Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Votati in legatura cu maidanezi

In jos 
+22
IonutChircu
Adrian78
Jhonyla
kristi kkk
Teodor
baiazid
cristi CFR
Nesebar
membru dezactivat ,
cstefan
IonutCFR2009
NicuS
Dr2005
DUAL
Vlad
Balto
TVlad
cortexedge
Spartan1948
Andrey_tm
rizelgeorgel2004
unguru22
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Daca ar fi un referendum ce ati vota despre caini maidanezi?
Eutanasiat
Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Vote_lcap63%Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Vote_rcap
 63% [ 40 ]
Adoptat
Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Vote_lcap25%Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Vote_rcap
 25% [ 16 ]
Impuscat
Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Vote_lcap12%Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Vote_rcap
 12% [ 8 ]
Total voturi : 64

Sondaj inchis

AutorMesaj
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6737
Data de inscriere : 05/10/2012

Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeVin 06 Sept 2013, 19:39

Eu cred ca va jucati cu vorbele, treaba cu impuscatul de unde ati scos-o ? Este ilegal sa impusti caini dupa cum intrebarea din sondaj este extrema si nu are legatura cu realitatea, civilizatia, legislatia.

O.K. , pentru cei care isi dau cu parerea despre una sau despre alta ii invit sa asiste la eutanasierea unui caine ca mai apoi sa vedem daca mai poate sa asiste la urmatoarea. Va spun eu, impactul emotional este covarsitor, e usor sa spui asa pe dinafara fara sa vezi cu ochii tai ce se intampla. Eu am avut un motan batran pe care a trebuit sa il eutanasiez si nici acum dupa atatia ani nu mi-am revenit din soc. In fata locului unde locuiesc sunt 4 caini, trei agresivi si un catelandru painea lui Dumnezeu, cum vede un om se tumbuleste cu cracii in sus si este atat de prietenos incat mananca cu pisicile cartierului din acelasi troc. Ieri mi-am inchipuit putin cum ar fi sa-l vad pe o masa inainte de a fi ucis si n-am putut sa merg mai departe, pur si simplu m-am gandit la altceva mai frumos.

Nu vreau sa vad caini pe strada, nu este locul lor acolo dar nu doresc sa fiu un criminal. Daca merg pe strada si vad un melc in mijlocul ei il iau si il pun in iarba. Asta sunt eu.

Povestea cineva pe la tv cum in timpul razboiului nemtii au dat ordin sa fie impuscati toti cainii fara stapan din Bucuresti. Si asa au facut. Doamna Rosseti avea si ea un catel la care tinea foarte mult si care a latrat la un ofiter german dincolo de gard. Neamtul a dat ordin ca acel catel sa fie adus si impuscat. Si asa s-a intamplat, a fost luat din bratele doamnei si impuscat in fata ei. Pentru cine a avut macar in viata lui un animal de companie stie cat de dureros este sa il pierzi. Voi ganditi-va ca ati fost de fata si doar ati asistat la asa ceva fara sa fie cainele vostru... E bine, cum va simtiti ?
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeVin 06 Sept 2013, 20:35

Va venii si ziua cand o sa moara,fie de moarte naturala,fie eutanasiere fie metoda cealalata.Am vazut caine omorat cu pusca de propriul vanator(evident nu dau detalii,dar cainele era cu displazie la oasele din spate) ,e emotional,dar a fost o moarte rapida,si in cazul in care sa zicem cainele era batran si sunt atatea cazuri cand sufera de displazie,maladii ale oaselor,defecte de vedere,si efectiv se taraie,sau sunt pe moarte ,iti spun eu ca eutanasierea sau impuscatul e solutia ideala.. Desigur,nu au toti arme,si nu e pentru toti,dar e o solutie.Multi dintre maidanezii astia sunt si agresivi,iar eutanasierea va fi probabil solutia adoptata de centrele respective,pentru ca nu vor fi adoptati in alea 2 saptamani.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8414
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeVin 06 Sept 2013, 22:53

Am fost azi la Piata Romana, la adunarea in memoria lui Ionut, copilul ucis.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeVin 06 Sept 2013, 23:14

Pe Digi24 au spus că va fi un referendum pe 6 octombrie.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8443
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeVin 06 Sept 2013, 23:27

Eutanasiati, si ei si babele care ii iau in casa cand vin hingherii. Adica cum vine asta, vin cu frica acasa ca sare vreun turbat d-asta pe mine de sub cine stie ce masina ? Vrei sa-l adopti ? Adopta-l, tine-l in casa, dreseaza-l, spala-l, vaccineaza-l. Or fi ei animale fara rationament, corect, dar ce vina am eu si restul lumii de putem fi oricand victimele lor ? Castrati in niciun caz, majoritatea ajung pana la urma tot in strada, unde sunt de 2 ori mai agresivi. Aceasta este parerea mea, nu e nici vina lor, dar nici noi nu avem nicio obligatie fata de ei ca sa-i suportam.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Sept 2013, 00:38

Eu nu vreau sa fiu nici pro, nici contra, spun doar ca ar trebui sa va puneti in locul parintilor copilului masacrat de maidanezi! Ca fapt divers, in centrul Alexandriei la 25 de metri de primarie, exact langa blocul meu, este o tipografie a unui important membru si finantator USL(PNL), fost inspector scolar general. Avea in curtea tipografiei vreo 20 de caini, unii destul de agresivi care puneau pe fuga copiii ce se jucau in fata blocului. Cel mai deranjant e faptul ca toata vara am dormit cu geamul inchis deoarece cand incepeau sa urle noaptea, si nu ratau o data, trecea tot somnul. La inceputul verii dormeam cu AC-ul si geamurile inchise, da' cand a venit factura la curent mi-am luat dopuri. Cand am facut reclamatie la primarie, primarul USL, pe nume Victor Dragusin, o jigodie de cea mai joasa speta ce se bazeaza pe votul tiganilor si al babelor hranitoare de caini si pisici maidanezi mi-a sugerat sa-mi gasesc tot dopuri de urechi, deoarece el iubeste animalele(se iubeste pe el, mamifer cu gusa dubla) si nu doreste sa aiba pe constiinta bietii caini. Le-am facut si eu felul cu hapuri luate de la veterinar bietilor caini. Intre timp a adus altii, sau au venit singuri. Daca eram in locul parintilor copilului ucis de caini omoram la maidanezi pana ma oprea cineva cu forta. As vrea sa vad cum reactioneaza asa-zisii iubitori de animale cand sunt afectati direct. Eu am 2 copii si nu stiu cum as reactiona! Am vazut ceva mesaje pro catei, nu doresc sa fie pusi sa aleaga intre oameni si caini. Eu era s-o mierlesc in 1998 in Craiova, aveam un apartament inchiriat langa spitalul judetean. Intr-o dimineata cand plecam la liceu am fost atacat de 7-8 dulai din curtea spitalului, m-a muscat unul dar am reusit sa gasesc o bucata e beton si am crapat capul unei javre ce a dat coltul iar restul au fugit. Dar tot am trecut pe la spital, vaccin si alte controale.
P.S. IonutCFR2009 zice, 2 pagini mai sus, ca acei caini din Bucuresti au alocatie lunara de 200 lei, copiii au 42!
Cu stima(pt. caini)!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Sept 2013, 09:46

kristi kkk a scris:
Eu nu vreau sa fiu nici pro, nici contra, spun doar ca ar trebui sa va puneti in locul parintilor copilului masacrat de maidanezi!
Care maidanezi, că erau într-o curte, nu erau pe domeniul public.

Am văzut-o ieri pe bunica copiilor la Măruţă... încerca să se disculpe, spunea că cineva i-ar fi zis ,,da' tu ce făceai când copii fugeau prin parc, citeai ziarul?", ea răspunzând că n-a mai citit ziare de când apărea Scânteia...
Dacă ea se uita după copii, ei nu mai treceau pe sub gard şi nu mai ajungeau la câini.

IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Sept 2013, 11:11

Curtea unde au patruns copiii si unde se aflau cainii „de paza” avea gardul rupt deci vina este a celor care detin terenul respectiv.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6556
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Sept 2013, 11:41

sincer imi pare rau de animale dar sunt prea multii
oricum noi suntem mai rai ca animalele Smile
de aceea nici nu as merge la vot
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Sept 2013, 13:58

Dr2005 a scris:
kristi kkk a scris:
Eu nu vreau sa fiu nici pro, nici contra, spun doar ca ar trebui sa va puneti in locul parintilor copilului masacrat de maidanezi!
Care maidanezi, că erau într-o curte, nu erau pe domeniul public.

Am văzut-o ieri pe bunica copiilor la Măruţă... încerca să se disculpe, spunea că cineva i-ar fi zis ,,da' tu ce făceai când copii fugeau prin parc, citeai ziarul?", ea răspunzând că n-a mai citit ziare de când apărea Scânteia...
Dacă ea se uita după copii, ei nu mai treceau pe sub gard şi nu mai ajungeau la câini.
In acea curte s-au aciuat venind de pe strada, inteligenta muncitorilor si paznicilor de pe acel domeniu a facut ca acei catei sa fie bineveniti in curtea respectiva, salbaticiunile au capatat curaj latrand la toti ce treceau pe langa curte ca sa-si merite oasele si painea si s-a ajuns aici. Acel domeniu public avea o gramada de gauri in gard, altfel nu intrau javrele repective acolo. Maidanezi erau sigur, certificatul de adoptie al catelului respectiv arata sorgintea "nobila" a patrupedului. De fapt ce sa inteleg, doar nenorocita de Paula Iacob spunea la o ora dupa masacru aceleasi cuvinte ca tine, ce cauta infractorul de copil pe o proprietate privata!?! Dupa aia, cand a vazut ca reactia publica este mult diferita fata de alte dati a tacut babatia, se ducea dracu toata compasiunea primita de la opinia publica pt. apararea unor oameni nevinovati ca Berbecali, gingasii frati Camataru, Nicu ceausescu. Nu vreau decat sa nu se mai intample asa ceva, pana la urma nu au prea mare discernamant copiii de 4-5 ani ca sa stie ca e periculos sa te apropii de o curte plina cu monstri.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8443
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Sept 2013, 16:17

Nu era acel copil, era altcineva, tot aici se ajungea.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Sept 2013, 18:15

Pe criminali, hoti. violatori de copi si alti nu-i mai omoara nimeni, sta cativa ani in puscarie culmea tot pe bani nostri si ne pica pe niste animale amarate. Nu trebuie sa sufere toti caini pentru 4-5 mai rai, la mine la bloc nenorociti de la primaria condusa de cel mai prost primar pe care l-a avut Ploiestiul in ultimi 20 ani au pus otrava si au omorat aproape toti cani din cartier. Nu cred ca ii placea cuiva ce imagini si ce mirosuri erau prin tot cartierul ca nenorociti au pus otrava si au uitat sa vina sa ridice si cadavrele, abia dupa o saptamana au fost ridicate.

Am votat pentru adoptie desi pe langa cele 3 variante mai lipseste si varianta construiri adaposturilor pentru caini.

Nu trebuie sa mancam tot ra....l pe care ni-l baga cu forta pe gat presa si cativa amatori de senzational, vorba cuiva de mai sus, in alte tari mor la fiecare minut copii la noi pentru un caz nefericit trebuie sa omoram toti caini ca asa vor cativa securisti, comunisti si bosorogi din capitala care aglomereaza zi de zi mijloacele de transport in comun cu gratuitatea lor.

Eutanasierea nu este o solutie, primarul asta al capitalei pana acum aveam o parere buna despre el, dar vad ca inca mai are ceva din comunism in sufletul lui, nu stiu ce va iesi pana la urma dar nu va lasati pacaliti de Presa si Televiziune in goana dupa senzational sunt in stare sa inventeze orice ca sa duca populatia in eroare, de ce nu ia interviuri la oameni de toate categoriile si ia numai la pensionari, bosorogi si comunisti ?? Aia se duc maine, poimaine tineretul mai are mult de trait, nu trebuie sa sufere toti ca vor niste pensionari care multi dintre ei demult nu mai judeca cum trebuie.

Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Sept 2013, 19:16

Sunt impotriva sa fie omorati cainii la cati bani se fura in tara asta sunt bani si pentru ca ei sa fie tinuti in adaposturi iar in paralel sa fie un control foarte riguros si niste legi mai aspre degeaba omoram cainii de pe strazi cand zilnic sunt abandonati altii cu sutele

Iar despre jigodia de Oprescu doar atat o lacrima pentru candidatura la presidentie

Astia nu ar trebui si ei sa fie omorati?
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ARS-CAINE-DE-VIU-374591.html
Sus In jos
IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6221
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Sept 2013, 20:00

Eu doar atat vreau sa arat...

Or fi unii haiosi, blanzi si iubitori, dar nu mi se pare normal sa nu iti poti plimba propria potaie vaccinata de frica altora nevaccinati care sar la bataie, nu mi se pare normal sa nu poti merge linistit cu bicicleta iarasi de frica unor caini care daca te sperie te pot face sa sari naibii in fata vreunei masini, nu mi se pare normal sa mergi noaptea cu frica pe strazi sa nu sara vreunu la tine din senin, nu mi se pare normal ca spatiile verzi sa fie distruse de maidanezi, nu mi se pare normal sa nu ai liniste noapte din cauza latraturilor lor, intr-un cuvant, existenta lor pe strazi nu este normala. Daca este mai ieftina eutanasierea decat ingrijirea lor pana mor pe cale naturala, atunci sa fie aplicata. Cui nu-i convine, sa-i ia el pe toti acasa si sa-i ingrijeasca si sa ne lase pe noi restul linistiti.

P.S. Pentru cei care compara cainii cu oamenii, tin sa le reamintesc ca puscaria / amenzile pentru oameni sunt facute cu scopul de a pedepsi si a reeduca. Se considera ca oamenii ca fiinte inteligente au capacitatea de a pricepe greselile facute si de a nu le mai repeta. Pe cand la un caine, nu prea ai ce sa-i faci daca omoara un copil, nu va pricepe prea curand fapta lui, si daca e agresiv din nascare, asa va fi pana cand nu va mai putea merge chiar daca il tii o perioada la "izolare" si apoi ii dai din nou drumul, ca in cazul oamenilor Wink In plus, incercati sa va puneti in pielea unuia care a fost muscat de caini, ca sa nu mai zic sa incercati sa va puneti in pielea rudelor celor omorati de caini.
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8375
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Sept 2013, 23:05

Decat sa vedem oameni morti mai bine vad cainii morti

uitati si pentru ce sustin eutanasierea:

Ultima editare efectuata de catre Alex Avram in Sam 07 Sept 2013, 23:12, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Votati in legatura cu maidanezi   Votati in legatura cu maidanezi - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Votati in legatura cu maidanezi
Sus 
Pagina 3 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Votati regulamentul de concurs
» UZ-Ucraina
» Mersul trenurilor 2011-2012
» Propuneri pentru noul mers de tren 2013-2014
» Liniile care asigura sau care ar putea a legatura cu Republica Moldova

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum