|
| Revista presei | |
|
+74Florin C spiderpc allred NicuS Spartan1948 Vale EuroNight DPS Dutzu Sergiu187 alexmorph3us FeroFan97 nenuandrei Petre_IFTE stefan_br rizelgeorgel2004 sp59 ATM Gabry Gabriel Shinkasen mureseanu_976 alex.alexus.tm phnegativ Teodor @ndrey Tomi13leu bogdan.perejuc cristyadaX IonutCFR2009 Re6/6 Nesebar gardianlinux Bobby_TM TVlad apmatei AMX 97-0548-4 maris.constantin cristy79 redeme cstefan COSTACHE MIHAIL AlexD unguru22 cardinal kristi kkk AndiCFR AndreiCFRbv rich1974 Simply18 cristi CFR Vitosa Rarau Amiralul Dr2005 lapsanszkitamas Ciprian lifetec Norbi Jhonyla 19jimmy84 Adirmvl cnusi Luna Vlad cfr500 razvan - trenuri DAS 2011 florin.lifticariu DUAL baiazid Balto Radu Tudor Andrey_tm Adrian78 78 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Dum 15 Dec 2013, 19:02 | |
| Doamna ministru nu trebuie decât să întrebe. Dacă întreba asta, în 10 minute avea notă de informare cu privire la vitezele de circulaţie. Dar nu a întrebat... _________________ :TTT:
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Dum 15 Dec 2013, 19:10 | |
| Nici un ministru nu stie vitezele de circulatie cand toti sunt pusi politic si pana la ei sunt inconjurati de incopetenti parasutati politic si daca ar fi din domeniu tot politicul ar comanda dirijarea si aranjarea contractelor |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Dum 15 Dec 2013, 21:11 | |
| http://www.zf.ro/fonduri-ue/evolutia-sumelor-absorbite-a-fondurilor-europene-prin-cele-sapte-programe-operationale-in-ultimii-trei-ani-11754798 Execrabil... |
| | | apmatei
Numarul mesajelor : 126 Reputatie : 4301 Data de inscriere : 25/06/2013
| Subiect: Re: Revista presei Lun 16 Dec 2013, 11:07 | |
| http://www.gandul.info/financiar/gara-de-nord-va-deveni-un-centru-multi-modal-cu-autogara-linii-de-transport-public-autobuze-taximetre-o-parcare-subterana-si-magazine-11771151 |
| | | Florin C
Numarul mesajelor : 108 Varsta : 37 Localizare : Craiova Reputatie : 4870 Data de inscriere : 15/11/2011
| Subiect: Re: Revista presei Lun 16 Dec 2013, 12:31 | |
| http://www.gds.ro/Actualitate/2013-12-16/Hyperion+circula+din+februarie+2014++pe+ruta+Craiova+-+Motru
|
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Lun 16 Dec 2013, 13:03 | |
| http://www.evz.ro/detalii/stiri/jaful-de-la-cfr-cum-s-au-cumparat-autotrenuri-la-preturi-de-16-ori-mai-mari-1072240.html |
| Subiect: Re: Revista presei Lun 16 Dec 2013, 18:46 | |
| Bună ziua, biletele și cizmele la control!"
"Bună ziua, biletele și cizmele la control!" Niciodată n-am întîlnit nicăieri, în nici o altă țară, controlori de bilete de tren mai drăguți, mai amabili ca pe interregionalul Oradea-București. Mă urcasem la Cluj, la 22,15, și fiindcă nu mai era nimeni în compartimentul de clasa a II-a unde aveam bilet, mi-am scos cizmele de piele îmblănită și m-am întins pe locurile rămase libere, cu capul spre geam. Pe la Cîmpia Turzii, n-apucasem să ațipesc bine, că a venit controlorul, a aprins lumina, s-a uitat la mine, s-a uitat la cizme și mi-a spus cu blîndețe: „Doamnă dragă, vă rog eu frumos să vă puneți cizmele în picioare și să stați tot așa, întinsă, cu ele pe banchetă, fiindcă s-ar putea să vă dispară”. M-am încălțat la loc, m-am întins din nou, cu cizmele pe banchetă, și-am adormit. Imediat după Sighișoara, unde trenul merge legănat și cu aceeași viteză precum Carul cu boi al lui Grigorescu – supracontrolul! „Hait! – mi-am zis. Să vezi ce amendă îmi dă că dorm cu cizmele pe banchetă!” Supracontrolul nici n-a aprins lumina, a îndreptat fascicolul unei lanterne performante spre fața mea, apoi spre cizme și-a zis: „E foarte bine că nu v-ați scos cizmele și că dormiți cu ele pe banchetă, fiindcă, dacă le aveați scoase, pe la Copșa Mică v-ar fi dispărut. Călătorie plăcută!”. Nici nu s-a uitat la bilet. Și să mai zică lumea că nu sîntem civilizați! Nu înțeleg cum de nu i-a trecut nimănui prin cap să organizeze și-n România – pe modelul unor state africane care cîștigă bani cu nemiluita ducîndu-i pe niște turiști amețiți să vadă girafe, lei, gheparzi și alte lighioane, chipurile în sălbăticie – niștesafari pe cinste. Păi dacă, de pildă, astă-vară ai fi luat niște turiști străini și i-ai fi dus din București, la nici două ore de mers cu mașina, pe Valea Oltului, să vadă un TIR turcesc plonjat în Olt, cu șoferul turc plîngînd live pe mal, în timp ce adolescenți de-ai noștri, așa, mai tuciurii, se scufundau pe lîngă TIR, cu cuțitașe în mîini, și scoteau de-acolo diverse chestii – ce safari mai frumos ca ăsta?! (va urma) http://www.catavencii.ro/Quotbuna-ziua-biletele-si-cizmele-la-controlquot_0_9937.html
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei Mar 17 Dec 2013, 08:50 | |
| Aici ceva nu se leaga, supracontrol in miez de noapte pe un tren Interregio mai merge dar negri de Copsa Mica si banditi la IR nu au ce sa caute la ora aia, se presupune ca astia merg fara bilet nu ?? Nasi si supracontrolul si patrulele de militie de la TF ce fac ??
Si pentru aia care faceau gura acum cateva luni de zile pe forum ca nu e voie, nu e frumos si nu e civilizat sa te descalti in tren, atata timp cat ai soseste noi sau curate si nu miroase mai ales daca esti singur in compartiment sau cu 2-3 apropiati sau din familie lejer o poate face si lejer ii pot spune ca acela fie merge cu trenul odata pe an fie are ochelari la ochi. Nu e tren in Romania, zic de IR sau R de lux unde sa nu vezi cel putin 1-2 persoane descaltate, mai ales pe trenurile de nopate sau pe trenurile private. |
| Subiect: Re: Revista presei Mar 17 Dec 2013, 13:08 | |
| Ce tot scrii tu acolo? Cum adica nu ai vazut supracntrol in miez de noapte, si cum de stii tu ca nu sint hoti in tren la orice ora?
Uite ca eu am prins si supracontrol si politisti in tren noapte tirziu care m-au trezit si m-au intrebat unde merg apoi mi-au atras atentia ca fiind singur in compartiment sa fiu atent la hotii din tren ca ei coboara la urmatoarea oprire?
Iar ceea ce spui tu despre descaltat nu dovedeste decit incultura ca sa spun elegant despre cei care se descalta oricit de curat ar fi pe sosete sau ca nu ii put picioarele. Si nici sa te intinzi incaltat pe bancheta ca apoi tot unu ca tine o sa comenteze ca nu sint conditi in tren. pe urma ne miram de unde sint atit de murdare sscaunele ale cu catifea sau cu plus, ca iti vine sa vomiti cind le vezi, pai uite ca te duci la buda unde iar nu e mare lucru sa fi nesimtit , te intorci pe bancheta si te culci.
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei Mar 17 Dec 2013, 14:02 | |
| http://adevarul.ro/locale/brasov/accident-mortal-mandra-circulatia-dn-1-blocata-1_52b00b9cc7b855ff56c58353/index.html |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11656 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mar 17 Dec 2013, 14:49 | |
| http://www.feroviarul.ro/noutati-feroviare/cfr-calatori-estimeaza-un-buget-fara-pierderi-in-2014.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Noutati-Feroviare+%28Noutati+feroviare%29 |
| Subiect: Re: Revista presei Mar 17 Dec 2013, 15:43 | |
| - dan tm a scris:
- Ce tot scrii tu acolo?
Cum adica nu ai vazut supracntrol in miez de noapte, si cum de stii tu ca nu sint hoti in tren la orice ora?
Uite ca eu am prins si supracontrol si politisti in tren noapte tirziu care m-au trezit si m-au intrebat unde merg apoi mi-au atras atentia ca fiind singur in compartiment sa fiu atent la hotii din tren ca ei coboara la urmatoarea oprire?
Iar ceea ce spui tu despre descaltat nu dovedeste decit incultura ca sa spun elegant despre cei care se descalta oricit de curat ar fi pe sosete sau ca nu ii put picioarele. Si nici sa te intinzi incaltat pe bancheta ca apoi tot unu ca tine o sa comenteze ca nu sint conditi in tren. pe urma ne miram de unde sint atit de murdare sscaunele ale cu catifea sau cu plus, ca iti vine sa vomiti cind le vezi, pai uite ca te duci la buda unde iar nu e mare lucru sa fi nesimtit , te intorci pe bancheta si te culci.
Ce sa caute banditi de Copsa Mica intr-un tren de noapte cu supracontrol in el ?? Ce nu e clar aici ?? Banditi nu isi iau bilet cu gandul ca praduiesc ceva in noaptea aia sa le acopere biletul plus noaptea pierduta !! Banditi nu au ce cauta intr-un tren mai ales de noapte cu controlori, supracontrol sau echipaj TF cateodata. Daca da atunci inseamna ca ei merg cu nasul, sau cu supra ca se poarta la noi in tara mersul cu orice mai putin cu bilet. Aici e vina celora care le permite si nu-i da jos la prima. Iar la faza cu descaltatul ia odata un tren cap-coada si da o tura prin el sa vezi calatori educati, cu scoala, cu bani care se descalta si nu din vina lor. Te invit sa mergi cu Acvila de la Buc la Galati sa dai o caruta de bani si sa stai inghesuit sa vezi cum e si apoi mai vorbim de cultura si civilizatie. Eu nu promovez descaltatul in tren ci doar prezint o mica parte din realitatea care este pe teren ( adica in tren ) ca asa din fata monitorului sunt destui care se pricep la toate. |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6772 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mar 17 Dec 2013, 15:48 | |
| Program al CE pentru reformarea transportului feroviar
http://www.romania-actualitati.ro/program_al_ce_pentru_reformarea_transportului_feroviar-56170 |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mar 17 Dec 2013, 16:22 | |
| - andrey_tm a scris:
- http://www.feroviarul.ro/noutati-feroviare/cfr-calatori-estimeaza-un-buget-fara-pierderi-in-2014.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Noutati-Feroviare+%28Noutati+feroviare%29
Cam toate bugetele se ,,proiectează" fără pierderi. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Revista presei Mar 17 Dec 2013, 19:29 | |
| - Katalyn a scris:
- dan tm a scris:
- Ce tot scrii tu acolo?
Cum adica nu ai vazut supracntrol in miez de noapte, si cum de stii tu ca nu sint hoti in tren la orice ora?
Ce sa caute banditi de Copsa Mica intr-un tren de noapte cu supracontrol in el ?? Ce nu e clar aici ?? Banditi nu isi iau bilet cu gandul ca praduiesc ceva in noaptea aia sa le acopere biletul plus noaptea pierduta !! Banditi nu au ce cauta intr-un tren mai ales de noapte cu controlori, supracontrol sau echipaj TF cateodata. Daca da atunci inseamna ca ei merg cu nasul, sau cu supra ca se poarta la noi in tara mersul cu orice mai putin cu bilet. Aici e vina celora care le permite si nu-i da jos la prima.
Iar la faza cu descaltatul ia odata un tren cap-coada si da o tura prin el sa vezi calatori educati, cu scoala, cu bani care se descalta si nu din vina lor. Te invit sa mergi cu Acvila de la Buc la Galati sa dai o caruta de bani si sa stai inghesuit sa vezi cum e si apoi mai vorbim de cultura si civilizatie. Eu nu promovez descaltatul in tren ci doar prezint o mica parte din realitatea care este pe teren ( adica in tren ) ca asa din fata monitorului sunt destui care se pricep la toate.
Hai sa iti explic, sint patit. Daca este politie sau supracontrol pe tren, nu inseamna ca riscul de a fi pradat nu exista. Aceste patrule sau echipe au un traseu destul de bine definit, iar daca e cazul infractorii cunosc aceste lucruri. Eu am calatorit cu trenul de Sighetu Marmatiei de citeva ori si de la Arad urca politia. De citeva ori m-a gasit cu lumina stinsa sau chiar cucaind. M-au trezit si apoi mi-au zis ,,Aveti grija sa nu adormiti sa va ia cineva rucsacul sau altceva, noi coborim la Simeria." De cind trenul circula pe racordul Glogovat nu am mai vazut aceste echipe. Dupa coborirea lor pina la Teius urca aia cu cafea, bere, cipsuri, ace, brice si lindice.La Teius se schimba. Asadar nu conteaza ora sau locul.In cazul nostru Copsa Mica e cunoscuta ca o zona cu tigani care vin si de pe 208. Or intreaga distanta e potential periculoasa, nu? Stiu si despre descaltare, am vazut-o. Am circulat cu Acvila de la Vaslui -Bucuresti Nord si nu m-am descaltat. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
| | | | Revista presei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |