intervenit o mare actriţă care, foarte enervată, spunea ,,Cum îndrăzniţi, cum vă permiteţi să o acuzaţi pe biata bunică pentru ce i s-a întâmplat copilului? Ea nu are absolut nicio vină! A întors şi ea capul o clipă, e om, ce, nu are voie?" Da, a întors capul, copii au sărit gardul şi au intrat într-o curte plină de câini. Dacă ieşeau în stradă şi îi lovea o maşină? Ce făceam, eutanasiam şoferul?
Am mai spus-o şi o mai spun: e uşor să dai vina pe cineva care nu se poate apăra. E uşor să dai vina pe câini pentru incompetenţa ta, eventual pentru incompetenţa autorităţilor. La fel e şi la oameni, poţi să intri pe contrasens şi să omori 3 oameni cu SUV-ul. Da' iei cu suspendare. În schimb, dacă eşti ,,mic" şi furi o găină, ajungi direct la mititica. Credeţi că dacă dispar câinii de pe străzi, nu o să mai fie oameni muşcaţi? Căutaţi pe net câţi oameni sunt atacaţi zilnic de pittbulli şi rotweilleri. Sau de ciobăneşti. O să vă îngroziţi. Nu mai zic de câţi câini mai mici cu stăpân şi câte pisici şi alte animale sfârşesc zilnic sub colţii câinilor de luptă, crescuţi la noi ca animale de casă.

baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6737
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 09:21

Avem doar 13% psihopati pana in momentul asta, o parte dintre ei cica so-pan-hau-rieni Laughing 

Imi povestea unul din armata: avea un leat cu 2 clase care dadea la porci, saracul muncea de dimineata pana seara iar cand se baga seara in pat sforaia de obosit ce era de nu-i lasa nici pe ailalti sa doarma. Intr-o zi a trebuit sa il scoata si pe el la aruncatul grenadei, insa la poligon el a ramas cu ea in mana pana un sergent s-a prins ca omul se blocase si l-a scapat in ultimul moment. Saracul stia sa faca doar treaba lui, daca il puneai sa faca altceva nu stia ce sa faca.

Si omul acum are vreo 40 de ani si drept de vot.

Romania a ajuns asa o tara de senili incat daca astia de la televiziune spun ca tot cainii sunt vinovati ca suntem cei mai saraci din Europa si nu avem autostrazi, foarte multi chiar cred ce se zice. Si uite asa a ajuns cainele politician, vorba aia, de-aia ii spune lu unu Buldogu.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 10:07

Intr-o tara (sanchi, din UE!) in care au murit oameni in fata spitalelor inchise cu o saptamana inainte, in care cei care se angajeaza in sistemul de invatamant o fac doar pentru ca momentan nu au gasit altceva mai bun de lucru (se citi nu au gasit altceva de lucru, si cum prind un loc de munca in alta parte "I pup you si sper sa nu va mai vad!"), tara care nici macar nu mai zice ca ar fi penultima, din UE, si asa mai departe, chiar exista astfel de discutii?!

Noi, ca popor, avem toate tiglele pe casa?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 10:17

Cum să stai în învăţământ, când un profesor debutant câştigă, dupa ani de facultate şi de master, tot atât cât un muncitor cu 8 clase pe un şantier? Normal că unii pleacă spre ceva mai bun când prind.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 10:23

Exista pentru ca varianta impuscari este egala cu cea a eutanasieri, asa ca in loc de impuscat se putea pune varianta construri de adaposturi pentru caini comunitari nu impuscatul. Altele ar fi fost cifrele acum...

Sa revin la o discutie, am in familie pe fratele mijlociu si pe mama care au fost muscati de caini, probabil ca stiti cu toti cat de dureros este cand te zgarii sau te tai fara sa vrei cu ceva foarte ascutit, dar sa te muste un caine si cu toate astea nici fratele si nici mama nu ar vota pentru eutanasiere sau impuscat.

Si eu am fost atacat de haite de caini, chiar si de 1-2 caini dar nu am fost muscat indiferent ca am fost pe jos sau cu bicla, indiferent ca am fost ziua sau noaptea, am pus mana pe piatra/bat si m-am facut ca dau in ei, uni au luat-o la fuga alti mai rau au venit spre mine, cand am dat cu piatre in ei imediat au luat-o la fuga.

Cand eram in clasa a 3-a un lup cu botnita i s-a pus pata pe mine si m-a trantit jos la pamant, incepusem sa plang, am prins o frica de caini atunci ca mi-era frica cand ii vedeam in lesa sau la curte legati, iar la tara ma duc odata pe an iar cainele casei sta slobod prin curte si nu mai musca pe nimeni.

Revin, eutanasierea nu este o solutie iar asta cu impuscatul in primul rand nu are logica, nu are legatura cu subiectul a fost pusa asa din lipsa de alte variante.

Cine vrea sa impuste sa se joace zecile de jocuri de pe calculator cu impuscaturi sau faca o cariera in armata si cu putin noroc va prinde un serviciu bine platit si pasiunea de a impusca ( Afganistan ) dar nu caini Wink
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6737
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 12:42

Katalyn a scris:
Exista pentru ca varianta impuscari este egala cu cea a eutanasieri
Este egala poate in Rusia si Ucraina, aici suntem in Uniunea Europeana si nici macar cainii agresivi care au muscat sau omorat oameni NU SUNT IMPUSCATI ci eutanasiati, pentru ca asta este metoda umana si care produce si mai putine probleme emotive celui care o executa. Daca cineva dovedeste ca in UE se impusca cainii pe strada sau in adaposturi eu unul sunt de acord cu intrebarea din sondaj.

In alta ordine de idei, am fost prin vecini in Bulgaria si la ei nu prea exista caini vagabonzi, in orasele mai mici ii numeri pe degete (cred ca toti ii stiu pe nume) iar in alea mai mari cel putin in centru eu nu am vazut caini. In Sofia intr-adevar nu am fost iar acolo se pare ca ar fi cea mai mare populatie de caini vagabonzi din Bulgaria, poate ne spun colegii bulgari daca au rezolvat problema sau daca exista vreo solutie pe care o urmeaza in acest moment. In sate sau intre sate, comune iarasi nu am vazut caini umbland ca la noi de tie frica sa mergi.

Problema la noi in Romania este ca sunt caini vagabonzi peste tot, poti sa dai peste ei si in cele mai amarate sate, poti sa dai peste ei la o drumetie pe camp, multi s-au salbaticit si traiesc in paduri ca lupul ... Apoi ,,taranii'' din orasele mai mici sau comunele de langa orasele mai mari, atunci cand le fata vreo catea arunca cainii pe langa autogari La fel se intampla si cu pisicile de gasesti peste tot cutii cu pui abandonati. Deci in concluzie cum o dai tot omul e de vina pentru ca s-a ajuns sa ne gandim la solutii extreme cu impact emotional devastator.

Si daca omori toti cainii din Romania in maximum 10-15 ani ii ai la loc, in primul rand datorita lipsei de educatie a oamenilor si in al doilea rand datorita faptului ca statul roman este iarasi inexistent, ca in atatea ocazii, si nu aplica legea.

Poftim un exemplu in acest sens. I,ediat dupa revolutie au aparut si pe la noi gardienii publici care incepusera sa dea amenzi pentru orice, si daca iti tineai gagica in brate in parc, si daca aruncai tigara pe jos. Si dupa cateva luni de zile lumea se potolise sa mai incalce regulile de bun simt iar parcurile erau curate deci daca se dorea se putea aplica legea iar omul se putea fortat civiliza. Acest lucru a durat doar cativa ani pana cineva s-a gandit sa scoata gardienii din parcuri si sa bage oameni de paza de la o firma privata (combinatie mare bineinteles) doar in intersectii. Bineinteles ca imediat dupa acesta masura parcurile s-au umplut de mizerie si boschetareala s-a intors. Dupa o scurta perioada ziarele aveau ce sa scrie, aparusera si violurile la umbra boschetilor din parc, ti-era frica sa iti lasi copilul singur la o anumita ora dar deh, combinatia anuala de sase cifre cu firma era mai importanta decat siguranta celor integrati in societate, a oamenilor care prin modelul lor puteau salva atmosfera. Tot boschetarii au adus si cainii in parc, dormeau cu ei iarna ca sa se incalzeasca, altii tineau puiuti in intersectie ca sa ceara de pomana...

TVlad a scris:
Foarte bine, sa ii invite pe ONG-isti la executii ca sa nu mai fie discutii ca le dau in cap in loc sa ii injecteze cu ce trebuie. Ca la Tg. Mures sau Brasov, citisem pe undeva.
Care...executii ? Despre ce vorbim noi aici ?
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 14:40

Vlad a scris:
Cum să stai în învăţământ, când un profesor debutant câştigă, dupa ani de facultate şi de master, tot atât cât un muncitor cu 8 clase pe un şantier? Normal că unii pleacă spre ceva mai bun când prind.
Avand in vedere ca acel profesor este mai prost ( in adevaratul sens al cuvantului) decat unii dintre ai sai elevi,DA,mi se pare corect ca acela sa castige cat un muncitor cu 8 clase. Probabil am vazut cu totii pe la TV cum marea majoritate a profesorilor luau note de 1,2,3,4 la testele pentru titularizare.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 14:57

Spartante, chiar crezi ca astia competenti vin pe 800 de lei? Eventual sa mai faca si naveta la nu stiu cati km? Normal ca ajung sa vina in invatamant toti... sefii de promotii.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 16:05

adirmvl a scris:
SpartanteSpartane, chiar crezi ca astia competenti vin pe 800 de lei? Eventual sa mai faca si naveta la nu stiu cati km? Normal ca ajung sa vina in invatamant toti... sefii de promotii.
In primul rand este "Spartan" si nu "Spartant". In al doilea,treaba cu profesorii prost pregatiti,sau mai rau,deloc pregatiti este extinsa la nivel national,inclusiv in orasele resedinta de judet,asa ca...nu prea cred in existenta acestor profesori "competenti",sau si daca,sa zicem ca or exista,procentul este foarte,foarte mic. Dovada nivelul copilandrilor pana in 18-19 ani. ( Vorba fie intre noi,observi si aici pe forum nivelul cunostintelor gramaticale-si nu numai-a unora).
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 16:55

Auzi ma' geniu pustiu, daca tot dai sentinte cu privire la sistemul educational prin care dupa cum se vede ai trecut precum gasca prin apa-cel putin din p.d.v. al caracterului pe care nu ai nici-o jena sa-l expui, nu vorbi doar ca sa-ti creasca numarul de mesaje. Medicii tot incompetenti sunt deoarece au salariile relativ egale cu cele din educatie? Totusi, s-ar putea sa ai dreptate, esti exemplul elocvent de tip d-l Goe(varsta ta este apropiata de cea enumerata in mesajul anterior de tine)-scoti capul pe fereastra tot timpul, palaria zboara si iti arati devla goala, nu doar scoala a contribuit la esecul tau si al altora.
P.S. Stii macar la cine apare notiunea de geniu pustiu?
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitimeLun 09 Sept 2013, 18:02

De-a lungul timpului, precum am invatat in scoala asta romaneasca buna sau rea, cuvintele capata innobilare sau degradare in sens, exemplele sunt multiple, cele mai elocvente sunt p r o s t=simplu sau grozav=urat(cine a citit letopisetul Moldovei stie fraza cu Bogdan al II lea descris de Grigore Ureche drept grozav), insemnand cu totul altceva in zilele noastre. Contemporanul domn Borcea a reusit sa degradeze termenul "spartan" facandu-l sinonim cu maidanez. Sunt eu o pledoarie buna pt. sistemul educational romanesc hulit de multi neaveniti?Twisted Evil
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Votati in legatura cu maidanezi
Sus 
Pagina 5 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Votati regulamentul de concurs
» UZ-Ucraina
» Mersul trenurilor 2011-2012
» Propuneri pentru noul mers de tren 2013-2014
» Liniile care asigura sau care ar putea a legatura cu Republica Moldova

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum