Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Votati in legatura cu maidanezi

In jos 
+22
IonutChircu
Adrian78
Jhonyla
kristi kkk
Teodor
baiazid
cristi CFR
Nesebar
membru dezactivat ,
cstefan
IonutCFR2009
NicuS
Dr2005
DUAL
Vlad
Balto
TVlad
cortexedge
Spartan1948
Andrey_tm
rizelgeorgel2004
unguru22
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Daca ar fi un referendum ce ati vota despre caini maidanezi?
Eutanasiat
Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Vote_lcap63%Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Vote_rcap
 63% [ 40 ]
Adoptat
Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Vote_lcap25%Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Vote_rcap
 25% [ 16 ]
Impuscat
Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Vote_lcap12%Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Vote_rcap
 12% [ 8 ]
Total voturi : 64

Sondaj inchis

AutorMesaj
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 18:01

Vlad a scris:
Eutanasiaţi sau împuşcaţi, una din astea. Eu cred că e singura soluţie şi e şi cea mai ieftină.

Eu chiar nu îi înţeleg pe cei care urlă că e inuman să îi omori şi că ar trebui să ne fie milă de ei.
Zilnic se omoară porci, vaci, miei, păsări şi altele pentru mâncare. Fiecare din cei ce plâng aceste javre, au tăiat un porc sau altceva şi nu le-a fost milă.

Există un sport numit vânătoare unde se împuşcă, pentru distracţie, diferite animale. Despre asta nu am auzit multă lume să zică că este inuman. De ce e normal să împuşti un mistreţ care nu ţi-a făcut nimic dar e imoral să împuşti un maidanez care atacă oameni fără apărare??? De ce?

Cu ce e mai presus un câine maidanez faţă de un mistreţ sau alte animale???
Da pai...dupa logica asta,ar fi mult mai ieftin sa impuscam si criminalii,de ce sa mai cheltuiasca statul banii cu ei prin puscarii ?
In plus,consider ca este o mare diferenta intre a sacrifica un animal (pentru mancare) si a omori un animal,doar pentru ca unii sunt incompetenti in a-si face datoria,pentru care sunt si platiti cu bani frumosi.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 18:28

http://www.timesnewroman.ro/life-death/10183-nu-se-opresc-un-caine-maidanez-beat-si-fara-permis-a-lovit-o-gravida-pe-trecerea-de-pietoni
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 18:58

TVlad a scris:
Referitor la cazul cu copilul, eu daca as fi fost parinte as fi rugat presa sa ii faca fotografii si sa le difuzeze. Cred ca imaginea oribila (si cit se poate de reala, din pacate) a figurii baietelului ar fi transat in mod definitiv problema. Cum se spune, o imagine face cit o mie de cuvinte.
Chiar a rugat presa, a dus şi sicriul deschis de la biserică la cimitir şi l-a filmat toată presa.

Întrebare: bunica ce păzea?! Cum să laşi doi copii mici nesupravegheaţi? Normal că au fost tentaţi să treacă prin gard dincolo (cu toţii am fost copii şi cunoaştem tentaţia asta de a sări garduri sau de a trece prin găurile din ele), unde s-au întâlnit cu câinii, care erau pe o proprietate privată. Dacă mie îmi sare unul gardul şi câinii mei îl mănâncă, înseamnă că eu sunt criminalul?

Întrebare 2: de ce erau găuri în gard?

Da, ştiu, e uşor să dăm vina pe câini pentru incompetenţa şi neglijenţa noastră. E uşor să dai vina pe cineva care nu se poate apăra... se aplică şi la oameni, d'aia Huidu e liber, pe când alţii au făcut puşcărie pentru că au furat o găină.

NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5564
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 19:09

Spartan1948 a scris:
Da pai...dupa logica asta,ar fi mult mai ieftin sa impuscam si criminalii,de ce sa mai cheltuiasca statul banii cu ei prin puscarii ?
In plus,consider ca este o mare diferenta intre a sacrifica un animal (pentru mancare) si a omori un animal,doar pentru ca unii sunt incompetenti in a-si face datoria,pentru care sunt si platiti cu bani frumosi.
Pentru criminali sau puscariasi in general as adopta munca silnica. Ai dreptate aici, iar mie personal nu imi convine sa traiasca pe banii statului.
Dar in topic fiind vorba de caini totusi (si nu criminali) eu am votat eutanasierea: e cea mai eleganta solutie sa ii prinda, sa ii lase 2 saptamani timp in care ONG-urile sau iubitorii de animale sa aibe timp sa ii adopte, iar pe cei ramasi sa ii omoare. Sunt convins ca din astia care sunt cu gura mare si militeaza pentru drepturile animalelor doar 5-10% si-ar lua cainele din fata scarii sa il tina si sa il hraneasca in propriul apartament. Si mie imi plac cainii, dar ca animale de companie; nu sunt animale care sa misune libere pe strada.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 19:11

Nu stiu daca solutia adoptiei poate da rezultate bune 100 % dar merita incercat. O sa fie probabil un procent de 5-10 % caini preferati si adoptati de persoane care au nevoie de un câine in gospodarie, dar restul de 90 % in niciun caz nu trebuie sa revina pe strazi, ei trebuie tinuti sub supraveghere pentru ca dincolo de agresivitatea lor fata de oameni sau alte animale, pot transmite diferite boli specifice la om sau la alte animale atat prin contact direct cat si pe calea aerului. Aici cred ca DSP-urile ar trebui sa fie mai radicale in deciziile luate si sa oblige cumva primariile sa ia masuri pentru a-i strange de pe strazi in adaposturi unde sa fie tinuti sub supraveghere epidemiologica. De ce credeti ca strainii nu lasa cainii maidanezi liberi pe strazi? Ar fi foarte ieftin si pentru ei ca acolo sunt mai multi iubitori de animale decat in Romania si fundatii pentru protectia animalelor mult mai numeroase si mai puternice dpdv financiar care ar putea sa-i hraneasca direct pe strazi prin voluntarii lor, insa totul se face organizat in adaposturi special amenajate. Aici s-a gresit in Romania. S-au infiintat sute de fundatii pentru protectia animalelor si adaposturi finantate de primarii unde se aloca peste 200 lei lunar de fiecare caine, dar rezultatele sunt cele care se vad, cainii odata inregistrati, „sterilizati” si marcati sunt trimisi din nou pe strazi, ceea ce nu este normal.
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5049
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 19:32

Am votat pentru eutanasiere, intr-o capitala europeana NU se poate sa ai maidanezi indiferent ca mergi in Ferentari sau in Uniri. Sunt agresivi murdaresc isi fac nevoile pe strada etc. Nu stiu in ce oras este . Sa fie ca in SUA daca in 14 zile nu este adoptat sa fie eutanasiat, dar sa se faca si controale nu sa fie adoptat si eliberat iar.

Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8414
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 21:18

Pai pentru ca la noi de la bun inceput scopul acestor ONG-uri nu a fost decit sa deturneze niste bani. Daca ar fi sa se ocupe pe bune de ei, sa aiba adaposturi si tot, nu ar mai avea cum sa fure banii sau in cel mai bun caz le-ar ramine prea putin de furat, nu ar mai fi "rentabil".

Acum ma gindeam, varianta impuscarii e putin nepractica si periculoasa; risti sa ricoseze glontele in vreun obiect sau intr-un om si iese mai rau.
E buna pentru a fi aleasa de unii ca mine, sa ne varsam naduful...
Daca ati sti prin cite metode imi asasinez eu mental ciinii de sub geam...mai bine sa nu va spun.
Azi dimineata le-am vazut iar pe doua cucoane (aceleasi de ani de zile) care vin sa le aduca doza zilnica de carne. Respectivele nu locuiesc in bloc cu noi sau in apropiere. Le-am spus ca daca le mai prind pe aici le calc in picioare.
Sus In jos
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 598
Varsta : 33
Localizare : Bacau
Reputatie : 4974
Data de inscriere : 30/11/2012

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 21:22

Eutanasiat sau impuscat, insa as merge pe eutanasiere. Il inteleg pe TVlad fiindca asa sunt si eu, inca eu stau la tara si destul de izolat, eu am 3 caini, 2 fac servici, al treilea a facut destul ca sa merite in continuare masa de zi cu zi dar vecinii au 8 javre, 6 de pe strada stransi si adusi la curte ca sa o duca bine chipurile, fata aia n-are o doaga....inchipuiti-va cand incep 5-6 javre la vecini sa latre si 2 la mine ca trec maidanezii pe drum de 10-15 ori de la un cap la altu pe noapte, si eu mai stau s la parter incat atunci cand mi-e somnul mai dulce, atunci ma trezesc de latratul javrelor...
Eu nici nu stiu ce sa mai fac, sincer le-as pune "hapuri" doar ca am pisicile care-s libere si nu merita, dar imi iau pusca cu aer comprimat si rezolv eu problema ca vara iarna ham ham ham, m-am cam saturat tot atata galagie, si asa o sa am musafiri pe la porumbei de la matele vecinilor si mai rezolv asa cu cate o bcatica de plumb de 5mm:))
Tot ii aduc de prin oras cu masinile si ii lasa pe aici, in primavara o haita la ora 3 dimineata umbla pe drum si am iesit cu o jucarie dupa ei, nu zic ca era s-o incasez de la ei, dar ma descurcam, insa nu erau prea prietenosi, dar cum ziceam, se rezolva.
As fi de parere ca votul asta sa fie organizat in toata tara, ca peste tot e problema cu maidanezii.
Apoi daca nu se iau masuri, tot mai multe persoane vor fi muscate. Inchipuiti-va ca in spania s-a trecut la micsorarea numarului de porumbei din cauza suprapopularii, si porumbeii mare dezastru nu fac, nu musca oamenii, nu sar la ei, nu le fura gainile din ograzi sau copii din casa....unde vezi in afara caini vagabonzi pe strazi? Nu mi se pare normal sa platesc impozit pe cap de caine ca nu mi se pare normal, insa sa-i impuste pe aia de pe strazi, da.... cei agresivi impuscati pe loc, cei ce nu merita impuscati, eutanasiati. Cei cu stapan care hoinaresc, amendati stapanii...E mai bine sa tratam oamenii de rabie sau sa micsoram sursa prin numarul purtatorilor?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 21:27

Nu stiu cum este in alte orase prin cartiere si printre blocuri dar aici in Bucuresti , o capitala Europeana e plin de caini , noaptea sincer imi este frica sa merg printre blocuri , cand plec cu masina nu este problema ca o am parcata langa bloc dar cand folosesc masinile de noapte am de mers 5-7 minute pana in statie printre blocuri si de multe ori merg pe mijlocul strazii de frica maidanezilor . Imi este mila de ei , iubesc animalele dar mai mila imi este de mine , copil fiind am fost muscat de 2 ori de acesti maidanezi si daca va fi acel referendum am sa ma duc si am sa votez pentru eutanasiere , imi pare rau dar asta e situatia , sunt mult prea multi .

Problema cu "ham-ham" toata noaptea este si la mine , vara nu poti sa dormi cu geamul deschis ca urla cainii toata noaptea , m-am saturat ! Evil or Very Mad 

Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9706
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 21:40

Va recomand la toti http://www.rozatoare.ro/produs/super-dogchaser.html

Am cumptarat pentru un prieten care merge pe munte un astfel de dispozitiv si este eficient, pune la respect si cel mai fioros dulau ciobanesc Twisted Evil

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 21:57

@TVlad daca e sa-i impuste nu se folosesc gloante propriu zise ci alice Razz.. Metoda e prin aplicarea pustii cat mai aproape de capul cainelui si apasarea pe tragaci.. Nu stie ce l-a lovit.e ieftin,fara suferinte ,dar murdara.
Nici prin eutansiere nu ai mai mare succes,ca sunt unii caini foarte agresivi si nu prea te poti apropia doar de unul singur ,sa i injectezi.
Eutanasierea e umana,dar mai costisituare.. Impuscarea e ieftina,si eficienta.
Cat despre adoptare,daca rOMANIA ar avea dispozitive de implant cu tag electronic,as fi de acord,altfel vin aia dau o semnatura si le dau drumu inapoi pe strada.Nu frate.Nu.Si cineva zicea.. ca toti cainii sa fie marcati electronic,daca ti-l prinde pe strada ca i-ai dat drumu sa te bage la puscarie!
Cainii mei sunt loiali de exemplu nu pleaca din curte,mai iasa ei in jur cand bag masina in curte,dar cand am zis Curte ... nici tzipenie nu mai vezi afara.Si nu sunt dresati.Dar decat sa le dau drumu pe strada,sa ajunga vai si-amar de ei,i-as eutanasia eu.Nu e cazul,si nici nu cred ca o sa ajungem acolo,ca altfel nu aveam 4.

Ultima editare efectuata de catre DUAL in Joi 05 Sept 2013, 22:01, editata de 1 ori
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 22:00

Poate o solutie ar fi o camera de gazare, eu zic ca e mai ieftina si mai eficienta Laughing 

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 22:01

Lucrezi cu gaze periculoase acolo Razz .. Si sa-i gazezi se chinuie ,incearca tu sa stai fara aer 90 de secunde sa vezi ce dlagutz e Very Happy...
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 22:06

Mai pana la urma ce vrei sa ii omori sau nu ? Laughing 

Mai intai pui gaz pentru adormit cum se folosea o data la operatii si apoi pe celalalt Razz 

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 22:21

Nu nu .. eu ziceam de gazele alea,ca sunt si neurotoxice,si in caz ca inhaleaza altcineva decat cainii pentru euatansiere e buba,ca ramai cu sechele si multe chestii din astea medicale Very Happy..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Votati in legatura cu maidanezi
Sus 
Pagina 2 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Votati regulamentul de concurs
» UZ-Ucraina
» Mersul trenurilor 2011-2012
» Propuneri pentru noul mers de tren 2013-2014
» Liniile care asigura sau care ar putea a legatura cu Republica Moldova

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum